Tegelikult on mul väga hea meel vaadata seda, et väga paljud inimesed, kes on suitsetanud, jätavad ühel hetkel suitsetamise maha. Mida aeg edasi, seda vähemaks seda ka jääb ja seda kõike sellepärast, et inimese hing muutub targemaks ning hing oskab ära eristada õige ja vale. Õige ja vale, mis meie keha tervendab ning mis kahjustab.

 

Suitsetamine ei ole loomulikult võrdväärne sõltuvus alkoholismi ja teiste raskete sõltuvustega, kuid seda peaks samuti tõsiselt võtma.

 

Suitsetamine - kõigepealt soovin ma lahti seletada sulle selle, miks inimesed üleüldse suitsust ehk tubakast sõltuvusse satuvad. Sõltuvusse võib igaüks jääda, kes suitsu proovib. Selleks, et sellest sõltuvusse jääda, peab sellel samal hetkel, kui sa seda proovid, sinu Kurgutšakra tasakaalust väljas olema. Miks? Sellepärast, et kui Kurgutšakra oleks tugev ja see energia kanal töötaks sinu Tšakrate süsteemis ideaalselt, siis ta ei omasta tubaka sõltuvust. Nõrk Tšakra on see, mis võtab sõltuvust tekitava aine endale vajaduseks. Seega, kui sina oled tubaka sõltlane, siis tea seda, et sellel hetkel, kui sa seda tarbima hakkasid, siis sul oli Kurgutšakra väga nõrk või isegi haige.

 

Miks siis nõrk Kurgutšakra tubakale nii vastuvõtlik on? Esiteks, mida teeb tubakas - see leevendab sinu emotsionaalseid probleeme, aitab sul rahustada välja ütlemata emotsioone, stressi ja pinget. Kui sinu Kurgutšakra on tasakaalust väljas, siis need samad teemad peaksid sinule stressi põhjustama. Tubakas on see, mis leevendab neid probleeme ja see hakkab sulle automaatselt meeldima. Nii sa jäädki sõltuvusse, sinu alateadvus nõuab tubakat kuna sinu Kurgutšakrale on vaja tervendust anda.

 

See tervendus ei ole aga positiivne, see mõjub vaid hetkeliselt. Tegelikult on aga nii, et tubaka suitsetamine võib kasulik olla vaid hetkeks, vaid sellel ühel korral ja ülejäänud tarbimine tegelikult lõhub Kurgutšakrat. See on nii, et kui sinu Kurgutšakra on tasakaalust väljas ja katki, siis sellel Tšakral ei ole oskust tubakat tarbida nii, et sa saaksid sellest vaid kasu ning lõpetaksid selle tarbimise koheselt, kui see kasu on kätte saadud. Tubakas ei tervenda Kurgutšakrat, vaid annab sellele hetkelist leevendust ja see on ka põhjus, miks sinu Tšakra seda uuesti ning uuesti soovib tarbida. 

 

Erinevates tervenduse rituaalides suitsetatakse tubakat vaid selleks, et hetkelist kasu sellest saada. Seda ei tarbita mitte kunagi rohkem, kui korra üle pika aja jooksul. Inimesed aga ei suuda mõista seda, et tubaka liigtarvitamine viib sind veel sügavamasse depressiooni, stressi ning muudab sind närviliseks.

 

Kui tubakat pidevalt tarvitada, siis sa muudad iga suitsu tõmbamisega oma Kurgutšakra nõrgemaks, nõrgemaks ja veelgi nõrgemaks. Miks? Sa muutud sellest sõltuvusse, kuna sa ise arvad, et sul läheb seda vaja ja see mõte tekib sellepärast, et see leevendab vaid hetkeliselt sinu närvilisust. See, kes tarbib tubakat, ta teab ise täpselt sama hästi, et see mõjub rahustavalt vaid sellel hetkel, kui sa seda teed ja peale suitsetamise lõpetamist mõne hetke pärast see tunne kaob.

 

Tubakas on taimne produkt ja igal taimel on oma maagiline vägi. Tubakas anti Maa peale selleks, et seda saaks kasutada inimese koheseks lõõgastamiseks ja seda selleks, et teha temaga läbi mõni tervendus rituaal. Seda samuti kõike selleks, et ta ei tunneks valu tervendamise ajal ja ta suudaks tervenduse vastu võtta. Ülejäänud viis tubakat tarbida on inimese füüsilisele ja vaimsele kehale kahjulik.

 

Täna räägin ma sellest, kuidas see vaimset keha kahjustab. Üks kõige suurem kahjulik omadus ongi sellel see, et see blokeerib Kurgutšakra töö ja tekitab sellesse Tšakrasse emotsionaalseid haiguseid. Üheks probleemiks, mida suitsetamine põhjustab on ebakindlus. Ebakindlus on Kurgutšakraga seotud probleem ja sellest ebakindlusest areneb edasi veel otsustusvõimetus.

 

Mida rohkem sa suitsetad, seda sügavamale juurdub sinu Kurgutšakra probleem. Sa saad endale ülemuretsemise, stressi, ärevuse, ärevushäire, otsustusvõimetuse, ebakindluse ning sinu emotsionaalne tasakaal kaob ära. Mida kauem sa suitsetad, seda tihedamini hakkavad just sellised emotsioonid sind tabama ja sellest tekib ka pidev soov uue suitsu järele.

 

Suitsetamisest on tegelikult imelihtne vabaneda, kuid sellest ei piisa, et sa annad endale teada, et see on kahjulik. Suitsetamisest saab loobuda siis, kui sinu soov sellest loobuda tuleb otse südamest ehk Südametšakrast. Nagu ma olen eelnevalt enda seanssidel ehk loengutel rääkinud, et Tšakrad kõik mõjutavaid teisi Tšakraid. Eriti see Tšakra mõjutab teist Tšakrat, mis asub selle sama Tšakra all. Ehk Südametšakra asub Kurgutšakra all ja kui sa saadad Südametšakra seest positiivset signaali välja ehk südamest soovid suitsetamisest loobuda, siis sa paned Kurgutšakrale blokaadi peale. Sellise blokaadi, mis ei vaja enam tubaka maitset.

 

Kui sa soovid suitsetamisest loobuda, siis sa pead sellele pidevalt keskenduma, pidevalt mõtlema selle peale, et sa sooviksid sellest vabaneda, vastasel juhul sa ei saa sellest lahti.

 

On olemas erinevaid kristalle, mida tuleks otse Südametšakra ja Kurgutšakra kohal ehk kaelas kanda, millel on oskus seda soovi sinus tekitada. Need kristallid annavad sinu Südametšakrasse soovi suitsetamisest loobuda. Nendeks kristallideks on Suitskvarts, Dalmaatsia Jaspis, Gagaat ja Piltjaspis. Kui sa hakkad ühte nendest kristallidest kandma, siis enne kandma hakkamist võta see kristall kätte ning soovi selle kristalli sisse soov. Soov, mis aitaks vabastada sinu meeltest suitsetamise vajaduse. Siis asu seda Südametšakra ja Kurgutšakra kohal kandma. Kui on tegemist tubaka sõltuvusega, siis soovitan neid kristalle vähemalt kuus kuud järjest kanda, et need saaksid seda emotsiooni vabastada, mis sulle sõltuvust tekitab.

 

Kui sa suitsetad ja teed seda aastaid järjest, siis see ei lase sinu intuitsioonil edasi areneda. Need inimesed saavad väga palju valenägemusi, tajuvad halba seal, kus halba ei ole ja unenägudesse võivad tekkida luupainajad. Seda kõike sellepärast, et tubaka sõltuvus teeb Kurgutšakra kanali katki ning selle ümber tekivad ka Auras augud. Kui Auraväljas on augud, siis tuleb sinu ellu valet informatsiooni, mis ajab sind segadusse.

 

Suitsetamise vajadus tekib Kurgutšakra probleemidest ja suitsetada soovivad eriti veel need inimesed, kes ei suuda enda emotsioone, tundeid ja loomingulisust sõnadesse panna. Siis tekib soov suitsetamise järgi, kuna sinu meeltes tekib selline reaktsioon, kus sa tunned, et see aitab sul kõike seda teha. Tegelikult nii aga ei juhtu!

 

Inimesed, kes ei suitseta või kes lõpetavad suitsetamise ära, need inimesed on õnnelikumad. Esiteks oskavad nad end paremini väljendada, end teistele inimestele selgeks teha, nendel on suure tõenäosusega ka parem suhteelu. Seda kõike sellepärast, et Südametšakra suudab enda energiaid ülemistesse Tšakratesse paremini edasi saata. Kui sa aga suitsetad, siis sa takistad iseendal täisväärtuslikult elada. Näiteks suitsetamine tekitab ka suhtesse probleeme, need inimesed, kes suitsetavad, avaldavad enda armastavaid emotsioone vähem ja näitavad kirge ka vähem välja. Seda sellepärast, et tubakas blokeerib sinu emotsioonid sinu meeltesse kinni ja see ei lase sul füüsiliselt end väljendada.

 

Suitsetamise vajadus ei teki mitte sinu füüsilisel kehal, vaid sinu katkisel vaimsel kehal. Seega ainuke viis, kuidas sellest vabaneda on läbi soovi sellest vabaks saada. See on ka põhjus, miks suitsetaja ei saa loobuda tubaka vajadusest siis, kui keegi teine tal soovitab seda teha. See saab lõppeda vaid siis, kui sa saadad Südametšakrast signaali välja, et sul ei ole vaja seda!

 

Veelgi enam ei tohiks mitte kunagi lapseootel naine suitsetada, see mõjutab last spirituaalses mõttes väga halvasti. Andes lapsele väga tõsise Kurgutšakra probleemi, andes sellega edasi ebakindlat iseloomu. Suitsetajatest emade lapsed, kes on raseduse ajal tubakat tarvitanud, muudavad enda last ise negatiivsemaks, melanhoolsemaks ja nendel lastel ei ole enesekindlust. Nad sünnivad selle probleemiga!

 

Kui suitsetamine ära lõpetatakse, siis enamus inimesi hakkab meeletult sööma ja sellel on olemas ka oma seletus. Suitsetamisest loobudes sinu Kurgutšakra hakkab alles vaikselt tervenema ja sinu meeled otsivad teist lahendust Kurgutšakra probleemide leevendamiseks. Siis haaratakse toit ja leevendatakse läbi toidu seda lünka, mida ennem täitis tubakas. Toidul on olemas oskus Kurgutšakrat maandada ja see on põhjus, miks tekivad peale suitsetamisest loobumist meeletud isud.

 

Suitsetamise lõpetamine avab sinu meeled, võimendab sinu intuitsiooni ja oskust iseenda eluga hakkama saada. Suitsetamisest sõltuvuses olemine pidurdab sinu spirituaalset kasvamist. Tubakas on ravimtaim ja seda peab kasutama teadlikult ning täieliku oskusega sellega ümber käia.

 

Pikaajaline suitsetamine lõhub Kurgutšakra ära ja tekitab füüsilisse kehasse haiguseid.