Unenäod on täis sümboleid, mis omakorda on täis sõnumeid ja unenäod võivad olla ka väga täpsete ning konkreetse vihjetega. Unenägudes peituvad sinu elu saladused ja igat unenägu tuleks võtta kui ettekuulutust või seletust sinu emotsionaalse seisu üle. Minu soovitus on see, et ära võta unenägu kui meelelahutust või kui mõnda huvitavat nägemust, vaid proovi see enda jaoks lahti seletada.

Unenägusid aitavad näha väga paljud kristallid, mis on astraalrännakuga ja Inglitega seotud. Need kaks on samuti unenägudega seotud, kuna astraalrännak on unenägu, kus sa suhtled hingedega ja Inglid võivad olla need, kes sulle unenägudesse sõnumeid toovad.

Kui sa teed endale "PROHVETLIKE UNENÄGUDE KRISTALLIDE" komplekti, siis tea seda, et see komplekt peab olema sinu magamistoas võimalikult lähedal sulle sinu une ajal. Seega, kas siis magamistoa kapi peal või kõige parem - voodi all otse kohakuti sinu peaga, kui sa magad.

Selle komplekti kristalle ei ole vaja peita, mis tähendab seda, et need võiksid olla mõne aluse peal või hoopis lahtise kaanega karbi sees.

Kristalle ei panda mitte kunagi plastmassist esemetega kokku, vaid ikka puidu, klaasi või hoopis keraamikaga. Plastmass ei lase kristallide energial vabalt lennata.

Komplekt hakkab tööle sellel valitud eesmärgil siis, kui komplektis on vähemalt 3-5 kristalli esialgu olemas. Toon välja kristallid, mis võiksid sinna komplekti kuuluda, aga sina võid need järk-järgult aegamööda sinna lisada. Neid samu kristalle võib olla ka mitmeid, näiteks, kui tunned, et Tselestiidi energia on see, mida sa kõige enam sooviksid endale saada, siis lisa ajapikku sellesse komplekti näiteks neli Tselestiiti. Mida rohkem on kristalle, seda tugevam on see vägi, mis sul prohvetlikke unenägusi aitab näha.

Enne, kui sa kristallideni jõuad soovin ma üle korrutada selle, et igaüks meist on võimeline nägema ettekuulutusi läbi une, see on antud igaühele. See ei ole seotud selgeltnägemisega, see on intuitsioon, alateadvus ja oskus enda Inglitega suhelda. Pealegi on igal inimesel, kes elab, olemas oma Ingel või hoopis mitmeidki Ingleid, kes siis unenägudesse neid nägemusi toovad. Seega sa oled selleks võimeline!

KRISTALLIKOMPLEKTI LOOMINE

Esmalt soovitan kõigil komplekti loojatel lisada komplekti vähemalt üks geoodiline kristall. Geoodiline kristall sellepärast, et see aitab ühendada teiste kristallide väge ja suunata selle sinu Aurasse.

Geoodideks sobivad Tselestiit, Muskoviit ja Mäekristall. Need kristallid on seotud ka unenägude nägemisega.

TSELESTIIT aitab unenägusid esile kutsuda, neid näha, tõlkida ja meelde jätta. Lisaks sellele aitab Tselestiit läbi une tuua prohvetlikke nägemusi.

ARAGONIIT võimendab astraalrännaku kristallide energiaid ja aitab neil kiiremini Aurasse pääseda. Aragoniit aitab ka läbi une mälestusi meelde tuletada, andes sulle võimaluse läbi une kogeda läbielatut ja läbi une eelmiste elude kohta vastuseid saada. 

ATLANTISIIT aitab läbi une kohtuda sinu enda Kaitseingliga ja on üks tugevamaid unenägude toojaid. Kui lisada Atlantisiidi kõrvale ka KALKOPÜRIIT, siis on võimalik läbi une kontakti saada enda iidsete esivanematega.

AQUA AURA on meeletult võimas ja kiiretoimeline kristall, mis kiirendab kõikide teiste kristallide toimet ning sinu Aurasse kohale jõudmist. Aqua Aura aitab näha unenägusid ja kohtuda astraalis hingedega.

TITAANIUM AURA KVARTS aitab läbi unenägude mõista karmat, eelmisi elusid ja aitab tuua väga selgeid unenägusid koos väga selgete sõnumitega.

INGLI AURA KVARTS aitab luua soodsa energia, et Inglid saaksid sõnumeid tuua. Ingli Aura Kvarts aitab kiirendada unenägude nägemist ka perioodil, kus neid nähtakse ikka väga harva. Ingli Aura Kvarts aitab näha Kaitseinglit unes.

MANGO KALTSIIT sobib unenägude komplekti sellepärast, et see aitab astraali mäletada ja meenutada, mida hinged on seal sulle rääkinud. Aitab esile kutsuda astraalrännakut.

KÜANIIT ja ANGELIIT võiksid kindlasti koos olla ühes komplektis, kui soovitakse enda lähedaste kadunud hingedega kontakteeruda ning läbi nende unes sõnumeid saada. Kasvõi seda, et hinged tooksid soovitusi või palveid, mida me saame siin füüsilises elus veel ära teha ning mida nemad enam ei jõudnud teha. Läbi nende kristallide suudavad hinged anda soovitusi, palveid, käske ja hoiatada eelpool tulevate õnnetuste eest.

LARIMAR aitab läbi une Hingesugulast näha ja kõike seda, mis on seotud armastusega. Larimar aitab meenutada unenägusid, mida oled sellel samal öösel näinud, kui üles oled ärganud.

APOFÜLLIIT toob unenägudesse Ingleid, kes meile sõnumeid toovad ja õigeid ning konkreetseid prohvetlikke visioone näitaksid. Apofülliit kiirendab unenägude nägemist ja aitab nii-öelda "järjejutte" tuua.

LASURIIT aitab unenägusid näha, meenutada ja analüüsida. Lisaks sellele aitab Lasuriit astraalrännakut kogeda, sellesse teadlikult minna ja läbi selle erinevaid kehaväliseid kogemusi saada.

RUBIIN - FUKSIIT takistab luupainajate teket. Luupainajate ära hoidmine on väga oluline, kuna need on deemonid, kes soovivad sulle halba ja sinu energiat varastada ning nõrgestada.

KUUKIVI ja VIKERKAARE KUUKIVI toovad läbi une armastusega seotud ettekuulutusi.

MOLDAVIIT aitab kogeda/mäletada astraalrännakut ja kaitseb hinge luupainajate ning deemonite eest, kes astraalis ringi jalutamas käivad.

AZURIITI kasutatakse selles unenägude komplektis selleks, et näha teisi dimensioone ja planeete. Azuriit aitab selgendada sinu visioone, mida sa läbi une näed, aidates sul selgemini näha erinevaid objekte, asju, inimesi, värvi toone, numbreid ja emotsioone. Azuriit aitab sul detailselt meenutada, mida sa unes nägid ja kogesid. 

IOLIIT aitab läbi astraalrännaku kogeda teiste dimensioonide nägemist ja on kasulik läbi unenägude enda küsimustele vastuste saamisel. Kui Ioliit on komplektis olemas, siis on kindlasti võimalik näha vastuseid nendele küsimustele, millega öösiti unne minnakse. Samal eesmärgil sobib sinna ka RUTIILNÕELTEGA KVARTS.

GAGAAT kaitseb selliste unenägude eest, kus sa tunned, et keegi tuleb ja ahistab sind, jookseb sulle järgi, kiusab sind ning hirmutab sind. Luupainajad tekitavad hirmuunenägusid.

SININE KALTSIIT aitab eemaldada närvilisuse ja sinu enda pinge, mis takistab unne jääda ning prohvetlikke visioone läbi selle näha. Sinine Kaltsiit aitab meeled ette valmistada astraalrännaku kogemiseks.

OOKEANI JASPISEL on oskus aidata mäletada, mida oled eelmistes eludes korda saatnud ja mida õppinud ning neid oskusi selles elus positiivselt ära rakendada.

PIETERSIITI hoia selles komplektis siis, kui soovid läbi unenägude tulevikku ette näha. Kui see kristall on unenägude komplektis, siis on võimalik minna unne küsimusega: "Palun näidake mulle midagi minu tuleviku kohta?" ja uni võib sulle anda vihjeid ka kaugemasse tulevikku.

KRÜSANTEENUM on see kristall, mis aitab tuua unenägudesse sümboleid ja läbi unenägude prohvetlikke visioone. Krüsanteenum on ka see, mis aitab neid lahti seletada. Peale selle sobib see ka endaga kaasas kandmiseks, et veelgi võimsamaid unenägusid näha.

PRESELI on väga huvitav kristall ja minu üks lemmikutest, mida soovitan kindlasti unenägude kristallikomplekti. Preseli aitab lahti arutada väga huvitavaid aspekte sinu eelmiste elude kohta, aidates näha ka karmat ja eluülesannet. Preseli kõrvale soovitan ka RÜOLIITI, et see veelgi võimsamalt saaks enda tööd teha. QUE SERA aitab läbi une näha eluülesannet ja eesmärki - sobib nende kahe kristalliga ideaalselt kokku.

ANTOFÜLLIIT, KIASTOLIIT, HÜPERSTEEN, STROMATOLIIT kaitsevad sinu hinge astraalrännakus selle eest, et keegi halb hing ei saaks sulle midagi halba teha. Astraalis kohtame me ka halbu hingesid, kes meile annavad valesid vihjeid ja külvavad hirmu ning stressi meie hinge.

OPALIIT aitab sul paremini mõista märke ja sõnumeid, mis on sulle Inglite poolt saadetud. Kui sind käivad kummitamas teatud numbrite kombinatsioonid ehk Inglinumbrid, siis Opaliit on see kristall, mis aitab sul nende tähenduseni jõuda. Opaliit aitab sul ära defineerida, mida üks või teine number võib sinu elus tähendada.

SODALIIDIL on oskus intuitsiooni tugevamaks muuta, arendada inimest spirituaalsemaks ja selle käigus avada hinge müstikale. Sodaliit aitab sul arendada oma hinge võimekust, aidates sul leida viisi, kuidas enda intuitsiooni tugevdada.

Unenägude kristalle on veelgi rohkem, aga need on põhilised, millest võiksid alustada. Hiljem võid ka veelgi erilisemaid ning haruldasemaid kristalle sellesse komplekti lisada. Need kristallid aitavad luua soodsa energia sinu Aurasse, et sa näeksid unenägusid ja suudaksid läbi nende hakata iseennast rohkem mõistma. Väga hästi aitab kaasa ka see, kui kannad öösel magades lisaks mõnda unenäo kristallidest ehet kaelas või kõrvas.

Kui sa soovid läbi une midagi konkreetset näha, siis tuleb unne minna konkreetse küsimusega ja sellele tuleb segamatult mõelda kuni uinumiseni. Kui suudad seda teha, siis suure tõenäosusega sa saad ka vastuse. Kui vastus ei tule esimese ööga, siis võib see tulla homme, seega küsi alati küsimust senikaua, kuni vastus tuleb. Ühte küsimust võib küsida senikaua kuni vastus tuleb. Kui sa aga küsid teise küsimuse samal ajal kui esimesele küsimusele pole vastust tulnud, siis sa ei pruugi ka teisele küsimusele vastust saada. Seega ole kannatlik, harjutamine teeb meistriks!

Neid unenägude kristalle puhastatakse Lavendliviiruki, -rituaalitaime, Lavendli eeterliku õli või küünlaga.

Kui sul on probleeme luupainajatega, siis tuleks kindlasti riputada ka unenäopüüdja voodi kohale.

Inimesed, kes unenägusid ei näe või see periood, millal sa unenägusid ei näe - sa pead mõistma, mis see tähendab. See on periood, kus sa veedad enda mõtetes liialt palju aega muretsemisele või oled materiaalsuses kinni. Inimesed, kes teevad ainult tööd ja ei ole spirituaalsel lainel, need ei näe samuti unenägusid töökal perioodil.

Unenägusid aitab tuua ka väga hea energiaga kodu. Lisaks soovitan ma läbi lugeda artikli "INGLITE AURASSE JA KOJU KUTSUMINE", ka selle järgimine soodustab unenägude nägemist.

Kõik minu kirjutatud unenäoseletajad leiad
SIIT.