Ma tean, et väga paljud inimesed võitlevad igapäevaselt enda sees sellega, et nad otsivad heakskiitu sõpradelt, pereliikmetelt või tuttavatelt, enne kui nad enda elus olulisi samme teevad. Kui sa oled üks nende seast, siis minu ülimaks sooviks on sind aidata ja inspireerida sind enda elu üle ohjasid haarama. Sa tead, et sa vajad seda ja ma ütlen sulle midagi - vaid sa ise suudad seda saavutada! Mina jagan inspiratsiooni, sina pead kõik praktikasse viima. On aeg hakata täiel rinnal elama!

Kui heakskiit on teadlikult või alateadlikult (sa ei teadvusta seda endale, kuid elu näitab, et ilma selleta on sul raske edasi liikuda) oluline, siis sul on veel ära õppimata ülesanne - olla iseseisev otsustaja!

Kui sa tunned end siinkohal ära, siis sa juba said väärtusliku teadmise enda kohta. Sa said teada, et sinu saatuseraamatus on õppimata üks konkreetne asi, mis on ka sinu üheks isiklikuks eluülesandeks - see on iseseisvaks otsustajaks saamine. Kas pole mitte tore teada midagi iseenda kohta? Üks osa minu tööst, mida ma eraseanssidel pakun, on see, et ma loen sinu isiklikust energiast välja kõik sinu õppimata iseloomujooned, mis on sinu ühtedeks isiklikeks eluülesanneteks. Täna said vihje selle kohta, mis sul seal saatuseraamatus kirjas on. Nagu ma ikka ja alati ütlen - igas asjas on midagi head.

Alustame selle olulise eluülesande õppimist - nüüd, kohe ja praegu!

Esimene samm. Esmalt sa pead mõistma seda, et kui sa otsid kellegi teise heakskiitu, et langetada otsus, siis sa annad enda elu juhtimise kellegi teise kätesse. Kui sa nii teed, siis ennekõike annad sa võimaluse 50/50 põrumiseks või õnnestumiseks. Kui sa aga juhid end ise, siis sa ei kaota enda sisemist häält ja järk-järgult muudad enda õnnestumise võimalused kõrgemaks. Miks? Mida rohkem sa ise enda elu juhid, seda tugevamaks muutub intuitsioon ja seda lihtsamini saab tulla lihtsalt teadmine ehk õige otsuse langetamine.

Kui sa aga annad juhtimise kellelegi teisele üle, siis ei saa sinu intuitsioon areneda. Tahes-tahtmata see nii on ja sa pead sellega arvestama. Mõtle korraks selle üle - sa tegelikult soovid spirituaalselt areneda ja omada tugevat intuitsiooni. Nüüd mõtle aga selle peale, et sa ise takistad end selle saavutamisel puhtalt seetõttu, et sa annad loa kellelegi teisele enda saatust kujundada ja juhtida. Nendel ei ole sinu saatusehäält, see on sinu sees, sinu intuitsioon on selleks olemas, et osata seda kuulata. Keegi teine ei oska seda teha, ainult selgeltnägija suudab teise inimese saatust mõista. Seega haara ohjad enda kätte, langeta otsuseid ise juba seetõttu, kuna sa soovid spirituaalselt areneda ja enda intuitsiooni tugevaks lihvida. Juhtimise kellelegi teisele andmine on mürk intuitsiooni arengule.

Sul läheb vaja Lepidoliiti!

Iseenda elu üle kontrolli ja juhipositsiooni aitab saavutada Lepidoliit. Tegemist on kristalliga, mis aitab sind, kui sa ei suuda ise otsuseid langetada ja sul on probleeme iseseisvalt mõelda. Lepidoliit aitab sellisest käitumismustrist lahti saada, julgustades enda elu üle ohjasid haarama ja olema väga iseseisev. Lepidoliiti soovitan sul kanda, kui soovid lõpetada teiste poolt heakskiidu ootamist. See on hingelist vabadust pakkuv kristall, millele on hea anda võimalus, et see suunaks sind õigele teele.

Sina oled see, kes peab enda elu õnnelikuks ja rõõmsaks muutma!

Teiste peale lootmine ja nende otsuste ning soovituste järgmine ei vii sind õnneni. See ei ole õnnevalem! Kui soovid tõelist õnnetunnet tunda, olla rõõmus ja armastada enda elu, siis algab kõik sinust enesest. Sa vajad iseennast selleks, et olla rõõmus.

Sul on vaja kõik lüngad ise enda elus ära täita, sa saad teistelt inspiratsiooni võtta, kuid fakt on see, et igaühel ei ole enda isiklikku selgeltnägijat, kes alati sinu kõrval seisab. Sinu kõrval on inimesed, kes sinust hoolivad, kelle oled ise enda ellu lasknud või valinud. Nendel inimestel kõigil on enda isiklik eluvaade ja ellusuhtumine. Sealt tulevad ka soovitused ja nõuandmised. Kuid need ei ole suure tõenäosusega kooskõlas sinu saatuseteega. Seetõttu ole alati otsustajaks sina ise, teised saavad sulle vaid tuge pakkuda, mitte vastupidi. Vaheta rollid õigetpidi ära!

Lisaks kulutad sa meeletult palju väärtuslikku aega, kui otsid teiste heakskiitu. Kõik - ja ma mõtlen absoluutselt kõik - on pausi peal sinu elus, kui sa otsid vastuseid teiste seast ja seest. Mõtle kui palju aega sa maha viskad, kui ootad iseenda elus otsuste langetamist kellegi teise järgi. Mõtle kui palju sa suudaksid saavutada ja ära teha, kui sa otsustaksid seda kõike ise. Kõik liiguks kiirelt, sa suudaksid saavutada rohkem ja elust palju enamat võtta!

Mul on hea meel, kui minu juurde tullakse enda mõtetele, küsimustele ja otsustele vastuseid leidma, kuna mul on see au, et ma saan inimese õigele rajale suunata. Üks on selgeltnägija juures käimine ja temalt vastuste otsimine, hoopis teine asi on otsida neid kusagilt mujalt. Need on kaks täiesti erinevat asja. Mina olen tugi sinu intuitsioonile, kuid suur osa tööst tuleb sul enne minu juurde tulekut ikkagi ise ära teha. Ütleme nii, et sinu käes on mustand ja ma annan sellele viimase lihvi.

Naudi seda vabadust, mida sul on võimalik saavutada, kui sa vabastad end teiste inimeste heakskiidu otsimisest

Tõeline vabadus ootab sind veel ees, kui teed selle suure sammu ja hakkad iseseisvaks otsustajaks. Tean, kui raske võib sul olla seda tehes, aga ma tean ka seda, kui lihtne sul on peale seda, kui oled selle suure mäe ületanud.

Sinu preemiaks on see, et sa tunned hingelist vabadust ja sellega kaasneb ka hulgaliselt julgust. Kas see ei ole mitte hea preemia, mida saada, kui oled enda nõrkust ületanud ja seda enda tugevuseks kujundanud?

Ma ei ütle seda, et sa peaksid üleöö saavutama seda, mida oled püüdnud saavutada terve elu. Mida ma aga soovin öelda on see, et kui sa hakkad nüüd, kohe ja täna praktiseerima iseseisvat otsustamist, siis ühel päeval sa suudad seda teha ilma iseennast tagant utsitamata. See on tulemus, kuid see vajab beebisamme, üks samm, teine samm järgi ja see võtab aega. Kui alustad, siis jõuad kiiremini üle selle hirmutava mäe.

Minu suurim soov on aidata sul muutuda iseseisvaks mõtlejaks. Miks see on minu jaoks oluline? Minu üks elueesmärkidest on aidata sul, temal ja teil kõigil leida üles õige tee. See teeb minu hinge soojaks, kui ma saan sind või kedagi teist aidata. Selle nimeks on armastus elu vastu.

Alusta nüüd ja kohe iseseisva mõtlemise praktiseerimist, et veel selles elus saada selleks inimeseks, kes ei vaja teiste heakskiitu, et elada!

Tene Laul