Olen eelnevalt kirjutanud artikli selle kohta, mida tähendab see, kui sa kuuled, et keegi hüüab sinu nime, kuid kedagi ei ole, kes sinu nime saaks hüüda. Selle artikli leiad SIIT. Kuid võib olla ka olukord, kus sa kuuled telefoni helisemas, kuid tegelikult telefon ei helise ja ka keegi ei ole sulle helistanud. Kas sa oled enda käest küsinud, et mida selline valekuulmine võib tähendada? Tegelikult aga see ei ole valekuulmine, sellel on täpselt sama moodi olemas oma tähendus nagu on sellel, kui sa kuuled, et keegi hüüab sinu nime, kuid mitte keegi seda tegelikult ei teinud.

 

Kui sul on olukord, kus sa kuuled, et kas sinu või kellegi teise telefon heliseb, siis tegelikult võib tähendada see seda, et keegi soovib sinuga ühendust saada.

 

Kui sa kuuled telefoni helisemas, kuid see tegelikult ei helise, siis üldiselt sa võid kuulda seda väga selgelt ja nii hästi, et sa ei usugi, et keegi tegelikult ei helistanud. Tavaliselt lähed sellisel hetkel ka kohe telefoni vastu võtma ja telefoni juurde saabudes võid avastada, et kuulsid seda kõike valesti. Tegelikul sellise hetke juures soovitakse väga sinu tähelepanu kõnele pöörata. Siit tekib küsimus, et miks nii juhtub ja kes see siis soovib ühendust saada?

 

Sellisel juhul on need hinged või Inglid, kes sinu tähelepanu soovivad enda poole püüda. Hinged ja Inglid soovivad sulle edasi öelda, et kellelgi on sulle midagi väga olulist edasi öelda või peagi sa kohtud kellegiga, kes sulle kasulikku teadmist ja informatsiooni toob.

 

Selline valekuulmine võib viidata hingele, kes soovib sinuga kontakteeruda ja seda teispoolsusest. Samas see ei pruugi seda tähendada, vaid võib viidata elavale inimesele, kes sind taga otsib.

 

See, kuidas aru saada, millele sinu kõrval eksisteerivad hinged ja Inglid viitavad, sellele peaksid tegelikult kiiremas korras ka vastuse saama. Peale sellist valetelefonikõne helina pealtkuulmist jälgi, mis sinu ümber hakkab toimuma. Peagi võib keegi tõepoolest sind üles otsida ja sulle midagi olulist teada anda. Sa said lihtsalt ette teate, et midagi sellist hakkab juhtuma. Hinged või Inglid teavitasid sind enne tegeliku teate saabumist. Miks nad seda teevad? Seda nad teevad sellepärast, et sa võtaksid seda teadet väga olulisena. See ei ole lihtsalt sõnum kellegi poolt, mille üle sa ei peaks väga edasi juurdlema ja anlüüsima. Sind valvavad hinged või Inglid vihjavad selle valekõne kuulmisega, et peagi saabub sõnum, mida sa peaksid tõsiselt võtma. Võib-olla selles sõnumis on mingisugune vihje sulle edaspidiseks ja millest sul võib rohkem kasu olla, kui sa ise arvatagi oskaksid. Igatahes tuleb sul igat järgnevat sõnumit tõsiselt võtta.

 

Iga kord, kui sa kuuled telefoni helisemas, mis tegelikult ei helisenudki, siis järgmistel päevadel saadud uut informatsiooni ja teadmist kasuta enda elus maksimaalselt ära. Jäta meelde, et hinged ja Inglid võivad olla sulle väga kasulikud, kuid sa pead mõistma lihtsalt, miks nad mida teevad ja kuidas nad vihjeid annavad. Ma aitan sul järk-järgult nende sõnumeid lahti seletada ja kui sa õpid neid tundma, siis usu mind, sul on palju lihtsam elada. Sellisel juhul sa suudad ise enda elus väga palju mõistatusi lahti seletada.

 

Kuid on olemas teine variant, miks sa telefoni helisemas kuuled, mis tegelikult ei helisenudki. Teine variant on see, et keegi soovib teispoolsusest sinuga kontakti saada. Et teada saada, kas keegi hingedest soovib sinuga ühendust saada, siis selleks ma soovitan sellel samal öösel unes hinge esile kutsumist proovida.

 

Selle sama päeva öösel, kus sa seda telefoni helisemist kuulsid, sellel öösel pane enda padja alla üks Krüsanteenumi kristall. Krüsanteenum, mis on sul kas Inglite või unenägude kristallide komplektis. Kui sa oled Krüsanteenumi enda padja alla pannud, siis uinu küsimusega ja mõttega, et see hing ilmutaks end sulle, kes võib-olla selle telefoni helisemise sulle kutsus. Unes peaksid sa nägema, mis tal sulle rääkida on, kui see oli see variant. Kui sa ei näe unes midagi, siis on pigem see sõnum, mille inimene sinu ellu toob. Nii saad sa kiirelt aru, millele sa peaksid enda tähelepanu pöörama.

 

Hinged, Inglid ja paljud teised elavad energiad on pidevalt meie ümber. See, et sa ei suuda neid näha, ei tähenda seda, et neid ei oleks olemas. Õpi nende poolseid märke lugema!