Päikese ühendus Merkuuriga ehk Päikese konjunktsioon Merkuuriga on nii võimas, et see avab sind selgelt mõtlema ja vabamalt suhtlema.

Merkuur sümboliseerib Päikese jõudu ja suhtlemist. Nende kahe ühendumisel vallandub vägi, mis avab kõikide Kurgutšakra, ka nende, kellel on see Tšakra kinni või tasakaalust väljas. Tegemist on perioodiga, mil sa oled tavapärasest aktiivsem ja julgem suhtleja. Kõik on - sina, sinu tuttavad ja kõik ülejäänud inimesed.

Päikese ühendus Merkuuriga avab sinus oskuse suhelda nende inimestega, kellega sul on tavaliselt raske leida ühist keelt või saada kontakti. Võõrad on siis sinu suhtes rohkem avatud ja sina nende suhtes samuti. Tead neid päevi, mil sul ei ole mingisugust probleemi jagada teistega oma emotsioone, arvamusi või teadmisi, kui mõnel teisel päeval võid sa olla sotsiaalsusest täielikult eemal. See kõik tuleb planeetide seisust.

Päikese ühendus Merkuuriga muudab suhtlemisel aktiivsemaks kehakeele ja miimika, inimesed väljendavad oma mõtteid ja tundeid kogu kehaga. See on põnev päev, sest ka kõige tagasihoidlikumad ja vaoshoitumad inimesed näitavad siis enda teist külge.

Miks on oluline teada, millal Päike on ühenduses Merkuuriga?

Sellepärast, et see on parim päev suhtlemiseks ja koostööks. Seda päeva tasub teada, et sa saaksid planeerida sellele päevale õigeid tegevusi. Sellel päeval on muidugi ka omad miinused, tea neid, et negatiivsetest külgedest teadlikult hoiduda.

Päikese ühendus Merkuuriga toimub nendel kuupäevadel:

8. veebruar 2021
23. jaanuar 2022
18. aprill 2021
2. aprill 2022
10. juuni 2021
21. mai 2022
1. august 2021
16. juuli 2022
9. oktoober 2021
23. september 2022
28. november 2021
8. november 2022

Nendel kuupäevadel on Maa peal teatud energiaväli. Aktiveeritud Kurgutšakra toob esile rääkimisoskuse, kuid mitte kuulamisoskuse. Kuulamine on seotud Kolmanda Silmaga. Päikese ühendus Merkuuriga ei stimuleeri Kolmanda Silma tegevust, seega oled sa sellel ajal pigem rääkija rollis, mitte kuulaja rollis. Võid siis tunda, kuidas sind lihtsalt ei kuulata, kui sa soovid sõna sekka öelda. Tegelikult sa teed ise samamoodi. See päev on just loodud sõna võtmiseks ja enda arvamuse jagamiseks. Mitte et ma propageeriksin proteste, kuid just nendel päevadel võivad need toimuda. Inimestes on piisavalt julgust, et oma arvamuse või seisukohaga lagedale tulla.

Sa võid tunda, kuidas sa soovid sellel päeval enda arvamust kellelegi välja öelda, olgu see siis hea või halb. Positiivne on see, et sa saad hingelt ära rääkida midagi, mida sul on vaja jagada. Negatiivne külg on see, et inimesed on väga avameelsed jagama ka negatiivset, eriti kriitikat. Kriitika eest tasub end sellel päeval kaitsta, eriti neil, kes on selle suhtes ülitundlikud.

Soovitan sellel ajal kanda Oonüksi kristalli, see aitab kaitsta teiste poolt tuleva negatiivsuse ja kriitika eest. Eriti kasulik just neile, kes ei talu kriitikat.

Negatiivne külg sellise planeetide seisu juures on tekkiv närvilisus. Neil, kellel on närvid nõrgimaks kohaks, peaksid sel päeval kindlasti võtma kasutusele meetmeid, mis rahustaksid kogu keha. Ma soovitan neil sellel päeval või juba varem alustada münditee joomisega, kuna münt aitab närve rahustada ja pingeid maandada. Väga kasulik on ka kasutada "Tervendaja" roll-oni, kuna selles on rahustavad eeterlikud õlid. Sobib ka Palmarosa eeterlik õli, kuna see on super stressimaandaja.

Närvilisus on tingitud sellest, et Päike ja Merkuur loovad koos päris tugeva energia, mis paneb sind pidevalt mõtlema sellele, mida öelda, millest rääkida, kellega koos olla, kellele rääkida, ja sellel ajal saad sa väga palju infot teiste inimeste käest, ka meediakanalite kaudu. Sellel päeval on kõikide ajakirjanike ja meediainimeste töö lihtsustatud. Samas võib see energia panna pea ringi käima või tekitada tasakaalutut tunnet. Kasulik on hoida end tasakaalus taimeteega, eeterlike õlidega või Oonüksiga. Oonüksi puhul on tegemist Juurtšakrakristalliga ja see tähendab seda, et see kristall maandab energiaid.

Kõigil, kellel on lapsed, neile on mul üks suur palve - olge nendel päevadel oma lastega kannatlikud ja armastavad. Päikese ühendus Merkuuriga avab ka nende Kurgutšakra ja see tähendab, et lapsed soovivad väga oma tundeid ja mõtteid jagada. Kui sa oled lapsevanem või töötad koos lastega, siis pühenda end just sellel ajal neile, lase neil end tühjaks rääkida. Kui Päikese ühenduse ajal Merkuuriga takistatakse rääkimist, siis see tekitab stressi ja ängistust. Ja tegelikult on see ju on hea, kui lapsed soovivad enda tundeid jagada.

Kui Päike on ühenduses Merkuuriga, siis tee kõik selleks, et sinu tunded saaks väljendatud ja sinu mõtted õigetele inimestele edastatud!