Olge head kopeerige siia mõne eelmise inglisõnumi tekst ja muutke numbrid 848 järgi ära. :) (see sissejuhatav ja selgitav osa)

 

Selles Inglisõnumis on topelt 8, mis tähendab, et selle numbri vägi on rõhutatud ja selle sõnum on jõulisem, kui number 4 oma. 8 sümboliseerib selles kombinatsioonis Karma seadust, küllust ja rikkust. Number 4 stabiilsust, maise kindlustunde loomist ja töökust. Nende numbrite kombinatsioonist saab välja lugeda Inglite poolt saadetud sõnumi tähenduse.

 

"Külluslikud võimalused ootavad sind!"

 

Kui näed Inglisõnumit 848 ükskõik, kus kohas, kas telefoni pealt kella vaadates või mõõda sõitva auto number jääb sinule silma, siis Inglid kõnetavad sind! Mida nad soovivad edasi öelda? Seda, et ole avatud võimalustele, vaata ringi, sinu elus on võimalus enda elu paremaks muuta ja seda kõike materiaalses mõttes.

 

Inglid soovivad sind abistada ja aidata sul enda elu parandada, selleks aga on neil sinu tuge vaja. Kuna tegemist on topelt 8 siin numbris, siis see eeldab sinu poolset panust ja pingutust. Karma number alati tähendab seda, et sa pead poolele teele vastu tulema, et midagi saavutada. Number 4 aga viitab töö tegemisele, omakorda nende kombinatsioon vihjab sulle väga selgelt, et tee tööd, näe vaeva ja sa saad selle eest tasutud.

 

Kui seda numbrit näed, siis panusta endast maksimaalselt tööd tehes, pingutades ja näidates ennast kõige paremas valguses. See lõpuks tasub end ära. Tee rõõmuga tööd, naudi seda ja lase Inglitel ülejäänud liigutused sinu õnne nimel ära teha.

 

Kui näed Inglisõnumit 848 ja sa tööl ei käi, siis see viitab enesearendamisele, et külluslikud teed saaksid üldse sinu elus avaneda. See on vihje selle kohta, et on õige aeg koolitada end, harida ja õppida juurde midagi, mida sa veel ei oska.

 

Inglid ümbritsevad meid, ole nendega kontaktis ja ma aitan mõista sul, mida nad öelda soovivad. Kõik ülejäänud Inglisõnumid, mille olen juba jõudnud kirja panna leiad siit.

 

Kanna endaga kaasas Inglikristalle, et hoida enda kaitseingliga tugevat sidet. Kanna selleks Ingli Aurat või Aqua Aurat.