Maailm on täis kaotatud hingesid - inimesi, kes liiguvad ringi, mask ees ja hing lukus. Sul ei ole vaja olla üks neist. Mina soovin, et sa avaksid end tõeliselt. Soovin, et kõik inimesed leiaksid end ühel päeval üles, oleksid võimalikult autentsed. Nii autentsed, kui vähegi olla saab. Orginaalsus, ehedus ja egovaba elu - see on ülim, mida saad endale pakkuda. See kõik on sinu kätes! Ma aitan sul kõige esimeste, olulisemate ning võimsamate sammudega iseenda eheda mina üles leida. Alustame!

1. TEE RAHU ÜKSINDUSEGA

Selleks, et sa mõistaksid, mida ma sulle õpetada soovin, peame esmalt tegema selgeks selle, et üksindus ei ole võrdne üksildusega. Üksindus on aeg iseendaga, kus sinu kõrval ei ole kedagi teist. Aastate jooksul, mil olen tegelenud inimeste õigele teele suunamise ja aitamisega, olen näinud pealt, kuidas väga suur hulk inimesi seda kardab. Võetakse üksindus ning pannakse selle ja üksilduse vahele võrdusmärk. 

Üksildus on see, kui sul ei ole kedagi, kellega enda elu jagada, ja seda ükskõik, millisel tasandil. Üksindus on aga hoopis aeg iseendaga, olemine ainult endaga! 

Esimene samm, et leida ennast kaotatud teelt, on teha tööd selle nimel, et sa suudaksid nautida enda seltskonda ja seda üksinda. Nautida üksinda jalutuskäiku metsas, teha omal käel trenni, nautida üksi muusika kuulamist ja palju muudki. 

See oskus ei ole enesestmõistetav. Mina tean, et väga paljud ei oska seda ja sisustavad enda aja teistega, kuna tegelikult nad pelgavad üksinda olemist.

Miks on üksindus iseenda üles leidmiseks oluline?

päikeseloojang hüppav naine

Kui sa oled üksinda, siis sa suudad enda sisemist häält ja intuitsiooni rohkem kuulata. Sinu energiatunnetus suureneb, sa suudad kuulata olevikuenergiat, kuulata tulevikku ning mõista rohkem minevikku. Üksinda olemine on enda tasakaalustamiseks oluline. Armasta endaga aja veetmist ja iseenda tundmaõppimine saab alata.

2. TOO VÄLJA ENDA SISEMINE LAPS, LASE TAL ELADA!

Ühte asja olen ma endale lubanud - lasen enda sisemisel lapsel alati esil olla. Mida see tähendab? Sinu sisemine laps sümboliseerib seda, kellena sa oled siia maailma sündinud. See on see algenergia, mis oli siis, kui sa siin ilmas selles kehas enda silmad avasid. Energia, mille võtsid kaasa teistest eludest. Sisemine laps sümboliseerib seda, kes sa tegelikult oled, mida sa siia maailma tegema tulid ja sinu tõelist kirge ning eesmärki.

Kuidas mina hoian enda sisemise lapse energiat pidevalt elus?

Ma pole jätnud maha seda häält endas, mis kõneles minus lapsepõlves, kui ma olin väga väike. Mul oli juba siis soov inimesi tervemale teele suunata, neid mõista, neid lahti defineerida, elu sügavamat mõtet otsida, loomi kaitsta, tantsida, laulda, aidata abivajajaid, peatada kurjust ja ebaõiglust. See on vägi, millega ma sündisin - see on minu isiklik sisemise lapse energia. See on algenergia, mida ei tohi ära unustada. Selles on tõde, mis vihjab hinge teekonnale ja eesmärgile ning mille elus hoidmine loob isiklikku õnne.

Vabasta sinagi enda sisemine laps!

Iseenda leidmiseks leia üles enda sisemine laps. Mine nüüd ja praegu tagasi enda lapsepõlve! Vaata nii kaugele, kui vähegi suudad. Küsi endalt, mis oli see, mis sind köitis? Mis oli sinu soov? Mida sa siis armastasid? Mis pani sind elama? Täiesti kindlasti on seal midagi, otsi see üles ja too see siia, tänasesse päeva. Pane see uuesti elama ja usu mind, sa leiad end võluväel üles.

3. VAATA EGOLE NÄKKU, ÄRA ILUSTA EGA ÕIGUSTA SEDA 

värvilised tuvid

Kui sa tõepoolest soovid end autentsemaks muuta, siis vaata sirge seljaga otsa enda kõige tumedamatele külgedele. Leia enda ego, jälgi selle käitumist, välja tulemist ja leiad sealt päris mitmeid mustreid, mida kohe muutma hakata.

Ego ei ole halb, ego on illusioon. See loob sinust vale kujutise, suunab valele teele, teeb sinu sisemisest lapsest kellegi teise. Kui ego on esil, siis on sisemine laps ootel. Jäta see endale meelde!

Ego on mask, millega käid ringi väljaspool kodu. Selleks, et mõista, kui palju sa ego kasutad, on mul sulle välja pakkuda lihtne test.

Võta hetk ja vaata otsa oma kahele minale - sellele, kes oled koduseinte vahel (kellena teavad sind pereliikmed) ja sellele, kes kodust väljub (kellena tunnevad sind kõik teised). Kui suur erinevus seal on? Kui vahe on suur, siis käib ego sinuga iga päev kaasas.

Kui vabastad egomustreid, muutud ise autentsemaks ehk ehedamaks. Selleks ole väljaspool kodu täpselt samasugune nagu oled kodus. Kui oled kodus hell ja hea, siis jaga seda ka väljapoole. Kui oled väljaspool kodu hell ja hea, kuid koduseinte vahel näitad enda sarvi, siis kaota need sarved ning ole ka kodus hea. Nii lihtne ongi tegelikult egoga võidelda.

Ole alati see, kes sa oled, lase maskid maha. Kellele neid vaja on? Need teevad liiga sulle endale või lähedastele. Kui sa kannad maski, siis asetad sellega enda õlgadele suure stressi ja suunad selle koduseinte vahele, mille tagajärjel teised kannatavad. Tegele enda tervendamisega, et sa suudaksid olla mõlemas keskkonnas kõigile hea eeskuju, eriti tulevikupõlvkondadele.

Iseenda eheda mina aitab üles leida Fantoom Kvarts. Tegemist on kristalliga, mis suudab eemaldada inimese käitumisest varjuküljed, pidurdada ego esile tulemist ja anda seejärel hingele hingamisruumi. Fantoom Kvartsi puhul on tegemist hingetervendajaga ja sisemise lapse esiletoojaga. See kristall aitab sul olla see, kelleks sa sündisid, tuua esile sinu kvaliteetsed iseloomujooned ja aidata sul silmitsi seista enda varjukülgedega. Seda selleks, et neid tervendada, end ümber kujundada ja muuta käitumismustrid endale kasulikumaks. Soovitan seda kristalli kanda nii kaua, kuni oled endas tehtud muutustega lõpuks rahul. Soovin sulle kõike head!

Mida autentsem sa oled, seda õnnelikumaks sa muutud. Iseenda hinge üles leidmine avab värava tõelise õnneni!