Viimasel ajal aina rohkem on nõu küsitud külluse energia suurendamise kohta ja rahakarbi loomise kohta. Nüüd panen veidi põhjalikumalt kirja selle karbi ja selle loomise kohta.

Külluse karp on selline karp, mille sa lood külluse kristallide, raha ja teiste elementidega iseendale ning enda perekonnale. Sinna sa hakkad millegi konkreetse jaoks raha koguma või teed sellest lihtsalt sularaha hoidmise karbi. Samalajal see, mille sa lood, hakkab sinu perekonda head õnne ligi kutsuma.

Milleks luua endale külluse karp?

- Külluse kristallid aktiveeruvad raha energiast ja hakkavad
perekonda head õnne ligi kutsuma.
- Tõstab sinu kodu positiivset energiat.
- Aitab perre headel võimalustel ja ka tööl tulla.

Millal on kõige õigem aeg selle loomiseks?

- Seda võib luua igal ajal, kõige parem aeg
selle loomiseks on loomulikult õige Kuu faas,
mis on seotud külluse energiaga.
- Pigem on nii, et sinna lisatakse aeg-ajalt
kristalle juurde ning tehakse külluse maagiaid
nende kristallidega.

Kus kohas võiks olla külluse karp minu kodus?

-
Sinu kodu külluse nurk asub ilmakaarte järgi
Kagus, see on koht, kus külluse kristallid, raha
maagia ja külluse elemendid hakkavad sinu jaoks
tööle.
- Kui Kagu ei sobi sinu jaoks võid selle luua ka kodu
keskpaika.

Külluse karpe võib majas mitmeid olla. Üks on selleks, et koguda sinna raha ja head õnne ühele konkreetsele eesmärgile. Teine aga lihtsalt karp, kus hoitakse pidevas kasutuses olevat sularaha.

Külluse karp võiks olla ideaalis kuldset värvi. Kuldne värv tõmbab materiaalset õnne ligi ja sobib väga hästi selle raha maagia tegemiseks. Kui kuldset karpi ei leia (tavaliselt on seda väga raske leida), siis teine kõige parem variant on selleks kasutada puidust karpi. Karbil peab kindlasti olema kaan.

Kui leiad, siis karbi peal võiks olla ka külluse sümboleid, mis omakorda aitavad sinu raha maagial tööle hakata. Erinevateks külluse sümboliteks on näiteks:

- Elevant
- Kala
- Kilpkonn
- Konn
- Puu
- Päike
- Suled
- Buddha

Karp võiks olla uus, ilma eelneva otstarbeta, et selle energia oleks puhas. Enne külluse karbi kokku panemist käi see karp eelnevalt Salvei suitsu või mõne külluse viiruki suitsuga üle. Lase lihtsalt sellel viirukil seal kõrval suitseda. Külluse viirukitena sobib Aaloe, Kaneel, Patšuli või näiteks ka Kanepi viiruk. Seda selleks, et anda karbile edasi sõnum "Küllus!".

Külluse karbi jaoks leia enda kodus koht, mis võiks selle kohaks ka jääda. Ei ole eriti hea, kui seda pidevalt tõstetakse ühest kohast teise.

Külluse karbi põhja võib panna hobuse poolt kasutatud hobuse raua, kui selle kusagilt leiad. See on head õnne toov ja sobib ideaalselt raha maagiasse.

Külluse karpi hakkad koguma raha ja see karp ei tohiks mitte kunagi rahast tühi olla ka siis, kui sa kasutad seda raha või võtad suure osa välja. Alati peaks jääma sinna münte ja sularaha.

Alustad karbi tegemist nii, et esmalt lisad sinna vähemalt 5 erinevat külluse kristalli koos sularaha ja müntidega. Hiljem võid ükskõik millisel ajal sinna raha juurde lisada, aga kristalle lisad alati nii, et eelnevalt puhastad viirukitega selle karbi ära. Viirukid on need samad, mille panin kirja üleval poole tekstis.

Raha võiksid sinna krapi lisada vähemalt iga kuu, kasvõi midagi ja natukene, kui rohkem lihtsalt ei ole võimalik. Soovitan sinna järk-järgult koguda erinevaid rahatähti ja münte. Ideaalne on ka see, kui rahatähed on välisriikide omad, seda võimsamaks selle karbi väärtus muutub.

Külluse karbi kõrval võiks hoida rahapuud, olgu selleks rahapuuks Sulgvõhk või Ahvileivapuu ehk Turdleht. Ka sinna peale võib asetada külluse kristalle, et see Kagu energiat suurendaks ja külluse aktiveeriks töötama sinu kasuks. Kui sul on olemas suurem Ahvileivapuu, mis kasvab juba külluse kristallidega koos, siis võta sellest oksi ning pane need mulda ja tee endale külluse puid juurde.

Soovitan ühe korra kuus vähemalt selle karbi juures lasta külluse viirukitel suitseda, et nende kristallide ja selle raha maagia energia oleks pidevalt jõus ning töötaks sinu kasuks.

Külluse karbis võib hoida Kaneeli koori, kuivatatud Basiilikut, Loorberi lehti ja isegi Kadaka või Pihlaka oksa. Need taimed toovad sinna maagiasse head lisaenergiat.

Soovitan külluse karpi lisada ühel hetkel Tsitriin geoodi, sellel on oskus külluse kristalle omavahel tööle seada.

Külluse karbi loomise ajal soovitan väikeseid kristalle karbi põhja panna, võid kasutada chipse nagu näiteks Rohelise Aventuriini, Karneooli või Tiigrisilma.

Sinna karbi juurde soovitan luua küünlaaluse, mis aktiveerib külluse karpi. Võid luua ise selle, näiteks piisab ka ainult sellest, et rohelist värvi küünalt sellel põletada (roheline küünal kutsub küllust ligi ja aktveerib külluse kristalle). Või kui leiad mõnest poest sellise küünlaaluse, millel on külluse sümbolid või on kuldset värvi, see oleks samuti head õnne toov. Võid luua ka külluse kristallidest koosneva aluse, millel hoida rohelist küünalt. Aeg-ajalt põleta seda küünalt selles nurgas ja eriti tee seda Täiskuu loomise ajal või hoopis sellel Kuu faasil, mis on seotud küllusega.

Kagu nurgas võiksid hoida ka teisi külluse elemente, nagu näiteks elevandi kujukesi või hoopis kala pilti, mis tõmbavad head energiat sinna ligi. Kagu nurk vajab puidu energiat ja sellepärast soovitan ma seal ka rahataime hoida.

Sularaha võid selles karbis hoida rohelise, kuldse või kollase koti sees või lihtsalt kristallide peal.

Karp ei tohiks olla kindlasti külalistele kättesaadaval kohal või sinna peale võib sellisel juhul asetada Tsitriin geood küünlaaluse või suurema geoodi, et sinna naljalt keegi sisse ei vaataks. Tsitriin geood küünlaalust võib kasutada ka rohelise küünla põletamise asemel.

On olemas teatud kristallid, mis aitavad küllust ligi kutsuda ja head õnne luua. Need kristallid panin ma siia kirja ja kui neid rahakarbis hoida, hakkavad need rahale raha maagiat tegema.

KÕIK VÕIMALIKUD KÜLLUSE KRISTALLID KÜLLUSE KARBI SISSE:

Esialgu on vaja 5 erinevat, hiljem võid juurde lisada neid kristalle, et võimendada enda raha maagiat. Hea on ka see, kui lisatakse täpselt samu kristalle, mis juba olemas on, et konkreetse kristalli vägi võimenduks.

1. TSITRIIN , Tsitriin tipp, Tsitriin geood
2. KARNEOOL
3. TIIGRISILM
4. KRÜSOPRAAS
5. ROHELINE AVENTURIIN


Esimesed viis on soovituslikud kristallid
 külluse karbi loomiseks.


6. PILTJASPIS
7. PÜRIIT
8. MARIAMI JASPIS
9. KALKOPÜRIIT
10. ROHELINE KVARTS
11. BUDDHA
12. MALAHHIIT
13. TANGERIIN AURA KVARTS
14. SAMMALAHHAAT
15. KOLLANE KVARTS
16. MOLDAVIIT
17. SMARAGD
18. VEREKIVI
19. TÜRKIIS
20. FUKSIIT
21. MÄEKRISTALL
(aitab
kristalle võimendada)

Lisaks sobib külluse nurgas hoida Tiigrisilma või Tsitriini püramiidi, mis aitab külluse energial pidevalt aktiivne olla ning sinu kasuks tööd teha.

Kristallidele veidi ka seletust juurde. Tsitriin toob igas mõttes sulle head õnne ja seda igas valdkonnas.  Karneool toob erialast head õnne, oskust leida ka see "enda tööd". Tiigrisilm toob selles valdkonnas head õnne, kus sa töötad. See toob sinu enda tegemistesse küllust ja head tasu. Krüsopraas on universaalne õnne kristall, mis aitab soodsaid teenimise viise tuua sinu ellu. Roheline Aventuriin toob head tööalast õnne ja on seotud raha energia ligi tõmbamisega. Piltjaspis on neile, kes soovivad omal käel midagi teha ja sellest vastavat tasu ka saada. Sama teeb Mariami Jaspis siin komplektis. Püriit peegeldab teiste külluse kristallide energiat läbi Tsitriin geoodi universumisse teele. Püriidil on oskus sinu soove teele saata, mis on materiaalsed, et sinu saatus muudaks sinu teed külluse poole soodsamaks. Kalkopüriit aitab kaitsta seda, mis on kord loodud ja aitab hoida ära laostumist, samas aitab see ka küllust ligi kutsuda. Kõik ülejäänud kristallid kutsuvad materiaalset jõukust sinu ellu.

Aeg-ajalt ma kirjutan maagiaid, mida saab teha olemasolevate kristallidega. Kui maagias on kirjas, et võib külluse karbi kristalle kasutada, siis kindlasti ka kasuta see enda jaoks ära!

Neid külluse kristalle on veel, nende kristallide juurde on alati jutu sees märgitud, et nendel on sellised omadused. Esialgu ma arvan, et sellest nimekirjast peaks piisama. Kindlasti tulevikus kirjutan neid siia juurde!

Külluse karpi võib hiljem lisada erinevaid rahamaagiaid, mida elu jooksul teed, et seda maagia karpi võimendada. Võimalusel lisage pidevalt kristalle ja ka raha!