Me kõik sünnime teatud sodiaagi all, mis langeb kokku meie sünnikuupäevaga ja selle määrab ära see, millise tähtkuju tähed parasjagu päikest mõjutavad. Kuid on olemas selline vahepealne olek ehk üleminek, mis annab tegelikult ühele või teisele sodiaagile veidi erinevat iseloomujoont. Üleminek on see aeg, kus hakkab päikest mõjutama teise tähtkuju tähed ja seega hakkab looma uue sodiaagi algus. Üleminek kestab mitu päeva ja selle sama ülemineku ajal sündinud hinged kannavad endas veidi teistsugust energiat kui need, kes on sündinud sodiaagi täismõjutuse all. Kas sina oled ülemineku sodiaak?

SÕNN JA KAKSIKUD 17. MAI - 24. MAI 

Kui sa oled sündinud ajavahemikus 17. mai - 24. mai, siis sa kannad endaga kaasas teise sodiaagi mõjutusi. Kui sa oled sündinud enne 21. maid, siis sa oled Sõnn Kaksikute mõjutustega ja kui, sinu sünnikuupäev langeb 21. - 24. mai sisse, siis sa oled Kaksikud Sõnni mõjutusega.

Ülemineku ajal sündides kannad sa enda sodiaagile iseloomulikke omadusi ja lisaks sellele ka üleminekul saadud omadusi. Seega kokkuvõtvalt võib öelda, et sa oled kas lisaväärtustega Sõnn või Kaksikud.

Vahel võib üleminek toimuda ka mõned päevad varem või hiljem, vastavalt sellele kuupäevale mil üleminek tavaliselt toimub. See on igal aastal erinev, millisel täpsel päeval üleminek toimub, kuid üldiselt jääb see eelpool välja toodud ajavahemikku.

"Stabiilsus, tugevus, sotsiaalsus ja paindlikkus"

Kui sa oled sündinud Sõnn-Kaksikuna, siis sa oled kohe täitsa eraldiseisev tähtkuju esindaja, kui sa oled sünni järgi Sõnn, siis sinus on palju teistmoodi kui puhastel Sõnnidel ja täpselt vastupidi ka juhul, kui sa oled sündinud Kaksikuna, siis sa ei ole päris teiste Kaksikute moodi. Kui Sõnn ja Kaksikud saavad kokku, siis nad jagavad üksteisele enda tugevusi ja tasakaalustavad üksteise nõrku külgi.

Sõnn-Kaksikud on oma loomuselt mitmekülgsed. Miks? Sõnn ja Kaksikud, nemad on kaks täiesti kapitaalselt erinevad oma iseloomude poolest. Sõnn kingib sellesse üleminekusse stabiilsust, vajadust turvatunde järele ja oskust olla tugev ajal, mil kõige enam on isiklikku jõudu vaja. Kaksikud see-eest on see, kes teeb tihtipeale paindumatu Sõnni kompromissialtimaks ja enda elus liikuvamaks. Kaksikud kingib sellele üleminekule ka oskuse olla sotsiaalne, avatud ja rõõmsameelne. Sõnn tervendab selles üleminekus Kaksikute peata olekut või liigset energiakulutamist ja aitab Kaksikul enda ellu stabiilsust tuua. Sõnn on ka see, kes aitab Kaksikul olla emotsionaalselt stabiilsem. Ütleme nii, et väga hea kooslus ja pole üldse paha sündida Sõnn-Kaksikuna.

Kui sa oled sündinud Sõnn-Kaksikuna, siis sa oled vahel väga stabiilne, siis jällegi lööb sinus välja Kaksikute lendlev iseloom ja lähed uute tuultega kaasa, siis lood uuesti nendes uutes tuultes endale stabiilsuse ning niiviisi kogu elu saab elatud. Sa oled kindlasti aktiivsem kui tavaline Sõnn ja kindlasti rahulikum kui tavaline Kaksikute esindaja.

Vahel käib Sõnn-Kaksikute sees olelusvõitlus selle üle, kas nüüd stabiilne või mitte stabiilne. Vahel võib Sõnn-Kaksikud enda sisemaailmas tunda, et üks pool ütleb:

"Seisa paigal, võta asja rahulikult!"  ja teine pool ütleb: "Liigu, mine asjaga kaasa!". Kuna tegemist on ikkagi äärmiselt analüüsiva ülemineku sodiaagiga, siis sisemaailma võitlused on kerged tekkima.

"Mitmekülgus käib üleminekuga kaasas"

Nii nagu kõik teised 11 ülemineku sodiaaki ei jää ka see üleminek ilma mitmekülgsusest ja ka veidi närvilisusest. Närviline energia eksisteerib ülemineku perioodil ja seda sellepärast, et kaks erinevat taevakeha süsteemi vahetavad oma väed ära. Selle kõigega kaasneb ka segadust ja see on ka see miks sellel ajal sündinud on mitmekülgsed.

Sõnn-Kaksikud on see, kes soovib väga palju luua, teha ja kogeda. Sõnnis peitub soov midagi ise teha ja luua, samas Kaksikutes peitub soov midagi kogeda, avastada ja uurida. Kui need kaks saavad kokku, siis sellest sünnib inimhing, kes on üks suur tegutseja. Sõnn-Kaksikud ise võib vahel tunda seda, et liiga palju on alati käimas, liiga paljudesse asjadesse on oma käsi antud ja end töö või erinevate kohustustega üle kuhjatud. Sõnn-Kaksiku üheks probleemiks on see, et ta ei oska alati "ei" öelda seal, kus ta peaks seda tegema ja ta on meister iseendale ülesannete leidmisega. Pidevalt peab midagi toimuma ja mitte tasakaalukalt, vaid ikka nii, et ei suuda nende kõikide tegutsemiste jaoks aegagi leida.

Sõnn-Kaksikud peab ära õppima selle, et kuidas "ei" öelda olukorras, kus niigi palju on käsile võetud. Vastasel juhul võib selle ülemineku esindaja leida end lõpuks päris suure probleemi küüsis, milleks on kehv närvisüsteem. Kui närvisüsteem on juba nõrgestunud, siis tuleks kindlasti tervendus eesmärgil kanda Sõnn-Kaksikute õnnekristalli, milleks on Sammalahhaat.

SAMMALAHHAAT on sünni järgi õnnetoovaks kristalliks Sõnn-Kaksikule. Sammalahhaat on see kristall, mis aitab Sõnn-Kaksiku ellu tuua küllust, head õnne, jõukust, tervist ja vaimset vastupidavust. Sammalahhaat aitab Sõnn-Kaksiku energiaid tasakaalustada, aidates välja tuua tema tugevused ja tervendada tema nõrkusi. Näiteks aitab Sammalahhaat Sõnn-Kaksiku ellu tuua oskust enda energiaid õigesti ära rakendada ja see aitab lahti saada ka närvilisusest, mis üleminekul sündides nii ehk naa kaasa tuleb. Sammalahhaati soovitan ma kanda siis, kui soovid selle väge koheselt enda ellu saada või lisada see enda sünnikristallide laeka sisse, et see saaks pikaajalist toimet edasi anda.

Teiste inimeste jaoks võib vahel Sõnn-Kaksikud tunduda veidi raskesti mõistetav ja seda eriti tema tunnete osas. See raskesti mõistmine on eriti neil, kes on Sõnn-Kaksikuga väga lähedane. Vahel võib Sõnn-Kaksik olla liiga külm, emotsioonitu ja seda olukorras, kus ta ei tohiks seda üldse endale lubadagi. Kui sa oled Sõnn-Kaksik ja sa tunned, et sa ei oska end alati armastavalt, leebelt ning sõbralikult väljendada, siis soovitan sul kanda Sõnn-Kaksiku kristalli 

Zebra Jaspist või lisa see enda sünnikristallide laekasse. Zebra Jaspis aitab sul end paremini väljendada, vähendada intriige enda elus, avada enda tundeid, see aitab sul leebemaks ja sõbralikumaks muutuda. Zebra Jaspis on Sõnn-Kaksikule väga hea suhteparandaja kristalliks.

"Õige töö on Sõnn-Kaksiku õnneliku elu võtmeküsimuseks!"

Sõnn-Kaksik on oma loomuselt väga kiire analüüsivõimega, mõttetegevuse kiirus on alati maksimaalse peal, vajadus midagi genereerida - see on kõige õigem märksõna üldse Sõnn-Kaksiku jaoks. Kuna Sõnn-Kaksik on see, kelle mõistus vajab pidevaid ülesandeid, siis kõige õigem oleks Sõnn-Kaksikul leida enda elus töö, kuhu ta saaks end ära rakendada. Mida pead murdvam, keerulisem, analüüsimist vajav ja pinget pakkuvam on Sõnn-Kaksiku töö, seda õnnelikum ta on. Kui töö on see koht, kus peab Sõnn-Kaksik palju vaeva nägema, siis Sõnn-Kaksik suunab enda energia kõik töösse ja sealt saab järgi jääda vaid rahulik ning tasakaalukas hing. Sõnn-Kaksikul on vaja kuskil end ära rakendada, et ta ei hakkaks iseendale liiga tegema, ei muutuks närviliseks ja pahuraks. Kui on keeruline töö, palju ülesandeid, siis on Sõnn-Kaksik hingelt terve inimene. Kui Sõnn-Kaksik ei ole leidnud elus üles selle päris õige töö ja eriala, siis kindlasti soovitan ma ellu tuua Sammalahhaadi, mis toob Sõnn-Kaksikule palju õnne. Sammalahhaat aitab üles leida selle kõige õigema töö ja eriala.

Õige töövalik on see, mis aitab Sõnn-Kaksikul olla stabiilne, leevendada närvilisust, tunda end enda elus hästi ja olla lihtsalt enda eluga rahulik. Tegevuse puudus on Sõnn-Kaksiku jaoks täielik hukatus ning mida vähem on keerulisi ülesandeid lahendamiseks, seda rohkem on Sõnn-Kaksikus üleliigset energiat, mida ta mitte kuidagi ei suuda kasulikult ära rakendada. Sõnn-Kaksikud on pärjatud lõppematu energiaga!

Sõnnile loodud kristallikomplekti, mis toob sellele tähtkujule küllust, positiivsust, optimismi, kaitset ja armastust, leiad SIIT ja Kaksikutele loodud komplekti leiad SIIT.

Loe lisa ja sukeldu tähtkujude müstilisse maailma raamatus "Tähtkujude salapära."

Päikesel, tähtedel ja teistel taevakehadel on nii palju mõjuvõimu meie Maale ning kõigele siinsele. Kui me sünnime, siis meie Aura jäädvustab kogu selle energia iseendasse, mis parasjagu Maa peale on erinevatelt taevakehadelt suunatud.