Inglid saadavad meile pidevalt sõnumeid ja märke, meie peame olema targad ning oskama need enda jaoks lahti seletada. Kui sa oled viimasel ajal näinud number 183 või korduvalt hakanud seda numbrit igal pool nägema, siis sinu Inglid soovivad sulle sõnumi edastada. Iga numbrikombinatsiooni sees peitub salajane sõnum. See, kuidas aru saada, kas number, mida sa näed on sinu Ingli poolt või mitte, seda on väga lihtne tähele panna. Kui see on sulle saadetud, siis sinu mõtted lihtsalt peatuvad sellele ja sa tunned, et see on sulle sõnumina toodud või, et sa pead seda märkama.

Kui numbrid on kolme erineva numbriga kombineeritud, nagu on 183, siis on numbrite järjekord ülioluline. Seega 183 ei tähenda seda sama, mida tähendab 381 või 813.

183 - Number 183 on väga huvitava sõnumiga ja üldiselt seda nähtakse siis, kui sa ise oled millelegi väga huvitavale ja inspireeriva mõtte peale tulnud. Sinu Inglid tulevad number 183 sinu juurde siis, kui sa peaksid enda mõtteid kuulda võtma. Sa just mõtlesid millegi peale, millel oleks tuleviku ja mis oleks kasvõi geniaalne plaan sinu jaoks.

183 sümboliseerib vastust sinu mõtetes. Kohe kui peaksid 183 nägema, siis mõtle selle peale, mille peale sa just mõtlesid. See sama mõte on sinu vastus, sinu kaitsvad Inglid toetavad sind selle idee juures. Andes sulle märku, et see on väärt tegutsemist ja sinu enda energia sellesse pühendamist.

183 toetab sinu teekonda ja kui sa tunned seda numbrit nähes samal ajal ennast väga väsinuna, kurnatuna ning tunned, et mõnest olukorrast ei ole ka väljapääsu, siis oota! Kõik hakkab peagi lahenema! Vahest on meil lihtsalt vaja pingeid, et teatud positiivsed sündmused saaksid meie ellu tulla.

Number 183 tahab sulle veel öelda seda, et sul on kõik teadmised ja oskused olemas, et enda soovi täita. Seega tuleb sul vaid tegutseda, universum toetab sinu ideid ja asjad võivad minna väga kergelt sinu jaoks, kui sa panustad enda aega selle saavutamiseks.

Inglitega aitab sul paremat kontakti luua see, kui sa kannaksid vähemalt ühte Inglitega kontakteerumise kristalli endaga igapäevaselt nahaga kontaktis. Üheks selliseks kristalliks on INGLI AURA. Meestele sobib väga hästi ka LASURIITI.