Mida aeg edasi, seda rohkem arutatakse minuga teemasid, mis puudutavad needusi ja on soovitud nõuandeid selleks, et seda eemaldada. Siia ma päris ei hakka kirjutama rituaale, mis on konkreetsete needuste maha võtmiseks, kuna iga rituaal, mis on kord inimese peale tehtud, nõuab erilist hoolt, et seda maha saada. Küll aga ma kirjutan täna PUNASEST PIPRAST, kuna seda saab kasutada ükskõik millise needuse, halva karma ja tugeva ära sõnumise puhul kasutada kui halva sõna puhastajat.

Punane Pipar on eestlaste jaoks tänasel päeval kättesaadav ja seega on lihtne seda ka maagiates kasutada. Punane Pipar on üks taimedest, mida kasutatakse tugeva kurja sõna eemaldamiseks, mis on kord peale sõnutud. Needuslik jõud ei pea mitte alati olema rituaalidega teele saadetud, vaid ka väga võimsad spirituaalsed inimesed võivad seda oma mõtete ja sõnumisega teele saata nii, et need toimivad sama hästi, kui rituaalidega saadetud needused.

Punast Pipart saab mitut viisi kodus ära kasutada selleks, et puhastada koju saadetud kurjus või isikliku Aurasse saadetud kurjust. Juba see, et Punase Pipra kaun on kodus laua peal, aitab needuslikku jõudu vaikselt eemaldada. Kui kaun muutub pehmeks ning hakkab roiskuma, siis kaun on endasse kogunud negatiivsuse ja kindlasti ei tohiks pool padaks läinud kauna toidu sees kasutada. Vastasel juhul sööte te negatiivset energiat sisse.

KODU AURA PUHASTUS
Leidke kodu puhastamiseks kolm väikest punase pipra kauna, siduge need musta lindi või niidiga üksteise külge kinni. Siduge need kokku otstest ja riputage enda kodu esikusse. Need võivad rippuda seal kapi, peegli või riiuli küljes. Sellel, kus need ripuvad, ei ole vahet. Kui need on sinna ära riputatud, siis alates järgmisest hommikust, kui te majast või korterist välja astute, lõikate tüki kolmest kaunast. Kodust väljudes viskate pipra tükid enda koduhoovist välja. Nii toimite igal hommikul, seni, kuni pipra kauntest on järgi jäänud vaid pisike punane osa koos rohelise varrega.

Punase pipra riputamine ja sealt tükkide lõikamine aitab sellel taimel kodus olevat halba energiat endasse tõmmata. Igal hommikul lõigatakse tükk kaunast sellepärast, et umbes 1-2 cm kauna on kinni püüdnud koju saadetud negatiivsust. Igal korral viskate te selle majast minema ja uue lõikega saab kaun jõudu juurde negatiivse kinni püüdmiseks. Punase pipra kaunu peab kindlalt olema kolm, kuna paljude needuste puhul kasutatakse kolme kuu needuse saatmist ehk kolm kuud järjest niiöelda "sõnutakse" ühte isikut. Iga kaun eemaldab ühe kuu poolt loodud kurjuse. Kui kolme kuu sõnumist ei ole tehtud, siis nii või naa kaunad töötavad ka väikese sõnumise ära võtmisel.

Kui kaunad on otsas, siis visatakse kinni seotud pipra rootsud võimalikult kaugele enda kodust metsa.

INIMESE AURA PUHASTUS
Kui sa tunned, et keegi on sind ära sõnunud, neednud või sind on tabanud täielik ebaõnn, siis võib proovida punast pipart aura puhastamiseks.
Selleks tükeldage ära võimalikult suur punase pipra kaun nii, et see oleks peenike. Pane kogu pipra kauna puru musta värvi koti sisse koos Apofülliidi kristalliga. Hoia Apofülliidi kristalli terve öö koti sees, kus on tükeldatud pipra kaun. Järgmisel hommikul võta Apofülliit pipra seest välja ja valmista sellest eliksiiri. Pane kristall vett täis kannu sisse ja hoia seda seal vähemalt tund aega. Tunni möödudes on eliksiir valmis joomiseks. Joo terve päeva vältel see vesi ära. Punase pipra segu viska kodust minema ja Apofülliidi kristall aseta kodu ukse kõrvale. Apofülliidi võib kokku panna teiste kaitse kristallidega, mida hoitakse kodu ukse kõrval. Kui seal veel kristalle ei ole, siis on see hea algus oma kaitse komplekti loomiseks. Selline eliksiir aitab puhastada needuslikku jõudu Aurast ja seda tagasi saata sinna, kust see pärit on. Apofülliit ukse kõrval hakkab tagastama ära sõnumist ja kaitsma selle eest, kes kord sõnunud on.

Soovitan koju tuua mitmeid punase pipra kaunu ja hoida neid köögis (juhul, kui tunned, et on vaja neid kasutada). Minul on harjumuseks tuua paljusid taimi enda köögilauale just selle sama pärast, et kui mul tuleb vajadus maagiat teha, siis on vajalikud komponendid olemas.

Punase Pipra kodus kasvatamine
Punase Pipra taime on võimalik kodus või suvisel ajal kasvuhoones kasvatada. Hea oleks see, kui see taim kasvaks aastaringselt sinu kodus ja selle sobilik asukoht kodus on aknalaud. Aknalaual aitab Punase Pipra taim kaitsta halbade inimeste, kurja nõia needuslike sõnumiste ja ebaõnne saabumise eest. Punast Pipart kastetakse Musta Turmaliini vee-eliksiiriga, et see võimalikult tugevaks kodukaitse taimeks kasvaks.
Võtke endale konkreetselt vee-eliksiiri jaoks mõeldud Musta Turmaliini kristall ja hoidke seda kastekannus vähemalt tund aega vee sees, enne kui kastma asute. Teine võimalus on taime mullal hoida Musta Turmaliini tükke, mis kastes annavad taimele tugevust juurde.