Kristalle kombineerides annavad nad ühe konkreetse väe sulle edasi ja neid saab niiviisi kanda endaga kaasas, et saada nende käest teatud maagiat, mis Aurasse kandub. See komplekt on maagiat täis, kui sa selle ise endale lood.

Uute võimaluste maagia on sinu jaoks, kui sa tunned, et sa soovid enda ellu uut hingamist tuua, uusi võimalusi ja uuendusi saada. Kui sa tunned, et sinu elu seisab või sa soovid enda tavapärasest rutiinist välja astuda. Uute võimaluste maagiat tee selleks, et sinu elus avaneksid energiad, mis laseksid uusi võimalusi ligi. Kui sa tunned, et sinu elu mitte kuidagi enam ei liigu edasi, siis see maagia on sinu jaoks.

Selle maagia mõte on see, et see aitab vabastada kinni jäänud energiaid, mille kaudu ei saa sinu ellu siseneda uus energia ja võimalused ning seda igas erinevas valdkonnas. Kui maagia tööle hakkab, siis see võib tuua uuendust tööalaselt, suhtesse, mõtlemisse või täpselt sinna, kuhu sul seda kõige enam vaja on.

ORANŽ KALTSIIT, MOOKAITE JA KARNEOOL 

"Kristallid, mis aitavad sinu ellu tuua uusi võimalusi"

Oranž Kaltsiit on elujõu ja energia allikas. Oranžil Kaltsiidil on oskus sulle endast energiat edasi anda, mis aitab sind elus edasi viia. See on kristall, mis suurendab sinu isiklikku väge, jõudu, muudab sind nii öelda "kõikvõimsaks". See on edu allika kristall, mis suurendab sinu Auraväljas head õnne. Koos nende teiste maagias olevate kristallidega aitab Oranž Kaltsiit ligi kutsuda sinu ellu uusi võimalusi, aidates sul märgata end ümbritsevad ja õpetades sul võimaluste tekke korral neid võimalusi ära kasutama.

Mookaite on uute alguse kristall, sellel on oskus sind toetada uuel teekonnal. Mookaite aitab uusi võimalusi ligi kutsuda, uuendada sinu eluteed ja aidata sul leida erinevaid võimalusi, mis sind võiksid õnneni viia. Mookaite vabastab halba energiat, mis sinu ümber eksisteerib ja mis loob blokeeringuid edaspidise edu saavutamiseks. Väga kasulik kristall just selles maagias.

Karneool on nii nagu ka teised kaks kristalli energiat ja elujõudu andva toimega. Karneool kutsub ligi uut energiat, mis ei tee sulle kahju, vaid mis aitab sind enda elu ümber sättida, aidates sul enda elu parandada ja uute võimaluste tekke korral neid ära kasutada. Karneool toob uut hingamist sinu ellu, see kristall blokeerib negatiivsust ja tõmbab ligi positiivsust.

Nende kolme kristalli vägi loob ühiselt energia, mis aitab sinu ellu uut energiat ligi kutsuda ja mille kaudu uued võimalused saavad leida tee sinuni!

Loo nendest kristallidest endale komplekt kuldset, valget või kollast värvi koti sisse.

Mida sa pead teadma, kui sa hakkad seda komplekti looma - Ennekõike tuleb sul leida puhta energiaga kristallid ehk kristallid, mida ei ole varem mõnel teisel eesmärgil kasutatud ja ka nende kristallide jaoks sobiv kott. Kristallid ei tohi eelnevas kasutuses olla sellepärast, et see maagia saaks toimima hakata. Kristallid peavad olema poleeritud kujul, et need suudaksid sinu sõnumit endas hoida. Lihvimata kristallid ei suuda sinu energiat kinni hoida, need töötavad teistsugusel tasemel. Eelnevalt kasutatud kristallidega maagiat ei tehta. Lisaks kristallidele ja kotile on sul enda fotot ning sõrmeotsatäis kuivatatud nelki vaja. Foto peab olema kindlasti vähem kui pool aastat vana. Seega, kui soovid seda maagiat teha ja sul fotot ei ole, siis enne pead kindlasti endast foto tegema.

Maagia tegemiseks on kõige kasulikum aeg Kuu esimese veerandi loomine või sellele järgnev kasvav kuu. Kasvav Kuu on Kuu esimese veerandi loomise ja Täiskuu vahelisel ajal.

Maagia tegemiseks võta enda foto ja aseta see laua peale, kus see võib olla sul vähemalt nädal aega ilma liikumata. Ei ole otseselt vahet, kus kohas sa seda maagiat enda kodus teed.

Kui oled fotole koha leidnud, siis võta kristallid ja aseta need koti sisse koos kuivatatud nelgi vürts. Nelk aitab aktiveerida nendes kolmes kristallis energia, mis suurendab uute võimaluste ligikutsumist. Sellepärast on nelgi olemasolu selles maagias väga oluline ja seda ei tohiks kindlasti välja jätta.

Kui kristallid ja nelk on koti sisse pandud, siis lõika tükike enda juustest ning pane seda ka sinna koti sisse. Juuksed aitavad kiirendada maagia mõju ja kui sa ei soovi seda teha, siis selle võid tegemata jätta. Kui sa soovid maagiale kiiremat tulemust, siis kindlasti tee seda.

Nüüd aseta maagiakott enda foto peale, aseta enda käed koti ja foto peale ning sule silmad. Kui sul on silmad kinni, siis lausu maagia lause vaid ühe korra: "Uued võimalused tulge minu ellu, uued võimalused olgu minu elus, uued võimalused muutku minu elu"

Kui maagia lause on lausutud, siis jätad koti ja foto omale kohale. Need peavad jääma sinna vähemalt nädalaks ajaks, enne kui sa need sealt ära võtad. Need võivad seal olla loomulikult ka kauem, kuid mitte vähem kui nädal aega. Kui sa otsustad, et soovid neid nüüd liigutada, siis leia fotole ja maagiakotile sobiv koht, kus sa neid hoidma hakkad. Võid need voodi alla panna, kappi ära peita või kuhu iganes sa soovid neid panna. Kuid foto ja maagiakott peavad olema koos. Seda senikaua, kuni sa tunned, et sinu elu on hakanud ülesmäge minema. Kui sa ühel hetkel tunned, et peale maagia tegemist on sinu elu muutunud, siis võid kristalle tänada ja need vabasse loodusesse koos nelgiga saata. Foto võid alles jätta.

Sa ei pea maagiast loobuma, kui sa ei soovi sellest loobuda. Lihtsalt on väga oluline teada seda, et maagiakott peab olema fotoga ühenduses. Sa võid aja jooksul maagia asupaika muuta ja sa võid seda maagiat hoida ka laeka sees, mille oled endale hea õnne jaoks teinud.

Maagiat tehes me saadame enda seest unistusi välja nii, et need jõuaksid meie tulevikku. Maagia tegemine on väga kasulik, see aitab sul enda seest õigeid energiaid välja suunata. Kristallid on need, mis aitavad sul seda saavutada.

Maagiat ei pea puhastama ega ka laadima.