Oliiviõli on õli, mida ma kasutan igapäevasel söögitegemisel, see on põhimõtteliselt osa minu igast roast. Oliiviõli on müstiline eliksiir, mille suhtes on mul tervislik sõltuvus. Ma tunnen, kuidas minu keha lihtsalt vajab seda. Ja kui mul on millestki nii tervislikust sõltuvus, siis on see väga kasulik sõltuvus. Õlid, ükskõik, kas see on Oliiviõli või mõne teise taime õli, on spirituaalses maailmas üks enim vajaminevaid rituaalielemente, õlisid kasutatakse rituaalide elluviimisel ja spirituaalsetel tseremooniatel. Seega on Oliiviõli mu toidulaual nii tervislik eliksiir kui ka erinevate rituaalide teelesaatmisel vajalik element.

Oliiviõli on õli, milleta ma süüa teha ei saa ja kui ma seda kasutada ei saa, siis tunnen, kuidas kehal on midagi puudu. Kui ma olin väiksem, siis ma hakkasin ise õli enda toidule veel lisaks soovima, just juurviljadele. Vahel ei mõistnud teised inimesed, et miks ma seda teen, ja nad jäid mind küsiva pilguga vaatama. Täna aga tean seda, et meie keha ei suuda enamikest taimsesaadusest endale vitamiine ja kasulikke aineid seedimise käigus omastada. Selle jaoks ongi vaja süüa taimi koos õliga, et sinu keha saaks nende tervendavad omadused maksimaalselt kätte. Seega ma ei söö salatit kunagi nii, et ei lisa sellele õli. Õli on sinu kehale igati kasulik, andes sulle vajalikke vitamiine ja muutes sinu välimuse ehk naha kauniks. Nüüd saan ma väga hästi aru, miks ma juba väiksena õli armastasin. Samuti miks Vahemere riigid hoiavad enda köögis Oliiviõli au sees.

Oliiviõli soovitan ma kasutada ka keha masseerimisel ja teraapiatubades. Oliiviõli on väga võimas tervendaja ja annab inimese naha kaudu füüsilise tervenduse väge. Ehk sellel õlil on oskus anda läbi kehamassaaži kogu kehale tervendust ükskõik millise haigusega võitlemiseks.

SÜDAMETŠAKRA ON TERVE, KUI OLIIVIÕLI ON OSA SINU TOIDUST

Igal taimel on lisaks nende füüsiliste tervendusomadustele olemas ka spirituaalsed tervendusenergiad. Mulle väga meeldib käsitleda taime kui tervikut ja kui ma tarbin üht või teist taimset saadust, siis ma alati mõtestan selle taime olemuse end ajaoks lahti. Mulle meeldib alati süüa taimset nii, et ma mõtlen kaasa, miks see on mulle hea, miks vajalik ja miks mul on selle järgi isu.

Kui sulle maitseb väga midagi, mis on tervislik, siis tegelikult annab sinu keha sulle märku, et: "Kullake, sul on selle vitamiini või selle energia puudus, mida see taimne saadus saaks sulle anda". Keha on väga intuitiivne ja kui mul on millegi järgi meeletu isu, siis see on põhjusega tulnud isu - mul on seda taime lihtsalt vaja.

Oliiviõli tervendab Südametšakrat, taastades iga selle energiakanali osa ja luues sellele Tšakrale ümber võimsa kaitsekilbi igasuguste ohtlike energiate eest.

Kes siis veel ei tea, Südametšakra on seotud andmisega, jagamisega, armastusega, tunnetega, emotsionaalse mina-isiksusega, perekonnaga ja sellega, kuidas sa ennast ning teisi aktsepteerid. Oliiviõli on see taimne produkt, mis aitab minu Südametšakrat tervena hoida.

Enamus minu elust keerleb ja tiirleb ümber teiste inimeste, nende aitamise ning nende mõistmise. See on minu eluülesanne, mida ma naudin. Kui ma pean olema teiste inimeste jaoks niivõrd palju olemas, siis on väga tähtis see, et ma ennast läbi ei põletaks. Südametšakra on seotud teiste inimeste aitamise ja teistesse armastavalt suhtumisega. Kui ma pean endast palju jagama, siis ma pean ka kuskilt seda energiat tagasi saama. Mina kasutan spirituaalses ja füüsilises mõttes enda tervendamiseks ning enda Tšakrate tasakaalustamiseks justnimelt taimi ning nende väge. Pea meeles, et kõik, mida sa sisse sööd, see mõjutab sinu mõttemaailma, sinu tundeid ja otseloomulikult ka füüsilist tervist.

Oliiviõli avab sinu Südametšakra tervenemisele, vabastades igasuguse negatiivse mõttemaailma ja kurnatusetunde, mis on seotud sinuga kontaktis olevate inimestega. See tähendab seda, et kui Südametšakra on terve, siis sa ei vihasta pidevalt enda lähedaste peale, sa mõistad teisi inimesi, sa ei ole kurnatud peale kellegi teise murede kuulamist ja sa ei ole emotsionaalselt ka niivõrd haavatav, et sa ei suudaks negatiivseid teemasid käsitleda.

Need inimesed, kes regulaarselt ehk igapäevaselt Oliiviõli tarbivad, ja mitte ainult Oliiviõli, vaid ka kvaliteetset õli, need inimesed on tasakaalukamad, kui need, kes seda ei tarbi.

Oliiviõli aitab avada Südametšakra ka armastusele, mis tähendab seda, et sa suudad enda ellu armastust leida tänu sellele, et Südametšakras on selle jaoks olemas vastav energia. Oliiviõli tarbimine stimuleerib Südametšakrat ka nii, et sa ise muutud paremaks inimeseks.

Kui sul on meeletu Oliiviõli vajadus ja sulle see maitseb, siis on see ilmselge märk selle kohta, et sinu Südametšakra vajab lisaenergiat. Tavaliselt tekib see isu sul siis, kui sa oled enda headust kellelegi teisele ära jaganud.

MÜSTILINE ELIKSIIR

Oliiviõli on kasulik selleks, et tervendada nahka ja see on kasulik kuiva naha tervendamisel. Oliiviõli kasutatakse naha niisutamiseks ja see on nooruse eliksiir, mis aitab ka emotsionaalses mõttes inimesel noorena püsida. Võib-olla on ka see põhjuseks, miks Vahemere inimesed näevad nooremad välja, kui on tegelikult nende vanus.

Oliiviõli kasutatakse nahaprobleemide ärahoidmiseks. Usutakse ka seda, et oliiviõli tuleb määrida haigele kohale ning organi kohale naha peale, et tuua sinna tervendust. See tähendab seda, et kui inimesel on südamerike, siis määritakse südame kohale Oliiviõli. Seda sellepärast, et Oliiviõli puhastab Auraväljas negatiivse energia ära ja see aitab avada tervenduse just selle koha peal. Seega soovitus ka sulle - kui sinu kehas eksisteerib füüsiline haigus, siis määri nahale Oliiviõli just sellele kohale, kus all see haigusseisund pesitsen. Tee seda pidevalt, et anda enda Aurasse tervendavat väge, mis aitab sellel haigusel kaduda.

Täpselt samasugust võtet kasutatakse Aragoniit geoodi kristalliga. Seda kristalli hoitakse terviserikke koha peal, et selle geoodi energiaga avada energiablokaade, mis hoiavad haigust kehas. Seejärel annab Aragoniit geood kehale lisaenergiat juurde, et see haigus hakkaks tervenema. Nii tehakse pidevalt, et kristalli mõju saaks toimida.

Oliiviõli piserdatakse rituaalitegemise paikadesse enne rituaali elluviimist. Seda selleks, et rituaal võimalikult kiirelt toimima hakkaks ja aidates selle õliga ka blokeerida energiavälju, mis segaksid konkreetse sõnumi teelesaatmist.

Mina kasutan Oliiviõli nende kristallide puhastamisel, mille suhtes ma tunnen, et ma olen liialt palju energiat varastanud ja need on oma energia kaotanud. Tavaliselt teen seda pendliga või kristallidega, mida ma olen inimese tervendamises kasutanud. Selleks kastan kristalli õli sisse, lasen sellel öö läbi õli sees olla ja hommikul pesen maha. Seesama Oliiviõli aitab vabastada negatiivse energia, mis on kristalli sisse kogunenud ja taastab koheselt selle kristalli energia.

OLIIVIÕLI FÜÜSILISED TERVENDAVAD OMADUSED

Esiteks ma soovin öelda seda, et Oliiviõlil on sadu omadusi, mis annavad meile head energiat ja väge. Mainin siinkohal ära kõige tähtsamad omadused, mida Oliiviõli tarbimine sulle anda võib ja ka head põhjused, miks Oliiviõli enda menüüsse lisada.

Oliiviõli rasvad teevad sind terveks

Oliiviõli sees on kasulikud rasvained, mida sinu keha vajab, et sa saaksid olla terve. Selles on olemas eluks ja terviseks vajalikud oomega-3 ja -6 rasvhapped. Need on rasvad, mida sinu keha vajab näiteks vähi eest kaitsmiseks või sellega võitlemiseks. Need on ka rasvad, mis aitavad sul noorem välja näha ja panevad sinu naha särama.

Antioksüdandid ehk sinu nooruse allikad

Antioksüdandid on sinu kehale hädavajalikud ja ekstra neitsioliiviõli sisaldab neid väga suurel hulgal. Oliiviõli regulaarne tarbimine aitab sul terve olla, aidates sind erinevatest terviseriketest eemal hoida ning nende eest sind kaitsta. Lisaks sellele on sul vaja Oliiviõli sees olevaid antioksüdante selleks, et sinu süda oleks terve. Nii et Oliiviõli mitte ainult ei mõju emotsionaalses mõttes südamele ehk Südametsakrale, vaid see aitab südant ka füüsilises mõttes!

Põletikest vabaks

Oliiviõli aitab sinu kehas olevat põletikutaset normaalsena hoida, kaitstes põletike eest ja aidates liigselt happelisel keskkonnal tasakaalus olla. Miks ei tohi kehas olla põletikke? Põletikukolded on rammusaks maiuspalaks vähirakkude arenemise jaoks ja väga paljude teiste haiguste tekkimiseks. Sa pead enda keha toitma millegagi, mis taandaks keha põletikulisust, et hoida end raskekujuliste haiguste eest.

Terve süda

Oliiviõli regulaarne tarbimine aitab sind säästa südamega seotud probleemide eest ja kui sul on süda nõrk koht, siis Oliiviõli võiks kindlasti olla osa sinu elust. Oliiviõli sees on vastavad ained, mis aitavad sinu kolesteroolitaset kontrolli all hoida, mis on südame tervises üks väga tähtis tegur, mida peab korras hoidma. Peale selle annab see veresoontele tervendavat väge ning aitab neil elastne olla. Kuna eestlastele, eriti Eesti meestele, on suureks probleemiks südameveresoonkonna probleemid ja südamehaigused, siis kindlasti saab seda riski alandada Oliivõli tarbimisega.

TEISED OLIIVIÕLI TERVENDAVAD OMADUSED


Oliiviõli sees on piisavalt palju antioksüdante, et see aitab sul püsida saledana ja aitab kiirendada sinu ainevahtust.

Üks kummaline asi selle õliga on ka see, et kui ma olen enda eraseansse läbi viies käsitlenud inimest, kellel on Alzheimeri tõbi, siis iga kord ütleb mulle minu tunnetus, et sellele inimesele on vaja Oliiviõli. Oliiviõli sees on vajalikud rasvhapped, mis toidavad aju ning ei lase sellistel haigustel tekkida. Tean ka seda, et teaduslikult on tõestatud, et see õli on just sellise raske haigusseisundi vaos hoidmiseks kasulik.

Oliiviõli on kasulik neile, kellel on veresuhkruga probleeme, see on taimne produkt, mis aitab sul veresuhkrut tasakaalus hoida ja sellest probleemist lahti saada.

Oliiviõli on antibakteriaalse toimega, see aitab tasakaalustada sinu maos olevaid baktereid, aidates takistada seene tekkimist ja maoseene vohamist. Kui sa tarbid regulaarselt Oliiviõli, siis sa hoiad enda soolestiku tervena.

Oliiviõli tervendab nahka kas seda süües või nii, et sa määrid seda enda kehale. Mina kasutan Oliiviõli kehaniisutajana ja igasuguse kreemide asendajana. Oliiviõli on osa minu kosmeetikast, täpselt nagu on Jojobaõli, Kookoseõli, Teepuuõli ning paljud teised õlid.

Loomulikult pead sa kasutama kvaliteetset ekstra neitsioliiviõli, kui sa soovid selle taime väge saada. Kindlasti ei soovita ma osta poest odavamat ja töödeldud õli. Kui õli, siis olgu see värske ja omagu kõike, mida see õli saaks omada. Poest õli ostes otsi ekstra neitsioliiviõli, millele ei ole märgitud, et see on rafineeritud ega ka rafineeritud õliga segatud. Ole tark ja kasuta õigeid õlisid!

Loe ka minu teisi artikleid erinevatest tervislikest õlidest - Kookosõlist SIIT, Rosmariiniõlist SIIT, Avokaadoõlist SIIT