Täiskuu on võimas, täis energiat, jõudu ja võimu. Täiskuu väge on võimalik meil ära kasutada iseenda elavdamiseks. Jagan sinuga lihtsaid koduseid rituaale mida teha Täiskuu ajal või sellele eelneval ja järgneval päeval. Iga kuu on kolm päeva võimalik sul neid rituaale läbi viia. Rituaalid aitavad tagada sinus energia, mis kestab kuni järgmise Täiskuuni. Kuu faaside kalendri leiat siit, olen kirja pannud selle aasta Täiskuud sinna. Hoia pilk peal Täiskuul ja võta sellel ajal endale aega enese taastamiseks.

 

Soovitan neid rituaale teha siis, kui sa tunned end väsinuna, oled kurnatud või isegi haigestunud. Tegemist on rituaalidega, mis aktiveerivad sinu Sakraaltšakrat ja Päikesepõimikut. Mõlemad on seotud füüsilise ja vaimse eluenergia kasvatamisega. Tehes neid rituaale Täiskuu ajal, aktiveerid sa Sakraaltšakra ja Päikesepõimiku eneses tööle.

 

1. Puhasta ja toida enda keha

 

Vabasta enda füüsilisest ja vaimsest kehast kõik, mis takistab sul end energeetilisena tunda. Puhastuskuur kogu kehale ja hingele aitab vabaks lasta toksiine ning negatiivset energiat. Kõige olulisem on sellest rituaalist alustada, kui sa soovid Sakraaltšakrat ja Päikesepõimikut Täiskuu ajal aktiveerida.

 

Sea enda kõrvale põlema Sakraaltšakra viiruk või/ja õlilambi sees Seedripuu, Mandariini, Porgandi, Apelsini, Ylang Ylangi või Sidruni eeterlikku õli.

 

Sakraaltšakra viiruk ja need eeterlikud õlid aitavad aktiveerida sinu teise ehk Sakraaltšakra, mis vastutab meie füüsilise energia eest. Kui seda teed, siis see saab tervendatud. Soovitan viirukeid ja eeterlikke õlisid põletada Täiskuu ajal nii kaua, kui sul seda on võimalik teha. Mida rohkem need saavad sinu lähedal tööd teha, seda efektiivsem on tulemus.

 

Söö Täiskuu ajal ühte neist Sakraaltšakat tervendavat taime: mango, apelsin, aprikoos, oranž tomat, hurmaa, nektariin, porgand, kõrvits, bataat, mandariin, cantalope melon.

 

Kui võimalik, siis söö nendest taimedest vähemalt 3 erinevat, et Sakraaltšakra saaks vajalikke toitaineid Täiskuu ajal. Need aitavad puhastada sinu Tšakrasüsteemi, ellimineerides kehast toksiine, mis takistavad Sakraaltšakral töötamast ja muudavad taas selle Tšakra elujõuliseks.

 

Kui Sakraaltšakra on puhastatud ja toidetud, siis saad edasi liikuda järgmise sammu juurde.

 

2. Spirituaalne kehahooldus Sakraaltšalrale ja Päikesepõimikule

 

Sul on võimalik Täiskuud tähistada spirituaalse kehahooldusega, mis tervendab ja aktiveerib sinu teist ja kolmandat Tšakrat. Selleks läheb sul vaja jojoba baasõli, Mandariini eeterlikku õli ja ylang ylangi eeterlikku õli.

 

Mandariin on Sakraaltšakrale, Ylang Ylang Päikesepõimikule. Jojoba õli spirituaalne vägi on energiat andev, seega see sobib ideaalselt Täiskuu rituaali, kus soov on end elavamaks ja energeetilisemaks muuta.

 

Täiskuu ajal kanna Jojoba baasõliga need eeterlikud õlid kogu oma kehale. Sega kokku 1 spl baasõli 5 tilga Mandariini eeterliku õli ja 5 tilga Ylang Ylangi eeterliku õliga. Valmista õlide segu juurde, kui kogu keha ei saa kaetud. Ilmselgelt pead sa seda tegema vähemalt mitmeid kordi, et kogu keha saaks tervendava õli energiaga kokku. Väldi õlide segu silma, ninna ja teistele limaskestadele sattumist.

 

Naudi seda tervendavat ja üdini spirituaalset kehahooldust.

 

3. Too enda ellu valgust!

 

Täiskuu ajal on vaja küünlaid põletada, see on tava, mida tasub alati korrata ja enda spirituaalsesse rutiini tuua. Valguse koju ja enda ümber toomin on energiat andev. Soovitan iseenda elavdamiseks, Sakraaltšakra ja Päikesepõimiku aktiveerimiseks kasutada Kaneeli, Sidruni, Granadilli, Ingveri ja Apelsini, Apelsini ja Sandlipuu küünalt. Üks neist võiks vähemalt olla esindatud ajal, mil soovid teha teisi rituaale, mille olen selles artiklis välja toonud. Nende küünalde põletamine aitab kaasa kogu protsessile.

 

Küünlavalgus on vägagi tervendava toimega, see toob eluenergia sinna, kus küünlaleek põleb. See suurendab positiivsete energiate liikumist ja sinu koju ning hinge kinnitumist.

 

4. Vii läbi meditatsioon energia tõstmiseks

 

Mediteerimiseks leia alati Täiskuu ajal aega. Meditatsioon on abiks spirituaalsete energiate tervendamiseks ja kasvatamiseks. Täiskuu "enda elavdamise" rituaali üheks osaks on meditatsioon, mis aktiveeriks sinu Sakraaltšakra ja Päikesepõimiku.

 

Selleks hoia esimeses punktis välja toodud viirukit või eeterlikke õlisid enda lähedal. Nende aroom aitab meditatsiooni korrapäraselt läbi viia. Veelgi parem on see, kui üks küünaldest põleks sinu lähedal, kui sa seda teed, mille tõin kolmandas punktis välja.

 

Täiskuu meditatsiooni tee peale spirituaalset kehahooldust, nii on Sakraaltšakra ja Päikesepõimik juba tervenemas ning meditatsioon on võimeline olema koheselt ka võimekam ning edukam.

 

Mediteerides kasutada ühte Karneooli ja ühte Tiigrisilma või Päikesekivi meditatsioonikristalli. Üks on Sakraaltšakra ja teine Päikesepõimiku jaoks.

 

Hoia vasakus käes Karneooli ja paremas käes Päikesepõimikule mõeldud Tiigrisilma või Päikesekivi. Sule silmad ja alusta mediteerimisega.

 

Meditatsiooni ajal vii rahustavasse rütmi enda hingamine ning lausu koge meditatsiooni ajal sõna "Vam".

 

See on mantra, mis aitab aktiveerida sinu Tšakraid. Meditatsiooni ajal keskendu sellele, et sinu keha ja hing muutuvad tervenaks, elujõulisemaks ja sinu elueenrgia hakkab kasvama. Unista iseendast, kui elujõulisest inimesed. Keskendu vaid sellistele positiivsetele mõtetele. Kui ühel hetkel tajud, et soovid meditatsiooni lõpetada, siis lõpeta see. Täna kristalle jõu eest, mis nad läbi Täiskuu väe sinu sisse kinnitasid  ja liigu edasi järgmise spirituaalsete tegevuste juurde juba elujõulisemana.

 

5. Täiskuu õhtu lõpeta spirituaalse vanniga või vee-eliksiiri joomisega

 

Kui sul on olemas vann, siis avaneb võimalus teha spirituaalset Täiskuu vanni. Kui sul vanni ei ole, siis jäta see osa vahele ning liigu kohe vee-eliksiiri valmistamisele ning selle joomisele. Kui sul on vann, siis võid mõlemat teha.

 

Spirituaalse vann on üks viis, kuidas me saame enda vaimset keha tervendada, puhastada ja aktiveerida. Täiskuu elavdamise rituaali jaoks lõpeta enda õhtu mõnusa vanniga.

 

Lase vann sooja vett täis ning seejärel jäta õrnalt vesi jooksma (tee seda, kuna liikuv veeenergia on selle Täiskuu rituaali jaoks vajalik). Vala vanni vette 2 spl Jojoba baasõli. Kui oled Jojoba vette lisanud, siis käega aja Jojoba vee sees laiali.

 

Lisa vannivette 5 tilka Seedripuu ja 5 tilka Sidruni eeterlikku õli. Mõlemad eeterlikud õlid suudavad Aurakehast vabastada blokaade, negatiivset energiat ja takistusi, mis ei lase sul õnne ning energiat omada. See on samm Aurapuhastusele, mis aitab kõik Täiskuu ajal tehtud rituaalid maksimaalselt toimima seada. Lisaks sellele aitavad need õlid muuta sind aktiivsemaks, elujõulisemaks ja rõõmsamaks.

 

Kui soovid, siis aseta vannipõhja meditatsioonikristallid, mida meditatsioonis kasutasid. Kuna eeterlikud õlid ei lahustu vee sees, siis jäävad need vee pinnale ning ei puutu kokku kristallidega ja seda saab teha ilma kristalle kahjustamata.

 

Kui soovid, võta endale vanni nautimiseks kõrvale mõni Sakraaltšakrat tervendav puuvili ja alusta vanni nautimisega.

 

Naudi spirituaalset vanni, lase õlidel end tervendada, kristallidel vannivett positiivse energiaga kodeerida. Naudi seda seni, kuni tunned, et oled sellest elujõudu ja positiivset energiat saanud. Kui vannivõtmise oled lõpetanud, siis täna Täiskuud  jõu eest, mis ta on sinus kinnitanud.

 

Vee-eliksiiri tegemine on imelihtne. Aseta vee-eliksiiri jaoks mõeldud Karneool ja Tiigrisilm veekannu või klaasi sisse. Kann või klaas sea vett täis. Lase veel ja kristallidel seista vähemalt 20 minutit ja seejärel joo kristallidega laetud vett. See on viimane samm Täiskuu elavdamise rituaalis. Kristallid laevad vett oma energiaga ja need kinnituvad sinu Auravälja.

 

Tegemist on rituaalidega, mis aitavad sind energeetilisemaks, elujõulisemaks, positiivsemaks ja elavamaks muuta kuni järgmise Täiskuuni.

 

Neid rituaale võib korrata igal Täiskuul või nenedel Täiskuudel, kus sa tunned, et sinus on energia puudus või oled haigestunud.

 

Imelist Täiskuu tähistamist ja rituaalide tegemist!