Jupiteri kolmnurk (120 kraadine nurk) Pluutoga toimub 1.-2. juunil ja seejärel alles 23.-24. septembril 2028.

Jupiteri kolmnurk Pluutoga toob kaasa suurejoonelise energia kasvu igas inimeses ning võimu ning enesekindluse suurenemise. See tähendab, et nendel kuupäevadel, mil toimub Jupiteri kolmnurk Pluutoga, tunned sa ennast rohkem kui suurepäraselt. Sellel ajal on hea ette võtta kõike seda, mida oled eelnevalt kartnud, juhul kui oled midagi kartnud. Näiteks julguse puudusest või madala enesekindluse tõttu. Juhul, kui sul on madal enesekindlus, siis esimesel võimalusel soovitan sul kandma asuda Bronsiidi kristalli, kuna see tervendab sinus selle osa ära. Bronsiiti tasub kanda kuniks tunned end suurepäraselt ja julgena.

Jupiteri kolmnurk Pluutoga annab sulle võimaluse enda elu üle saavutada suuremat kontrolli, mis tähendab seda, et sellel päeval, kui see planeetide seis on, suudad sa organiseerida enda elu kordades paremini kui tavaliselt. Sinus tekib vajadus või soov midagi korda teha. Kui nii juhtub, siis kindlasti tee seda ning kuula enda sisemist häält, mis on aktiveeritud Jupiteri ja Pluuto poolt. Kui sul on kodus Bronsiidi kristalle, siis kindlasti puhasta ja aktiveeri need. Bronsiidi kristalli soovitan panna kodu välisukse juurde, kuna nii hoiab see sind saatuses õigel teel, et sa saaksid vaid saatusesse ettemääratud katsumusi (õppetunde) ning kõik ülejäänud negatiivne hoiaks end sinust eemale.

1.-2. juunil, kui toimub Jupiteri sekstiil Pluutoga, soovitan sul olla võimalikult lahke ning mitte isekas. Iga isekas tegu saab karmaatiliselt karistatud päris intensiivselt ja seda järgmise viie kuu jooksul. Lahkus on alati parim valik, kuid pean igaks juhuks selle siin ära mainima, kuna inimesed on kõik erineval tasandil enda Südametšakras. Mida rohkem sa avad enda Südametšakra sellel päeval ning teed teiste inimeste jaoks teeneid ning aitad neid, seda suurejoonelisemaks muutub sinu hea enesetunne, sinu jõud, vägi ja enesekindlus. Kui soovid seda kasvatada, siis pühendu sellel ajal end teiste teenimisele.

Sellel päeval on paljudel inimestel võimalik saada tööalaselt edutada. Juhul, kui oled eelnevalt õigetel aegadel planeetide seisude järgi teinud õigeid lükkeid tööalaselt, siis on garanteeritud materiaalne õnn sellel päeval. Seega jälgi, mis sellel päeval sinu töövaldkonnas toimub ja saad teada, kas teadlikult või alateadlikult oled õigeid lükkeid teinud.

Juhul, kui sul on soov tööalaselt paremaid tulemusi saavutada ning materiaalselt õnne tunda, siis palun ole nii hea ja kanna Rohelist Aventuriini ehk tööalase edukuse kristalli endaga kaasas. Alusta selle kandmist nüüd Jupiteri kolmnurga ajal Pluutoga.

Üleüldiselt on 1.-2. juuni väga soodne ning võimas tööalaselt - võimalik on enda tööalaseid unistusi teele saata, et need täituksid. Sellel päeval unista väga suurelt!

Jupiteri kolmnurk Pluutoga sünnikaardis

See planeetide seis annab sulle suurepärase võimekuse tööalaselt olla edukas ning kogu sinu elu tiirleb ja pöörleb ümber töö. Sa ei suuda ilma tööta olla, sul on vaja ennast tunda produktiivsena ning vajalikuna. See on suurepärane planeetide seis, mis sinu sünnikaardis saab olla, aidates sul omada suuremat moraalitunnet ning see annab omakorda sulle võimekuse olla sotsiaalselt väga mitmekülgne, kuna sa suudad erinevate inimestega leida ühist keelt väga kergelt.

1.-2. juunil unista suurelt seoses tööga ning lase nendel soovidel täituda!