Kui sa oled minu kirjutatuga tuttav, siis sa kindlasti tead juba, et minu suur eesmärk on aidata inimestel leida enda elus üles positiivsus, aidata paremini iseennast mõista ning seda, et lisaks füüsilisel tasandil enesetervendusele on kõik seotud ka spirituaalsusega. Spirituaalsus on oluline igale inimesele, see käib meiega loomulikult kaasas, kuid see, kuidas me spirituaalselt areneme, on meie enda teha. Spirituaalsus ei ole naljaasi, see on seotud enda teekonna mõistmise, enesearengu, õppimiste, saavutuste, eesmärkide ja palju muuga, mis on meie teekonnaga seotud. 

See, kes kasvab spirituaalselt terves suunas, leiab sügava isikliku õnne ja rahulolu. Seega ei ole see naljaasi ega midagi pealiskaudset või lihtsalt sisutühja. Soovin sinu tähelepanu tõmmata sellele, et sa spirituaalselt muudkui kasvaksid, kasvaksid ja veelkord kasvaksid. Kui seda teed, siis muutuvad aja möödudes sinu elu ja eluvaade ning võid aastatele tagasi vaadates endale öelda: "Ma pole enam see inimene, kes ma olin siis!" Kui sa saad seda öelda ning oled selle üle ka õnnelik, siis oled enda mõistes spirituaalselt õiges suunas edasi arenenud. Inimene, kes on läbi aastate täpselt ühesugune, kes mõtleb ja käitub nii, nagu ta tegi seda 15-20 aastat tagasi, ei arene spirituaalselt. Mõtle sellele.

Räägin sulle sellest, kuidas spirituaalselt areneda. See ei ole midagi rasket, kui sa suudad selle enda jaoks lahti mõtestada ning näha pigem võimalusi, mitte takistusi. Ära ole spirituaalne pendeldaja - ühel päeval teed endaga tööd, teisel hetkel kaod spirituaalsuse tähelepanu alt ära ning naased uuesti poole aasta pärast näiteks unenägude tõlgendamisse või kodupuhastusse. Ka need on suur osa spirituaalset arengut soodustavatest tegevustest. Pendeldajaid on palju, kuid sellega kaotad väga väärtuslikku aega. Vajuta gaas põhja ja hakka liikuma! See, kes sellest kõige rohkem võidab, oled sina ise.

roosal taustal naine

1. KÕIK VÕIKS OLLA VÄGA LIHTNE

Spirituaalseks arenguks tee enda elus väga mitmel eri tasandil puhas töö. Igasugune segav virr-varr, mida sa endaga kaasas kannad või kodus omad, segab sinu spirituaalset arengut. Sinu Auravälja seisukord määrab selle, kui lihtsalt ning kiirelt suudavad pusletükid sinus paika liikuda. Seetõttu ongi Aurapuhastus oluline nii sinule endale kui ka kodule, milles elad. Puhasta, puhasta ja lase energiatel vabalt liikuda. Seal, kus on energeetiline puhtus, pole takistusi õppimiseks ja arenguks.

Minult küsitakse tihtipeale, millal ja kuidas mina kodu puhastan. Ütlen alati, et ma teen seda kogu aeg, regulaarselt. Kui olen kodus, siis põlevad mul alati õlilambis ja difuuseris eeterlikud õlid, kui kirjutan ja panen oma mõtteid teie heaks tööle, siis põletan viirukeid ja küünlaid. Vähemalt korra nädalas puhastan terve elamise erinevate rituaalitõrvikutega ära selleks, et siin, minu kodus, oleks hea elada, et ma tunneksin end hästi ja minu areng seisva energia tõttu ei pidurduks. Seesama spirituaalne rutiin aitab mul edasi liikuda ja, kuna ma tean, kui hästi see mõjub, siis soovitan ka teil seda pidevalt teha. 

Lihtsus peitub ka selles, kui hästi oskad vabaks lasta millestki, mis on oma aja ära elanud!

Spirituaalne areng saab suure tõuke siis, kui sa suudad vabaks lasta. Pidevalt tuleks keskenduda sellele, mis sind vaimselt toidab ja mis mitte. Kui on midagi, mis käib ringiratast ning ei muutu, siis võib-olla on see oma aja ära elanud ning sa peaksid ise edasiliikumist kaaluma. Mõtle sellele. Sinu elus võib midagi sellist olla! Vabane nõiaringidest ning mine edasiminekuvooluga kaasa.

2. JÄTA MEELDE - EGO VÕIB SIND EKSITEELE VIIA!

Ego on meie hinge vajalik osa. See kaitseb meid siis, kui meil on vaja silmitsi seista olukorraga, kus meid soovitakse ahistada, meie vastu vägivalda kasutada, meiega manipuleerida või kui meile valetatakse. Ego on enesekaitsemehhanism, mida üle maailma suur osa inimestest kasutab valel eesmärgil. Ego võiks esil olla vaid siis, kui sind on nurka aetud ja sa pead end ohtlikust olukorrast päästma. Ego muudab sinu enda eksisteerimise tähtsaks ja ülioluliseks ning tuleb kasuks olukordades, kus meile tehakse liiga ning millest peame väljapääsu leidma. Seda aitab teha seesama mõte, et me oleme ülitähtsad. Muul aja võid ego rahus tahaplaanile jätta, vastasel juhul rikub see sinu suhteid ja paljut muudki. Pole vaja mõelda egost kui millestki kurjast. Kõik saab kurjust kumada, kui me seda valesti kasutame. Äärmused eksisteerivad igal pool, kuhu vaatad. Pigem tuletan ma meelde, et õige energia peaks õigel ajal esil olema!

Ego võib eksiteele viia nii, et see loob sinusse illusioone. Spirituaalne egoism on näiteks teema, millesse suudetakse samuti minna. Spirituaalne egoism on see, kui ületähtsustatakse enda spirituaalset võimekust. Inimene, kes on spirituaalselt arenemas, ei võrdle ennast teistega ning ei uhkelda enda võimetega. Üks asi on enda vaatenurga jagamine, teine asi on sellega enda upitamine. Kui miski on uhkeldamise alatooniga, siis on seal alati ego, kes on enda pea välja pistnud. Jälgi enda mõtteid, tundeid ja välja öeldud sõnu. Jälgi, et ego ei saaks väga palju sõnaõigust ja sa lähedki spirituaalselt õigele arenguteele. Ego ei võrdu spirituaalse arenemisega, ego võrdub ellujäämisega. Kasuta seda siis, kui sul seda tõesti vaja on.

3. KESKENDU ROHKEM SELLELE, MIDA SINA SOOVID, MITTE SELLELE, KUHU SIND TIRIDA SOOVITAKSE

Kasuta seda mõtet ükskõik kus ja millal, see on alati oluline. Spirituaalset arengut soosib see, kui sa kuulad enda sisetunnet, mitte ei lähtu kellegi teise sõnadest või arvamusest. Me näeme maailma nii erinevalt, kuna me kõik oleme väga erineva tausta ja spirituaalse tasemega. Me näeme sellest vaatepunktist, kus meie oleme. Teine inimene ei pruugi olla kaugeltki seal, kus oled sina. Ma ei soovi öelda, et ära kuula kedagi. Vastupidi, kuula neid, kellel on sulle midagi jagada, midagi, millega sinu hing kokku sobib. Kui soovitused ja nõuanded on sind ülespoole tõstvad, inspireerivad, motiveerivad ning positiivset energiat käimalükkavad, siis need on inimesed, kellel on sulle midagi head kinkida. Võta kink vastu. Kui sa aga tunned hirmutamist, maha tõmbamist ja negatiivset energiat kasvatavat mõju, siis astu välja. Kuula end! Hirmul ja hirmul on vahe. Tuju rikkumine ei võrdu õige tee näitamisega. Kui tee blokeeritakse, siis intuitsioon oskab seda õiget blokaadi ka läbi näha. Kui keegi suunab sind õigele teele, siis tekib sul selline tunne: "Tegelikult ma tean seda, ma lihtsalt ei soovinud nii mõelda, kuna lootsin, et asjad lähevad teisiti." Tekib äratundmine, mitte pettumus. Intuitsioon on tugev vahend, kasuta seda rohkem. Kuula enda tundeid, need räägivad sulle niivõrd palju!

4. VII SPIRITUAALSUS PRAKTIKASSE

Kuna me omame kahte keha, füüsilist ja spirituaalset, siis on meil selles elus vaja mõlemat kasutada. Spirituaalne areng tähendab hingelist arengut, kuid sellele aitab kaasa sinu enda füüsiline keha. Sa saad spirituaalsust praktiseerida ja see on selle arengu juures ülimalt oluline.

Mediteerimine, kristallidega tegelemine, Auraväljade puhastamine, spirituaalsete tarkuste juurde õppimine, looduses jalutamine ning alternatiivsete tervendusvõtete kasutamine - need kõik on spirituaalsuse praktiseerimised. Tänapäeva maailm koosneb tehisenergiast ja Maa enda tasakaalukast energiast. Selleks, et selles maailmas spirituaalne olla, tuleb tehisenergiast välja astuda ning viia end kokku looduse endaga. Maa energia tasakaalustab ja harmoniseerib meie hinge. Et sa mõistaksid, kui tugev on loodusenergia, siis mõtle minuga veidi kaasa. Sa jalutad metsas, tunned kuuskede ja mändide lõhnu (tegelikult nende eeterlikke õlisid, mis loovadki selle hea lõhna), seal on vaikus, kuuled heal juhul lindude laulu ning männikoore prõksumist jala all. See on rahustav, vähendab närvilisust ja mitte mingi väega ei suuda sa seal endast väljas olla. Vastupidi, see on niivõrd rahustav. Sa ei mõtle seda teadlikult ilusaks, see juhtub iseenesest. Juba see näitab, kui suur vägi on loodusel. Spirituaalselt arened sa kõige kiiremini läbi looduse väe ja seetõttu ongi oluline ümbritseda end loodusega.

Üks oluline põhjus, miks minu kodu on kristallidega täidetud, miks ma ise kristalle kannan ja nende maailma sulle ning paljudele teistele avan, on see, et kristallid on osa loodusenergiast ning on seda väga tugevas versioonis. Kristallid sisaldavad ühel või teisel tasandil tasakaalu. Need panevad mind liikuma ja seda õiges suunas.

Kui sul ei ole võimalust elada metsas või vaiksel rannaäärel, siis too loodus enda tuppa. Täida kodu kristallidega, too koju taimi, toitu taimselt ning loo tehisenergia kõrvale tasakaalu. Mida vähem oled kontaktis loodusega, seda aeglasem on sinu spirituaalne areng. Seetõttu on paljud, kes on veganluse peale üle läinud, mulle tunnistanud, et nendes on justkui midagi käivitunud, spirituaalne areng on saanud täiesti teistsuguse tempo. Seda on nii hea kuulda, et tuntakse vahet. Loomne toit on surnud toit ja surmaenergia on maandava toimega. See, miks loomne toit pidurdab hingelist arengut, on spirituaalselt lihtne ja loogiline.

5. MÕISTA, ET SUL ON OLEMAS KÕIK, ET ALUSTADA JA EDASI LIIKUDA

Sul läheb vaja vaid iseennast, et spirituaalselt areneda. Sina oled see, kes teeb enda elus valikuid. Ütleb endale, et näe, nüüd ma söön ja tarbin seda. Sina annad endale loa suhelda teatud inimestega, sina keelad-käsed iseennast. Kogu võim on sinu käes. Sa kas kontrollid enda võimu, distsiplineerid end midagi sööma või mitte tarbima. Sina oled see, kes hoiab end kinni mürgises/alandavas suhtes ja sina oled see, kes on koos inimestega, kes sind tõeliselt armastavad. Kogu võim on sinu sees ja seda tuleb endale meelde tuletada.

Kasuta seda võimu õigesti ära. Lase enda elus eksisteerida sellel, mis sind aitab, mis on sulle kasulik ja aitab sul toimida. Luba endale toitu, mis sind tervendab ja aitab sul olla nii vaimselt kui ka füüsiliselt tugev. Luba enda elus eksisteerida inimestel, kes sind inspireerivad, ning luba endal alati lahkuda, kui tunned, et teekond on teatud kohas otsa saanud. Suhtle rohkem iseendaga ja küsi endalt, mida sa päriselt soovid.

Soovin, et sa tõuseksid spirituaalselt lendu ja et see maagiline tuul kannaks sind edasi vaid kõrgustesse!