Pistaatsiapähkel on kindlasti paljudele üks lemmikumaid pähkleid, kuid oled teadlik ka selle tervendavatest omadustest. Pistaatsiapähkel on kasulik sinu füüsilisele tervisele, kui ka vaimsele tervisele. Sellel on olemad omad erilised energia, mida seda süües see sinu Aurasse edasi kannab.

 

Lihtsalt kujuta ette, kuidas taimede vägi suudab Aurasse kinnituda. Kui sa midagi sööd, tegelikult ei ole vahet, mis see asi on, kuid igal söögil on oma energia. Kui sa selle ära sööd, siis sinu keha mitte ei käsitle vaid ainult selle füüsilist tekstuuri, vaid ka vaimset poolt. Süües laguneb söögi vaimne energia ja see kandub sinu Auravälja ning konkreetsesse Tšakrasse. See sama energia jääb üldiselt päevaks või isegi nädalaks sinu kohale kumama. Mõjutades sinu mõttemaailma, sinu enesetunnet selle emotsionaalses mõttes ja muutes sinu Aura tugevamaks või nõrgemaks. Loomulikult oleneb sellest, mida sa sööd. Kõik toituained, mida sa tarbid, kõik mõjutavad sinu emotsionaalset keha. Täpselt sama moodi mõjutab sinu hinge ka Pistaatsiate söömine.

 

Pistaatsiapähklid on väga tervislikud, kui sa neid õieti sööksid. Need ei tohiks olla kindlasti röstitud, kui sa soovid Pistaatsiate tervendavat väge endale saada nii füüsilises, kui ka vaimses mõttes. Seega, kui lähed Pistaatsiaid endale otsima, siis otsi neid röstimata kujul!

 

SÜDAMETŠAKRA TERVENDAJA

 

Pistaatsiapähklid on teada tuntud enda südameveresoonkonda tervendavate omaduste poolest. Pähkel, mis aitab diabeediga võidelda ja seda ka ära hoida. Juba neid fakte Pistaatsiate kohta teades võiksid olla ju ka motivatsiooniks, miks seda pähklid süüa. Kuid see ei ole loomulikult kõik, mida Pistaatsial sulle anda on. Pistaatsiapähkel tervendab sinu südameveresoonkonda füüsilises mõttes ja vaimses mõttes aitab see tervendada Südametšakrat. Mõlemad on omavahel seotud. Seega füüsiliselt ja vaimselt terveks.

 

Pistaatsiapähklid kannavad endaga kaasas rohelist Auravärvi ja kui sa sööd Pistaatsiaid, siis sa annad enda Südametšakrale vajalikku tervendust. Südametšakra täie tervise juures pead olema inimese Auras roheline ja Pistaatsia aitab seda tervendust sellele Tšakrale anda, et selle Tšakra värvus oleks õige. Enamus inimeste silmad ei tuvasta Tšakrate värve, seda oskavad vaid selgeltnägijad näha ja ka mitte kõik.

 

Kui sa sööd Pistaatsiapähkleid, siis mõne aja möödudes hakkab sinu Aura reageerima ja selle taime väge endasse neelama. Peale nende söömist toimuvad sellised reaktsioonid sinu Aurakehas:

 

- "Energialekked" Südametšakra kohal eksisteerivad energialekked, Auras olevad augud ja ebakõlad kinnituma. Taastud energiakaitse kiht täpselt Südametšakra kohal. Mida katkisem on sinu Aura, seda vähem või mitte üldse toimuvad järgmised reaktsioonid sinu Auras.

 

- "Rahulolu" Südametšakrat ergutatakse ehk Pistaatsiad annavad Südametšakrale lisaenergiat juurde. Võid tunda rahulolu seoses suhetega ja armueluga. Võid tunda emotsionaalset leevendust ja närvilisus hakkab ära kaduma. See kõik on seotud sellega, et Pistaatsiad tervendavad sinu Südametšakra kanalit. Toimib analoogselt nagu Roheline Aventuriin.

 

- "Närvilisus ja paanika" Südametšakra on seotud paanikaga ning närvivapustustega. Kui sa soovid enda stressi taset madalamaks viia, siis Pistaatsiad on need, mis suudavad sulle seda pakkuda.

 

- "Küllust Südametšakrasse" Mida tervem on sinu Südametšakra, kui sa Pistaatsiapähkleid sööd, seda kaugemale jõuab selle tervendav vägi. Kui sul ei ole Auras lekkeid ja ebakõlasid, siis aitavad Pistaatsiapähklid anda Südametšakra sisse külluse energiat. Külluse energia sümboliseerib endas jõudu, mis aitab armastust sinu ellu ligi kutsuda. See hakkab toimima alles siis, kui sa pidevalt sööd neid Pähkleid või kui sinu Aura on selle Tšakra kohal terve.

 

- "Armumaagia maha võtmine" Juhul, kui sinu Südametšakra kohal eksisteerib ebaõnn, ära sõnumine või lausa needus, siis toimivad Pistaatsiad teistmoodi. Kui sind on armastuses ära sõnatud, sulle on loits peale pandud ja sulle on armastuse ebaõnne maagiat tehtud, siis Pistaatsiad aitavad veidi purustada seda maagiat.

 

Pistaatsiapähklid tõmbavad väike tükk haaval sinu Aurast loitsu ära, mis on kellegi poolt kunagi sinu armuelu peale saadetud. Kui sa näed, et sinu elus ei vea seoses armastusega ja sa tead, et sa oled kellelegi pahameelt tekitanud, siis tasub Pistaatsiaid süüa. Söö Pistaatsiapähkleid regulaarselt, et ära puhastada enda peal olev armumaagia.

 

Armumaagiat võetakse maha ka nii, kui kantakse endaga kaasas Musta Turmaliini. See on üks tugevaim maagia maha võtja.

 

Pistaatsiapähkleid võid sa erinevates armastuse maagiates leida. Nendega pannake armastuse energiat peale, kuid mina musta maagiat kellelegi ei õpeta ja kui leiad minu maagia, kus Pistaatsiaid on vaja kasutada, siis tea seda, et see on valge maagia.

 

VABAKS SUHTEPROBLEEMIDEST

 

Eelpool tõin välja selle, et Pistaatsiapähklid on ülimalt kasulikud sinu Südametšakrale ehk neljandale Tšakrale. Sellega seoses on need ka väga kasulikud suhteprobleemide lahendajad ja tervendajad.

 

Kui sina ja sinu kallim pidevalt viimasel ajal tülitsete, ei saa omavahel läbi, ei leia ühist keelt ning teie vahel oleks, kui must kass läbi jooksnud - siis sööge mõlemad Pistaatsiapähkleid.

 

Vaarita erinevaid toite, mille retseptides on Pistaatsipähklid või sööge lihtsalt üheskoos neid. Pistaatsid aitavad sinu ja kaaslase vahel oleval pingel haihtuda. Südametšakra tervendajana aitab Pistaatsiapähkel ka pidevast tülitsemisest ja riidlemisest loobuda.

 

KOLESTEROOL JA KEHAKAAL

 

Pistaatsiapähklite söömine aitab ennekõike sinu kolesteroolitaset tasakaalus hoida ja need imeväega pähklid ei lase sinu kehas kahjulikel rasvadel kaua peatust teha. Kolesterooli taseme normaalsena hoidmine on väga vajalik ja enda igapäevase menüü juures peaksid sa kindlasti väga pingsalt jälgima, et sinu toidus on rasvalagundajaid. Pistaatsiapähklite menüüsse lisamine on juba väga heaks alguseks, kui sa soovid kolesteroolitaset alandada ja seda normaalse piiri juures hoida. Lisaks sellele, et Pistaatsiad alandavad kolesteroolitaset, need ka alandavad sinu kehakaalu. Kuna Pistaatsiad on väga head kiudaine allikad, siis need aitavad sinu kehas olevaid rasvu lagundada ja sinu kehakaalu tasapisi alandada.

 

ILUS, SÄRAV JA KAUNIS NAHK

 

Pehme nahk? Midagi, mis enamus inimesi taga ajavad. Nooruslik ja vananematu nahk? Ideaalne eksole. Pistaatsiapähklid on need, mis muudavad sinu naha säravamaks. Pistaatsiapähklite sees on väga palju vitamiine, mis sinu naha tervise jaoks on vajalikud. Seega, kui sa aeg-ajalt sööd Pistaatsiaid ja seda kindlasti mitmel korral kuus, siis sa tegelikult annad enda nahale vajalikku vitamiini, et see tervena püsiks. Seega, kui sul on kuiv ja vananev nahk, siis soovitan Pistaatsiad juba sellepärast, et menüüsse lisada. Ole särav, kaunis ja pehme nahaga!

 

Kuidas Pistaatsiaid süüa?

 

Ennekõike pead sa mõistma, et keha tuleb suunata intuitiivsele toitumisele ehk sa pead kuulama enda tervislikke isusid. Kui sul ühel päeval tekib meeletu isu Pistaatsiate järgi, siis kindlasti leia aega, et neid poest ka endale tuua. Intuitiivne toitmune tähendab seda, et sa lased kehal ise valida selle, mida tal vaja on ja seda juhul, kui see isu viitab taimsele toidule. Kui sa ei ole enda kehaga ja isudega tervislikus kontaktis, siis selle kontakti aitab sul luua järk-järgult tervislike toitude ehk taimede menüüsse lisamine. Mida rohkem taimi sa sööd, seda intuitiivsemaks muutub sinu meel. Seega, kui sa ise ei taba end Pistaatsia isu pealt, siis anna neid pähkleid enda kehale korra ning varsti ütleb sinu keha ise, et kas ta tahab neid veel või mitte.

 

Sa võid neid täiesti ilma lisanditeta süüa ehk puhtal kujul. Kuid mina eelistan Pistaatsiapähkleid erinevate toorsalatite sisse hakkida ja usu mind, salati maitse muutud kümneid kordi mõnusamaks. Lisaks on Pistaatsiapähklid väga heaks proteiiniallikaks ja kui uuesti ning uuesti küsitakse minu käest, kus mina taimetoitlasena enda proteiini saan, siis ikka pähklitest, ubadest, tatrast ja läätsedest. Ja lisaks proteiinile on Pistaatsiapähklid need, mis aitavad toidust saadud raual kehasse imenduda. Kuigi kummaline on see, et lihasööjad muretsevad taimetoitlaste proteiini ja raua saaduste pärast päris korralikult. Aitäh muretsemise pärast, kuid suuremat muret põhjustab mulle inimeste mitteteadlik suhtumine loomalihasse. Minu proteiiniga ja rauaga on siiski kõik korras, aitäh!

 

Kui sul tekib meeletu Pistaatsiapähkli isu, mida see tähendada võiks?

 

Kui sa oled väga intuitiivne toituja, siis sa võid sellist isu rohkem enda meeltes tabada. Juhul, kui sul tekib järsult meeletu Pistaatsiapähkli isu, siis see võib viidata mitmele asjaolule.

 

Ennekõike võib see viidata vitamiini puudusele (nende vitamiinide puudusele, mida Pistaatsiad sisaldavad) või Südametšakra energia kadumisest. See on märk selle kohta, et sa pead kiirelt seda taime sööma, et sinu energiad saaksid taastatud.

 

Üheks võimaluseks, kuid seda esineb harvem on see, et keegi on sind ja sinu armuelu ära sõnunud. Kui sul tekib järsk Pistaatsia isu, siis võis samal ajal keegi sinu suhteelule halvad sõnad peale lugeda. Sellisel juhul peadki sa Pistaatsiaid sööma, et kiirelt blokeerivad energiat enda Aurasse anda nende ära sõnuvate energiate vastu. Selleks, et blokeerida ära sõnumise jõudu.

 

Olge terved, olge hoitud ja olge teadlikud toitujad. Andke oma kehale seda, mis teie keha tervena hoiab.