TEKTIIT on üks lisakristallidest, mis kuulub ennustuskristallide komplekti. Iga kristall annab ennustamisel veelgi täpsema tulemuse - mida rohkem on komplektis kristalle, seda täpsema vastuse sa enda küsimusele saad. Seega on soovitatav lisada põhikomplektile ka teisi kristalle.

VASTUS: Tektiit jõuab sinu juurde kristallide ennustamise komplektist siis, kui sind on vaja millegi suhtes hoiatada. Igatahes, ükskõik milline küsimus oli sinu mõtetes, siis Tektiit soovitab sul olla väga ettevaatlik. Võib-olla on veel midagi, mida sa peaksid teadma, mida sa ei oska ette näha või tunnetada.

PÄEVASÕNUM: Päevasõnumina annab Tektiit teada seda, et sa pead täna ennast eriliselt kaitsma kellegi teise halva tuju või kriitilise meele eest.

SUHTED: Suhete teemal ütleb Tektiit, et peidus võib olla mõni probleem, mis ei pruugi hetkel välja paista. Tektiit hoiatab salakavaluse, varjamise või varjatud tõe eest.

REISIMINE: Kui saad Tektiidi ennustuskomplektist reisi küsimuse ajal, siis Tektiit ei soovita minna reisile. Kui sa seda teed, siis peaksid olema eriti valvas - tektiit sümboliseerib kuritegevust ja kavalust.

TÖÖ: Tööalaselt annab Tektiit sõnumi selle kohta, et keegi võib sinu seljataga salasepitsusi meisterdada. Tektiit hoiatab sind, et asjad ei pruugi sinu kasuks kujuneda. Sümboliseerib ka ületöötamist või ülemõtlemist millegi suhtes.

TERVIS: Tervise küsimuse korral annab Tektiit mõista, et sinu immuunsus on kehv ja võid kergelt haigestuda.

Põhilised märksõnad: kriitika, eriliselt ettevaatlik peab olema, saladused, salasepitsused.