Elus on vahel vaja võtta teine kurss, kas siis teadlikult või alateadlikult. Sinu hing võib sind kutsuda seda muudatust tegema, kui sul on seda edaspidiseks teekonna jätkamiseks vaja ette võtta. Me kõik sünnime isikliku saatuseraamatuga. See on nähtamatu raamat, mida me enda hinges kanname. Loen seda näiteks endale külla tulnud inimeste puhul. Saatuseraamatus on kirjas kõik see, milleks me oleme siia ilma sündinud, mis on meie isiklik missioon siin elus ja palju muudki. Sinu hing teab täpselt, mis sinu saatuseraamatus kirjas on. Kui sa oled valel teel või suundumas valele poole, siis võib sinu hing olla väga tark ja anda sulle 6 väga olulist märki, et sul on vaja kurssi muuta. Aitan sul mõista seda, kui sinu hing karjub appi ja soovib, et sa looksid muudatusi ning teeksid midagi täiesti teisiti, et elu saaks edasi liikuda. Kui sa seda ei tee, siis võid jääda nõiaringi ehk ummikusse. Seetõttu on väga oluline neid märke näha ja nende olemasolul koheselt reageerida. 

1. KIRE PUUDUMINE 

Rutiin on justkui sinu keskmine nimi ja kire puudumine on muutunud juba täiesti loomulikuks? Need on märgid selle kohta, et sul on vaja oma elus kurssi muuta. Elu tuleb elada kirglikult, kirge ei tohi ära kaotada. Kiretu elu on justkui pooleldi elamine ja kõik inimesed võiksid elada nii, et nende sees põleb kireenergia. Kui kirg on kaduma läinud, sa ei tunne millestki erilist naudingut, eriti oma suhtest, siis sa oled suure tõenäosusega ummikusse jooksnud. Sa võid käia valel rajal ja hing hüüabki appi - sulgeb Sakraaltšakra, mis on kirekanal, kui sa ei toimi enam oma saatuseraamatu järgi. Võib-olla sa ei tee õiget tööd, võib-olla sa ei ürita näha väljapääsu teatud olukordadest, mis sulle enam ei sobi. On mitmeid põhjuseid, miks kireenergia kustub, aga üks on kindel - see on hinge märguanne sulle, et sul tuleb oma elus teha muudatusi. 

2. SELETAMATU RAHUTUS 

Kui hing soovib muudatusi, siis võid sa kogeda seletamatut rahutust. Sa ei suuda keskenduda sellele, mida sa teed, sul on raske süveneda ja sa tajud meeletult segavat energiat. Kui sa aga hakkad mõtlema sellele, et mis sind rahutuks muudab, siis sa ei suuda kuidagi sellele vastust leida. Pealtnäha tundub sinu eluga kõik korras olevat, kuid mingi hääl sinus sees tekitab rahutust. 

Rahutus, millele ei ole seletust, võib olla üks märkidest, mis viitab muutuste tegemisele. See võib olla vihje, et sa liigud enda eluteel vales suunas ja seetõttu sa ei saa täita sulle antud missiooni. Sellisel juhul hakka mõtlema, mida kõike sa saaksid veel teha. Kas on näiteks mõni unistus, mis on täitmata? Võta oma elus uus siht, et lasta hingel oma koht üles leida, sest kui sa midagi ette ei võta, siis suure tõenäosusega ei muutu su elus midagi. 

3. SA TUNNED, ET SA EI KUULU ENAM SIIA 

Ühel hetkel on meil kõigil vaja elus edasi liikuda, kuna koht, kus me oleme, ja inimesed, kellega me suhtleme, ei pruugi aidata meil oma missiooni täita. See omakorda võib põhjustada tunde, et sa ei kuulu enam siia. Inimesed, kes on sinu ümber, nagu ei mõistaks sind enam, sul pole nendega enam midagi ühist, jututeemad pole sinu jaoks sügavamõttelised ja ei toida sind kuidagi. Sul võib tekkida tunne, et aina vähemaks jääb neid, kes sind mõistavad ning kellega tunned end hästi ja iseendana. Võid tunda, kuidas sinu mõttemaailm on muutunud ja kõik, mida pidasid varem normaalseks ning tavaliseks, ei ole enam kaugeltki sinu jaoks tervislik. 

Selline hingeline muutus tabab neid, kes on valmis enda elus teise lehekülje pöörama ja uuele missioonile edasi suunduma. See ei tähenda seda, et sinu isoleeritud tunne võib tulla vaimsest stressist, vaid see võib olla üks märkidest, et su hing vajab edasi liikuda. See on vajalik sulle endale. 

Inimesed tulevad meie ellu meid õpetama, juhatama ja abistama. Igaühe missioon meie eluteel saab ühel hetkel läbi ja me peame oskama märgata seda, millal suhted on saatuse poolt lõppenud. Kui edasi liikuda, võid kohata kedagi, kes sind inspireerib, motiveerib ja julgustab muutuma. 

4. SA TUNNED, ET OLED KASUTU 

Kui oled perioodis, kus sa tunned, et sinust ei ole kellelegi kasu, kaasaarvatud iseendale, siis võib see olla hinge appikarje. Kui me tunneme, et oleme kasulikud, näiteks ühiskonnale, loodusele, iseendale, teistele inimestele või enda perekonnale, siis tähendab see seda, et me tunnetame oma missiooni. Missioonitunnetuse kadumine võib olla vihje, et sa oled enda saatuseteelt kõrvale kaldunud ja see võib panna sind kasutuna tundma. 

Kindlasti ei tohi siin arvestada seda kasutuse tunnet, mida on sinusse süstinud keegi teine. Eesmärgi puudumisest tekkinud kasutuse tunne tuleb iseenesest. 

5. OLED LANGENUD HALBADE HARJUMUSTE KÜÜSI 

Kui sa ei liigu enda saatuseteel õiges suunas, siis sa võid olla erinevate halbade harjumuste suhtes haavatavam, ka näiteks sõltuvuste küüsi langemise suhtes. 

Kui oled viimasel ajal jätnud unarusse oma toitumise, trennid, hakanud lohakalt suhtuma oma kohustustesse, töö ei huvita sind enam väga, sa tunned naudingut mõne sõltuvust tekitava aine tarbimisest (või tarbid toitu emotsioonide tõttu), siis on midagi valesti. Sinu hing karjub siinkohal appi, soovides, et sa midagi muudaksid ja liiguksid edasi, mitte ei teeks enda elus taandavaid samme.

Kui sa oled enda ellu lasknud selliseid halbu harjumusi, siis peatu kohe! Muuda suunda! Jäta maha see, mis sind tegelikult haigestab ja vaimselt hävitab! Sinu hing ei käi õigel rajal ja on seetõttu eriti haavatav halbade harjumuste suhtes. 

6. TUNNED END PIDEVALT VÄSINUNA JA OLED KURNATUD 

Sinu hinge eesmärk on pidevalt areneda, muutuda, täita enda Karmast tingitud ülesandeid/väljakutseid. Igaühel on oma missioon ja meil on palju teistele õpetada ning jagada. Kui sa ei ole oma saatuseteel õiges kohas, siis sa ei täida oma ülesandeid, see omakorda viib hinge kustuvasse seisu ja sul võib tekkida seletamatu väsimus ning kurnatus.

Kui sa saad piisavalt magada, sinu töö ja eraelu vahel on tasakaal, sul ei ole ülimalt pingelist eluperioodi ja sa ei ole teadaolevalt haige, siis ei tohiks pidev väsimus ning kurnatus sind igapäevaselt saata. Kui sa aga tunned end kurnatuna, siis võta midagi ette, muuda enda igapäevaseid tegevusi. Hakka tegelema millegagi, millest oled ammu juba unistanud, tee näiteks kodus remonti, kui oled ammu juba selle peale mõelnud. Ühesõnaga, tee midagi, mida sa hetkel ei tee. See võib sind õigele rajale viia. Sa saad uue hingamise ja ka intuitsioon saab paremini funktsioneerida. 

Väsimus ja kurnatus võivad tekkida ka oluliste mineraalainete ning vitamiinide puudusest. Soovitan teha läbi multivitamiinide kuuri, et välistada oluliste toitainete puudust. Cytoplani Co10Q universaalse mutivitamiinide segu leiad SIIT ja spetsiaalselt naistele mõeldud vitamiinide segu SIIT. Ei tasu unustada ka lapsi, nendele on meil ka pakkuda looduslik multivitamiinide segu, see asub SIIN. Kristallidest aitab energiat koguda Punase Jaspise kasutamine ja kandmine.

MIDA ETTE VÕTTA, KUI MINU HING VAJAB MUUDATUSI? 

Kui sa tundsid end eespool nimetatud punktides ära, siis on sul vaja võtta radikaalsed muudatused ette nüüd, praegu ja kohe! 

Esimene samm - purusta tekkinud rutiin, too enda igapäevaellu tegevusi, millega ei ole ammu tegelenud või, veelgi parem, mis on sinu jaoks täiesti uued. 

Teine samm - muuda kardinaalselt enda menüüd, kui see ei ole mitmekesine. See on vajalik, et välistada füüsilise keha kurnatus, mis sulgeb sinu Tšakraid. 

Kolmas samm - võta ette mõne enda unistuse elluviimine. Hakka tegema tööd millegi nimel, millest oled juba ammu unistanud. 

Neljas samm - alusta mediteerimisega ja intuitsioonikristallide kandmisega. Meditatsioon aitab hingel õige tee üles leida, suurendab intuitsiooni ja teadlikkust. Intuitsioonikristalle kanna selleks, et sinu sisemine hääl taastuks ja aitaks sul seada oma sammud alateadlikult õiges suunas. 

Kui sinu hing vajab ellu uuendusi, siis kanna üheaegselt Labradoriiti ja Vikerkaare Kuukivi. Sobib ka Topaasi või Hõbetopaasi kandmine. Need kristallid äratavad sind üles ja aitavad sul alateadlikult saatuseraamatu järgi elada ehk need aitavad sul liikuda selles suunas, mis toob sulle head. Soovitan need kristallid kindlasti enda ellu tuua, et pakkuda oma hingele toetavat jõudu. 

Meil kõigil on selles elus oma missioon ja me peame seda täitma. Kui me seda ei tee, siis meie hing eksib ära ning hüüab appi, et sa muudaksid kurssi!