Väga paljud inimesed vaevlevad pidevalt ühe ja sama küsimuse juures: "Mida ma peaksin tegema?", "Mida ma peaksin otsustama?". Väga paljud inimesed ei suuda keerulistel aegadel enda hetkeolukordi lahendada ega ka suuri otsuseid vastu võtta. Nendeks otsusteks võib olla kolimine, armastuse teemad, lapsesaamine, töö vahetus jne.

Panen siia kirja ühe tegelikult äärmiselt lihtsa maagia, mida saab teha just konkreetsele küsimusele vastuse saamiseks ja pealegi võib seda teha iga Kuu vähemalt ühe korra, aga seda tuleb alati teha vaid Kuu esimese veerandi loomise päeval.

Millal on õige aeg selle maagia teelesaatmiseks...

Kuu esimese veerandi loomine on ühel päeval igas Kuus ja see on igas Kuus ka erineval ajal. Seega soovitan jälgida minu teavitusi, kuna enamjaolt ma alati annan teada, milline Kuufaas parasjagu käimas on. Lisaks sellele leiad selle info ka minu Kuu faaside kalendrist, mis asub SIIN.

Esimese veerandi loomine on tähtis, kuna sellel ajal tehakse erinevaid maagiaid, kus saadakse vastuseid või proovitakse millegi sisse jõudu anda. Selle maagia puhul soovitakse vastuseid saada.

MAAGIARETSEPT:

Enne maagia tegemist on sul vaja koguda endale mõned asjad, et saaksid maagia teele saata. Kogu need kokku enne, kui maagia tegemise õige päev kohale jõuab.

1. Valge küünal

2. Kadaka oks/Salvei oks (mõlemad sobivad väga hästi, kuna nendel taimedel on äärmiselt sarnane jõud)

3. Valge niidirull

4. Valge paber

5. Kaks Sinist Kaltsiiti (Sinine Kaltsiit on vajalik, kuna sellel on oskus hingede käest vastuseid tuua ehk inglid hakkavad läbi une sulle nendest vastustest lähemalt rääkima.)

ENNE MAAGIA TEGEMIST TULEB SURNUAEDA JALUTAMA MINNA, kuna see aitab vastuse saamiseks maagiale jõudu juurde anda.

Surnuaias jalutamine on kasulik selleks, et sealne energeetika ehk seal eksisteerivad hinged saaksid sinu Aurast eemaldada negatiivsuse või ebaselged energialaineid. Pärast jalutuskäiku on sinu Aura automaatselt puhtam kui varem ning sellel samal päeval töötab maagia tegemine mitmeid kordi kiiremini.

Saada maagia teele ja aktiveeri see...

* Maagia tegemiseks soovitan sul üksinda olla, kui see vähegi võimalik on.

* Maagia tegemise koht ei ole oluline, seda võib suvisel ajal ka õues või terrassil teha.

* Kui surnuaias on jalutamas käidud, siis leitakse koht, kuhu asetada küünal, mida kasutad vaid sellel samal päeval. Küünal peab olema kindlasti valget värvi ja võib kasutada ka seda, mida lihtsalt oled ennem kodus või kristallide aktiveerimisel kasutanud (tähtis on lihtsalt Valge küünlaleek).

* Süüta Valge küünal.

* Seejärel võta paber ja pane kirja enda mõte, millele vastust soovid saada, aga sellises vormis, et see vastus nagu juba eksisteeriks sinu elus.

* Näiteks, kui küsid vastust suhte kohta ja oled küsimuse ees, kus ei tea, kas minna või jääda suhtesse, siis kirjuta selline mõte: Ma tean mida selle suhtega ette võtta" või näiteks "Ma olen otsustanud selle suhte saatuse ära". Niiviisi sa kutsud vastuse esile!

* Lauset kirjutades keskendu oma probleemile ja küsi enda mõtetes pidevalt, et sellele vastus antakse.

* Nüüd võta Salvei oks/Kadaka oks ja aseta see valge paberi peale (kirjutatud lause kohale). Tõmba valge niidiga paber rulli nii, et oks oleks paberi sees.

* Võta Valge küünal kätte ja vala niidi peale veidi küünlavaha.

* Seejärel kustuta küünal.

* Kui kõik see on tehtud, siis võtad maagiarull ja aseta koos kahe Sinise Kaltsiidiga enda voodi alla terveks ööks.

* Järgmisel päeval tuleb maagiarull ära põletada ja pärast seda üks Sinistest Kaltsiitidest surnuaeda puu alla viia, aga kindlasti mitte kellegi hauale. Sobib ka surnuaia kõrval olev park või mets, kuna hinged liiguvad ka seal ringi. Seda on vaja selleks teha, et mõni abivalmis hing annaks sinu teele, unenägudesse või märkidena vastuseid, mida hakkad järgmistel nädalatel saama.

* Teine Sinine Kaltsiit peab kindlasti jääma sinu voodi alla senikauaks, kuni oled suutnud oma probleemi ära lahendada või kui oled vastuse saanud.

Vastus tuuakse läbi unenäo, sõnumitega teiste inimeste poolt, satud õigel ajal õigesse kohta jne. Pead ise äärmiselt tähelepanelik olema ja vastus võib saabuda alles kuu või kahe pärast. Kui oled vastuse saanud, siis tänutäheks kingid voodi all oleva Sinise Kaltsiidi loodusele ehk viid mõne puu alla.

Seda rituaali võib erinevate küsimuste jaoks teha mitmeid kordi!

Teiste maagiate ja rituaalide kohta saad lugeda SIIT.

Imelist maagia teelesaatmist!