Aaloe on taim, mida on kasutatud juba vähemalt üle 5000 aasta erinevate tervise probleemide tervendamisel ja rituaalide valmistamisel. Aaloe on üks kindlaid taimi, mis võiks igas majapidamises olla, kuna seda saab kasutada nii mitmeid erinevaid viise ja peale selle kasvab Aaloe meie kodustes tingimustes väga hästi. Aaloe kodus kasvatamisel tuleb jälgida seda, et selle mullapallil lastakse enne kastmist täiesti läbi kuivada ja alles siis kasta ning see vajab palju päikesevalgust.
Aafrikas riputatakse Aaloe lehti kodu välisukse kohale, et majja head õnne, jõukust ja küllust tuua. Kui oksad on kuivanud, siis viiakse need majast minema ja mõneaja möödudes korratakse rituaali.

- Aaloe kodus aitab kaitsta perekonna tervist, kaitsta kurjade inimeste eest, kurjade inglite eest.
- Aitab eemale tõrjuda õnnetuste tekkimist, olgu siis selleks veetorude katki minemine või tulekahju tekkimine.
- Toob koju värsket õhku, puhastades seda mürkainetest.
- Sobib üksikutele inimestele või neile, kes soovivad pidevat lähedust. Aaloe eemaldab üksilduse tunde ja kurbuse.
- Surnud inimestele rahu toomine.

AALOE TAIM KODUSEINTE VAHEL HOIAB PEREKONNA TERVIST Aaloe on ka kõrgelt hinnatud Feng Shui taim, mis toob perekonda tervise kaitset ka siis, kui see taim lihtsalt teil kodus kasvab. Aaloe puhastab kodus olevat õhku saasteainetest, seega teeb selle olemasolu juba palju head tervele kodukeskkonnale. Pele selle on Aaloe tunnustatud taim nõiamaailmas seepärast, et selle taime Auraväli hoiab kodust vargaid ja ebausaldusväärseid inimesi eemale. Aaloe paigutamine erinevatesse kohtadesse majapidamises toob aga selle taime erinevad omadused välja-

Kui sa paigutad Aaloe taime kodu Ida poolsesse piirkonda, kus asub ka kodu TERVISE nurk, siis see toob pereliikmetele head tervist. Peale õhu puhastuse aitab see tervise nurgal olla tasakaalus ja soovituslik majja tuua nii perekonna tervise kaitseks, kui ka haiguse ajal. Kui perekonnast on keegi haige ja siis tuuakse Aaloe Ida nurka, siis võib see taim ära surra ja eelnevalt endale tütartaime kasvatada. Kui see nii teeb, siis surnud osa on märk sellest, et haigust on sellelt pereliikmelt eemaldatud või on antud jõudu tervendamiseks. Kui taim tuuakse majja ja see kasvab seal Ida nurgas hästi, siis toimib see kaitsvalt ja senikaua perekonna tervis on hoitud. Kui ühel hetkel taim järsku hakkab surema, siis on see märk ohust, mis võib kellegi tervisele tulla. Sellisel juhul tooge majja kindlasti uus Aaloe asemele. Kuna Ida piirkond on Feng Shui järgi kodu tervise nurk, siis seal samas kasvõi Aaloe taime mullapallil võib hoida perekonna tervise kristalle. Aaloe taime peale asetatakse Verekivi, Bretšastunud Jaspis, Must Obsidiaan, Sammalahhaat, Fuksiit ja Mäekristall, et perekonna tervise energiat positiivsena hoida. Sama Aaloe, mis teie kodus Ida nurgas on, sellelt võib hiljem murda Aaloe lehti tervendavate eliksiiride või salvide valmistamiseks.

ARMASTUSE RITUAAL TÄISKUU AJAL
Aaloe taime kasutatakse armastust ligi tõmbava rituaali tegemise jaoks. Selleks murtakse Täiskuu päeval taime küljest kolm taime lehte, seotakse need kokku tumepunase nööri või niidiga ja riputatakse kuni õhtuni enda välisukse kohale. Hiljem õhtul aga võetakse need alla ja põletatakse mõne rituaali aluse peal või ahjus/kaminas ära. Aaloe taime põletamine Täiskuu ajal toovat nende kolme lehe põletajale ellu uut armastust.
- Täiskuu ajal võib põletada kodus ka Aaloe essentsi küünlaid, viirukeid või aroomiõlisid, et tõmmata ellu uut armastust.
- Täiskuu ajal võib põletada neid ka armastust ligi tõmbavate kristallide juures, et neid kristalle aktiveerida.

AALOE KAITSEB KODU VARASTE JA EBAUSALDUSVÄÄRSETE INIMESTE EEST Aaloe hoidmine kodu välisukse lähedal (kui välisukse juures on ka aken, kus saab Aaloe piisavalt valgust, et elada), siis see kaitseb kodu varaste, manipuleerivate, valelike ja halbade inimeste eest. Aaloe toimib samalaadselt nagu Must Turmaliin, mis ei lase koju sisse astuda inimesi, kes teie koju ei kuulu. Nendel inimestel läheb süda pahaks või soovivad kiiresti teie juurest lahkuda - need, kes ei ole head inimesed. Kui teil juba on Must Turmaliin välisukse juures peidus, siis Aaloe taime esikus olemine võimendab kaitse kristallide tööd. Musta Turmaliini võib välisukse juures Aaloe taime mullapallile asetada, et võimendada selle kaitsetööd.

AALOE SOBIB KÖÖKI AKNALAUALE ÕHKU PUHASTAMA Hoidke oma Aaloe taime köögis aknalaual, kus see saab piisavalt valgust, et elujõuline olla. Köögis on palju rasva ja õhus liigub palju aineid, mis tervisele kasulikud ei ole, siis Aaloe taim aitab teie köögi atmosfääri puhtana hoida. Aaloe müstiline kaitse köögis on see, et see kaitseb köögis tekkivate ohtude eest, milleks võib olla tulekahju või lõikehaavad. Aaloe kasvab nii, et see laseb kolmes erinevas suunas enda lehed välja, mis müstikamaailmas loob ülimalt kaitsva sümboolika.

KODUST KURJADE HINGEDE JA MUSTADE INGLITE EEMALE HOIDMINE Aaloe on taim, mille olemasolu kasutatakse kodu kaitseks halbade hingede eemale peletamiseks. Piisab sellest, et see taim ükskõik, millises toas sul on. Peale taime olemasolu kasutatakse Aaloe essentsist valmistatud õlide, viirukite ja küünalde kasutamist samal eesmärgil, mis aga toimivad koheselt, mitte pikaajaliselt. Põletage Aaloe essentsis valmistatud viirukeid või küünlaid, kui tunnete, et "keegi" jalutab teie kodus ringi. Aaloel on sarnane toime nagu Mustal Pipral, aga selle erinevus on see, et kui Must Pipar hoiab eemale ärasõnumist ja needmist, siis Aaloe essents puhastab kodukäijate teekonda, aidates nendel majast välja pääseda, kes sinna on juhuslikult saabunud. Need kodukäijad võivad kinni jääda ja meie igapäevaelu segama hakata niiviisi, et need toovad meile negatiivseid mõtteid ja agressiivsust käitumisse. Seega Aaloe küünlaid ja viirukeid kasutada, kui tunned, et oled ise veidi agressiivsemaks muutunud või, kui keegi jalutab majas ringi.

AALOE TAIME HOITAKSE SURNUD LÄHEDASTE PILTIDE KÕRVAL Istutage täiesti uus taim heledat tooni poti sisse (soovitan valget värvi potti) ja asetage see taim oma kadunud lähedaste piltide kõrvale. Aaloe aitab nendel inimestel rahu leida ja kiirendab nende taassündi, samalajal kaitseb selle eest, et hinged enda majja või teie koju niiöelda kinni ei jääks. Aaloe taime olemasolu lubab surnud inimeste piltide kodus hoidmist nii, et see elavatele halvasti ei mõjuks.

TERVENDAVAD OMADUSED
- Aaloe taime leht murtakse taime küljest ja selle seest tilkuv mahl määritakse haavale (ka põletushaavale), et kiirendada haava paranemist.
- Aaloe taime mahla pigistatakse vee sisse ja juuakse sellest valmistatud tervendavat jooki selleks, et kiirendada seedesüsteemi.
- Aaloe mahla vesi puhastab keha mürkainetest ja erinevatest haigustekitajatest.
- Minu isiklikult soovitan neil Aaloe mahla juua, kellel on probleeme maohappelisusega või isegi nendele, kellel on maohaavandid.
- Määrige Aaloe mahla nahapeale, kui teil on mõni nahahaigus, olgu siis selleks ekseem, akne või mingid lööbed.
- Aaloe mahla joomine aitab stressi leevendada ja on soovitatav kasutada, et agressiivset või liialt närvilist inimest maha rahustada. Samuti aitab see mahl uinuda ja unehäiretega võidelda.