Kas sa oled kunagi unes näinud, et keegi armastab sind, kuid sina teda vastu ei armasta? Või oled ise olnud armunud kellegisse, kes ei osutanud sulle samaväärset tähelepanu? Aitan sul mõista, mida tähendab unes ühepoolse armastuse nägemine, sellel on väga konkreetne tähendus.

Käesolev unenägude seletaja ei kehti siis, kui sa näed unes ühepoolset armastust ja see ongi hetkel sinu elus aktuaalne. Sellisel juhul on see lihtsalt päevasündmuste ja emotsioonide unes väljaelamine. 

Unenägu, kus sa armastad kedagi, kes ei armasta sind vastu, viitab sellele, et su elus on midagi puudu. See, mis on puudu, võib olla armastus või raha, tervis, lähedus, õrnus, kaastundlikkus, empaatia, tähelepanu või midagi muud. Mis täpselt, sellele aitavad selgust leida ülejäänud asjad, mis unenäos olid, seega ürita unes olnud sümboleid tõlgendada ja leida üles vihje, millest sa puudust tunned. Võib-olla sa saad oma igatsusest kohe aru, kui sa hakkad järele mõtlema. Selline unenägu võib esile tuua ka sinu hirmu millegi või kellegi kaotamise osas.

Unenägu, kus sinu kaaslane sind ei armasta, võib viidata kahele erinevale asjale. Esiteks võib see olla hirm teie suhte osas. Võib-olla sa kardad, et te ei ole piisavalt lähedased või et teie vahel on mõni probleem, mis toob sellist paanikat sinu unenägudesse. Teine võimalus on see, et sulle antakse ettekuulutusena teada probleemist, mis tuleb peatselt esile. Seega, kui teie vahel on kõik korras ja sa näed sellist unenägu, siis see võib olla hoiatus.

Juhul, kui sa näed unes, et sa armastad ilma vastuarmastuseta kedagi, kes on sinu jaoks sümpaatne ja sul on plaanis temaga kokku saada, siis ka see võib olla hoiatus. Hoiatus, et see uus tutvus ei pruugi olla nii ilus, kui see sulle esialgu tundub. Võid sellist unenägu näha hoiatusena ka siis, kui sa oled kellegagi juba värskelt tutvunud. Sellisel juhul ole palun ettevaatlik, ära lase endale liiga teha.

Unenägu, kus armastatakse sind, aga sina ei armasta teda vastu ehk sinu poolt pole vastuarmastust, sellel võib olla mitu erinevat tähendus. Kui unenägu oli sinu jaoks meeldiv ehk sul ei olnud midagi selle vastu, et sind armastati, siis see on prohvetliku tähendusega unenägu. Selline unenägu viitab, et sind on ees ootamas õnnelik periood. Kui palju õnne ja positiivsust sinu juurde saabub, selle määrab ära kogu ülejäänud unenägu. Kui kogu unenägu oli õnnelik ja hea lõpuga, siis võib sind ees oodata suurel määral head õnne. Teine sellise unenäo tähendus on see, et keegi tõepoolest armastab sind. Keegi, keda sa selles kahtlustad või keegi, keda sa ei ole märganud. Võib juhtuda, et sul on austaja, imetleja, kelle südames sa oled koha leidnud.

Unenägu, kus sa tundsid ebamugavust või mõnda teist negatiivset emotsiooni, et keegi sind salaja või avalikult armastas, toob endaga kaasa ebaõnne. Selline unenägu võib konkreetselt viidata kellelegi, kellel on sinu vastu tunded, kuid need võivad olla ebameeldivad ja tuua sinu ellu palju probleeme. Teine võimalus on see, et unenägu kuulutab ette problemaatilist perioodi, ilmsiks võib tulla midagi, mida sa ei oota ega soovi. Võib-olla on see mingi varjatud saladus, mis tekitab avalikkuse ette tulles sulle probleeme. Võib-olla on see keegi tundmatu, kes soovib sulle liiga teha, mõni rivaal või isehakanud vaenlane. Seega ole ettevaatlik, kui sellist unenägu näed. Enda kaitsmiseks kanna Punast Tiigrisilma, see kristall blokeerib halva õnne ja loob sinu Aura ümber tugeva kaitsekilbi.

Ühepoolne armastuse unes nägemisel võivad sind veel huvitada ka mõned teised unenägude seletajad, näiteks armumine, atraktiivsus või hoopis suudlus.

Kui sul on soov unenägusid tihedamini näha, saada neist abi ja enda jaoks kasulikku infot, siis hoia teatud kristalle oma voodi kõrval. On olemas kristallid, mis suudavad muuta sinu meeli aktiivseks, et sa näeksid unenägusid selgelt. Selleks on kasulikud Lasuriit, Alabaster, Püriit-Tripliit, Preniit ja Girasol.