Sinu elus on olnud vähemalt üks või mitmeid kordi, kus sa oled soovinud midagi väga suurelt ja ühel heal päeval on see sinu ellu saabunud, ükskõik milline see unistus on olnud, aga põhiline on olnud selle juures see, et sa oled soovinud seda tugevalt. Inimese sees olev hing, temal on oskus saata enda Aurasse sõnumeid, mis omakorda saadetakse sinu tuleviku kujundama. Soovide täitumine on sinu enda teha ja kanda tegelikult, seega tuleb lihtsalt osata neid soove enda Aurast tulevikku saata. Ma räägin sulle sellest veidi, kuidas iseenda mõtteid õiget viisi suunata, katseta ja kui sa suudad, siis ära alla anna, niiviisi saabubki see "üks ilus päev" sinu õuele.

Esmalt sa pead mõistma seda, et sul ei eksisteeri vaid füüsiline keha, sinu sees, selle sama füüsilise keha sees on sinu hing ehk vaimne keha. Vaimne keha on sinu sees ja ulatub ka sinust välja, see sama väline keha on sinu Aura, sinu eeterkeha. Aura on üks osa sinu hingest, millel ei ole füüsilist keha, see on sinu enda hinge energia, mis väljaspool keha suudab erinevaid signaale vastu võtta ja välja saata. Sellepärast meil ongi Aura, et me saaksime eksisteerida individuaalselt, mitte monotoonselt ehk see sama Aura annab meile võimaluse suhelda mineviku, oleviku, tulevikuga, hingedega, teiste inimeste mõteteg, tunnetega, inglitega, teejuhiga ja paljude teiste energeetiliste lainetega. Kui sa ennem ei mõistnud, mis on "AURA", siis ehk said veidi sellele selgust.

Kui suur ja avar on sinu Aura? No mina ütlen selle peale, et üldiselt on sinu aura pool sinu käe ulatusest, aga ülimalt spirituaalsete või samas ka väga kurjade inimeste Aura võib olla palju, palju suurem. Aura kasvab sellega, kui sa õpid enda hinge tunnetama ning enda mõtteid suunama.

Soovide täitumiseks on vaja õppida soove Aurasse suunama nii, et need läheksid sealt Aurast edasi tulevikku. Auraväli on informatsiooni kogum, mida meie kaitseingel või lisainglid kasutavad meie saatuse korrigeerimiseks. Sina saadad sinna sõnumi, nemad võtavad vastu ja hakkavad seda kasutama.

Kuidas suunata Aurasse soove, et need täituksid? Esmalt sa pead mõistma seda, et kõik mõtted, mida sa mõtled, isegi hetkel või hetk tagasi enne selle kõige lugemist. Peatu korra, mõtle, mida sa hetk tagasi tegid. Nii ja nüüd mõista seda, et see mõte eksisteerib juba sinu Aurakehas, see on seal. Sinu inglid juba kuulevad seda, kui see oli midagi head, siis nad rõõmustavad ja annavad sellele võimaluse. Kui see oli hirm või midagi halba, siis nad automaatselt hakkavad seda sama sulle tooma. Nii, nüüd jäta meelde see, ükskõik mida sa mõtled, see talletub sinu Aurasse. Kui mõtled head, tuuakse head, kui mõtled halba või kardad, siis sinu hirm või see sama halb tuuakse sulle eksisteerima. Seega, ole hea ja ära suuna enda Aurasse hirmu, negatiivsust ning viha - sa saad selle peagi endale, kuna inglid võtavad seda, kui sinu soovi. Mõtle positiivselt, sellepärast, et see teeb sulle head ja unista headest asjadest, ära riku enda Aurat negatiivsusega.

Kuidas soovid täituvad? Sa pead ka seda mõistma, et soovid, mis on suured, head, positiivsed, need saavad täituda vaid siis, kui sa õpid negatiivsusest vabanema ja hirmudest lahti saama. Kahjuks on nii, et negatiivsusel on oskus lämmatada positiivsust ning vastupidi. See tähendab seda, et kui sa pendeldad enda mõtetega pidevalt seinast seina, ükspäev soovid suurelt head ja teine päev kardad, et see ei juhtu näiteks või oled ise ülimalt kriitiline kõige ning kõigi suhtes, siis see lämmatab selle soovi, mida suurelt soovisid. Soovid lämbuvad sinu Auras ehk sa ise tühistad neid. Kuidas sa tühistad neid? Sa teed nii, esmalt sa soovid leida endale armastust ja hingesugulast ning soovid seda kogu südamest, teine päev sa kardad üksi jääda ning mitte kunagi kohata seda "tõelist armastust". Selle sama viimase mõttega sa tühistad ehk lämmatad oma soovi ja sinu enda inglid võtavad seda, kui soovi selle soovi mitte täitumist. Päris karm on see soovide saatmine, aga nii see käib, sa pead mõistma, et sinu mõtted ei ole tühised, iga sinu mõte loob sulle tee paradiisi või põletab sildu erinevates suundades. Vali, mida enda ellu tahad ja vali, mida mitte. Isegi, kui sinu elus eksisteerib midagi kohutavat või midagi väikest isegi, mida sa sinna ei soovi, siis mõtle positiivselt ning usu sellesse, et see kaob peagi. Kui sa usud, et see läheb, siis sa annad endale võimaluse. Kui sa kardad, et sa jäädki "selle sisse", siis usu mind, sa jäädki selle sisse, kuna sa ise küsid seda probleemi läbi hirmu enda ellu.

Soovid saavad täituda siis, kui sa suudad lahti lasta hirmust ja kõigest muust negatiivsest. Veel aitab ka see, kui sa lõpetad iseenda või kellegi teise kritiseerimise, aitab see, kui sa ei lähtu teiste inimeste arvamusest, teiste inimeste "klatšist" ning ka selle klatši jutu uskumisest. Need on segavad energiad, mis peatavad iga sinu väiksemagi soovi. Soovid saavad täituda, kui sa täidad enda hinge armastusega, vabadusega ja õpid elama iseendale. Kui sa midagi väga enda ellu tahad, siis keskendu selle peale pea iga päev positiivses võtmes. Sa unista suurelt, vahel utoopiliselt, vahel veelgi rohkem utoopilisemalt ja ära mitte kunagi lase sellel unistusel enda seest kaduda. Isegi, kui asjad ei paista minevat seda teed, siis ära kaota lootust, kuna iga lootuse kiire kadumine taandab selle unistuse täitumist. Unistus hoia ka enda teada, kui sa oled selles ebakindel, et keegi teine hing ega inimene ei saaks sinu unistusele tõkkeid seada. Visualiseeri enda unistust ehk kujuta ette, et see eksisteeriks sinu elus. Unistuste täitumise juures on ülioluline, et sa looksid endale fantaasiapildi või visiooni sellest. Mida rohkem sa seda endale ette kujutad, seda suuremalt see sinu Aurasse läheb ja mida kauem sa seda ette kujutad, seda kiiremalt inglid selle universumisse teele saadavad. Inglid annavad sulle seejärel võimaluse ja loovad soodsa pinnase sinu saatusele, et see mahuks selle sisse.

Ma soovitan ka peale selle kanda Ingli kristalle ja soovide täitumise kristalle, mis aitavad sinu mõtteid positiivsena hoida ning läbi Inglite universumisse saata. Neid kristalle on tegelikult väga palju ja kõige tähtsam unistuste täitumise juures on see, et sa avaksid enda hinge spirituaalsele kasvamisele, seda aga teevad kõik kristallid. Seega, kui oled juba kristalli teed käima hakanud, siis tegelikult sa samm-sammult juba lähed selle poole, kus sa õpid seda ise tegema. Leidma rahu hinges, leida positiivseid emotsioone ja oskuse soove teele saata.

Unistuste täitumise juures on ka see oluline, et see unistus ehk soov oleks otse südamest. Läbi Südametšakra saadetakse soovid Kroontšakrasse ehk sinu enda Inglid otsustavad, kas sa oled seda soovi väärt. Kui see tuleb südamest, siis see täitub, kui see tuleb ahnusest, siis see lükatakse tagasi.

Soove aitab täide viia Mäekristall, Rutiilnõeltega Kvarts ja neid kristalle tuleks kindlasti ehtena kas kaelas või kõrvas kanda. Soove aitab Inglitele näidata Ingli Aura Kvarts ja sinu negatiivsed mõtted aitab alla suruda Sinine Kvarts, kui kipud kartma, et see unistus ei täitu. Neid kristalle on väga palju veel, aga aitab ka kõik see, kui sa pidevalt enda hinge arendamisega tegeled. Ole avatud võimalustele, elule ja õpi intuitsiooni tunnetama, siis saavutad selle kõige.