Kaitseingel on sinu kõrval selleks, et aidata sul selles elus enda eluülesanded täita. Tema töö on hoolitseda selle eest, et sa jõuaksid õigel ajal õigesse kohta. Tema on see, kes aitab sul kohtuda inimestega, kes peavad sinu eluteel sind kohtama ja palju muudki. Sellest kõigest tulenebki tema nimetus - Kaitseingel. Et ta saaks täita enda ülesannet sinu kaudu, siis leiab ta alati viise kuidas sinuga kontakteeruda. Ta teeb seda siis, kui sulle on vaja teadet edastada, sind eksiteelt kõrvale tõmmata või sind julgustada hetkel, mil sul endal on julgusest puudu. Kõige selle pärast on hetki, kus võid saada kummalisi märke või sõnumeid, mis oleks nagu sinu eluteele visatud. Vahel võivad need sõnumid ilmuda väga sageli, kuid vahel ka harvem. Kõik oleneb sellest, kas sa suudad teda kuulata või ta peab palju vaeva nägema, et sulle puust ja punaselt midagi selgeks teha. Tihtipeale hakatakse märke nägema ka siis, kui sa ise väga palud Kaitseinglil enda ilmutamist ja temapoolset juhatust. 

Olen eelenvalt väga palju kirjutanud Inglisõnumitest, kus Inglid loovad võimalusi, et sinuga numbrite kaudu suhelda. Lisaks numbrite maailmale on ka teisi variante, kuidas Inglid loovad ühendust meiega. Kui sind aga huvitavad Inglisõnumid, mis on saadetud numbrite kaudu, siis kõik minu tõlgendatud sõnumid leiad SIIT. Kuid lisaks numbritele on olemas ka teisi märke, mille kaudu Kaitseinglid kõige enam ühendust võtavad. Panen sinu jaoks kirja kõige populaarsemad viisid, mille kaudu Kaitseingel annab sulle endast märku.  

1. Puudutus või järsk külm õhk sinu selja taga 

Sinu isklik Kaitseingel suudab sind puuduta nii, et sa seda tunned. Võibolla oled tundnud kuidas sinu selja peale on koputatud, vaatad ja seal ei ole mitte kedagi. Oled näiteks tundnud külma tuule teket hetkel, mil see on võimatu või tunned, et keegi sind nagu kallistaks. Selliseid asju kogetakse ja seda kõike põhjusega. Sinu Kaitseingel soovib sellega sulle sõnumit edastada. 

Hetk, mil tunned õrna puudutust, võid saada oma Kaitseinglilt sõnumi, et kõik on korras, ära muretse, ma olen siin! Kui sind aga tõugatakse või survestatakse, siis võid sa olla hädaohus ja Kaitseingel soovib sind sellest ette hoiatada. See hetk, mil tunned seletamatut külma tuult, tea, et just sel momendil sisenes Kaitseingel sinu Auravälja. Kas sa teadsid ka seda, et Kaitseingel ei ole kogu aeg sinuga? See on ka põhjus miks ta alati ei ole õigel ajal õiges kohas ja miks sa igal ajal ei saa temaga ühendust. Aga seda sidet on võimalik tugevamaks muuta ja teda tihedamini enda Auravälja kutsuda. Vihjed selle kohta, kuidas seda teha on artikli lõpus. 

2. Sõnumite edastamine muusika kaudu 

Kaitseingel, kes edukalt enda tööd teeb, leiab alati võimalusi, kuidas sinuga kontakti saavutada. Üheks viisiks on suunata sind muusikat/laule kuulama, milles peitub selline sõnum, mida sul on vaja teada. Teine viis on see, et kui sa sihilikult ei kuula midagi ja kusagil taustal näiteks mängib raadio, siis jäävad sulle kõrvu teatud laulusõnad. Selle tähelepanu aitab haarata Kaitseingel. Ta otsib ja nopib välja need mõtted, mida sa pead teadma. Minu enda puhul on see üks levinumaid viise, kuidas Kaitseingel vastab minu mõtetele. Võibolla oled ka ise olnud olukorras, kus mõtled millegi peale ja seepeale kuuled, kuidas raadiost lastud laul just räägib sellel samal teemal. Sellisel juhul on see kinnitus sinu Kaitseingli poolt. 

3. Energiaring või -valgused 

Kaitseingel võib sattuda sinu foto peale nii, et fotot tehes jääb sinu ümber kummaline kuma või valgus. Ta võib end salvestada fotole ka kummalise valguskoguna. Paljud inimesed on enda Kaitseingli pildile saanud. Alati näeb see välja kummaline, seletamatu ning tekitab küsimusi. See on märk sellest, et Kaitseingel on väga aktiivselt sinu kõrval ja soovib sinuga kontakteeruda. Sellise foto loomisel ole eriti aktiivne ise Kaitseingliga ühendust looma. Saada talle enda mõtteid ja kuula samas enda inuitsiooni. Intuitsioon on tema kanal mille kaudu tal on võimalik sinuga ühendust saada. 

4. Ilma näota inimene unenäos 

Kaitseingli üheks kõige levinumaks viisiks sinuga ühendust võtta, on see kui ta sind unenäos külastab. Ta ilmub sinna ilma näota või sa ei suuda mitte kuidagi unes tema nägu meenutada. Sellisel juhul on suure tõenäosusega ilmunud sinu unenägudesse sinu enda isiklik Kaitseingel. 

Selles unenäos on tal sulle edastamiseks oluline sõnum. Tavaliselt jääb see unenägu inimest ennast kripeldama ja seda ikka selleks, et sa selle enda jaoks ära tõlgendaksid. 

Kui sinu Kaitseingel on sinuga unenäos ühendust võtnud, siis meenuta, kas sa mäletad tema sõnumit sõna-sõnalt või oli see sinu jaoks segane. See oleneb kõik sellest, kui avatud sa ise unenägude maailmale oled. Soovitan magamistoas hoida Tselestiit geoodi ja Labradoriiti, et luua unenägudes parem kontakt Kaitseingliga. 

5. Sulgede nägemine 

Kaitseingel kes soovib enda olemasolust sulle märki anda, võib sinu tähelepanu juhatada sulgedele. Näiteks iga kord, kui jalutamas käid, siis lendab üks sulg sinu teele. Suled leiavad tee sinu juurde, kui Kaitseingel soovib sinuga kontakteeruda. Ta soovib sulle teadet edasi anda, näiteks teavitada, et ta on sul olemas. Pidevalt sulgi nähes ole tänulik, et ta on sinu kõrval ja aitab sul enda teekonda läbi käia. Soovitan ka sellel hetkel temale sõnumeid edastada, tema käest midagi soovida ja kindlasti tema kaitset juurde paluda. Samas peaksid sa ka ise sellel ajal rohkem kuulama enda intuitsiooni. Selle kaudu suhtleb ta sinuga ja kui sa kuulad enda häält, siis sa kuuled ka tema sõnumeid, mis selles hääles on. 

6. Kirjutatud sõnumid 

Kaitseingel leiab ükskõik, millise tee sinuga kontakteerumiseks, kui seda on just tal vaja teha. Nii võib ta kirjutada sõnumid sinu teele. Kuidas ta saab seda teha? Ta kasutab selleks kas juba kirja pandud mõtteid või juhib sinu tähelepanu millelegi, mis meenutab teatud sõna või sümbolit. Kaitseinglimärgid jäävad alati silma, kõnetades sind seletamatul põhjusel. Näiteks võid märgata, kuidas pilvedest on sõna "jah" loodud või näed seal inglikujutist just sellel hetkel, kus sa otsid universumist toetavat sõnumit. Võid sattuda ka olukorda, kus keskendud armastusele, oled lootuse kaotanud ja sul on peas ringi tiirlemas mõtted, kas üldse armastus on sinu ellu ette määratud. Peale seda märkad aga poes ringi jalutades vaid armastusest kõnelevaid raamatuid. Kaitseingel leiab viise, et tuua sulle teated esemete kaudu, mille peal on sind puudutav tekst või mis meenutab sulle teatud sõnumeid. 

Muuda enda Auraväli Kaitseingli jaoks paremaks kohaks eksisteerimiseks, nii saab ta sinuga tihedamini kontakteeruda ja sind vajadusel rohkem aidata!

Kaitseingel pääseb Auravälja kiiremini ja tihedamini, kui sinu enda Auraväli on Inglite jaoks soodsam. Selle teeb soodsaks usk Inglitesse, iseendasse ja Kaitseinglisse. Usk avab ukse Inglitele, seda ei tasuks alahinnata. On energiaid, mida sa saad enda mõttejõudu kasutades avada ja luua. 

Kui soovid inglite maailmaga paremat kontakti luua, siis soovitan sul enda kodus põletada ka helesinist küünalt. Kasuta seda nii, et hoia seda peegli ees. Kui Sul on kodu Angeliiti, Opaliiti või ükskõik millist Inglite kristalli, siis kasuta ka seda selleks. Nii avad Sa enda kodus Inglite portaali! See aitab Sul Inglite maailmaga tugevamas kontaktis olla ja nii nad kaitsevad Sinu kodu ning Sinu perekonda! 

Väga palju aitab kaasa Inglikristallide kandmine ehetena. Näiteks pikaajaline Serafiniidi, Ioliidi, Sinise Pitsahhaadi, Opaliidi, Aura kristallide ja teiste Inglitega kontakteerumist soodustavate kristallide kandmine. Need avavad sinu Auraväljas Inglitele ukse. 

Väga kasulik on põletada ka Taevalikuviirukit, mis aitab puhastada sinu enda Auravälja energiast, mis blokeerib Kaitseingliga ühenduse loomist. Lisaks muudab see sind ennast Kaitseingli jaoks avatumaks. Sa suudad selle kasutamise ajal enda mõtteid Kaitseinglile edastada ja tema enda mõtteid sinule. 

Kui kannad aga kaitsekristalle ehetena, siis saadad sa sellega enda Kaitseinglile sõnumi, et ta sind kaitseks. Kaitsekristalle on alati hea koos Inglikristallidega kanda. Näiteks, kui kannad Hüpersteeni, siis kanna samal ajal ka Sinist Pitsahhaati või kui kannad Oonüksit, siis kanna samal ajal Ioliiti. Nii aitab üks kristall Kaitseinglil sulle alati tugevat kaitset pakkuda ja teine kristall aitab Kaitseinglil sinu elus korrektuure luua. 

Lase Kaitseinglil end juhatada, aidata ja kaitsta - tema eluülesandeks oled Sina!