Меню
Корзина

UVAROVIIT, PERIDOOT ja KROOMDIOPTSIID ripats (hõbe 925)

UVAROVIIT, PERIDOOT ja KROOMDIOPTSIID ripats (hõbe 925) ЮВЕЛИРНЫЕ ИЗДЕЛИЯ
UVAROVIIT, PERIDOOT ja KROOMDIOPTSIID ripats (hõbe 925) ЮВЕЛИРНЫЕ ИЗДЕЛИЯ
UVAROVIIT, PERIDOOT ja KROOMDIOPTSIID ripats (hõbe 925) ЮВЕЛИРНЫЕ ИЗДЕЛИЯ
UVAROVIIT, PERIDOOT ja KROOMDIOPTSIID ripats (hõbe 925) ЮВЕЛИРНЫЕ ИЗДЕЛИЯ
UVAROVIIT, PERIDOOT ja KROOMDIOPTSIID ripats (hõbe 925)
131,40€
Без налога: 107,70€
  • Запас: На складе
  • Модель: UVAROVITE, PERIDOOT ja KROOMDIOPTSIID ripats (hõbe 925)


Kolmest erinevast kristallist koosnev talisman, mis kiirgab enda seest välja rohelist valgust, ja see omakorda tähendab, et koos on kolm Südametšakrat tervendavat kristalli ning nende kristallide puhul on tegemist väga tugevate tervendajatega.


Ennekõike aitab nende kolme kristalli ühendatud vägi teha terveks Südametšakra ja seda väga peenel ning sügaval tasandil. See talisman aitab vabaks lasta valu, kurbust, pettumust, reetmist ja see talisman aitab emotsionaalsetest haavadest terveneda.


Kui Südametšakra on edukalt tervendatud, siis hakkavad need kolm kristalli tegema tööd selle nimel, et avada Südametšakra taga asuvat Tüümusetšakrat. Tüümusetšakra avanemise käigus avanevad kanalid, mille kaudu on võimalik kohtuda enda hingesugulasega ja kaksikleegiga. Tüümusetšakras on olemas vajalik informatsioon selle kohta, kus on see õige inimene ja kes ta on, kes on määratud saatuse poolt sind armastama.


UVAROVIIT aitab tuua selgeid teadmisi selle kohta, mida sa armastusest ootad, mida sul on vaja ja kes on see, kes sulle õnne võiks pakkuda. PERIDOOT on see kristall, mis aitab sulle teed näidata sinnapoole, kuhu sa liikuma pead, et armastust leida. KROOMDIOPTSIID ei lase sul valesid valikuid teha ja hoiab sind õigel teel. Nende kolme kristalli vägi on väga tugevatoimeline just armastuse leidmisel, armastuse elus hoidmisel ja üleüldse armastuse tervendamisel.


Tegemist on äärmiselt tugeva vibratsiooniga talismaniga ja sellepärast tuleb seda kindlasti igal õhtul laadida
Koobalt Aura Kvarts geoodi peal, et see oleks alati aktiivne ja laetud.

Технический
Размер ca 3,5*1,5*0,8 cm
ДЫМЧАТЫЙ КВАРЦ является одним из видов Кварца, или Горного хрусталя, для которого характерен дымчатый оттенок. Основной цвет Lымчатого кварц..
18,90€
Ex Tax:15,49€
Все Агаты с кристаллами друзы выглядят по-разному, так как Земля создала их сама.БЕЛЫЙ ДРУЗЫ АГАТ это кристалл внутреннего покоя и ..
79,00€
Ex Tax:64,75€
ГРАНАТ это черно-красный кристалл, который помогает творчеству взлететь и любви ожить. Гранат считается одним из самых ч..
8,60€
Ex Tax:7,05€
ПЕРИДОТ был обнаружен очень давно в Египте на острове Zabargad. Теперь Перидот также был обнаружен в Бразилии, Мексике&n..
83,70€
Ex Tax:68,61€
ЛАБРАДОРИТ это таинственный кристалл, цвет серовато-зеленый, но когда он видит солнечный свет, из кристалла выходит красочное свечение. Лабрадори..
13,02€ 18,60€
Ex Tax:10,67€
Эфирное масло ИЛАНГ-ИЛАНГ улучшает настроение и создает позитив и бодрость. Это натуральный антидепрессант, который также помогает при п..
12,90€
Ex Tax:10,57€
Этот сайт использует cookies.