Iga kristall kannab endas unikaalset väge ja energiaid muutvaid omadusi, aga ka igal metallil ning väärismetallil on oma eriline vägi. Hõbe on üks väärismetallidest, mida kasutatakse väga laialdaselt ehete valmistamisel ja eriti palju kasutatakse seda kristallehete valmistamisel. Kristalle pannakse kokku hõbedaga seetõttu, kuna sellel on väga tugev spirituaalne jõud kristalle juhtida. Aga kas sa ka tead, mida hõbedane sõrmus, ripats või kaelakee sinu Auras tegelikult teeb? Sellel on väga palju erinevaid omadusi, alustades intuitsiooni tugevdamisest kuni stressi maandamiseni.

HÕBEDA VÄGI

- Intuitsiooni tugevdamine
- Naiseliku energia võimendamine
- Sensitiivsemaks muutmine
- Stressi maandamine
- Kuu rituaalide ja maagiate võimendaja
- Tšakrate energia kanalite avaja
- Spirituaalsemaks muutja
- Telepaatilise väe suurendamine
(ennekõike telepaatia lähedaste inimeste vahel)
- Materiaalne edu ja külluse ligi tõmbaja
- Aitab paremini ära tunda ohtu ja
salakavalaid inimesi
- Muudab selle kandja rahulikumaks ja
tasakaalukamaks
- Parem enesekontroll
- Hõbeda kandmine aitab tasakaalustada
hormoone ja tervendada neid

NAISELIK ENERGIA Hõbe kannab endas naisenergiat, mis tähendab seda, et hõbeda kandjal aitab see leevendada agressiivseid iseloomu omadusi, liigset impulsiivsust või tulist meelt, mille olemasolu sümboliseerib meesenergia üleküllust.

KUU MAAGIA Hõbeda kandmine eriti koos mõne kristalliga aitab erinevaid kuu maagiaid või rituaale edukamalt ellu viia ja neid teha. Hõbe on tugevalt seotud Kuu ja selle jõuga. Hõbedat tuleks Täiskuu ajal kanda, et see energiat talletaks sinu enda abistamise jaoks.

Hõbedal on oskus avada erinevaid Tšakra kanaleid tervenemiseks ja töötamiseks. Seetõttu valmsitatakse palju Tšakra ehteid just hõbedast, mitte kullast ega ka mõnest teisest metallist. Seega näiteks Südametšakra tervendamiseks kandes Roosat Kvartsi koos hõbedaga avab see Roosat Kvartsi kiiremini selle Tšakra jaoks tööle.

Hõbeda kandmine äratab intuitsiooni arenemisele, võimendab selle kiiremat tugevnemist ja aitab spirituaalset energiat Auras hoida. Näiteks, kui sa tegeled iseenda arendamisega, siis hõbeda kandmine ükskõik millisel kujul aitab tehtud tööd ja õpinguid säilitada.

Hõbeda kandmine muudab inimest stabiilsemaks, aidates tal enda mõtteid, emotsioone ja sõnu rohkem kontrollida. Hõbe aitab paar korda läbi mõelda oma sõnad ennem, kui need välja võiksid öelda.

RAHU JA ARMASTUS Hõbedal on oskus maandada emotsioone, muuta inimest tasakaalukamaks, rahulikumaks, sensitiivsemaks, tolerantsemaks ja armastavamaks. Hõbeehteid valmistatakse rahu ja armastuse kristallidega ning nendest tehakse ehteid, et need kristallid töötaksid mitmeid kordi kiiremini, kui need ilma hõbedata teeksid. Seega kui kanda Kuukivi, Morganiiti või Larimari hõbe keti otsas või nendel kristallidel on hõbedast kinnitused, siis need toimivad lihtsalt mitmeid kordi kiiremini. Hõbe on nagu Mäekristall, millel on oskus teisi spirituaalseid esemeid võimendada. 

SALAKAVALUS Hõbeda kandmine aitab intuitsioonil areneda, aga eriti konkreetselt aitab see just avada ohutaju, oskust näha olukorra reaalseid tagamaid ja ära tunda salakavalaid inimesi, kes ei tohiks sinu ellu kuuluda. Salakavaluse ja ohu ära tundmise jaoks sobib hõbe kõige paremini kokku Oonüksi, Kullisilma või Turmaliinsuletistega Kvartsiga.

ENERGIATE TAGASI PEEGELDAMINE Hõbedal on jõudu saata välja seda, mida mõtled ehk kui kannad hõbedast ehteid ja mõtled kellegi suhtes positiivselt, siis see saadetakse teise inimese Aurasse kiirelt ning samamoodi ka negatiivsete mõtetega. See on hea omadus selleks, et kristallid on samuti võimendatud hõbeda kandmisel. Kristallide toime saadetakse kiirelt välja ehk kui kannad hingesugulase kristalli, soovid endale hingesugulast leida ja kannad Rodokrosiiti, siis hõbe saadab Rodokrosiidi sõnumi kiiremini hingesugulaseni, et ta saaks leida tee sinuni.

MATERIAALNE EDU

Tavapäraselt seostatakse kulda külluse ja jõukusega, aga hõbedal on samuti see omadus olemas. Küll aga hõbe ei tööta külluslikult meestele, vaid ainult naistele. Seega, kui kanda hõbedat koos mõne küllusliku kristalliga, nagu näiteks Krüsopraasi, Rohelise Aventuriini, Tiigrisilma või Variskiidiga, siis nende külluslikud omadused võimenduvad.

HÕBEDAT TULEB ENERGEETILISELT PUHASTADA

Nagu ka kristalle tuleb puhastada rituaalitaime suitsuga, eeterlike õlide auru, viirukite või küünalde kõrval, siis tuleb ka puhastada hõbedat. Seda selleks, et saada hõbedasse kogutud negatiivsest energiast lahti. Kui sa kannad väeeset endaga, siis need aitavad sulle senikaua jõudu anda, kuni nendes jõudu on. Kui väeesemeid puhastada iga kuu korralikult, kas siis Täiskuu või Noore Kuu loomise ajal, siis see aitab säilitada selle eseme jõudu. Hõbe on informatsiooni koguja ja seetõttu peab seda puhastama. Kui hõbe on koos mõne kristalliga, siis lähtu selle kristalli loomusest ja sellele vajalike puhastustaimedega, aga kui hõbe on ilma kristallideta, siis puhastatakse seda kindlasti teada-tuntud Salveiga. Salvei puhastus on juba seetõttu vajalik ja kasulik, kuna selle suits puhastab ka füüsiliselt bakteritest.
Juhul, kui hõbedat ei puhastata energeetiliselt, siis see võib stressi tekitama hakata, seega soovitan soojalt kõigil enda jälgijatel, enda ehete kandjatel oma ehete eest suurt hoolt kanda, et need saaksid sind maksimaalselt aidata.

Mina isiklikult soovitan kõigil neil kanda hõbedast valmistatud ehteid, kes soovivad enda stressi maandada, kõrget vererõhku maandada ja spirituaalsemaks muutuda.
Hõbedat ei ole soovitatav kanda neil, kes kannatavad depressiooni all või kes on ära kaodanud reaalsuse taju. Sellisel juhul võimendab hõbeda kandmine seda probleemi ning on soovitatav hoopis kulda kanda, mis aitab kahe jalaga rohkem maapeale tulla ja rõõmsamaks muutuda.

Kõige võimsamini mõjutab hõbe Kalade, Vähi ja Skorpioni tähemärgi all sündinuid.