SKORPION on tulise hingega inimene, kellele on eluenergia juba sünnist saadik kaasa antud. Kui teised tähemärgid vajavad pidevat motiveerimist, siis Skorpion seda ei vaja, see tuleb tema seest loomulikult. Ükskõik mis Skorpion ette võtab, selle peab ta ka lõpuni viima ja see peab tulema välja hea, see tähendab ideaalne. Skorpionid on mässulised võitlejad, neil peab alati kord majas olema ja alati peab olema asjadel mingi tulemus. Kui vahel on Skorpionil raske jõuda tulemuseni, mis ta on kord endale püstitanud ja seadnud, siis läheb ta kasvõi läbi tule ja vee, et see asi korda saada. Ma räägin siinkohal ikka Skorpioni enda poolt seatud eesmärkide täitmist. Minu meelest on see Skorpionil väga positiivne ja imetlusväärne külg - see sihikindlus.

Skorpionist on palju rääkida, nad on ju isiksusega inimesed. Ükski Skorpion ei jäta tavaliselt mitte kedagi külmaks. Skorpionitega paraku on nii, et nad on silmapaistvad. Isegi kui nad midagi ei tee, ainult istuvad, on seltskonnas teiste pilk ikka nende peal. Nende sees on tuline inimeste magnet, nende Aura lausa hüüab kaugelt :"Tule vaata, kes mina selline olen!". Mulle meeldib kasutada Skorpionite kohta sellist väljendit - sa kas armastad teda või sa ei salli teda. Mitte ühegi Skorpioniga ei saa olla neutraalne. Miks see nii on? Nendes on palju energiat, ja kus on meeletult energiat, seal on ka külgetõmme, või siis vastupidi - tõukavat energiat.

Enamjaolt Skorpionit ikka armastatakse ja seda just tema olemuse pärast. Skorpionitel on tavaliselt suurem tutvusringkond kui teistel, olgu siis tegemist Skorpionist mehe või naisega. Nende sees on nö magnet ja teised tähemärgid kuidagi ammutavad Skorpionis olevat energiat. Seega, kui sa oled Skorpion, siis vaata enda ümber - kõik soovivad sinuga oma emotsioone jagada või lihtsalt sinuga koos olla. Selleks on oma põhjus, mida sa võib-olla ise pole märganudki - sa lihtsalt oled külgetõmbejõuga.

Skorpionid on äärmuslikud, mis tähendab seda, et kui ta on kord sind võtnud oma sõbraks, siis ta kaitseb sind oma kõige suurema väe ja jõuga. Ma pean end parandama - ta on sind võtnud ikka oma perekonda, sest Skorpionite jaoks võrdub sõprus perekonnaga. Kas kõik või mitte midagi, mingisuguseid poolikuid suhteid ei ole nende jaoks olemas. Sa oled õnnelik, kui sa oled Skorpioni tiiva all, sest ta teenindab sind ette ja taha ning hoolitseb sinu eest kogu oma armastava hingega. Sina ole ainult aus ning ära reeda teda. Kui reedad, siis saad sa endale vaenlase - kohe, automaatselt, jalapealt! Skorpionid ei salli kahepalgelisust ja reetlikkust, kui keegi lähedane temaga nii käitub, siis Skorpion ei taha andestada ning siis hakkab tema poolt pihta emotsionaalne sõda. Ta muutub sarkastiliseks ja kõik Skorpioni halvad omadused tulevad siis päevavalgele. Igas tähemärgis on häid ja halbu külgi, seega on see täiesti normaalne.

Millised on siis need Skorpioni halvad omadused? Eelpool ma mainisin, et Skorpionid on äärmuslikud, mis tähendab seda, et nad armastavad kogu südamega ja samas ka vihkavad kogu südamega. Seega, kui sa ei ole Skorpioni heas nimekirjas, siis sa saadki tema viha tunda. Skorpionid võivad muutuda väga õelaks ja vahel oma jutuga ka agressiivseks. Kui Sõnn võib hoida oma viha enda sees mitu kuud ja alles siis plahvatada (kui üldse plahvatab), siis Skorpion on see, kes plahvatab kohe, kui probleem ilmneb. Vahel on enda tuttavaid Skorpione naljakas vaadata - nad on nii impulsiivse loomuga, nad ei süvene mõnikord teemasse ning siis juba tulebki nende sisse väike raev, hoolimata teemast või kohast. Kui neile olukorda veidi selgitada, on nad hetkega uuesti õnnelikud, nagu poleks teist emotsiooni vahepeal eksisteerinudki.

Aga mulle meeldivad Skorpionid ja eks vee-tähemärgid saavadki omavahel paremini läbi ning mõistavad teineteist sügavamalt. Seetõttu võib Skorpioni tutvusringkonnas olla palju Kalasid ja Vähke, kuna Skorpion suudab nendega ühel lainel olla. Vee-elemendid on spirituaalsemad ja nende jututeemad sügavamõttelisemad ja Skorpion armastab rääkida, rääkida ja veelkord rääkida!

Skorpionid on julged ja hakkajad, nad ei karda seda, mis on tulemas. Kui teised tähemärgid, eriti Kaalud, võivad maha magada hea võimaluse just sellepärast, et nad lihtsalt nii kaua mõtlevad, siis Skorpion on sündmuspaigal juba ammu enne seda, kui asjad üldse algavad. Skorpion on kiire, tal on hea reaktsioon ja ta hüppab pidevalt pea ees tulle - tal on oskus riskida. Riski tuleb elus võtta, vastasel juhul võid sa väga paljud asjad oma elus maha magada.

Skorpionitele on vaja seda number üks teemat tema elus, teemat, mis on ainult tema oma. Tal on vaja mingisugust hobi, milles ta soovib saada parimaks või kui hobi tal ei ole, siis ta peab oma töös olema kõige parem. Ta ise püstitab endale väljakutseid, millest teistel pole tavaliselt õrna aimugi.

Skorpion hoiab end pidevalt tegevuses ja raja peal, ta ei salli laisku ega nõrku inimesi. Ma tõesti ei tea, kas Skorpionid ka ise seda märkavad, et nad ei salli nõrku, aga ma näen seda kõrvalt väga hästi ja olen pidanud mitmeid kordi neile seletama: "See on täiesti normaalne, et inimesed ei taha olla ambitsioonikad, see on normaalne, et see konkreetne inimene kardab", jne. Skorpion ise ei tunne hirmu ja ta ei suuda seda ka teiste juures mõista.

Miks sa oled Skorpioni tähemärgis sündinud? Peamine põhjus on elus õppida: armastust leida ja teiste inimeste vigadest õppida. Enamik inimesi ei suuda teiste vigadest õppida, aga Skorpioni ellu tuuakse väga palju erinevaid inimesi, erinevate probleemidega, ja Skorpion on see, kes peab nad ära kuulama või neid aitama. See ongi see protsess, mille käigus Skorpion peab teiste inimeste kogemustest õppima ja ise targemaks saama. Skorpioni üheks põhivajaduseks on armastuse leidmine, iga Skorpioni jaoks on kusagil keegi olemas, iseasi, kas ta oskab seda inimest hoida. See on tema suur õppetund selles elus.

Jutt läheb väga pikaks, ma tean, aga Skorpionid ei ole need, kelle kohta saaks kõik ühe sõnaga kokku võtta. Veel tahan ma ära mainida ka selle, et nad on ülihead ehk meistermanipuleeriad. Ainukesed, kes võivad tema manipulatsiooni ära tuvastada, on Kalad või Vähk. Teised mitte, vähemalt mitte esialgu. Skorpion oskab ideaalselt teiste inimeste nuppe vajutada nii, et ta paneb nad enda jaoks märkamatult tööle või tegema seda musta tööd, et enda asjad kätte saada. Nad oskavad pehmeks rääkida ja see käib neil nii loomulikult, et sa ei saa sellest arugi.

ELEMENT

Vee-element annab Skorpionile elukirge, romantilist meelt, intuitsiooni, oskust valesid tabada ja oskust märgata. Vee-element on see, mis annab Skorpionile vajaduse armastada, ja mitte olla inimesega ainult hingelises kontaktis, vaid jagada oma armastust ka füüsiliselt. Skorpionid on need, kes kallistavad teisi kõige enam, ja kui sa ei ole enne märganud, siis mõtle selle peale, see tõesti ongi nii. Skorpionid väljendavad oma tundeid, mitte ainult oma sõnade või kohaolekuga, vaid nad teevad selle ka puust ja punaseks selgeks ning kui sellest väheks jääb, siis vehivad ka käte ja jalgadega. Skorpionid on kirglikud armastajad, kuigi alati ei pruugi nende armuelu korras olla, aga kui nad leiavad üles selle "õige", siis on terve maja armastust täis.

Vee-element annab Skorpionile oskuse pidada saladust, kui saladus on tema kalli inimese oma. Teiste saladused räägitakse kohe välja. Kui sina oled Skorpioni vestluspartner, aga sa ei ole tema südames, siis tea, et see informatsioon läheb käiku nii kogemata - ausalt kogemata! Aga kui sa ise peaksid Skorpioni saladust reetma... parem proovi seda mitte teha!

TERVIS

VEREKIVI on Skorpioni tähemärgi kõige võimsam tervenduskristall, mis aitab teda universaalsel viisil. Skorpioni tähemärgiga kaasneb kaks nõrka külge, üheks on veri ja teiseks reproduktsiooniorganid. Verekivi on kasulik just nende kahe terviseprobleemi puhul, nii nagu ka selle kristalli nimetus vihjeks annab. Verekivil on oskus tervendada veresisaldust ehk aidata kehal ise puhastada verd toksiinidest ja erinevatest ainetest, mis ei tohiks veres eksisteerida. Kanna Verekivi ehtena, mediteeri sellega, tee kristalliteraapiat või valmista sellest vee-eliksiiri. Verekivi kiirendab ka vere liikumist veresoonkonnas, aidates ka südamel paremini funktsioneerida. Verekivi on hea alternatiivteraapiakristall paksu vere ja trombide korral. Samuti aitab see kaasa vererõhu normaliseerumisele. Verekivi aitab ka hemoglobiinitaset tõsta ja suurendab isu nende taimede järgi, mille sisalduses on palju rauda ja c-vitamiini. Seega aitab see kristall kaasa intuitiivsele toitumisele, mis on ühe spirituaalse inimese jaoks väga oluline oskus.

PLANEET

PLUUTO on see planeet, mis valitseb Skorpioni üle. Pluuto annab sellele tulisele tähemärgile stabiilsust ja oskust märgata erinevaid varjatud asju. Skorpionid on elukutselised spioonid ja see oskus tuleb Skorpionis välja siis, kui ta tunneb, et asjad ei ole päris nii, nagu need paistavad. Vee-märgid on intuitiivsed ja Skorpion oskab valesid tabada. Kui ta midagi sellist märkab, siis ta hakkab asja rahulikult uurima ja ei lõpeta enne, kui saab kõik üksikasjalikult paljastada. Seega sobivad Skorpionid väga hästi töötama juriidilistesse organitesse, nad on sündinud detektiivid.

Pluuto annab Skorpionile ka vajaduse perekonda rajada. Skorpionil peab olema tugev perekonnaside ja tagala, kuhu ta saab igal õhtul maanduda. Skorpionite üheks elueesmärgiks oli armastuse leidmine ja see armastus on ka perekonnaga seotud. Skorpionil on vaja teada, et tal on perekond ja tema perekond on ta jaoks alati kõige kõrgemal kohal. Kui tal ei ole perekonda kehva saatuse pärast, siis see Skorpion kahjuks kibestub. Skorpionid hiilgavad oma võimsate ja positiivsete omadustega vaid siis, kui neil on kodus olemas oma tugiinimesed. Seega sõltub Skorpioni õnn ja headus väga palju tema perekonna toetusest.

Väikesed Skorpionist beebid ja lapsed hiilgavad oma heade omadustega, milleks on karismaatline meel, armastav hing ja eluenergia - siis, kui kodus on kõik korras.

KRISTALLID SKORPIONILE

Kristallidele lisaks sobib Skorpionile ka hõbeda kandmine, hõbe aitab Skorpionil pingeid maandada ja tema sisemisel häälel temaga kõneleda.

Mõttetegevust, häid ideid, enda jaoks soodsaid võimalusi ja enda eriala leidmist aitab Skorpionil saavutada KARNEOOL ja UNAKIIT. Karneool on elujõudu, energiat ja motivatsiooni süstiv kristall. Kui sa kasutad või kannad Karneooli, siis see suurendab sinu hinges olevat jõudu, andes sulle eluenergiat ja väge, mis aitaks sul end teostada. Karneool muudab inimese hinge aktiivseks ja ka selle keskkonna energia, kus Karneool parasjagu asub. Kristall, mis annab sulle jõudu selleks, et enda unistusi ellu viia. Karneool kingib sulle motivatsiooni, andes sulle jõudu ja optimistlikku meelt selleks, et sa suudaksid ära jõuda teha kõik selle, mida sa soovid selles elus teha. Karneool tervendab Sakraaltšakrat ja aitab sellel olevaid energiablokaade vabaks lasta, et sa saaksid olla loov ja ambitsioonikas. Karneool lõpetab ära igasuguse elu paigalseisu, see on kristall, mis aitab sul enda elu pidevalt paremaks muuta. Kristall, mis aitab sul juba täna parandada enda tulevikku sellega, aidates teha õigeid ja edutoovaid valikuid, tulevikku planeerida, edu saavutada ja märgata seda, mis tooks sulle edu. Unakiit on Skorpioni unistuste elluviimise kristall. Suurendades head õnne, oskust unistada ja süstides temasse motivatsiooni ning inspiratsiooni.

Küllusekristallidena soovitan ma Skorpionil kasutada ennekõike MALAHHIITI või VARISKIITI, seejärel TSITRIINI, PILTJASPIST ja BOTSWANA AHHAATI. Malahhiit toob Skorpionile materiaalset edu ja seda on mõistlik kanda just tööedu tagamiseks. Malahhiit on Skorpioni jaoks universaalseks materiaalse õnne kristalliks. Variskiit aitab Skorpioni Aurast puhastada seda energiat, mis takistab armastada, armastust vastu võtta, seda jagada ja sellel ka ellu tulla. Variskiiti on hea sellel eesmärgil endaga pidevalt kaasas kanda ja eriti hästi toimib see talismanina. Tsitriin on minu üks lemmikutest küllusekristallidest, mida ma soovitan igalühel enda kodus ja enda heaolu jaoks kasutada. Seda kõike ka sellepärast, et Tsitriinil on oskus inimese Auras ja keskkonnas väga kiirelt mõjuma hakata. Tsitriin on selline kristall, mida võib kasutada ka täiesti algaja kristallimaailmas. Kõik kristallid, mis on moodustunud Kvartsist, hakkavad väga kiirelt tööle. Tsitriin on suurepärane küllust ja jõukust edendav kristall, mis aitab sul mõista ja märgata seda, kuidas enda ellu häid materiaalseid võimalusi tuua. Too Tsitriini enda ellu, kui soovid parandada enda hetkeseisu, tulevikus olla jõukam ja rikkam. Piltjaspis on samuti üks kristallidest, mis on seotud külluse toomisega, aga sellel on oskus tuua ka ärilist edu, edendada ettevõtlikkust ja projekte käima lükata. Toob tööalaseid kordaminekuid, tehingute tegemisele annab lisaõnne, suurendab võimalust materiaalseteks kordaminekuteks. Kasuta või kanna Piltjaspist, kui tunned, et sul oleks vaja lisajõudu mõne projekti elluviimiseks või viljaka lõpptulemuse saavutamiseks. Piltjaspis on õnnetoov kristall ja eriti veel siis, kui seda kanda teiste materiaalsete või küllusekristallidega. Botswana Ahhaat on Skorpioni jaoks ärilise õnne, edu, külluse, rikkuse, materiaalse õnne ja tööedu kristalliks. See aitab materiaalseid unistusi täide viia, suurendades Skorpioni isiklikku õnne.

Hea õnne ja kaitse toojaks on Skorpionile ŠUNGIIT, TURMALIISULETISTEGA KVARTS ja BOTSWANA AHHAAT. Šungiit on Skorpionile igal võimalusel abiks, aidates tema tervist hoida, parandada ja tugevamaks muuta. Lisaks tervendavatele omadustele kaitseb Šungiit Skorpionit hädaohu ja ebaõnne eest. Kristall, mis on Skorpioni jaoks väga olulisel kohal, aidates tema teelt halba eemal hoida. Turmaliinsuletistega Kvarts on kristall, mis aitab Skorpionil mõista, mis on õige ja mis on vale. Tänu Turmaliinsuletisega Kvartsile tugevnevad Skorpionil inimeste tundmise meel ja oskus enda elust halba ära hoida. Botswana Ahhaat on tugevatoimeline kaitsekristall, mis aitab elust eemale hoida negatiivsust, stressi, halbu inimesi.

Suhtlemine. Paremat eneseväljendust või teiste inimestega läbisaamist aitab tuua CRAZY AHHAAT. Crazy Ahhaat avab naerma, suhtlema, lõbutsema, meelelahutust nautima, elu hindama, suurendab positiivseid emotsioone, aitab vabastada negatiivsusest, eemaldab stressi, ülemõtlemist ja suurendab elujõudu.

Intuitsioon. Skorpionid on niigi intuitiivsed, neil käib see asi lihtsalt, aga mida võiks kristallidega toetada, on see, et ei tekiks ülemõtlemist või vale info kätte saamine. Et Skorpion kuuleks, mida tema hing talle räägib ja et ta loeks enda seest selle sõnumi kergemalt välja, siis selleks on kasulik AMASONIIT, KUUKIVI ja MAHAGON-OBSIDIAAN, meestele on kasulik APATŠI PISAR, kuna selles on väga palju meesenergiat. Amasoniit on kristall, mis kannab endaga kaasas väga rahustavat jõudu, ja kindlasti võta see enda ellu, kui sul on vaja midagi, mis tooks sulle hingerahu. Amasoniit leevendab stressi ja aitab ärevakstegevast energiast vabaks saada. Amasoniit loob vabadustunde ja tasakaalustab vaimset keha. Amasoniit aitab ka sul enda intuitsiooniga kontakti saada. Amasoniidil on oskus sinu intuitiivsemat poolt tugevamaks muuta, aidates sul olla energiatele tundlikum ja mõista seda, miks ja mida sa millegi kohta tajud. Kuukivi muudab sind energiatele tundlikumaks, aidates sul mõista energiaid ja neid tunnetada. Kuukivi suurendab õiget sisetunnet, õpetab sul iseenda sisetunnet usaldama ja selle järgi elama. Toob öiseid visioone, ettekuulutusi, prohvetlikke nägemusi ja Astraalrännakukogemust. Kuukivi päevasel ajal kandes aitab see öösel aktiveerida sinu meeled kehavälistele kogemustele, väga tähendusrikastele unenägudele ja see viib sind samm-sammu haaval lähedamale spirituaalsele maailmale. Mahagon-Obsidiaan on Skorpionile äärmiselt kasulik kristall. See kaitseb valede valikute tegemise eest, suurendab tema intuitsiooni, parandab iseloomujooni ja aitab kaasa stressi leevendamisele. See on üleüldine tervenduskristall Skorpionile, aidates esile tuua positiivsust ja optimistlikku ellusuhtumist. Suurendab eluenergiat ja isilikku jõudu.

Armastus. Skorpioni armastusekristallideks on AKVAMARIIN, RODOKROSIITRUBIIN ja UNAKIIT. Need on kristallid, mis toovad Skorpioni tähemärgi all sündinule head armastuseõnne. Akvamariin muudab Aura pehmemaks, et armastus saaks ellu üldse tulla, Rodokrosiit tõmbab Skorpioni ellu seda "õiget" ja Rubiin aitab kaitsta kõike seda, mis on suhtealaselt loodud. Mees-Skorpionitele on eraldi armastusekristallina veel PUNANE JASPISAkvamariin üks põhilisemaid armastusekristalle, mis aktiveerub Skorpioni käes kasutades ülimalt kiirelt. Kasulik kristall sünnikristallide laekas või armastusekristallide altaril hoidmiseks. Ajal, mil Skorpion soovib enda ellu armastust ligi kutsuda või enda suhet uuesti leegitsema saada, võiks ta Akvamariini endaga igapäevaselt kanda. Rodokrosiit aitab Skorpioni ellu armastust ligi kutsuda ja suhtesse väga palju head õnne tuua, kui Skorpion on oma kaaslase leidnud. Rodokrosiit aitab Skorpioni suhtes kirel, sensuaalsusel ja lähedusel säilida. Punane Jaspis on kristall, mis aitab sinu elukirge ja romantilist kirge taastada. Punane Jaspis aitab sul avaneda, suhet paremini nautida, avada end armastusele ja muuta üleüldse armastusele vastuvõtlikumaks. Unakiit on armastusekristall ja sellega on võimalik parandada lähisuhteid, kutsuda ellu uut suhet, armastust ja suhetealast head õnne. See kristall parandab suhteid Skorpionil ka tema pereliikmetega.

SKORPIONITE ERILISED TALISMANID VASTAVALT SÜNNIKUUPÄEVALE

Olen Skorpioni tähtkuju esimesed ja viimased kuupäevad pannud kirja vastavalt uskumustele. Teatud uskumuste põhjal algab Skorpion 22. oktoobril, teistel aga 23. oktoobril, jne.

Need märksõnad, mis on kristalli taha kirjutatud, on sellel kuupäeval sündinud Skorpioni üks soovidest või proovikividest, sellepärast on see kristall tema jaoks hea.

23. - 24. oktoober Piltjaspis - aitab väga hea ärilise vaistuga Skorpionile tuua head tööaalast õnne. Nendel Skorpionitel on vaja leida üles see enda "õige" töö.

25. - 27. oktoober Rodoniit - aitab leida sisemist tasakaalu, perekonnasisest rahu ja armastust. Nende jaoks on ülitähtis perekonnaside ja see, et kõik oleks perekonna sees korras. Nende kuupäevade meesskorpionile sobib kõige endam Stromatoliit.

28. - 31. oktoober Kollane Jaspis - aitab tuua erialast edu ja küllust, mis on ka nende Skorpionite suureks sooviks.

1. - 3. november Pärlikarp - armastuse leidmise ja hingerahukristalliks. Meesskorpionitele on kõige toetavamaks Bronsiit.

4. - 6. november Kuukivi - sümboliseerib intuitsiooni usaldamist ja seda on vaja neil kõige enam siin elus õppida - usaldama iseennast.

7. - 9. november Valge Hauliit - need Skorpionid on üliimpulsiivsed ja vajavad lisaenergiat, et rahu säilitada, Valge Hauliit aitab rahutut hinge vaigistada.

10. - 13. november Draviit - meesskorpionitele ja naistele erinevad Turmaliinid, need Skorpionid omavad eriliselt palju pealehakkamist ja energiat. Need kristallid aitavad energiaid õigetesse ja kasulikesse kohtadesse suunata.

14. - 17. november Rubiin-Tsoisiit - annab küllust ja armastust.

18. - 19. november Granaat - erinevat sorti Granaadid aitavad Skorpionile edu tuua. Need Skorpionid on edumeelsed.

20. - 23. november Lepidoliit - toob rahu Skorpionist naiste hinge ja meestele toob rahu Tektiit.

Kõik kristallid mõjutavad kõiki inimesi, aga mõned konkreetsed kristallid suudavad kiiremini teatud tähemärkide Aurasse jõuda.

Loe lisa ja sukeldu tähtkujude müstilisse maailma raamatus "Tähtkujude salapära."

Skorpionile loodud kristallikomplekti, mis toob sellele tähtkujule küllust, positiivsust, optimismi, kaitset ja armastust, leiad SIIT.

Olen Skorpioni tähemärgist kirjutanud mitmeid artikleid, leiad need kõik SIIT. Mõnusat lugemist!