Väga tihti küsitakse nõu minu käest selles osas, et kuidas loomsest piimast valmistatud toiduaineid asendada taimsetega ja millised on need variandid, mis meie jaoks kättesaadavad on. Mandlipiim on üks parimaid alternatiive loomsele piimale ja ka äärmiselt kasulik sinu tervisele. Mandlipiim on üks kindel toiduaine minu köögis ja mida ma kasutan lehmapiima asendajana. Selle peale, kui ma olen Mandlipiima pakkunud asenduseks, küsitakse minult kohe järgmine küsimus: "Kas see toidu maitset ei mõjuta ehk kas see muudab toidu maitset, mida tavaliselt tehakse loomse piimaga?". Sellele on ilmselge ja lihtne vastus, milleks on "ei". Mandlipiima kasutamine loomse piima asemel, selle maitseerinevus on peaaegu, et olematu. Kui päris aus olla, siis Mandlipiim on isegi maitsekam, sellel ei ole kõrvalmaitset ja see on oma olemuselt väga mahe. Ma olen täna vegan, kuid olin enne seda taimetoitlane ja mäletan veel lehmapiima maitset, seega saan väga hästi võrdluseks öelda, et Mandlipiim on kindlasti palju maitsvam. Lisaks selle paremale maitsele on see ka tervisele mitmeid kordi parem. Mandlipiim on kergesti seeditav, selles ei ole hormoone ja mis minu jaoks kõige tähtsam, see on taimne.

 

Mandlipiima saab kasutada täpselt sama moodi nagu sa kasutad enda toidutegemises lehmapiima. Mina küll kastmeid piimast pole kunagi armastanud teha, kuid sellest saab ka täiesti tavalist jahukastet teha. Mandlipiima saab kasutada müsliga koos, seda saab lisada smuuti sisse ja ma ise valmistan sellest erinevaid pähklikreeme ja seemnetest valmistatud dipikastmeid. Kõike on võimalik taimedest teha ja meeletult maitsvaid toite. Näiteks kellel on harjumus kohvi juua piimaga, siis kindlasti soovitan loomse piima vahetada Mandlipiima vastu välja - palju tervislikum ja vähem rasvasem. Mandlipiim ei neela ka kohvi energeetilist jõudu niivõrd palju ära, seega kohvi koos Mandlipiimaga suudab sind ka rohkem spirituaalselt aidata. Lisaks saab Mandlipiima kasutada putrude valmistamisel ja kes on magusa sõbrad, siis ka kakaojoogi tegemisel.

 

Mandlipiim on tervislik sinu kehale - nii füüsilisel kui ka vaimsel tasandil. Mulle meeldib taimedest ja kristallidest rääkida nii, et ma toon nende füüsilised ja vaimsed ehk spirituaalsed tervendamisomadused välja. Mandlipiimal on sulle palju pakkuda.

 

Mandlipiim ennekõike aitab sul lisakilosid vältida, see on väga kasulik seedimisele ehk ainevahetusele, Mandlipiim tervendab sinu silmi ehk on kasulik silmanägemisele ja mis kõige tähtsam, see aitab sinu südamel terve olla.

 

Mandlipiimas on valku, lipiide ja väga palju mineraale. Mandlipiim sisaldab kaltsiumi, rauda, magneesiumi, kaaliumit ja palju teisi vitamiine. Mandlipiimas on näiteks veel B6-vitamiini, C-vitamiini, tiamiini, antioksüdante, riboflaviini, niatsiini, foolhapet. Mandlipiimas on väga palju hädavajalikke toitaineid, mida sinu keha vajab.

 

Mandlipiim on väga heaks alternatiivseks piimaks neile, kellel on probleeme laktoositalumatusega või kellele laktoos lihtsalt hästi ei mõju. Mandlipiimas ei ole laktoosi, seega, kui sa soovid laktoosi vältida, siis Mandlipiim aitab sul edukalt seda teha. Mandlipiimas ei ole ka kolesterooli ja sellepärast on see südamesõbralik piim.

 

Mandlipiima saab ise Mandlitest valmistada, leotades neid vee sees. Mandlipiima tegemine on iseenesest väga lihtne, kuid veidi pühendumist nõudev. Mandlipiima on võimalik ka toidupoest osta ja kui seda poest osta, siis kindlasti jälgi, et sa ostad piima, millele ei ole suhkrut juurde lisatud.

 

Mandlipiim on väga kasulik ilusa, terve ja noorusliku naha saavutamise juures. Mandlipiimas on vajalikke mineraale ja antioksüdantne, mis aitavad sinu nahal särada. Kui sa tunned, et sinu nahk ei näe enam välja selline, milline see võiks olla ja sellel puudub pehme struktuur ning siidjas väljanägemine, siis Mandlipiim võib sulle selle tagasi tuua.

 

SÜDAMETŠAKRA JA KURGUTŠAKRA TERVENDAJA

 

Ma jagan õpetusi, mis on seotud spirituaalsusega ja meie vaimsema poolega, seega ma ei saa kindlasti ära jätta mainimata seda, mille jaoks Mandlipiim sulle spirituaalses mõttes hea on. Mandlipiim tervendab lausa kahte Tšakrat, mis asuvad üksteise järgi.

 

Mandlipiim tervendab ennekõike sinu neljandat ehk Südametšakrat. Südametšakra asub otse sinu rindkere kohal, seal kus on sinu süda ja kopsud. Mandlipiim aitab südamel füüsilisel tasandil paremini liikuda ja terveneda, lisaks sellele ka vaimsel tasandil. Mandlipiim tervendab Südametšakrat nii, et see vabastab vaimses kehas olevaid energiablokaade, mis ei lase sinu Südametšakral korralikult tööd teha.

 

Juhul, kui Südametšakra ei tee korrapäraselt tööd, siis sa tunned, et siin maailmas on nii raske olla, kõik nagu oleks sinu õlul, sa tunned end emotsionaalselt väsinuna ja sa ei tunne armastust. Südametšakra haigestumise korral võid sa tunda seda, et sinu lähedased ei osuta sulle piisavalt palju tähelepanu ja sa ise hakkad enda kaaslases kahtlema isegi siis, kui tal ei ole mitte midagi ka viga.

 

Mandlipiima joomine ja selle toidus kasutamine aitab Südametšakral puhtana olla, aidates selles energiakanalis energiatel vabalt liikuda, vahetuda, terveneda ja taastuda. Kui sa tundsid end eelpool mainitud Südametšakra probleemide juures ära, siis kindlasi lisa enda menüüsse Mandlipiim. Lisaks taimsele tervendajale soovitan ma sul kanda Smaragdi talismani otse südame kohal. Smaragd on Südametšakra üks tugevamaid tervendajaid, mis suudab Südametšakra aktiivseks ja terveks muuta.

 

Smaragd on üks parimaid kristalle, mida kasutada Südametšakra tervendamisel. Smaragd suudab Südametšakra liikuma viia, seda tervendada, taastada ja aktiveerida. Smaragd on see kristall, millel on oskus südamenärve tervendada, rinnus olevat valu leevendada, pitsitamis tunde ära võtta ja see on kristall, mis avab kõrgeima Südametšakra kanali ehk Tüümuse Tšakra. Kui Tüümuse Tšakra on avanenud, siis armastus leiab kergelt tee sinuni ja kui sa oled suhtes, siis sa võib sind tabada taas armumise efekt.

 

Eelpool mainisin ma seda, et Mandlipiima saab kasutada kohvi joomisel ja ma täitsa soovitan Mandlipiimaga kohvi juua, kui kohvi muudab sind närviliseks. Paljudel on see probleem, et kohvi maitseb, ka väike sõltuvus on õhus, kuid see muudab närviliseks. Mandlipiim on Südametšakra tervendaja ja südamenärvide rahustaja, kui seda kohvi sisse lisada, siis kohvi ei muudagi sind enam närviliseks.

 

Kurgutšakra on kohe Südametšakrale järgneb viies Tšakra, mis on seotud sinu rahuloluga, enda kehas end hästi tundmisega, enda elu nautimisega, suhtlemisega, avatavusega ja paljude teiste sotsiaalsete ning sisemaailma puudutavate teemadega. Mandlipiim aitab Kugutšakras energiatel paremini liikuda ehk Mandlipiim ei lase Kurgutšakras emotsioonidel kinni jääda. Näiteks ei lase Mandlipiim liialt palju keskenduda millelegi, mis sulle emotsionaalselt liiga teeb, aidates sul kiirelt mõtted ühelt teemalt teisele viia. Mandlipiima regulaarne kasutamine aitab tasapidi Kurgutšakra kohal eksisteerivaid probleeme vabaks lasta.

 

Hoia enda keha, toida seda füüsilisel ja spirituaalsel tasandil tervislike toitutega. Taimed on meile antud selleks, et me saaksime terved olla, kui otsid tervist, siis esmalt pealt leidma õiged taimed üles.