Meditatsioon on võimas rituaal, mida iseendaga läbi saad viia. Paljud ei mõista seda, kui lihtne on mediteerida. Paljudel tekib küsimus, kuidas end välja lülitada, et mediteerida? Ära karda, mediteerimine ongi selleks, et sa leiaksid endas rahu ja tasakaalu, see on selle eesmärk. Kui tunned, et sa ei suuda eneses rahu leida, siis vii läbi meditatsioon, mis on tasakaalustava toimega.

Mediteerimiseks leia koht, kus sa end kõige mugavamalt tunned. Mediteeri istudes, mõnes jooga positsioonis või ole täpselt nii, kuidas sul on hea olla. Efektiivseks mediteerimiseks on oluline leida väga mugav asend. Kui sinu füüsiline keha tunneb end hästi, siis sinu hingel on võimalus samuti lõõgastuda. Kui soovid, võid mediteerida ka kodust väljaspool, näiteks looduses.

Tasakaalu aitab mediteerimise ajal saavutada see, kui sa lisad sellesse tegevusse ka õiged taimed ja kristallid, need aitavad meditatsiooni sinu jaoks veel tõhusamaks muuta.

Kasuta mediteerimise läbiviimiseks mõnda enda lemmikviirukit või eeterlikku õli. Kui sa ei oska sobivaid toetavaid energiaid endale ise valida, siis kasuta neid, mida sulle soovitan!

Füüsilist ja hingelist tasakaalu aitavad mediteerimise käigus saavutada...

1. Clary Salvei eeterlik õli

2. Rosmariini eeterlik õli 
ja -viiruk

3. Lavendli eeterlik õli 
ja -viiruk

4. Sidrunheina eeterlik õli 
ja -viiruk

5. Skolessiidi, Sinise Kvartsi
, Opaliidi või Ingli Aura meditatsioonikristallid

Kui kasutad viirukeid, siis läheb sul vaja viirukihoidjat ja kui õlisid, siis õlilampi või difuuserit. Meditatsioonikristallide kaasahaaramine on samuti kasulik, need aitavad sinu Auravälja energiaid muuta. Soovitan mediteerimise ajal põletada ka küünlaid, need on energiaid tervendavate ja puhastavate toimetega.

Mediteerimise edukamaks muutmiseks võid eeterlikke õlisid koos baasõlidega ka enda naha peale kanda, siis mõjuvad need kordades kiiremini ja sa suudad tasakaalu jõuda kiirema ajaga. Meditatsiooni võib läbi viia ka vannis, tilgutades vannivette õlisid ja põletades vannitoas viirukeid. Tee nii, kuidas sa kõige enam soovid seda läbi viia.

Lisaks soovitan meditatsiooni ajaks endale valmis teha lõõgastav ja tervendav jook. Selleks sobib hästi laimi-, sidruni- või greibimahl/vesi. Tegemist on Auravälja tervendavate ja puhastavate taimedega. Kui soovid teed juua, siis aedsalveitee sobib sellise rituaali juurde imehästi.

Mediteerimine ise on aga väga lihtne ja lõõgastav!


Mediteerimist alusta siis, kui oled kõik valmis seadnud - viirukid suitsevad, eeterlike õlide aroom on õhus, kristallid on sinu ümber seatud ja hea kosutav jook on valmis tehtud.

Lõõgastu, sea end mugavasse positsiooni ja alusta mediteerimisega. Hinga sügavalt sisse ja välja ning vii enda hingamisrütm paika. Kui tunned, et hingad rahulikult ja enesetunne muutub kergemaks, siis alusta enda tervendamisega.

Keskendu sellele, et sul on hea olla, naudi hetke. Ürita sellest hetkest maksimum võtta. Tunneta viirukite ja õlide lõhna, naudi neid. Kui oled suutnud hakata nautima seda momenti, siis haara kristallid või kristall enda kätte. Sule silmad ja soovi, et tasakaal sinus saaks tekkida. Kui kasutad mediteerimises ühte neist eelpool soovitatud kristallidest, siis juba need mediteerimise ajal teevad ise tööd selle nimel, et sind tasakaalustada.

Kasutades kristalle saad palveid teele saata. Näiteks Skolessiidiga võid sa esitada küsimusi visioonide nägemiseks, Ingli Auraga küsimusi, mis on seotud kaitseingliga. Sinise Kvartsi ja Opaliidiga saad saata teele palveid, et leida ülimat rahu.

Kristallide energiad kanduvad mediteerimise ajal sinu isiklikku Auravälja, need tervendavad sind, aidates sinu energial muutuda. Sa omastad kristalli väe ja muutud selle sarnaseks. Kristallimeditatsioon on äärmiselt kasulik, see aitab sul saavutada seda, millest unistad - antud juhul tasakaalust!

Mediteerimine on imelihtne, see eeldab vaid hetke nautimist, õiget enese lainestamist ja nii-öelda kohalolekut sinu enda poolt. Regulaarne mediteerimine toob häid tulemusi.

Meditatsiooni eesmärk ei ole peatada enda mõtteid, selle eesmärk on juhtida neid ja iseenda energiaid. Et leida tasakaal, tuleb teha õigeid samme!