Peeglid on minu jaoks ühed vaieldamatult lemmikud elemendid, mida enda kodus kasutada. Ma olen peeglitest lummuses, ma viiks neid igale poole, kuhu vähegi oleks võimalik. See on ka põhjus, miks Butiikides on palju peegleid, eriti veel siin Saaremaa Butiigis. Peeglites on vägi, seal on jõudu ja need on on välisukseks ning väravaks teispoolsusesse. Iga peegel on avatud avanema hingede jaoks, kes vähegi soovivad nendest läbi astuda. Peegel on värav meie ja hingede maailma vahel. Kes oskab seda väravat õigesti kasutada, see saab hingedega kontakteeruda ja nendega head koostööd luua. Kes mitte, see võib isegi enda ellu ebaõnne kutsuda. Miks muidu öeldakse, et peegli lõhkumine toob õnnetust. Õnnetust see võib tuua, kuid seda hoopis teisel viisil, kui seda suures pildis arvatud on.

 

Ükskõik, milline peegel võib olla välisukseks teispoolsusega, ehk kui sa vaatad enda kodus ringi, siis kõik need peeglid töötavad selle sama põhimõtte järgi. Peegel, mis kannab endaga kaasas peegeldust ja sügavust, see suudab avada energiavälju hingede maailma jaoks. Kui meil hingedena ei ole enam füüsilist keha, siis me oleme vabad liikuma. Kui me soovime kellegi juurde tulla, siis meil on vaja selleks vastavat portaali. Peegel on portaal selleks, et me jõuaksime ühest kohast teise, kui me eksisteerime hinge tasandil. Inglid, hinged ja väga paljud teised energia tasandil esksisteerivad elusenergiad liiguvad ühest kohast läbi portaalide. Seega annan ma sulle lihtsalt teada seda, et sinu kodus olevad peeglid on portaalid, mille kaudu hinged, Inglid ja teised energiad sinu koju ning ellu pääsevad. 

 

Annan sulle ühe mõtte. Kindlasti oled sa kogenud sellist asja, et sul on hirm tekkinud peeglisse vaatamisel, eriti õhtul või öösel? Kindlasti on selline olukord sul vähemalt lapsepõlves olnud? Kui jah, siis ma kohe ütlen sulle seda, miks see nii on olnud. See hetk, kui sa tunned põhjendamatut hirmu või aukartust peegli poole vaatamise suhtes, sellel hetkel on peegli sees hing, kes plaanib kas sinu juurest lahkuda või siseneda. See on alateadlik emotsioon, see hirm, mis sinu sisse sellel hetkel tekib. See on vihje selle kohta, et sa ei ole selles ruumis üksinda. Olgu, ma võin enda jutuga sul veidi kõheda tunde tekitada, kuid usu mind, sul läheb neid teadmisi vaja.

 

Oled sa kunagi mõelnud selle peale, miks inimesed lähevad suures ahastuses, vihatundes ja meeleheites peeglite ette nutma? Võib-olla oled sa ise ka kunagi täpselt samamoodi teinud? Kindlasti oled sa vähemalt seda filmides näinud, kui sa ise sellega otseselt kokku ei ole puutunud. Sellel on olemas oma põhjus. Sa lähed peegli ette ahastuses nutma sellepärast, kuna sinu alateadvus tajub, et keegi võib sind sealt kaudu aidata ja sinu valu ära võtta. See, et sa ei tunne ega näe neid, see ei tähenda, et sinu alateadvus ei tajuks neid. Sa lähed peegli ette nutma siis, kui sa tajud, et keegi on seda sealt ka kuulamas ja vastu võtmas.

 

Peeglid on võimaluseks hingedel meiega suhelda ja sinu enda kaitseingel ning olemasolul ka lisainglid pääsevad sinu juurde läbi peeglite. See on ka põhjus, miks igas kodus peaks peegel olema. See on ka põhjus miks ma peegleid nii väga armastan. Isegi minu nõiduslikus toas on üks suur peegel, mille kaudu ma saan kontakti endale külla tulnud inimese inglite ja hingedega. Kui mul seal seda peeglit ei oleks, siis ei oleks nendel hingedel võimalus minu juurde nii kiiresti end kanalduda. Kes on mul kord külas käinud, see kindlasti teab, kuidas hinged mulle koos temaga külla tulevad.

 

Peeglitesse vaadates soovi alati ilusaid soove, et hinged saaksid sulle sinu soovidele reaalset täitumist tuua. Peeglite sisse ebaõnne soovides, saad sa iseendale selle tagasi. Seega ära mitte kunagi keskendu halbadele asjadele, kui sa peegli poole vaatad.

 

"Halb või hea?"

 

Tihtipeale räägin ma enda üldseanssidel väga palju peeglitest ja täna otsustasin sellest pikemalt ka kõik kirja panna. Kui sa tead, mis need peeglid tegelikult on ja kuidas nendega õigesti ümber käia, siis sinu elu saab olla väga ilus. Seda sellepärast, et sa võid eneselegi teadmatult avada portaali, mille kaudu liiguvad sinu ellu vaid halvad hinged ja mis lasevad lausa needuslikku energiat läbi. Samas sa võid ise ka peegleid vaid positiivsusel avada ja muuta nende sees olevaid portaale õnne toovaks. Peeglitega tuleb tõepoolest ettevaatlikult ringi käia, eriti nendega, mis sinu kodus on.

 

"Osa maagiatest, osa nõidusest"

 

Peeglite sees sa saad ise avada konkreetseid portaale. Kas sa näiteks teadsid seda, et nõiduses kasutatakse väga paljude erinevate maagiate ellu viimiseks just peegleid. Mina pole sulle veel sellistest maagiatest jõudnud rääkida ja seda ka põhjusega. Eks ikka ennekõike sellepärast, et peeglite maagias kasutamisel pead olema sa väga ettevaatlik. Peegleid kasutatakse nõiduses sellepärast, et soove kiiremini teele saata ja soove ka konkreetsesse kohta enda saatuses kinnitada. Kui peegel kunagi välja mõeldi, siis ennekõike kasvas selle kasutamise populaarsus just nõiduses.

 

"Ava õige portaal ja blokeeri ebaõnne portaal"

 

Peeglit tuleb õigesti häälestada, seda tuleb kodus ka puhastada ja sellesse tuleb õigeid energiaid edasi saata. Peeglite ees ei tohiks näiteks mitte kunagi karjuda, vihastada, röökida, laamendada, kisendada ja vihata. Selles samas toas, kus on peegel, selles toas ei tohiks tülitseda ja vihkavaid sõnu üksteise poole loopida. Küsid miks nii? Vastuseks on - needusliku ja ebaõnne portaali avanemine. Kui sa teed neid koledaid asju selles samas toas, kus asub peegel, siis sa avad ebaõnne portaali. Portaali, mille kaudu saavad siseneda sinu ellu halvad hinged ja isegi deemonlikud hinged. Kui sa oled seda teinud, siis tuleb seda peeglit puhastada ja kaitsta õigete kristallidega. Tegelikult on nii, et peeglile tuleks nii ehk naa neid rituaale teha. Seda sellepärast, et vältida kahjuliku portaali avanemist. Kõik negatiivne, mida peegel peab pealt tunnistama, see avab ebaõnne portaali.

 

Kui sinu peegli ees ei ole selliseid asju tehtud, siis rohkem kui suurema tõenäosusega ei avane selle peegli sees ebaõnne energiat. Sa saad ise avada positiivsuse portaali enda peegli sees läbi selle, et sa unistad selle peegli ees olles ilusatest asjadest, soovid ja saadad head õnne enda lähedastele. Igasugune positiivne mõtlemine peegli ees olles aktiveerib selle peegli häid omadusi ja laseb läbi nende emotsioonide vaid headel hingedel sinu ellu tulla.

 

Kui sa tahad enda peeglitest eemale hoida portaale, mille kaudu saaksid sinu ellu siseneda ebaõnne toovad hinged ja kodukäijad, siis kaitse enda peegleid läbi õigete rituaalide.

 

PEEGLITE PORTAALIDE AVAMINE, SULGEMINE, PUHASTAMINE JA KAITSMINE

 

Peeglite ees soovitan ma hoida Mäekristall geoode. Kui sul ei ole võimalik peegli ees seda hoida, siis pane see geood tuppa sellisele kohale, et seda oleks peeglist võimalik näha. Ehk seisa peegli ette ja vaata, kas peeglit välja vaatav hing näeb seda geoodi. Kui jah, siis see geood suudab peeglile energiat anda.

 

Kui sa asetad Mäekristall geoodi peegli ette, siis see puhastab ja filtreerib kõike erinevat sorti energiat, mis peeglist välja tuleb. Juhul, kui peegli portaali on sisenenud halb kodukäija, siis Mäekristall geood lükkab selle hinge tagasi sinna, kus kohast ta pärit oli. Kui siseneb heade kavatsustega hing või Ingel, siis Mäekristalli vägi kutsub ta sinu koju edasi. Ütleme nii, et Mäekristall on nagu uksehoidja, kes otsustab, kes võiks majarahvale head tuua ja kes ei tohiks kindlasti nende ellu siseneda. Pealegi on alati hea Mäekristall geoode enda koju tuua, need on universaalsed energiate tervendajad ja nendest on rohkem kasu, kui sa arvatagi oskad.

 

Lisaks sellele, et Mäekristall geoodid aitavad sinu peeglite portaale positiivsena hoida, saad sa ka teiste elementidega peegleid aktiveerida ja nende energiaid tervena hoida.

 

Šungiidi, Mäekristalli ja Musta Obsidiaani püramiidid on peeglite jaoks imeravimid. Oleneb loomulikult, mida sa soovid peegli käest saada. Šungiidi püramiid aseta peegli ette, et see blokeeriks ja puhastaks ära halva portaali. Musta Obsidiaani püramiidi hoia täpselt sama eesmärgi pärast, kuid see aitab ära hoida ka sinu koju sisenevaid deemoneid ja kellegi teise poolt saadetud ebaõnne.

 

Kui need mõlemad püramiidid oleksid koos peegli ees, eriti välisuksele lähedal oleva peegli ees, siis need aitaksid ka väga suurt ebaõnne eemale hoida. Mida lähedamal on peegel välisuksele, seda kergemini muutuvad selle sees olevad energiad negatiivsemaks. Seega on need peeglid esmatähtsad, mis tuleks tervenduse jaoks kätte võtta.

 

Mäekristalli püramiid aitab filtreerida energiaid ja see aitab eemale tõugata ka sinu enda negatiivseid emotsioone, mida peegel kangesti endasse soovib tõmmata.

 

Peeglite eest tuleks igakuiselt Salvei suitsuga läbi käia, et peegleid energeetiliselt puhastada. Kui sa oled harjunud igakuist Salvei puhastust enda kodule tegema, siis lihtsalt käi peeglite eest vähe põhjalikumalt selle suitsuga läbi. Teine võimalus on see, et sa hoiad suitsevat Salvei puru peegli ees ja lased sellel seal suitseda.

 

Kui sa soovid halbu energiad peeglitest välja saada, siis põleta Täiskuu ajal peegli ees musta rituaali&maagia küünalt. Kui sa kasutad suuremat küünalt, siis vii see iga mõne aja tagant järgmise peegli ette. Nii, et ühe ja sama küünalaga sa saaksid kõik enda kodu peeglid läbi käia. Musta rituaali & maagia küünla põletamine peegli ees aitab vabaks lasta seda halba energiat, mis on sinna vahepeal kogunenud.

 

Peeglite ees tasub hoida erinevaid kristallide komplekte, seda sellepärast, et peeglid aitavad kristallide energiat võimendada. Seega, kui sa ei tea kuhu sa võiksid enda armastuse kristallide komplekti luua, siis selleks oleks näiteks väga hea koht magamistoas ja peegli ees. Peegel saadab ka sinu soove teele.

 

"Vana peegel"

 

Vanad peeglid, mis on sinu koju kellegi teise poolt jäetud, need toovad kas head või halba. Peegel, mis on majas olnud ja näinud oma silmaga surma pealt, avab kodu selle surnud hinge jaoks. Seega see sama inimene, kes on peegli ees kunagi surnud, see saab oskuse selle peegli kaudu kanalduda. Ehk see inimene võib oma kodus näiteks külas käia aeg-ajalt, tal on oskus seda portaali kasutada.

 

Kui sa tead, et selles kodus ei ole suuremat sorti tragöödiaid olnud, siis see vana peegel võib olla ohutu. Kui sa tead, et seal on palju tülitsetud ja seal kodus ei ole meeldivaid tegevusi olnud, siis see peegel kannab kindlasti endaga kaasas negatiivsuse portaali. Selle peegli ees peaks kindlasti hoidma Šungiidi püramiidi. Šungiidi püramiid aitab blokeerida selle portaali halba väge ja Šungiidil on oskus muuta seda portaali. Seega igaks juhuks võiksid vana peegli ette selle asetada.

 

"Peegel sinu magamistoas"

 

Peeglid, mis on magamistubades, need peeglid avavad meie jaoks prohvetlikke nägemusi, mis hinged meile toovad. Kui sul on magamistoas peegel, siis see on portaal, mille kaudu hinged sinu unenägudes käivad. Selle peegli ees on hea hoida unenägusid soodustavaid kristalle või Inglite kristalle. Nende kristallide energia annab hingedele jõudu juurde ja sa võid läbi sellise lihtsa lükke enda unenägusid veelgi võimsamaks muuta.

 

Enne magama minekut ei tohiks enda magamistoa peegli sisse vaadata, kui sa ei soovi teispoolsusest erinevaid hingi enda unne kutsuda. Kui sa soovid kutsuda, siis vahetult enne magama jäämist vaata korra peegli poole. Ma mainin selle ära, kuna on inimesi, kes kardavad hingedega suhtlemist. Kui sa näiteks ei soovi hingedega suhelda, siis asetatakse Gagaat peegli ette. Gagaat suudab hingedega suhtlemise kinni panna. Kuid sellist asja soovitan ma tavaliselt siis, kui väikesed lapsed näevad liialt palju hingesid ja neile, kes kardavad seda teemat. Selliseljuhul on hea Gagaati hoida magamistoa peegli ees.

 

Üks hea viis unenägude võimsamaks muutmiseks on ka see, kui sa leiaksid endale väikese peegli. Selle peegli paneksid enda voodi alla ja peegli peale unenägude ning Inglite kristallid. Sellisel juhul saaksid sa nende kristallide väe kiiremini kätte. Mina kasutan selliseid väikeseid peegleid kristallikomplektide loomisel, et kristallide vägi läheks kiiremini soovitud suunas minu ellu head looma ja tooma.

 

"Täiskuu ajal loe endale head sõnad peale"

 

Täpselt Täiskuu ajal õhtul hilja loe endale läbi peegli head ja kaistvad sõnad peale. Astu Täiskuu ajal peegli ette, vaata sügavalt endale silma. Nii kaua tuleb sul endale silma vaadata, kuni sul hakkab veidi kõhe tunne või kuni sa kaod enda silmade sisse ära. Kui sa tunned, et sa vaatad sügavale endale silma, enda hinge, siis loe endale kaitse peale. Keskendu sellisele mõttele: "Hinged kaitsku, hinged hoidku". Keskendu sellele mõttele senikaua, kuni sa tunned, et sa soovid seda teha.

 

See on lihtne maagia, mida sa saad Täiskuu ajal teha. See on sõnum hingedele, kes kasutavad sinu peeglit portaalina. Sa annad neile palve edasi, mille kaudu nad hakkavad sind kaitsma. Täiskuu ajal tehakse seda sellepärast, et Täiskuu ajal on tavaliselt hinged kõige enam rändamas. Sellel ajal on suure tõenäosusega sellel samal hetkel keegi seal sind kuulamas.

 

"Katkine peegel"

 

Kui peegel läheb katki, siis vanarahva tarkuste järgi mõeldakse sellega seitse aastat õnnetut armastust. Õnnetus võib saabuda, kuid see ei pruugi just sellisel kujul sinu ellu tulla.

 

Katkine peegel avab just selle portaali, mis portaal seal peeglis parasjagu avatud on. Kui on õnne portaal, mille kaudu liiguvad head hinged, siis sellega sa kutsud enda ellu head energiat. Kui halb portaal, siis võid enda koju ebaõnne valla päästa.

 

Katkine peegel tuleb ennekõik musta riide sisse peitu panna. Seda tuleb seal hoida vähemalt mitu kuud, enne kui sellega midagi tegema hakkad. Need mitu kuud on selleks, et sa saaksid analüüsida, milline portaal sinu kodus avanes. Kui paari kuu jooksul ei ole ebaõnn sinu perekonda tabanud, siis võid peegli kodust ära viia ja see ei oma enam erilist väärtust. Selle energia on nii ehk naa sinu koju ära antud. Kui perekonda on tabanud ebaõnn, siis tuleb sellele peeglile teha ebaõnne eemaldamise maagia. Kuna see maagia on küllaltki ohtlik, siis ma ei saa seda jagada. Seda saan ma õpetada sulle silmast silma. Kui sul on nii juhtunud, siis räägin sulle sellest siis, kui me kohtume.

 

Musta riide sees tuleb purunenud peeglit hoida selleks, et kaitsta selle ebaõnne energia korral suurema kahju tekkimist. Must riie hoiab kõiki energiaid madalamal tasemel ja seda on ettevaatlikkuse jaoks vaja rakendada.

 

Peegel, mis iseenesest alla kukub, ilma füüsilise jõu ja väeta - kuulutab ette perekonnasisest probleemi või isegi surma.

 

MINU ERILINE SIDE PEEGLITEGA

 

Mul on äärmiselt eriline side peeglitega, ma saan nende käest väga palju energiat ja jõudu juurde. Jagan tükikese enda elust sulle ja räägin, mis mina peeglite kaudu näen. Igakord, kui ma peeglisse vaatan, hakkan ma nägemusi nägema. Nägemusi iseenda kohta. Näen visioone, mõtteid, pilte, sõnu ja kõike seda, mis minuga kohe-kohe hakkab seotud olema. Ma näen peeglite kaudu iseenda tulevikku ette. Ma kasutan peegleid selleks, et küsimusi hingedelt küsida iseenda kohta, kuid enamus nägemusi tulevad minu teele ilma küsimusi küsimata. Kui ma jään kasvõi sekundi kauemaks peeglisse enda silmadesse vaatama, siis hakkan nägemusi ka nägema. Tegelikult on aga nii, et keegi teine seisab selle teispoolsuse värava juures ja näitab mulle midagi, mida tema teab minu tuleviku kohta. Ilmselgelt on peeglis rohkem maagiat, kui sa arvatagi oskaksid.

 

Peegel on väärtuslik väeese, hoia ja kasuta seda õigesti, et enda ellu häid Ingleid-hingesid ligi kutsuda. Oska neid tervendada, et need avaksid teispoolsuse värava vaid õnne toovatele energiatele.