Menüü
Ostukorv

SERPENTIIN JAAD ripats süda (metall)

SERPENTIIN JAAD ripats süda (metall) EHTED
SERPENTIIN JAAD ripats süda (metall)
20.50€
Maksudeta: 16.80€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: SERPENTIIN JAAD ripats süda (metall)

SERPENTIIN JAAD on üks Jaadi vormidest, millele on iseloomulikuks tooniks heleroheline värvus, mis kohati kumab tekstuurilt läbi. Serpentiin Jaad on imelise väljanägemisega kristall, mille peamiseks omaduseks on luua enda ümber energiavälja, mis puhastab ära ebasiiruse, salakavaluse ja valed. See on kristall, mis suudab enda ümber sellised energiad kustutada. Serpentiin Jaadi ükskõik kuidas kasutades, kas seda kandes või enda kodus hoides, aitab see just nendest energiatest vabaks saada. Serpentiin Jaadi kandes aitab see sinu elust eemale tõugata need inimesed, kes ei tohiks sinu elus olla, aidates sul nendest inimestest ja suhetest vabaks lasta. Serpentiin Jaadi koduseintevahel hoides aitab see sinu kodu selliste inimeste eest kaitsta. Serpentiin Jaad on väga hea sõprusekristall, millel on oskus siiraid, ausaid, õigeid ja häid inimesi sinu ellu tuua ning neid seal hoida.

Serpentiin Jaadi leidub peamiselt ItaaliasLõuna-Aafrikas ja Brasiilias. Serpentiin Jaad on seotud peamiselt Südametšakraga, aga sellel on jõudu mõjuda ka kõikidele teistele Tšakratele. 

Serpentiin Jaad on oma nime saanud kreekakeelsest sõnast "serpens", mis tähendab sisalikku või roomajat. Seda seetõttu, et Seprentiin Jaadil on oskus eemale peletada roomajaid ja ka inimesi, kes on kahepalgelised. Ehk inimesi, kes on madudega sarnased.

Serpentiin Jaad aitab sul tunda armastusetunnet, seda, et keegi hoolib sinust, vajab sind ja seda, et sa oled armastatud. Serpentiin Jaad aitab sul ise olla armastavam, õpetades sulle seda, et armastust tuleb väljendada, enda kallimale välja näitama ja see aitab mõista selle väärtust. Serpentiin Jaad tõstab meeleolu ja juba sellepärast on seda kasulik enda elus hoida. Kristall, mis suudab sind positiivsena ja lootusrikkana hoida hoolimata olukorrast, mis sinu elus parasjagu on. Kristall, mis toob armastuseõnne ja headust sinu teele. 

Feng Shui järgi sobib Serpentiin Jaad suurepäraselt rahavoolu aktiveerimiseks Ida-ilmakaares. Aidates parandada hetkelist majanduslikku seisu. Tuues Sinu ellu ideid ja võimalusi, blokeerides ebaõnne energiat.

SÜDAME SÜMBOLIL on oma tähendus ning kui seda kombineerida kristalliga, siis tuuakse välja sellel kristallil teatud omadused. Südame kuju sümboliseerib armastust, usaldust, kirge, ühtsust, sensuaalsust, naiselikkust ja külgetõmmet. Nõiad kasutavad südame sümbolit armastuse ja suhete tugevdamise rituaalides ning armastuse ligi tõmbamiseks.

SÜDA JA SERPENTIIN JAAD

- Emotsionaalne tervenemine ja südametšakra puhastamine. Kasulik väikestele lastele, kellel on hingevalu mõne lähedase inimese või sõbra suhtes. Kristall, mis aitab lahti saada kurbusest, kui selle kurbuse on toonud meile keegi väga kallis inimene.

- Kaitseb hingevalu, kriitika eest, mis tahtlikult suunatud selle kandjale ja kaitseb ka salakavalate naiste eest.

- Koos Roosa Kvartsiga kandes aitab see südamesõpra ellu tuua ja teisi häid inimesi meie teele.

SERPENTIIN JAADI kandmine Südametšakra ja Kurgutšakra kohal aitab selle kandjale tuua järgmist:

- Serpentiin Jaad on selline kristall, mis aitab kõige enam sinu emotsioone tervendada. Aidates sul tervesse maailma olla eluterve suhtumisega. Aidates näha, mis sinu ellu võiks kuuluda ja mis kohe kindlasti ei tohiks omada kohta sinu elus. See on kristall, mis aitab sul enda elu selgelt näha ja tunnetada, mida sa tõesti soovid siin elus saavutada.

- Kristall, mis aitab sinu ellu õigeid inimesi tuua ja sõpru leida.

- Kanna seda kristalli koos Roosa Kvartsiga, kui sa soovid enda ellu õiget romantilist suhet leida, milles sa ei peaks pettuma.

- See kristall kaitseb sind salakavalate inimeste ja nii öelda sõprade eest, kes tegelikult sinu sõbrad ei ole. Serpentiin Jaad aitab sul ise märgata neid inimesi, keda sa ei tohiks usaldada ja kelle suhtes sa peaksid olema ettevaatlikum.

- Kristall, millel on oskus sind aidata probleemide lahendamisel ja see kaitseb sind intriigidesse sattumise eest. Kui sind on intriigidesse kaasatud, siis Serpentiin Jaad aitab sind nendest päästa. 

- Serpentiin Jaad õpetab sind elu usaldama ja õpetab sind õigeid otsuseid elus vastu võtma. Aidates sul näha, kus on elu seadnud sulle lõkse ja takistades sind nendesse kinni jäämast. 

- See on sõpruse leidmise, loomise ja hoidmise kristall. Seda kantakse, et enda ellu häid inimesi tuua ja Serpentiin Jaadi kingitakse, et enda sõprusarmastust kallile inimesele väljendada. 

- Serpentiin Jaadil on oskus sinu emotsioone tasakaalus hoida, aidates pidevatest tujukõikumistest lahti saada. Serpentiin Jaad sobib neile, kes päris hästi iseendastki aru ei saa, aidates mõista, miks üks või teine emotsioon sinu sees eksisteerib. 

- Kanna Serpentiin Jaadi koos Musta Turmaliini või Draviidi kristalliga, kui sa tunned, et keegi konkreetselt meelega sinu elu soovib ära rikkuda. Need kristallid aitavad sind sellise inimese eest kaitsta.

- Kui sul on probleeme sellega, et sa ei suuda kadedusse ükskõikselt suhtuda, siis sulle on väga kasulikuks tervendaja kristalliks Serpentiin Jaad. See on kristall, mis aitab sul kadedusega toime tulla, sellesse ükskõikselt suhtuda ja kui sul on endal kadetsemisega probleeme, siis see aitab sellest üle olla. 

- Serpentiin Jaad suurendab tervisealast intuitsiooni ja eriti veel selliste teemade puhul, kus sa endale väga suurt kahju teed. See on kristall, mis aitab sul märgata enda rutiinis kahjulikke tegevusi, aidates sul ise järk-järgult enda elukvaliteeti parandada. Kanna seda kristalli, et muutuda tervislikumaks inimeseks ja õppida juurde oskuseid, mis aitaksid sul pidevalt end tervena hoida. Serpentiin Jaad aitab mürkidest eemale hoida, aidates sul mõista, mis on sinu keha jaoks ebatervislik. 

- Serpentiin Jaad on tugevatoimeline hingetervendaja, nii nagu on kõik Jaadid väga võimsa energiaga. Serpentiin Jaadi soovitan ma kandma hakata Kuu viimasel veerandil, kui sinus on soov minevikuga lõpparve teha või vähendada oma hingevalu. Kuu viimase veerandi ajal võta Serpentiin Jaad kätte ja soovi, et see aitaks sinus vabaks lasta teatud valu ja alusta selle kandmist. Kanna seda igapäevaselt, kuni tunned, et oled oma mure, stressi ja valu vabaks lasknud või seni, kuni tunned, et oled probleemile lahenduse leidnud. Leiad Kuufaaside kalendri SIIT.

RAVITSEMINE

Ravitsemise eesmärgil kiire toime saamiseks kanna kristalli ehtena, valmista poleeritud kristallist vee-eliksiiri või tee sellest kristallist valmistatud massaažikristalliga massaaži.  Lisaks võid kristalli asetada oma kodu Ida-ilmakaarde, kus asub kodu tervendusenurk - Ida sümboliseerib tervist.

- Nakkushaigused, diabeet ehk suhkruhaigus, aju, närvid, ajuga seotud probleemid ja haigused, magneesiumi ja kaltsiumi omastamine, emotsionaalse tasakaalu puudumine, närvivapustus, menstruatsiooni krambid, mao haavandid.

- Kaitseb mürgitustesse sattumise eest, ohtlike viiruste kehasse jõudmise eest ja reisides kaitseb see erinevates riikidest olevate mürgiste putukate/madude eest. 

- Soovitan Serpentiin Jaadi kanda kõigil, kes soovivad enda kehast mürkaineid välja juhtida ja kes soovivad enda keha füüsilist vormi taastada. Sobib ka emotsionaalse keha puhastamiseks, aidates mürgiseid inimesi ja emotsioone elust välja juhtida.

SÜDAMETŠAKRA

Serpentiin Jaad tervendab Südametšakrat, mis tähendab seda, et see annab Südametšakrale jõudu juurde selleks, et see saaks õigesti funktsioneerida. Serpentiin Jaad aitab mõista seda, kes peaks sinu ellu kuuluma ja kellel tegelikult ei ole tarvis sinu elus eksisteerida. Serpentiin Jaad aitab mõista, keda sa tegelikult armastad ja kelle sõprus on sulle armastust pakkuv ning kelle oma mitte. Kui sa soovid enda ellu vaid neid inimesi, kes on sinuga siirad ja kellel on sulle midagi õpetada ning anda, siis Serpentiin Jaad aitab sinu ellu sellise selguse tuua. 

Serpentiin Jaad on kasulik neile, kes on enda elus petta saanud ja keda on suhtealaselt reedetud. See tervendab seda Südametšakra energiat, mis ei lase sul enam usaldada ja armastada. Kanna seda kristalli endaga kaasas vähemalt kolm kuud, et see suudaks seda energiat tervendada.

SODIAAK

Serpentiin Jaad on tähtkuju poolest väga kasulik  KAKSIKUTELE, olles Kaksikute armastuseõnne kristall. Serpentiin Jaadis on olemas see vägi, mis suudab Kaksikute tundeelu korda seada. Serpentiin Jaad toob Kaksikutele selgust, tervendust, oskust endale õiget kaaslast valida, oskust armastada, seda väljendada ja seda veelgi tugevamalt tunda. Serpentiin Jaad on kasulik vallalistele ja juba enda kaaslase üles leidnud Kaksikutele.

Serpentiin Jaad aitab NEITSIL  mõista, kes on talle tegelikult liiga teinud, mille peale võiks tegelikult solvuda ja millist inimest tuleks tegelikult enda elust välja lülitada. Serpentiin Jaad aitab Neitsil mõista seda, kes on tema jaoks vajalik ja kes mitte, aidates andestada neile, kes tahtlikult halba ei ole teinud. Serpentiin Jaadi võiks Neitsi kanda siis, kui tal on kellegiga probleemid esile kerkinud. Serpeniin Jaad aitab tasakaalustada tema Südametšakrat.

Serpentiin Jaad on kristall, mida on hea NEITSILE sõpruse väljendamiseks kinkida. Serpentiin Jaad aitab Neitsil oma lähedastega hästi läbi saada, parandades ja muutes suhteid tugevamaks. Serpentiin Jaad aitab Neitsis välja tuua tema kõige paremad iseloomujooned. Selle kohta, miks Neitsit enda elus hoida, saad lugeda SIIT.

ASTROLOOGIA 

Serpentiin Jaad on õnne kristalliks neile, kes on sündinud Mao-aastal. Serpentiin Jaad toetab Madu, aitab ja kaitseb teda, tugevdades tugevaid iseloomuomadusi ja tasakaalustades nõrku külgi. Serpentiin Jaad toob kõikidele Madudele õnne. 

Serpentiin Jaadi võid laadida Mäekristall geoodi peal või kõrval, kui sa seda ei kanna. Puhasta seda aeg-ajalt Salvei või Palo Santo rituaalitaimega.

Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda SIIT.

Tehniline
Mõõdud Südame läbimõõt on ca 2*2*1 cm. Toode ei sisalda paela ega ketti.
SERPENTIIN JAAD toob armastust, sõprust, õnne, loob emotsionaalset heaolu ja kaitseb kadeduse ning teiste inimeste loodud ebaõnne eest. Serp..
5.90€
Maksudeta:4.84€
SERPENTIIN JAAD on üks Jaadi vormidest, millele on iseloomulikuks tooniks heleroheline värvus, mis kohati kumab tekstuurilt läbi. Serpentiin Jaad..
18.90€
Maksudeta:15.49€
SERPENTIIN JAAD on üks Jaadi vormidest, millele on iseloomulikuks tooniks heleroheline värvus, mis kohati kumab tekstuurilt läbi. Serpentiin Jaad..
15.50€
Maksudeta:12.70€
SERPENTIIN JAAD on üks Jaadi vormidest, millele on iseloomulikuks tooniks heleroheline värvus, mis kohati kumab tekstuurilt läbi. Serpentiin Jaad..
33.30€
Maksudeta:27.29€
Kristallsõrmused on tundlikud põrutustele ja survele ning see võib endaga kaasa tuua kristalli purunemise. Kristallehteid ei tohi pesta erinevate ..
5.20€
Maksudeta:4.26€
SERPENTIIN JAAD poleeritud
Enim müüdud
SERPENTIIN JAAD on üks Jaadi vormidest, millele on iseloomulikuks tooniks heleroheline värvus, mis kohati kumab tekstuurilt läbi. Serpentiin Jaad..
4.50€
Maksudeta:3.69€
RIIDEST KOTT on hea võimalus kristallide, kristallikomplektide, ehete ning maagiate ja rituaalide hoiutamiseks. Organza kanga..
1.31€
Maksudeta:1.07€
RIIDEST KOTT on hea võimalus kristallide, kristallikomplektide, ehete ning maagiate ja rituaalide hoiutamiseks. Organza kanga..
1.51€
Maksudeta:1.24€
ROOSA KVARTS poleeritud
Enim müüdud
ROOSA KVARTS on ülim armastuseõnne kristall. Alates 2022. aastast sisenesime me astroloogia põhjal kosmilisse armastuseaastasse. Nüüd on just kõi..
4.00€
Maksudeta:3.28€
HÕBE on üks väärismetallidest, millel on oskus maandada emotsioone, stressi, muuta inimest tasakaalukamaks, rahulikumaks, tolerantsemaks, armasta..
46.35€
Maksudeta:37.99€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.