Oliiviõli on õli, mida ma kasutan igapäevasel söögi tegemisel, see on põhimõtteliselt osa minu igast roast, mida teen. Oliiviõli on müstiline eliksiir, mille suhtes on mul tervislik sõltuvust. Ma tunnen, kuidas minu keha lihtsalt vajab seda ja kui mul on millegist nii tervislikust sõltuvus, siis on see väga kasulik sõltuvus. Õlid, ükskõik, kas see on Oliiviõli või mõne teise taime õli, on nõiduses ja spirituaalses maailmas üks enimvajaminevaid rituaali elemente. Õlisi kasutatakse rituaalide ellu viimisel ja spirituaalsetel tseremooniatel. Seega Oliiviõli on minu jaoks toidulaual üks nõiduslik müstiline eliksiir, kui ka erinevate rituaalide teele saatmisel.

Oliiviõli on õli, milleta ma süüa teha ei saa ja kui seda kasutada ei saa, siis tunnen, kuidas kehal on midagi puudu. Kui ma väiksem olin, siis ma hakkasin soovima õli ise enda toidule veel lisaks lisama ja seda juurviljadele. Vahel ei mõistnud teised inimesed, et miks ma seda teen ja nad jäid küsiva pilguga mind vaatama. Täna tean aga seda, et meie keha ei suuda enamus taimsest saadusest endale vitamiine ja kasulikke aineid seedimise käigus välja võtta. Selle jaoks ongi vaja taimi süüa koos õliga, et sinu keha saaks maksimaalselt nende tervendus omadused kätte. Seega ma ei söö mitte kunagi salatit nii, et sellele õli ei lisa. Õli on igati kasulik sinu kehale, andes sulle vajalikke vitamiine ja muutes sinu välimuse ehk naha samuti kauniks. Nüüd saan ma väga hästi aru, miks ma väiksena õli juba armastasin ja miks vahemere riigid enda köögis Oliiviõli au sees hoiavad.

Oliiviõli soovitan ma kasutada keha masseerimisel ja teraapia tubades. Oliiviõli on väga võimas tervendaja ja kannab endast läbi inimese naha füüsilise tervenduse väge. Ehk sellel õlil on oskus läbi keha massaaži ana kogu kehale tervendust ükskõik, millise haigusega võitlemiseks.

SÜDAMETŠAKRA ON TERVE, KUI OLIIVIÕLI ON OSA SINU TOIDUST

Igal taimel on lisaks nende füüsiliste tervendus omadustele olemas ka spirituaalsed tervendus energiad. Mulle väga meeldib käsitleda taime, kui tervikut ja kui ma üht või teist taimset saadust tarbin, siis ma alati mõtestan lahti selle olemuse. Mulle meeldib alati süüa taimset nii, et ma mõtleksin kaasa, miks see mulle hea on, miks mulle vajalik on ja miks mul on selle järgi isu.

Kui sulle midagi väga maitseb ja mis on loomulikult tervislik, mitte suhkrupommist kook või küpsis, siis tegelikult sinu keha annab sulle märku, et: "Kullake, sul on selle vitamiini või selle energia puudus, mida see taimne saadus sulle anda saaks". Keha on väga intuitiivne ja kui mul on millegi järgi meeletu isu, siis see on põhjusega tulnud isu - mul on seda lihtsalt vaja.

Oliiviõli tervendab Südametšakra, taastades igat selle energia kanali oskust ja luues sellele Tšakrale võimsa kaitsekilbi ümber igasuguste ohtlike energiate eest, mida Südametšakra siis endasse ei soovi saada.

Kes siis veel ei tea, Südametšakra on seotu andmisega, jagamisega, armastusega, tunnetega, emotsionaalse mina isiksusega, perekonnaga ja sellega, kuidas sa ennast ning teisi aktsepteerid. Oliiviõli on see taimne produkt, mis aitab minu Südametšakrat tervena hoida.

Enamus minu elust keerleb ja tiirleb ümber teiste inimeste, nende aitamise ning nende mõistmise. See on minu eluülesanne, mida ma naudin. Kui ma pean niivõrd palju olema teiste inimeste jaoks olemas, siis on väga tähtis see, et ma ennast läbi ei põletaks. Südametšakra on seotud teiste inimeste aitamise ja teistesse armastavalt suhtumisega. Kui ma pean endast palju jagama, siis ma pean ka kuskilt seda energiat tagasi saama. Mina kasutan spirituaalses ja füüsilises mõttes enda tervendamiseks ning enda Tšakrate tasakaalustamiseks justnimelt taimi ning nende väge. Pea meeles, kõik, mida sa sisse sööd, see mõjutab sinu mõttemaailma, sinu tundeid ja otseloomulikult ka füüsilist tervist.

Oliiviõli avab sinu Südametšakra tervenemisele, vabastades igasuguse negatiivse mõttemaailma ja kurnatuse tunde, mis on setud sinuga kontaktis olevate inimestega. See tähendab seda, et kui Südametšakra on terve, siis sa ei vihasta pidevalt enda lähedaste peale, sa mõistad teisi inimesi, sa ei ole kurnatud peale kellegi teise murede kuulamist ja sa ei ole emotsionaalselt ka niivõrd haavatav, et sa ei suudaks negatiivseid teemasid käsitleda.

Need inimesed, kes regulaarselt ehk igapäevaselt Oliiviõli tarbivad ja mitte ainult Oliiviõli, vaid ka kvaliteetsed õli, need inimesed on tasakaalukamad, kui need, kes seda ei tarbi.

Oliiviõli tarbimine aitab avada Südametšakra ka armastusele vastu võtlikumaks, mis tähendab seda, et sa suudad enda ellu armastust leida tänu sellele, et Südametšakras on selle jaoks vastav energia olemas. Oliiviõli tarbimine stimuleerib Südametšakrat ka nii, et sa ise muutuksid paremaks inimeseks.

Kui sul on meeletu Oliiviõli vajadus ja sulle maitseb see, siis on see ilmselge märk selle kohta, et sinu Südametšakra vajab lisaenergiat juurde. Tavaliselt sul tekib see isu siis, kui sa oled enda headust kellelegi teisele ära jaganud!

MÜSTILINE ELIKSIIR EHK NÕIDUSE ÕLI

Oliiviõli on nõidade jaoks väge tähtsal kohal, see on õli, mis peab igal nõial olema alati olemas. Oliiviõli on kasulik selleks, et see tervendab nahka ja see on kasulik kuiva naha tervendamisel. Oliiviõli on alati olnud nõidadel nii igaks juhuks olemas, kunagi ei tea miks seda on vaja. Oliiviõli kasutatakse naha niisutamiseks ja see on nooruse eliksiir, mis aitab ka emotsionaalses mõttes inimesel noorena püsida. Võib-olla on ka see põhjuseks, miks vahemere inimesed näevad nooremad välja, kui tegelikult nende vanus on.

Oliiviõli kasutatakse nahaprobleemide ära hoidmiseks ja nõiduses usutakse seda, et haigele kohale ning organi kohale naha peale tuleb Oliiviõli määrida, et tuua sinna tervendust. See tähendab seda, et kui inimesel on südamerike, siis nõiduses määritakse südame kohale Oliiviõli. Seda sellepärast, et Oliiviõli puhastab Auraväljas negatiivse energia ära ja see aitab avada tervenduse just seal koha peal. Seega soovitus ka sulle, kui sinu kehas eksisteerib füüsiline haigus, siis määri nahale Oliiviõli just ninna kohale, kus all pesitseb see haigusseisund. Tee seda pidevalt, et anda enda Aurasse tervendavat väge, mis aitab sellel haigusel kaduda.

Täpselt samasugust võtet tehakse Aragoniit geoodi kristalliga. Seda kristalli hoitakse tervise rikke koha peal, et läbi selle geoodi avada energia blokaade, mis hoiavad haigust kehas. Seejärel annab Aragoniit geood kehale lisaenergiat juurde, et see haigus hakkaks tervenema. Nii tehakse pidevalt, et kristalli mõju saaks toimida.

Oliiviõli piserdatakse rituaalitegemise paikadesse enne rituaali ellu viimist, seda selleks, et rituaal võimalikult kiirelt toimima hakkaks ja aidates selle õliga ka blokeerida energiavälju, mis segaksid konkreetse sõnumi teele saatmist.

Mina kasutan Oliiviõli nende kristallide puhastamisel, mille suhtes ma tunnen, et ma olen liialt palju energiat varastanud ja olen tühjaks teinud need. Tavaliselt teen seda pendliga või kristallidega, mida ma olen inimese tervendamises kasutanud, kus olen läbi inimese aitamise seda kristalli ära kurnanud. Selleks kastan kristalli õli sisse, lasen sellel öö läbi õli sees olla ja hommikul pesen maha. See sama Oliiviõli aitab vabastada negatiivsuse, mis kristalli sisse on kogunenud ja koheselt ka taastada selle kristalli väge.

OLIIVIÕLI FÜÜSILISED TERVENDAVAD OMADUSED:

Esiteks ma soovin öelda seda, et Oliiviõlil on sadu omadusi, mis annavad meile head energiat ja väge. Mainin siinkohal ära kõige tähtsamad omadused, mida Oliiviõli tarbimine sulle anda võid ja ka head põhjused, miks Oliiviõli enda menüüsse lisada.

"OLIIVIÕLI RASVAD TEEVAD SIND TERVEKS"

Oliiviõli sees on kasulikud rasvained, mida sinu keha vajab, et sa saaksid terve olla. Selles on olemas eluks ja terviseks vajalikud oomega 3 ja 6 rasvhapped. Need on rasvad, mida sinu keha vajab näiteks vähkhaiguse eest kaitsmiseks või sellega võitlemiseks. Need on ka rasvad, mis aitavad sul noorem välja näha ja panevad sinu naha särama.

"ANTIOKSÜDANDID EHK SINU NOORUSE ALLIKAD"

Antioksüdandid on sinu kehale hädavajalikud ja ekstra neitsioliiviõli sisaldab neid ning väga suurel hulgal. Oliivi õli regulaarne tarbimine aitab sul lihtsalt terve olla, aidates erinevatest terviseriketest sind eemale hoida ning nende eest sind kaitsta. Lisaks sellele on sul vaja Oliiviõli sees olevaid antioksüdante selleks, et sinu süda oleks terve. Nii, et Oliiviõli mitte ainult ei mõju emotsionaalses mõttes südamele ehk Südametsakrale, vaid ka füüsilises mõttes!

"PÕLETIKEST VABAKS"

Oliiviõli aitab sinu kehas olevat põletikutaset normaalsena hoida, kaitstes põletike eest ja aidates liigselt happelisel keskkonnal tasakaalus olla. Miks ei tohi kehas põletikke olla? Põletiku kolded on rammusaks maiuspalaks vähirakude arenemise jaoks ja väga paljude teiste haiguste tekke kasvupaigas. Sa pead enda eha toitma millegiga, mis taandaks keha põletikulisust, et hoida end raskekujuliste haiguste eest.

"TERVE SÜDA"

Oliiviõli regulaarne tarbimine aitab sind säästa südamega seotud probleemide eest ja kui sul on süda nõrk koht, siis Oliiviõli võiks kindlasti osa sinu elust olla. Oliiviõli sees on vastavad ained, mis aitavad sinu kolesterooli taset kontrolli all hoida, mis on südame tervise osas juba üks väga suuri tegureid, mida peab korras hoidma. Peale selle annab see veresoontele tervendavat väge ning aitab neil elastne olla. Kuna eestlastele, eriti eesti meestele on suureks probleemiks südameveresoonkonna probleemid ja südame haigused, siis kindlasti saab seda riski alandada Oliivõli tarbimisega.

TEISED OLIIVIÕLI TERVENDAVAD OMADUSED:



Oliiviõli sees on piisavalt palju antioksüdante, et see aitab sul saledana püsida ja aitab kiirendada sinu ainevahtust.

Üks kummaline asi selle õliga on ka see, et kui ma olen enda eraseansse läbi viies käsitlenud inimest, kellel on Alzheimeri tõbi, siis iga kord mulle minu tunnetus ütleb, et sellele inimesele on vaja Oliiviõli. Oliiviõli sees on vajalikud rasvhapped, mis toidavad aju ning ei lase sellistel haigustel tekkida. Tean ka seda, et teaduslikult on tõestatud, et see õli on just sellise raske haigusseisundi vaos hoidmiseks kasulik.

Oliiviõli on kasulik neile, kellel on veresuhkruga probleeme, see on taimne produkt, mis aitab sul veresuhkru tasakaalus hoida ja sellest probleemist lahti saada.

Oliiviõli on antibakteriaalse toimega, see aitab tasakaalustada sinu maos olevaid baktereid. Aidates takistada seene tekkimist ja maoseene vohamist. Kui sa regulaarselt tarbid Oliiviõli, siis sa hoiad enda soolestiku tervena.

Oliiviõli tervendab nahka nii, et sa sööd seda või nii, et sa määrid enda keha sellega kokku. Mina kasutan Oliiviõli keha niisutajana ja igasuguse kreemide asendajana. Oliiviõli on osa minu kosmeetikast, täpselt nagu on Jojoja õli, Kookose õli, Teepuu õli ning paljud teised õlid.

Loomulikult sa pead kasutama kvaliteetsed ekstra neitsioliiviõli, kui sa soovid selle taime väge saada. Kindlasti ei soovita ma poest osta odavamat ja töödeldud õli. Kui õli, siis olgu see värske ja omagu kõike, mida see õli saaks omada. Poest õli otstes otsi Ekstra Neitsioliiviõli, millele ei ole märgitud, et see on rafineeritud ega ka rafineeritud õliga segatud. Ole tark ja kasuta õigeid õlisid!