SUITSKVARTS on üks põhilistest kristallidest, mis kuulub ennustuskristallide komplekti.

VASTUS: Üldiselt tuleb Suitskvarts sinu kristallide komplektist välja siis, kui sulle antakse mõista: "Oota, lihtsalt oota, peagi saad tulemust näha." - see tähendab, et sul soovitatakse olla kannatlik.

PÄEVASÕNUM: Suitskvarts annab sulle teada, et täna on soodne aeg puhkamiseks, mitte töö tegemiseks. Oled sisemiselt ärevuses, võib-olla veidi närviline - midagi sinu hinges on tasakaalust väljas ja seega on soodne aeg olla lihtsalt kodus või tegeleda lõõgastavate asjadega. Suitskvarts ennustab ka võimalikku tüli või sõnelemist - kui sa seda tead, siis hoia end tagasi. Suitskvarts toob alati sõnumina mõttetuid tülisid.

SUHTED: Suitskvarts ennustab suhete teemal seda, et tühjast tehakse kära või probleem võetakse päevavalgele asjata. Suitskvarts võib tulla välja ka siis, kui sul on vaja enda tutvusringkonnas veidi puhastustööd teha. Vaata ringi, kellele sa peaksid enda energiat jagama ja kes seda ei vääri. Sinu ümber võib olla inimesi või inimene, kes ei vääri sinu energiat ja samas keegi kallis jääb seetõttu sinu tähelepanust ilma.

REISIMINE: Reisi küsimuse korral ennustab Suitskvarts, et sul või kellelgi sinu lähedasel on vaja puhkust ja eemale minemist. Seega on reisimiseks soodne periood, kuna eemal olemine aitab eemaldada stressi ja suunata mõtteid mujale.

TÖÖ: Tööalaste küsimuste korral ennustab Suitskvarts, et täna rabelemine, kannab hiljem vilja. Seega ära oota, et saad täna töö eest vastava tasu, tasu tuleb ringiga sinu juurde. Kui oled töötu, siis Suitskvarts ennustab sulle hetkel seisakut.

TERVIS: Tervise teemal ennustab Suitskvarts, et sa oled kurnatud, väsinud, ületöötanud või liialt stressis. On aeg, kus sa peaksid iseendale puhkust andma ja enda mõtted selgeks saama.

Põhilised märksõnad: puhkamine, kurnatus, väsimus, vaja olla eemal, endale aja pühendumine, mõttetud riiud.