Armastusesoovi-maagia on maagia, mille kaudu on sul võimalik teele saata enda armastusega seotud südamesoov. Olgu selleks südamesooviks siis armastuse leidmine, suhte parandamine, suhtesse kire loomine, enda hingesugulasega kohtumine või hoopis oma armastatuga rahul olemine. Armastusesoovi-maagia on universaalne armastusemaagia, mis sobib ükskõik, millise armastusesoovi teele saatmiseks. Seda maagiat võid sa teha enda elu jooksul ka mitmel erineval korral, saates teele mitu erinevat soovi.

Armastusesoovi-maagia tegemiseks läheb sul vaja kahte Roosat Sammalahhaati, ühte Aragoniit geoodi, Kookoseviirukit ja loomulikult enda südamesoovi. (Vaja võib minna ka riidest kotti või karpi, kui su kodus ei ole armastusekristallide komplekti).

Armastusesoovi-maagiat on kasulik teha siis, kui kosmilised energiad on seotud armastusega ehk armastuseväli on avatud. Armastusesoovi-maagia tegemiseks on kõige õigem aeg siis, kui sa südames tunned, et sa soovid enda ellu armastust ühel või teisel tasandil. Ning kui sa oled sellises hetkes, kus sa soovid tõesti enda unistuse täitumist. Armastusesoovi-maagiat võid teha ükskõik millisel Kuu faasil.

Kookoseviiruk on selles maagias väga vajalik, kuna see aitab vabastada kogu negatiivse ja takistava energia, mis ei laseks maagial toimida. Roosa Sammalahhaat on samuti ülioluline ja kuna neid kristalle on kaks, täidavad need sinu soovi. Aragoniit geood saadab sinu soovi teele ja hoiab maagia elavana.

Maagiat ei tohi ise muuta, ühegi teise kristalli või esemega asendada, vastasel juhul ei lähe maagia teele.

MAAGIA

Maagia tegemiseks leia enda kodus sobiv koht, kus sa saaksid maagia mugavalt teele saata. Maagia tegemine on iseenesest väga lihtne ja kiire.

Maagia tegemiseks leia kookoseviirukile põlemiseks oma koht (viirukialusel) ja sea see suitsema nii, et samal ajal, kui sa paned seda põlema, ütle valjusti välja: "Minu soovile avanegu tee ja võimalus!".

Nüüd võta üks Roosa Sammalahhaat, hoia seda peopesas, sule silmad ja soovi oma armastusesoov. Keskendu sellele, mida sa soovid saada, esita oma palve. Kui see on tehtud, siis aseta Roosa Sammalahhaat kookoseviiruki kõrvale. Nüüd võta teine Roosa Sammalahhaat, hoia seda peopesas, sule silmad ja ütle lause: "Minu soovile avanegu tee ja võimalus!". Peale seda aseta ka see kristall kookoseviiruki kõrvale.

Võta Aragoniit geood, hoia seda peopesas, sule silmad ja lausu maagialause: "Armastusesoov aktiveerugu!", ava silmad ja aseta ka see kristall teiste kristallide kõrvale.

Nüüd, kus sul on kõik kristallid maagialausetega kodeeritud ja Aragoniit geood on maagia teelesaatmiseks aktiveeritud, siis lase neil kristallidel suitseva kookoseviiruki kõrval olla seni, kuni viiruk on lõpuni ära põlenud. Kui viiruk on lõpetanud oma töö, korja kristallid kokku (aseta koti/karbi sisse) ja vii maagia enda kodu ;armastusenurka. Kui sul on seal armastusekristalle, siis aseta maagia nende juurde. Kui mitte, siis sellest maagiast saab sinu esimene armastuseõnne toov väeese selles nurgas.

Armastusenurk sinu kodus asub Lõuna-ilmakaares ja Edelas. Lõunas eksisteerib kirg ja Edelas romantiline armastus. Maagiat võid hoida mõlemas nurgas, sellele sobiliku koha valid ise.

Maagia toimib senikaua kuni soov on täidetud, peale seda hakkavad need kristallid selles maagias tooma sulle ligi ka teisi häid energiad. Armastusesoovi-maagia tühistamiseks tuleb sul need kristallid jõevette visata ja maagia lõpetab oma töö automaatselt.

Armastusesoovi-maagiat ei ole vaja eraldi puhastada, sobib tavapärane koduenergia puhastamine viirukite ja rituaalitaimedega. Siis puhastuvad-aktiveeruvad ka kodus olevad maagiad.