Kirjutasin mõnda aega tagasi Valgetest Kuukingadest ja nende armastusega seotud väest, mida saate lugeda SIIT. Seekord räägin teile müstilistest lilladest Kuukingadest, kes väga Valgetele alla ei jää ja omavad hoopis teistlaadi energiat endas, milleks on spirituaalsus. Lillad Kuukingad on spirituaalsed abilised sellepärast, et nendel on oskus oma ümber luua meditatsiooni energiat ja viia inimese hing sügavasse spirituaalsesse maailma, kus nad ise eksisteerivad.

Lillad Kuukingad närtsivad ja ei soovi kasvada nende inimeste juures, kes nendega ei suhtle ja kes ei soovi enda intuitiivset poolt kuulata ega arendada. Seega on väike vihje sulle, kui sa oled nendega hädas või ka väike positiivne sõnum neile, kellel lillad Kuukingad lopsakalt õitsevad. Kui Kuuking puhkab, ehk ei õitse, siis on tema energialained kinni ja ta ei anna endast välja atmosfääri muutvat energiat. Kui need aga õitsevad, siis on see märk nende energia avanemisest ja edasi andmisest.

Lillade Kuukingade kodus hoidmisel on väga palju erinevaid positiivseid külgi ja kindlasti ei tohiks neid peale õitsemist minema visata. Soovitan kõigil enda Kuukingi hoida senikaua, kuni need elavad ja juured on terved. Kui Kuuking majast välja visata ilma põhjuseta, toob Lilla Kuuking tugeva spirituaalse tagasilöögi.

Lilladele Kuukingadele meeldib tähelepanu, et nad saaksid tõeliselt oma ilu välja näidata. Tähelepanu all ma mõtlen nende vaatamist, armastamist ja imetlemist. Kuuking tajub, kui pilgud on tema peal ja kui sa samal ajal mõtled millegi peale, siis ta võtab seda otsest sõnumit, mis käib tema kohta.

Lillad Kuukingad toovad endaga kaasa järgmist:

- Tõstavad majapidamises spirituaalset energiat, mis omakorda aitavad ükskõik millisel energial Feng Shui järgi kiiremini liikuma minna.
- Kiirendavad intuitsiooni arengut, selgeltnägemise ande avanemist, pendli töö harjutamist ja visioonide teket. Kui lillad Kuukingad on sinu kodus, siis need töötavad kui selgeltnägemise kristallid, mis aiatavad sul enda intuitsiooni arendada.
- Leevendavad üleüldist stressi energiat ja puhastavad seda, kui nendel on õige koht või lisajõud juurde pandud.

KÖÖGIS Lillad Kuukingad võivad köögis kiirelt enda õied loovutada, kui köögis palju süüa tehakse. Lillad Kuukingad ei armasta mürgiseid aurusid, mis söögi tegemisel õhku paiskuvad ja seejärel langetavad nad enda õied. Kui soovid köögis enda lillat Kuukinga kasvatada, siis leia sinna ka õhupuhastajast taim, milleks võib olla Tõlvlehi või Aaloe. Kui lilla Kuuking saab köögis elada ja seal on piisavalt palju õhku tema jaoks, toob see palju tervist majja läbi söögi tegemise. Kui lilla Kuuking õitseb ja sa köögis süüa teed, siis see aitab sinu armastusel kiiremini toidu sisse minna, mis omakorda tervendab perekonna liikmeid või sind ennast. Armastusega tehtud toidud tervendavad maagia väel inimese hinge.

ELUTUBA Elutuba on kõige ideaalsem koht lillade Kuukingade hoidmiseks, kuna need aitavad eemaldada majapidamises olevat stressi, aitavad lõõgastuda, aga samas ei muuda sind uniseks, kuna need tõstavad vaimset energiat samalajal, kui leevendavad füüsilisi pingeid. Une lilled lõõgastavad nii vaimset kui ka füüsilist keha käsikäes. Kuukingadele meeldivad kristallid ja nende mulla võib järk-järgult kristallidega ümber vahetada. Seega, kui sul on soov luua enda elutuppa kristallikomplekte perekonna paremaks läbisaamiseks, stressi leevendamiseks või spirituaalse energia tõstmiseks, siis vii need kristallid Kuukinga poti sisse.

Spirituaalse ja intuitiivse energia tõstmiseks - Kombineeri lilla Kuuking Ametüsti, Ametriini, Mäekristalli, Tšaroiidi ja Sugiliidiga.
Stressi leevendamiseks - Kombineeri lilla Kuuking Ametüsti, Seleniidi, Kuukivi, Madagaskari Mäekristalli ja Roosa Kvartsiga.
Perekonna paremaks läbisaamiseks - Kombineeri lilla Kuuking Ametüsti, Rohelise Kuntsiidi, Prasioliidi ja Ametriiniga.

MAGAMISTUBA Lillad Kuukingad magamistuppa sobivad siis, kui need viia võimalikult kaugele voodist ja kui neile Ametüsti kristalli juurte vahele lisada. Ilma lisaenergiata Lillad Kuukingad hakkavad inimeste und häirima, kuna nad lisavad palju visioone ja toovad prohvetlike unenägusid, seega võib Kuuking viia une ära. Ametüst koos Lilla Kuukingaga aitab Kuukingal tuua prohvetlike visioone ilma und varastamata.

PESURUUMID Ideaalne koht on lilladel Kuukingadel pesuruumis, kuna ideaalse Feng Shui energia järgi peaks pesuruumidesse palju elemente tooma, mis leevendavad füüsilist pinget. Lillad Kuukingad leevendavad stressi ja pesuruumidesse asetatuna aitavad leevendada kogu perekonna stressi.  Kui pesuruumis on Külluse nurk ehk kodu Kagu piirkond, siis sellisel juhul aseta see külluse elementidest eemale, kuna lillad Kuukingad pidurdavad külluse nurga aktiivsust, kui need on pesuruumis, kus on vee energia ülekülluses. Teisel juhul saab Kuukingasid aktiveerida kristallidega ja luua neile täiesti eraldi maagia ümber, näiteks Seleniidi kristallide juurte peal hoidmine. Sellisel juhul Seleniit ei luba lillal Kuukingal mõjutada pesuruumis olevat Külluse nurka.

LILLADE KUUKINGADE KINKIMINE
Lillasi Kuukingasid ei suudeta kinkida inimestele sellepärast, et "lihtsalt midagi viia", vaid ainult inimesele, kellele üle sa tõeliselt siiraid ja tänulikke tundeid tunned. Lillad Kuukingad varjavad end poeletil, kui kingitust lähed otsima inimesele viisakusest, samas paistavad välja, kui sul on temaga aga tugev side. Sellepärast võivad paljud mehed viia oma naisele justnimelt lillasid Kuukingi või viiakse emadele neid, näitamaks välja oma tänulikkust.
Kingi lilla Kuuking, kui soovid edasi anda tänulikkust, austust, usku inimesse, head sõprust ja hoolivuse tunnet.

Lillad Kuukingad töötavad hea meelega koos teiste rituaali esemete, väeesemete ja kristallidega, seega soovitan oma kristalle kasutada nende peal. Lillad Orhideed võivad palju head, spirituaalset ja rahu tuua, aga samas on need kahe palgega taimed, nii nagu kõik Orhideelised. Orhideed on võimsad väeesemed, aga nad võivad ka palju segadust tuua kuna Orhideelised on kui primadonnad, kellele peab midagi "andma", et nad õnnelikud on. Kui Orhideed on õnnelikud, on kõik õnnelikud, kes tema kõrval on. Seega, kui sul ei ole aega oma Orhideedele armastavat suhtumist näidata ja neid pidevalt vaadata, siis on lihtsam kristallid nende juurte vahele oma tööd tegema viia.

Ükskõik, millise Orhideelise negatiivsed küljed surub alla Šungiit või Antofülliit, mida võib samuti juurte vahele viia.

Kuna ma ise oled suur Kuukingade armastaja ja minu kodu on neid täis, siis soovitan nendele lilledele palju tähelepanu anda ning kastmise ajal mitte neid "uputada". Oma kogemuste põhjal sobib neile kõige paremini vähene kastmine ja kui kastad siis kalla veidi vett poti põhja, et Kuuking ise selle enda sisse tõmbaks.