Oled sa kunagi mõelnud selle peale, kuidas Kuu võib mõjutada meie sündi ja mida see meie sünnihetkel meile kaasa on andnud. Mina mõtlen selle peale tihti ja kui minu lähedastel sünnivad lapsed, siis ma ka alati seletan neile, millise energia see Kuu faas sellele väikesele ilmakodanikule kaasa on andnud. Kuu on Maa kaaslane ja Kuu energia mõjutab meie elu siin armsa kodumaa peal. Kuu mõjutab meie mõtteid, tundeid, energiaid, emotsioone, tervist, armastust, küllust ja kõike, mis meie hingedega seotud on. Kuu energiat ei tohiks mitte kunagi väga kergekäeliselt võtta ja kui sa hakkad Kuu energiasse süvenema, siis sa ühel hetkel mõistad, kui lihtne ning arusaadav oled sa iseendale. Kuu mõjutab meid ja annab väga palju sellele juurde, kes me tegelikult siis ka oleme.

 

Kuu on Maa kaaslane ja Kuu on see, mis määrab ära meie sünni hetkel ära selle, millise energiaga me sünnime. See Kuu faas, mis parasjagu meie sünni hetkel meid ümbritseb, see annab meile juurde iseloomu omadusi. Kuu mõjutab energiavälju, mis Maa peal eksisteerivad ja sa ise enda sünni hetkel haarad selle sama energia enda Aurakehasse. Seda sama energiat kannad sa endaga kaasas kogu oma elu vältel. Kui sa mõistad Kuu faaside energiaid ja nende mõjutusi, siis sa suudad ka iseennast rohkem mõista. Avasta, mida on Kuu sinu hingele kaasa andnud ja kuidas see on mõjutanud sinu sünnihetke.

 

 

Inimkond on aegade algusest peale väärtustanud Kuu eksisteerimist ja mõnda aega tagasi, kui inimesed ei olnud veel nii kaugel loodusest, kui täna ollakse, siis elati Kuu faaside järgi. Tänapäeval, kus inimesed on kaotanud enda sisemise minaga ja loodusega kontakti, unustatakse ära, mis tegelikult loob meile siia energiad ning mis meie hinge energiaid mõjutab. Täna olen ma juba veidi õnnelik selle üle, et ma näen kuidas inimesed üles ärkavad ja otsivad taas looduse ning iseendaga kontakti. Seega usun, et Kuu faaside jälgimine ja nende järgi elamine tuleb taas aktuaalseks. Kui sina tunned täna, et sind Kuu energia huvitab, siis sa oled õigele poole liikumas. Palju õnne!

 

Kuul on kaheksa faasi, kuid kõige tähtsamateks loetakse nelja erinevat faasi, millel on inimeste sünni üle ka kõige suurem jõud. Kõige enam mõjutab sinu sünnihetke Täiskuu, Kuu viimase veerandi loomine, Noorkuu ja Kuu esimese veerandi loomine. Kui sa täpselt ühel neist päeval sündinud, siis Kuu on edasi kandnud sinu Aurasse ka väga mõjuvõimsa omaduse, mida vastav Kuu faas sulle edasi annab. Ülejäänud neli vähem võimsamat Kuu faasi mõjutavad inimesi vähem ja annavad nõrgemalt edasi enda energiat inimese sünnihetkel.

 

TÄISKUU

 

Täiskuu on Kuu faas, kus on Kuu täielikult nähtav siit Maa pealt vaadatuna. See tähendab seda, et taevas särab selge taevaga üks suur ümmargune Kuu. See on periood, kus Kuu annab kogu oma väe Maa peale ja siin elavatele hingedele. Täiskuu energia on kõikidest teistest Kuu faasidest kõige võimsama väega.

 

Täiskuu ajal sünnivad siia maailma hinged, kes enda eelmises elus on ära teinud palju karmaatilisi katsumusi ja kellel on võimalik maitsta selles elus enda eelmiste elude vilja. See hing, kes sünnib Täiskuu ajal, temal avatakse hinges üks konkreetne anne, mida saab ta enda selles elus trumbina kasutada. Täiskuu ajal sündinud inimene kannab endaga kaasas jõudu, energiat ja teotahet.

 

Täiskuu ajal sündinud hing on väga särtsakas, energeetiline, võimukas ja see on inimene, kes soovib elu täisvõimsusel elada. Inimene, kes soovib pidevalt ajast ette hüpata, luua, teha ja toimetada. Kuu faasi energia on tema Aurasse säilitanud energia, mis ei kustu selles elus ära. See on energia, mille kaudu saavad välja tulla meeletud ideed ja vajadus ennast alati teostada.

 

Sellisel võimsal Kuu faasil sündides annab elu sulle võimaluse alati leida enda probleemide lahendamisteks võimalusi. Need on need inimesed, kes leiavad alati väljapääsu probleemidest ja lahendusi olukordadele, mis esialgu tunduvad olevat lahendamatud.

 

Täiskuu ajal sündimine seletab sinu hinge kohta nii mõndagi ja seda just sinu eelmise või eelmiste elude koha pealt. Kui sa oled sündinud Täiskuu ajal, siis sa oled enda eelmistes eludes väga palju lõppusid teinud. See on märk selle kohta, et sa oled lõpetanud ära katsumusi, ülesandeid ja õppetunde. Sa oled õppinud! See elu antakse sulle selleks, et sa saaksid luua uut energiat enda hinge, tuua uusi võimalusi ja nautida enda hinge töö tehtud viljasid. See aga ei tähenda seda, et Täiskuu ajal sündinud hinge elu tuleks rahulik - kaugeltki mitte. Täiskuu ajal sündinud inimese elu on täis kiirustamist, suur sündmusi ja väga palju erinevaid läbielamisi.

 

See on hing, kes soovib alati särada, teistele näidata enda hinge sees olevaid oskusi ja see on inimene, kes naudib tähelepanu.

 

Täiskuu ajal sündinud inimesel on oskus enda soove kiiresti universumisse saata, täpselt nagu Noorkuu ajal sündinud inimesel.

 

Täiskuu ajal sündinud inimeste õnne ja heaolu kristalliks on Kuukivi või Vikerkaare Kuukivi. Need on kristallid, mis toetavad selle väärtusliku ande üles leidmist ning rakendamist. Need on ka kristallid, mis aitaksid unehäiretega ja närvilisusega võidelda, mis on Täiskuu ajal sündinute kõige suuremaks tervise probleemideks. Kuukivid toovad head õnne ja suurendavad Aurakeha võimekust.

 

KAHANEV KUU

 

Kahanev Kuu faas on kohe peale Täiskuud ja sellel hetkel on taevas näha rohkem, kui poolt Kuud. See Kuu faas ei mõjuta inimese sündi niivõrd palju, kui Täiskuu ise. Kahaneva Kuu ajal sündides annab Kuu energia sinu Aurakehasse kaasa sõnumi, milleks on õppetundide õppimine. Inimene, kes sellel ajal on sündinud, tema selle elu eesmärkideks on õppida neid õppetunde, mis eelmistes eludes jäid õppimata. Järelikult saab see inimene enda ellu väga palju karma katsumusi, millest on ta enda eelmistes eludes loobunud. Me saame enda katsumusi edasi lükata, kuid ilma õppimata me ei saa nendest vabaks. Kahaneva Kuu ajal sündinud inimene on ise endale valinud selle, et just see elu võiks olla vanadest võlgadest vabanemiseks.

 

Kõigil, kes on sündinud kahaneva Kuu ajal, nendel soovitan ma enda kodus või enda lähedal hoida sellist kristalli milleks on Preseli. Preseli on see kristall, mis aitab iseenda karmat mõista ja see aitab lahendada neid probleeme, mille me oleme endale eelmistest eludest kaasa toonud. Preseli aitab mõista seda, miks mõni probleem sinu elus eksisteerib ja mis oleks selle lahendamise võimalus.

 

KUU VIIMASE VEERANDI LOOMINE

 

Kuu viimase veerandi loomine on üks neljast kõige võimekamast Kuu faasidest. See on Kuu faas, mis loob end enamvähem seitse päeva pärast Täiskuud. See on faas, kus Kuu annab inimese sünnile kaasa oskuse ja isegi õiguse vanadest sidemetest vabaks end lasta. Need sidemed on seotud hingede vaheliste kokkulepetega. Kuu viimase veerandi loomine annab sulle võimaluse selles elus inimestega kohtuda, kes toovad sinu ellu palju armastust ja headust. Tavaliselt neid inimesi ümbritseb palju häid inimesi ja vähem intriige. Kuu viimase veerandi loomise hetkel on taevas näha täpselt pool Kuud.

 

Kui sa oled sündinud Kuu viimase veerandi loomise hetkel, siis sulle antakse selles elus võimalus kogeda tõelist armastust ja head suhet, kus on vähe probleeme. Tavaliselt nendele inimestele antakse võimalus elada koos armastatuga kuni elu lõpuni.

 

Kui sa oled sündinud Kuu viimase veerandi loomise ajal, siis sulle antakse võimalus selles elus väärtusliku armastust tunda, kuid sa pead ise olema tark, et õppida seda ka hoidma. Sellele inimesele, kes on sellel hetkel sündinud, temale soovitan ma enda kodus hoida võimalikult palju Kuntsiidi kristalli. See on kristall, mis aitab sul hoida enda elus inimesi, kelle sinu saatus sinu teele armastuseks on saatnud.

 

Inimesed, kes on sündinud Kuu viimase veerandi loomise ajal, need inimesed on väga paljud erinevad hingede vahelised kokkulepped enda eelmistes eludes ära lõpetanud ehk nad on õppinud nendest suhetest. See annab aga võimaluse selles elus luua uusi hingede vahelisi sidemeid, kellega minnakse edasi järgmistesse eludesse. Need inimesed peavad väga ettevaatlikud olema inimestega seotud riidude suhtes. Seda sellepärast, et nad ise endale karmat tulevikku juurde ei tekitaks.

 

VANAKUU

 

Vanakuu on üks Kuu faasidest, mis mõjutab inimeste sündi vähem ja seega annab endast edasi ka nõrgemat energiat. See Kuu faas ilmub taevasse mõned päevad enne Noore Kuu loomist. Vanakuu paistab taevas nii, et veidi alla poole Kuu on silmaga näha.

 

Vanakuu ajal sündinud inimesed elavad oma muremõtteid rohkem sisse poole ja on teistega võrreldes veidi introvertsemad. Need inimesed tunduvad teistele müstilised ja salapärased. Seda kõike sellepärast, et nad jätavad endast maha alati mitu arvamust ja seda kindlasti mitte teadlikult.

 

Kuu energia annab nendele inimestele oskuse analüüsida, fantaasia maailmas elada ja loomingut luua. Vanakuu ajal sündinud hing soovib tihtipeale kapselduda iseendasse ja suurest rahvamassist eemale hoida. Sellel inimesel on alateadvuses olev vajadus, milleks on olla omaette. Kui ta ei saa iga mõne aja möödudes üksinda enda maailmas olla, siis ta muutub närviliseks ja pahuraks. Seega, kui sa oled sündinud Vanakuu ajal, siis anna endale võimalus üksinda olla, see leevendab sinu stressi.

 

Vanakuu ajal sündinud hinge üks eesmärkidest, mida Kuu on andnud on sisemiste probleemidega tegelemine. Selle inimese üheks ülesandeks on õppida enda stressile ja isiklikele muredele lahendusi leida. Soovitan sellel inimesel enda lähedal Seleniidi kristalli hoida. Seleniit on kristall, mis aitab Vanakuu ajal sündinud inimesele rahu tuua. Seleniit aitab sellel inimesel mõista paremini enda elueesmärki ja see aitab sisemisest rahutuse tundest vabaks saada. Seleniit võiks Vanakuu ajal sündinud hinge kodus olla ja see võiks olla ka tema talismaniks.

 

NOORKUU

 

Noorkuu on taevas peaaegu, et nähtamatu ja seda kõike sellepärast, et Kuu on sellel hetkel liiga lähedal Päikese valgusele. Noore Kuu loomine on Täiskuu kõrval teine kõige võimsam Kuu faas ja see mõjutab inimese sündi väga suurelt.

 

Noorkuu loob inimese sünnihetkel Aurakehasse energia, milleks on oskus siin selles elus luua endale uusi võimalusi. Noore Kuu faasi ajal sündinud inimene on täis ideid, motivatsiooni ja oskust olla negatiivsusest ning rusuvatest energiatest üle. Noore Kuu ajal sündinud hing soovib alati edasi liikuda hoolimata elu raskustest ja ta õpetab teistele positiivset suhtumist ning elurõõmu.

 

Sellel inimesel on oskus hoolimata elupoolt seatud probleemidest kõigest negatiivsest üle olla. See on inimene, kes saadab kõikidele teistele inimestele positiivseid signaale ja energiaid endast välja. See on inimene, keda on Noore Kuu energia täitnud tervendava väega. Kui sa oled ise sündinud Noore Kuu loomise hetkel või mõni sinu lähedane on sündinud sellel Kuu faasil, siis sina oled teiste tervendaja või tema on sinu tervendaja. See on inimene, kes õpetab naeratama hoolimata elu raskustest.

 

Noorkuu ajal sündinud inimesel on ka negatiivne iseloomu omadus, milleks on oskamatus olla püsiv. Pidev rabelemine, rutiinide tekkimine ja ühest teemast teise teemasse jooksmine on selle inimese puhul väga iseloomulik. See aga omakorda võib segada sellel inimesel luua midagi, millel oleks väärtust. See inimene võib enda energiat raisata ja sellele aitab lõpu teha Must Obsidiaan. Must Obsidiaan on nende inimeste õnne kristall, kes on sündinud Noore Kuu loomise faasil. See on kristall, mis aitab sellel inimesel enda energiat, ideid ja andeid õieti ära kasutada. Must Obsidiaan aitab sellel inimesel enda elus vaid õnne toovaid tegevusi teha ja nendesse enda energiat suunata.

 

Noore Kuu ajal sündinud inimesel on oskus enda soove kiiresti universumisse saata, täpselt nagu Täiskuu ajal sündinud inimesel.

 

POOLKUU

 

Poolkuu on Kuu faas, mis loob end paar päeva pärast Noorkuud. Poolkuu ajal sündinud inimesed on saanud Kuu käest mõjutuse, mis annab neile oskuse pidevalt loota paremasse tulevikku. Need on inimesed, kes ei anna alla ning oskavad endale ka ette kujutada head seal, kus seda ka päriselt ei eksisteeri. Seega nendel inimestel puudub selge pilt selle üle, mis on reaalsus ja mis mitte. Nendel inimestel on selles elus vaja õppida enda intuitsiooni kuulama ja mõista, et maailm ei eksisteeri vaid positiivsel kujul.

 

Inimesed, kes on sündinud Poolkuu Kuu faasil, neil ma soovitan terve enda elu vältel kaasas kanda või enda kodus hoida sellist kristalli milleks on Oonüks. Oonüks on hea õnne, kaitse ning toetava energia kristall neile, kes on sündinud Poolkuu Kuu faasil. Oonüks annab nendele inimestele oskuse õigel ja valel vahet teha ning see on kristall, mis tugevdab nende intuitsiooni.

 

Poolkuu ajal sündinud inimesed kannavad Kuu energiat endaga kaasas, mis on nendele andnud oskuse inimestega suhelda nii, et nad ei loobi nende poole süüdistavaid mõtteid. Need on inimesed, kes suudavad hoolimata teiste inimeste tegudest, iseäralikest joontest ning minevikust nendega suhelda. See on inimene, kes suudab andeks anda ka tegusid, mida tegelikult on väga raske andestada.

 

KUU ESIMESE VEERANDI LOOMINE

 

Kuu esimese veerandi loomine on Kuu faas, kus Kuu on poolenisti paista nii, et selle parem pool on nähtav ja vasak pool mitte. Kuu esimese veerandi loomine on Kuu faas, mis on üks neljast kõige võimsamast ja see mõjutab inimese sündi väga tugevalt. Kuu esimese veerandi loomine on enamjaolt seitse päeva pärast Noorkuud ja seitse päeva enne Täiskuud.

 

Inimesed, kes on sündinud Kuu esimese veerandi loomise päeval, need inimesed kannavad endaga kaasas Kuu energiat, mis annab neile oskuse poolejalaga tulevikus elada. Need on inimesed, kes pidevalt planeerivad enda tulevikku ja vahel unustavad ära selle, kui tähtis on hetkes elamine. Inimesed, kes suudavad minevikust vabaks lasta ja keskenduda sellele, mida veel hetkel olemas ei ole.

 

Need inimesed, kes on sündinud Kuu esimese veerandi loomise ajal, need inimesed on ääretult rahutud. Rahutud selles mõttes, et nad otsivad pidevalt endale tegevust ja nad on füüsiliselt paigalseismatud. Pidev vajadus tööd teha, midagi luua ja kusagil käia. Rahutu hing, kes soovib enda elus võimalikult palju kogeda ja tõttab pidevalt ka ajas ette. Nende inimeste suureks probleemiks on see, et nad ei oska nautida antud hetke ja nad ei suuda ka alati väärtustada seda õnne, mis on nende elus. Alati otsides õnne kusagilt mujalt, kusagilt kaugemalt!

 

Inimesed, kes on sellel Kuu faasil sündinud, nende inimeste õnne kristalliks kogu elu vältel on tavaline Ahhaat. Tavalise Ahhadi all ma mõtlen halli tooni Ahhaati. Ahhaat on hea õnne talisman ja kristall neile, kes on sündinud Kuu esimese veerandi loomise ajal. Ahhaat aitab kaitsta neid inimesi närvilisuse eest, asjatu energia raiskamise eest ja annab neile oskuse enda elus õnne tunda ilma õnne kaugemalt otsimata. Ahhaat võiks selle inimese kodus olla või seda võiks talismanina kaasas kanda.

 

KASVAV KUU

 

Kasvava Kuu faas on vahetult peale Kuu esimese veerandi loomist ja vahetult enne Täiskuu loomist. See on nende kahe Kuu faasi vaheline periood. Kasvava Kuu ajal sündinud inimesed on oma hingelt teiste üles turgutajad. Need on inimesed, kellel on oskus luua vanast midagi uut, parandada halba heaks ja teha igas enda tegevuses tööd, mis aitab halba heaks muuta.

 

Kasvava Kuu ajal sündinud inimene on saanud läbi Kuu faasi energia endale ühe elu ülesande, milleks on õppida vanu probleeme lahendama. Nendele inimestele on antud annet parandada haavu, probleeme ja katkiseid aspekte enda ning teiste eludes.

 

See on inimene, kellel on antud oskus luua inimsuhteid ja sidemeid. Kasvava Kuu ajal sündinud inimene on särav ning jätab tavaiselt teistele inimestele endast väga hea ja positiivse mulje. Nendel inimestel on oskus teistele meeldida ja enamus inimesi ei pruugi tema negatiivseid iseloomujooni üldse tähelegi panna.

 

Kasvava Kuu ajal sündinud inimene on loomu poolest organisaator ja tal on vajadus enda organiseerimisvõimet rakendada. See võib muuta sellest inimesest kohati pedantliku hinge, kellel peavad asjad alati tema mõtte ja visiooni järgi paigas olema.

 

Negatiivseks küljeks sellel inimesel on see, et ta ei oska erinevatesse probleemidesse suhtuda nii, et see talle haiget ei teeks. Kasvav Kuu annab inimesele vajaduse süveneda probleemi senikaua kuni see on ära lahendatud. See omakorda võib tekitada meeletut stressi ja iseendale seotud pinget. Sellest pingest aitab vabaneda Hematiit. Hematiit on nende inimeste õnne ja heaolu kristall, kes on sündinud Kasvava Kuu faasi ajal. Hematiit aitab üleliigset pinget Aurast välja juhatada ja pingelistes olukordades väga hästi toime tulla. Hematiit annab sellele inimesele head õnne ja oskust enda eluga toime tulla.

 

Kui sinu sünniaeg langeb kokku sellisele päevale, mis on ühe või teise Kuu faasi vahel, siis on sinu Auras vähem Kuu mõjutust, kui sellel, kes on sündinud täpselt ühel neist kaheksast Kuu faasi päevast. 

 

OMA SÜNNIKUUPÄEVA JA KUU FAASI LEIAD SIIT: http://www.moonpage.com/