Amasoniit on üks lisakristallidest, mis kuulub ennustuskristallide komplekti. Iga kristall annab veelgi täpsema tulemuse ennustamisel, mida rohkem on komplektis kristalle, seda täpsema vastuse sa enda küsimusele leiad. Seega on soovitatav ka peale põhikomplekti lisada teisi kristalle komplekti.

VASTUS: Amasoniit jõuab sinu juurde siis, kui sulle soovitakse öelda, et võta aeg maha, rahune või hoopis seda, et rahu aeg on sinu poole teel. Igatahes Amasoniit kannab vaid head emotsiooni endaga ja see on lausa positiivne ettekuulutus, kui sa selle kristallide ennustuskomplektist välja võtad.

- SUHETE teemal ütleb Amasoniit seda, et peagi on saabumas sinu suhete teemasse rahu ja selgus. Kui sa oled viimasel ajal rahutult ennast tundnud, siis nüüd asjad lahenevad.

- REIS Reisi küsimuse korral soovitab Amasoniit reisimist ette võtta, see kulub sulle ära ja kõik läheb ilusti.

- TÖÖ Tööalaselt annab Amasoniit vihjeks, et kõik laabub ladusalt ja asjad jooksevad ise õieti paika. "Ära muretse" on Amasoniidi sõnum sinule.

- TERVIS Tervise poole pealt on Amasoniidil vaid öelda seda, et liigne muretsemine mõjub sinu südamele halvasti ja see võib olla sinu kõige nõrgem koht täna.

PÄEVASÕNUM Päevasõnumina toob Amasoniit teate, et tänane päev tuleb ilus, rahulik, lõbus, lausa mõnus ja hea. Seega ilusat päeva algust!

Põhilised märksõnad: puhkus, rahu, hea on olla, mine reisile.