Menüü
Ostukorv

Kinkekaardid

Toodet ei leitud!

La Tene kristallikomplekt "RAHAKOTI ÕNNEKRISTALLID"
Enim müüdud
La Tene kristallkomplekt "RAHAKOTI ÕNNEKRISTALLID" on mõeldud rahakoti vahel hoidmiseks, et need saaksid tuua sinu ellu rahaõnne. Rah..
3.30€
Maksudeta:2.70€
Tegemist on piiratud koguses ehetega.La Tene erikollektsioon kõrvarõngad "OONÜKS" on kokku pandud Oonüksist ja kullatud hõbedast. OONÜKS&nbs..
36.60€
Maksudeta:30.00€
Kõik geoodid on Maa ise loonud, need on unikaalsed ja ainulaadse väljanägemisega, mis tähendab, et geood, mille tellid võib välja näha erinev sell..
16.90€
Maksudeta:13.85€
MUST AHHAAT on Ahhaadi üks liikidest. Musta Ahhaadi peamiseks tunnuseks on mustjas tekstuur, millel võib esineda hallikaid-valgeid jooni. Must..
18.00€
Maksudeta:14.75€
LABRADORIIT on salapärane kristall, mis on ise hallikas-rohekas, aga kui see päikesevalgust näeb, siis tuleb Labradoriidist välja mitmekülgne vär..
12.80€
Maksudeta:10.49€
Aroomiõli ei kanta kehale. Sellega tehakse rituaale ja kasutatakse aurutamiseks.KOOKOS spirituaalsel tasandil suurendab julgust, enesekindlu..
5.50€
Maksudeta:4.51€
TSELESTIIT-BARÜÜT on üks imeline kristall, kandes endas kahe võimsa kristalli Inglite-energia aktiveerimise, telepaatilise ühenduse loomise, energeeti..
5.00€
Maksudeta:4.10€
Aroomiõli ei kanta kehale. Sellega tehakse rituaale ja kasutatakse aurutamiseks.BANAANI aroomiõli on imeline Päikesepõimiku aktiveerija ..
5.50€
Maksudeta:4.51€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.