Noore Kuu loomine on terve kuu jooksul kõige ideaalsem aeg teha rituaale ja saata maagilisi sõnumeid Inglitele, kui sa soovid tuua enda ellu midagi uut või avada selle jaoks vajalikud väravad. Noore Kuu loomise päev on väga soodne aeg teha armastusega seotud rituaale või Hingesugulase leidmise maagiat.

Kuu kasvamisel saab Kuu juurde uut jõudu, mis aitab asjadel paremuse poole liikuda. Tehes sel päeval "Uue armastuse rituaali" või teisi samalaadseid maagiaid, saavad need Noore Kuu poolt kaasa väga suure panuse. Igas kuus on Noore Kuu loomine erineval päeval, leiate kuupäevad minu artiklist "Kuufaaside kalender", mille leiate SIIT.

Noore Kuu loomise päeval saad sa teha rituaali, millega sa ise aitad tulla enda ellu uuel hingel, kes on sulle saatuse poolt ettemääratud, või sa annad rituaaliga endale võimaluse muuta oma saatust romantilises mõttes paremaks.

Rituaal, mille ma olen siia kirja pannud, aitab teha järgmist:

- See rituaal on mõeldud armastusega ja suhete-ebaõnnega seotud energia positiivseks tervendamiseks.

- Aitab vabastada sinu Auras oleva blokaadi, mis takistab armastusel su ellu saabuda.

- Aitab Saatusekaaslasel, Hingesugulasel või Elukaaslashingel sind üles leida ja ka sul endal teda märgata.

Kui sa oled eelnevalt teinud mõnda uue armastuse teemalist rituaali, siis võid sa ka seda teha, kuna see konkreetne armastuserituaal kuulub puhastusrituaali alla, mis aitab luua sinu Aurasse soodsa energeetika. Kuna ma viljelen siiski vaid valget maagiat ja tervendusmaagiad, siis usun, et armastuse ellu toomine käib läbi sinu enda. Puhastusrituaal on nagu teraapia, mis aitab sul ise õiget teed ja õiget inimest ära tunda ning ei too kedagi sunniviisiliselt sinu kõrvale.

Miks on see rituaal sulle hea?

- Rituaal aitab tervendada sinu Südametšakrat, mille kaudu on võimalik kedagi oma ellu lasta, armastada ja armastust vastu saada.

- Puhastab Aura negatiivsest energiast, mis toob suhtes ebaõnne.

- Aitab sul endal õnnelikum olla ja armastusse uskuda. Armastusse uskumine aitab Südametšakrat tervendada, mis omakorda toob sinu lähedale häid inimesi.

Millal on kõige õigem seda rituaali teha?

Tee "Uue armastuse rituaali" siis, kui sa tunned, et see on täpselt SINULE ja sa tunned, et sa vajad lisaenergiat enda Südametšakra tervendamiseks. Rituaalid toimivad vaid siis, kui sa soovid neid südamest teha, siis need üldiselt mõjuvad väga kiiresti. Seda konkreetset rituaali tehakse täpselt Noore Kuu loomise päeval. Igas kuus on Noore Kuu loomine erineval päeval, leiate kuupäevad minu artiklist "Kuufaaside kalender", mille leiate SIIT.

UUE ARMASTUSE RITUAALI RETSEPT 

- Roosi maagiaküünal

- Valge kott / valget värvi riie

- Rodokrosiit, Laava, Roosa Kvarts

- Roosiõied kuivatatud / värsked

- Klaasitäis vett

- Nuga / maagianuga (mida ei kasutata söögitegemiseks)

Rituaali jaoks tuleb luua väike armastusealtar, mis ideaalis võiks olla sinu magamistoas, aga see võib olla ka teistes tubades. Rituaali jaoks leia väike kapike või laud. Loomulikult oleks kõige parem teha seda rituaali peeglilaua peal, kuna peegel annab rituaalile vaid positiivset jõudu juurde.

Rituaali võid teha nii hommikul, päeval kui ka õhtul. Tee seda täpselt sel ajal, kui sinu jaoks on kõige sobivam ja kui sa saad olla lõõgastunult. Armastuserituaale tehakse vaid siis, kui sa saad olla rahulikult oma mõtetes, et sinu Aura oleks uue armastuse ellu laskmiseks võimalikult avatud.

Esimene samm

Võtad õhtul enne Noore Kuu loomist Roosa Kvartsi ja hoiad seda öösel veega täidetud klaasis enda voodi kõrval. Roosa Kvarts annab öö jooksul vee sisse enda armastavat, Südametšakrat puhastavat ja tingimusteta armastuse energiat. Hommikul, kui sa üles ärkad, siis jood selle vee esimese asjana ära. See vee-eliksiir aitab avada sind ennast rituaali elluviimiseks. Roosa Kvartsi võtad hiljem vee seest välja ja asetad teiste rituaaliesemete juurde, kuni hakkad rituaali ellu viima.

Teine samm

Võta endale sobilikul ajal Roosiküünal ja aseta see lauale. Roosiküünla ümber lao kuivatatud või värskeid roosi õielehti, täpselt nii palju, kui sa ise tunned, et soovid. Võta kolm maagiakristalli ning aseta need samuti Roosiküünla ette.

Kolmas samm

Istu rituaalikoha ette ja tekita endale mediteeriv seisund, puhka, lõõgastu ning lase muudel mõtetel enda juurest eemale minna. Keskendu ainult armastusele, kujuta tulevast armastust ette ja keskendu positiivsele. Mõtle, et ebaõnn kaob ja armastus saabub. Kui oled piisavalt lõõgastunud, siis võta nuga ja kraabi Roosiküünla peale enda ees- ja perekonnanimi, mille alla joonistad Ruuni ANSUZ. Ansuz joonista täpselt nii, nagu on joonistatud minu ruunide artiklis. Ansuzi joonistamise ajal korruta enda mõtetes ühte ja sama lauset: "Armastus saabugu, ebaõnn peatugu". Seda lauset võid korrutada nii palju kui soovid, kasvõi terve rituaali elluviimisel ajal. Kui oled Ruuni ära joonistanud, siis pane küünal tikuga põlema ja korruta samaaegselt uuesti: "Armastus saabugu, ebaõnn peatugu".

Kui see rituaaliosa on ellu viidud, siis tuleb sul kodus kindlasti tund-kaks puhata ja tegeleda spirituaalsete asjadega, lugemisega, vms, kuna sa pead end sel ajal võimalikult hästi tundma. See on oluline selleks, et rituaal toimiks 100% ja tulemused saaksid sinu ellu tulla.

Neljas samm

Rituaaliküünal võiks samal päeval põleda võimalikult kaua, ja kui seda on vaja vahepeal kustutada, siis tuleb küünalt uuesti süüdates sedasama lauset lausuda. Küünalt ei kustutata seda puhudes, vaid küünlaleek kastetakse korraks vaha sisse (ehk lükkad põleva osa korraks vaha sisse kustu).

Küünal tuleb ära põletada vähemalt enne saabuvat Täiskuud, aga võib põletada ka paari päevaga. Küünal põletatakse võimalikult lõpuni ja alles siis võetakse kristallid, Roosiõied ning pannakse need valgesse kotti. Valge koti sees on maagia, mis aitab sinu ellu armastuseõnne tuua. Seda kotti peab hoidma voodi all senikaua, kuni armastus saabub. Kui sa leiad endale ühel imelisel päeval Hingesugulase, siis ava valge kott ja võid sealsed kristallid lisada mõnesse armastusekristallide komplekti. Roosiõied viska ära. Senimaani, kuni oled üksi, hoia kristallimaagia alles.

Rodokrosiit, Laava ja Roosa Kvarts on kristallid, mis koos eemaldavad ebaõnne armastuses, halva karma ja aitavad armastusel sinu ellu saabuda. Rituaalikristallid on olulised ja neid ei saa asendada mõne teisega või ühte neist ära jätta, kuna vastasel juhul rituaal ei tööta. Roosiküünal ja Roosiõied on üliolulised, kuna need aitavad armastust ellu tuua. Valge kott / valge riie sümboliseerib oma värviga puhtust ja uut algust. ANSUZ ruun aitab siin maagias uuel armastusel saabuda.