LOVAGE EHK LEESKPUTK JA SELLE RITUAALID

Lovage on taim, mis on saanud oma nime just sellepärast, et kõigepealt hakkasid nõiad seda taime armastuse rituaalides ja selle eliksiirides ära kasutama ning sealt saigi nime Lovage, mis on inglisekeelsest sõnast love ehk armastus tulnud.

Rituaalid, milleks Lovaged kasutatakse - Naiselikkus, ilu, puhastamine, spirituaalne keskendumine, raha ja kire maagias.

ARMASTUSE RITUAAL
Armastuse rituaali jaoks asetatakse vanni vette Lovage rituaali taime kuivatatud või värskeid lehti koos Roosi õitega ning samalajal põletatakse kolme tumepunast küünalt, moodustades nendest kolmnurk vanni kõrvale või selle ümber. Suurendades armastuse energeetikat võib vannituppa samaks ajaks tuua Granaadi, Roosa Kvartsi, Kuntsiidi, Punase Jaspise ja teisi armastust ligi tõmbavaid kristalle. Selline vann aitab avada südametšakra, puhastada seda eelmistest suhetest ning ligi tõmmata uut armastust. Kõige paremini mõjub selline armastuse rituaal Täiskuul või Kuu loomisel.

ARMASTUSE KÜSIMUSTE KÜSIMINE LÄBI PENDLI
Suitsutage Lovage rituaali taime nagu viirukit, kui soovite armastuse teemal küsimusi küsida. Lovage toob kindlaid vastuseid ja aitab probleemidele kiiremini jälile jõuda. Selleks sobib ideaalselt Roosast Kvartsist valmistatud pendel.

ARMASTUSE KRISTALLIDE VÕIMENDAMINE
Lovage on armastuse, erootika, sensuaalsuse ja kirge taim ning seega sobib ideaalselt armastuse komplektidesse lisaväe andmiseks. Eriti kasulik on see armastust ligi tõmbavate kristallide võimendamiseks nagu näiteks Smaragdi, Topaasi, Granaadi, Punase Aventuriini jne.

INTUITIIVSED UNENÄOD
Kuivatatud Lovage rituaalitaime lehti hoitakse kristallikomplektides, mis on konkreetselt valmistatud Inglitega kontakti saamiseks ning nende käest läbi une sõnumite kuulmist. Lovage sobib ideaalselt nende kristallide keskele, aidates Inglitel kiiremini ühendust saada meie eeterkehaga ning jõuda meiega ühele dimensiooni lainele. Ingli kristallideks võiks koos Lovagega olla näiteks Angeliit, mis on põhiline Ingli kristall, Küaniit, Seleniit, Skolessiit, Tselestiit, Muskoviit ja paljud teised unenägudega ja Inglitega seotud kristallid. Kui Lovaged kombineerida kristallidega, on soovitatav rituaalitaime hoida eelistatavalt heleda riide sees, et taime mõju kestaks kauem. Aeg-ajalt oleks hea taime lehed vabasse loodusesse viia ning uued lehed asemele tuua, et energia säiliks.

Lovage teed valmistatakse, et suurendada intuitsiooni arengut, tuua öösel prohvetlike unenägusid ning kontakteerumiseks oma teejuhiga.

SPIRITUAALNE PUHASTAMINE JA ENERGIATE LIIKUMA VIIMINE ENDA KEHAS
Lovage lehti asetatakse vannivette ning samalajal põletatakse kolme valget värvi küünalt, et puhastusprotsess saaks käima hakata. Lovagel on oskus meie kehast eemaldada ebakõlad, mis ei lase meie intuitsioonil areneda ja eriti kasulik on see neile, kes tegelevad ravitsemisega või töötavad meditsiini valdkonnas, kus me võime kogemata võtta teiste halba energeetikat külge. Siis Lovage aitab selle ära eemaldada ning suurendada meie enda spirituaalset kasvamist. Vannivee tegemine rituaali taimedega on iidne traditsioon ja üks võimalustest, kuidas taimi enda kasuks ära rakendada. Hiljem tuleb Lovage lehed vabasse loodusesse viia nagu kõik taimed peale kasutamist ning küünlaid võib järgmisel puhastusel uuesti kasutada.

RAHA, KÜLLUSE JA MATERIAALSETE KRISTALLIDE PUHASTAMINE
Külluse kristalle tuleb puhastada,et nende mõju meie kodule oleks maksimaalne, selleks suitsutatakse Lovage rituaalitaime nagu viirukit nende kristallide kohal.

Lovage rituaalitaime lehti vahetatakse komplektides igal Täiskuul, siis kui ka teisi puhastusi tehakse, aga seda ei hoida mitte rohkem kui kolm kuud. Rituaali taimi tuleb vahetada, kuna nende mõju kaob järk-järgult ära.