Vahel on mõnel inimesel raske endale tunnistada, et ma teen seda kõike armastusest. Vahel on mõnel inimesel raske mõista, miks ma seda kõike teen ja tema peas keerlevad küsimused: "Mis on Tene motiiv?", "Mida ta sellega saavutada tahab?", "Miks tal on vaja seda teha?" Inimesed ei ole harjunud, et midagi tehakse mitte midagi vastu saamata ja sellest on kahju. Mõistan, miks sellised küsimused võivad peas ringi keerelda, miks see kõik võib kedagi tabada, kuid minu puhul ei tähenda mõistmine aktsepteerimist. Ütlen väga selgelt, väga lihtsalt, siiralt ja ausalt, et ma armastan seda, mida teen, armastan seda, kui inimesed muutuvad paremaks ja veelgi rohkem hindan ma mõtet, et jagan välja midagi, mis on täis armastust. Kõik see ongi kokkuvõtvalt see, mida ma saavutada tahan ja miks mul on vaja seda teha.

Minu üks südamesoovidest on anda endast midagi, teha samme, muudatusi ja jätta maha jälg, mis muudab seda maailma siin meie ümber. Teha midagi, millel on väärtus ja mis on suurem, kui ma ise olen. Teha midagi, mis loob südamesse soojust, annab elule mõtte, muudab midagi ilusaks, väärtuslikuks ja heaks. See on minu motivatsioon ja põhjus, miks ma olen end pühendanud teekonnale, kus jagan teie kõigiga enda mõtteid, teadmisi ja oskust suunata tähelepanu väga väärtuslikele teemadele. Minu eesmärk ei ole lennata kõrgelt ajakirjade esikaantel, populaarsemates tele-show'des ega omada kuulsust massimeedias. Sellel ei ole minu silmis väärtust, sest esiletõstetud positsioon ei ole alati nii ehe ja ilus, kui seda esitletakse. Siinkohal ei ole mul soovi solvata mitte kedagi, kes sellist positsiooni omab. Ka teie teate, et see ei ole alati nii ilus ja ehe. Minu eesmärk on luua midagi ehtsat, millel on kindel sisu, kindel põhi ja ehe nägu. Kui saatus peaks ise mind sellise tähelepanu kätte viima, siis tean vähemalt, et olen mina ise.

Minu käest on küsitud: "Tene, miks sa ei ela iseendale? Miks sa jagad enda elu teistele?" See küsimus tuleb ikka ja jälle ühelt või teiselt poolt minu eluteele. Mõistan, miks seda küsitakse. Seda küsitakse, kuna kõrvaltvaatajale võib jääda mulje või tekkida arvamus, et ma ei naudi enda eksistentsi või ei puhka piisavalt või midagi sarnast. Mul on sellele olemas väga hea vastus, mis on siiras ja ilma uduse loorita. Kui aus olla, siis ma täielikult naudin seda, mida teen ja kui palju ma seda kõike teen. Minu jaoks on teile abi jagamine, õpetussõnade edastamine, suuna näitamine, hinge avamine, lootuskiire loomine ja kõik, mida ma vähegi suudan siia maailma teie ette laotada, ülim nauding. See on see, mida ma armastan. Armastus ei saa olla ühepoolne, see peab olema tingimusteta, vastasel juhul ei ole see armastus. Kui ma ei armastaks seda, mida ma teen, siis ma oleksin pidevalt väsinud, kurnatud ja karjuksin oma peas "Appi!" ning põgeneksin sellelt teelt. Mida mina aga teen, on see, et ma sukeldun veelgi sügavale sellesse teemasse, kuhu olen end kord juba viinud. Minu jaoks on minu elu suurepärane ja vapustavalt huvitav ning müstiline selle kõige kõrgemas võtmes. Miks ma peaksin seda mitte tahtma teha? Miks ma peaksin olema seda sunnitud tegema? Armastuse jagamine, kellegi teise elu paremaks tegemine, kellegi õnnelikuks muutmine ja kellegi südamesse rahu loomine on see, mis annab minu elule suurima väärtuse. Tänaseks olen ma ära õppinud, et suurim õnn peitub headuse ja armastuse välja jagamises. Omakasupüüdmatu abi on see, mis teeb mind õnnelikuks.

Paljud minu kõrval olevad inimesed, kes on ka minu siseringis, näevad pealt seda, kuidas ma jooksen ühest sihtpunktist teise, ühe inimese juurest teise juurde, olen pidevate kirjade, küsimuste, sõnumite ja telefonikõnede laviini all. Selle kõige keskel võtan ma aega, et seada enda inspiratsioon loomingusse ning see panebki küsima: "Kuidas sa jaksad, miks sa ei puhka!?" Jagan end sinna, kuhu ma tunned, et on kõige õigem end jagada, ja mitte sinna, mis võib antud hetkel kõige olulise tunduda. Elu ei ole seismiseks, elu ei ole tühja loopimiseks ega sihitult ringi seiklemiseks. Olen seda ka varasemalt öelnud. Kui ma nii elaksin, siis oleksin kui ringiratast liikuv kuldkala akvaariumis. Potentsiaali on, aga piiratud ruum hinges ei luba kullal särada. Olles suures ookeanis, siis piirideta maailmas on võimalik lasta oma tõelisel väärtusel välja paista, kuna selleks on ruumi ja võimalust.

Tegutsemisjanu, mis minu sees eksisteerib, paneb mind välismaailmale välja jagama seda, milleks mind on sellesse maailma ja isiksusse toodud. Me kõik sünnime siia ilma põhjusega ja iseenda põhjust peab teadma. Seda teadmata oled kuldkala akvaariumis, seda teades aga ujud suures ookeanis.

Mind teeb õnnelikuks sinu, tema, nende rõõm, kui olen saanud olla selle rõõmu põhjuseks. See on see, mis minu hinge toidab. Hing vajab lisaks värsketele puuviljadele, puhtale veele ja heale unele ka hingetoitu. Minu hingetoit on armastus, mis tekib selle inimese südames, kellega olen kokku puutunud. Kui keegi näeb minus tonti, siis võib hoopis tema ise olla kummituste looja. Nagu öeldakse: "Kui nemad langevad madalale, siis sina tõused."

Soovin muuta seda maailma siin elamiseks paremaks kohaks, muutes esmalt iseennast pidevalt paremaks, voolides päev-päevalt oma iseloomujooni, motiive ja suhtumist. Seejärel aga õpetades ka kõiki teid muutuma paremaks, kujundama end õiges suunas ja avama silmi seal, kus silmad tahavad iseenda suhtes suletud olla. Ei näita ma näpuga sinu, tema ega nende peale, vaid suunan teid hoopis vaatama iseendasse. Mida rohkem sa hakkad iseenda vastu huvi tundma, märkama enda iseloomujooni, neid analüüsima ja tundma õppima, seda suurem tõenäosus on sul näha kõike seda, mida sa pead muutma, hindama ja kasutama.

Kõige olulisem selles elus on õppida iseennast tundma ja see on ka minu eesmärk - aidata sul ennast tunda ja aktsepteerida. Seetõttu kirjutan väga palju nendel erinevatel teemadel, mis aitavad sul enda pusle kokku panna. Sinna alla kuuluvad astroloogilised, numeroloogilised ja kõik hinge teekonnaga seotud artiklid. Kõige olulisem eesmärk sinu elus peab olema see, et sa jõuaksid selles elus mõista, kes sa selline oled. Kõik saab alguse iseendast. Keegi teine ei tohiks olla sinu jaoks huvitavam, kui ainult sina ise.

Paljud inimesed, kes ei ole võtnud aega, et süveneda minu töö ja eesmärgi ehtsusesse, on visanud ning viskavad ka kindlasti tulevikus välja selliseid mõtteid nagu: "Ah, mis temal viga, ta teab kõigi saladusi!" Väga absurdne mõtlemisviis, kui otsekohene olla. Mind huvitab rohkem minu enda elutee, saatus, kõik, mis minu endaga on seotud, ja see, kuidas maailma parandada, mitte see, kes kellesse armunud on ja kui palju raha kellegi rahakotis on. See tõesti ei huvita mind. Mind pigem huvitab see, miks sa kurb oled, kas ma saan midagi teha selleks, et sinu kurbust leevendada või kas sa oled füüsiliselt terve. Kõige suurem ajaraiskamine, mida sa saad enda elus lubada, on keskenduda kellegi teise elule selliste madalate mõtetega, nagu kui palju keegi teenib või kes keda petab. Ma austan ennast liiga palju, et mitte raisata oma energiat ja mõistust sääraste teemade peale. Tõsi on see, et ma suudan seda kõike näha, aga küsimus on selles, kas ma seda ka näha soovin? Elus on nii palju muud, millele keskenduda. Inimene, kes jälgib teiste elu, kaotab iseenda.

Põhjus, miks ma sellest kõigest sulle räägin, on see, et anda edasi enda motiive ja teotahet ning seda energiat, mis minu tööd ümbritseb. Kasutan oma selgeltnägemist ja kõiki sellega seotud spirituaalseid oskusi selleks, et luua siin maailmas midagi kõrgemat, mitte selleks, et piiluda ebaolulistesse teemadesse, mis meid ümbritsevad. Need oskused minu sees on nii väärtuslikud, et oleks patt neid sääraselt kasutada. Ma võtan igapäevaselt enda jõu ning suunan selle millessegi, mis loob väärtust ja rajab tee paremale ühiskonnale.

Nimetan end pööraseks unistajaks, kes loodab pidevalt inimestes näha muutusi paremuse poole, kes unistab ilusast ja armastust täis ühiskonnast. Olen täiesti pöörane unistaja ja olen nii sihikindel, et ma ei jäta seda unistust maha. Nii nagu ma teile kõigile õpetan ja õpetanud olen, et unistusi tuleb hoida enda hinges seni, kuni need on täitunud. Isegi siis, kui see võtab aega. Minu unistuse täitumine võib võtta aega rohkem, kui minu tänane elu, kuid samme sinna poole näen ma juba nüüd ja see vihjab sellele, et minu unistus läheb peale minu seda elu siin ka täide. Ei ole vahet, millal unistus oma täieliku füüsilise kuju leiab, oluline on see, et see juhtub. Teades, et minu tänasele elule järgneb ka järgmine elu, siis tean ka seda, et ühel päeval sünnin siia maailma tagasi teise nime ja teise välimusega, kuid täpselt selle sama "minu" hingega ja ma näen, mida olen teinud ning loonud.

Kui muudan enda või kellegi elu täna või homme, siis poetan siia maailma uue tee, mis võib viia väga ilusatesse paikadesse. Kui olen sind kunagi aidanud või näidanud sulle ette õige tee, siis tea, et sa oled alati minu südames. Ma ei unusta sind kunagi, elan alati kaasa ja seda isegi siis, kui me aastaid ei kohtu. Kui mina elan sinu hinges, siis ka sina elad minu hinges, sest sa oled osa sellest inspiratsioonist, miks ma seda kõike tänaseni teen.

Olen terve enda elu pidanud pealt tunnistama seda, kuidas igaühel, kellega ma kokku puutun, on oma illusioon, pilt või visioon minust ja sellest, kes ma siis selline olen. On neid, kes tunnevad minu suhtes tõrget, on neid, kes väljendavad oma siiraid tundeid ja armastust minu vastu. Kui olen kellegi silmades, siis kõik näevad mind oma vaatenurgast. Ma ei oma rahva seas ühist nimetust oma olemuse kohta. Teil ei olegi võimalik mind ühise pilguga näha, mitte kellelgi ei ole võimalik ühte ja sama inimest näha ühtemoodi, ka teistel sind. Inimene näeb teises seda, millele ta süda, hing ja silmad on avatud. Kes näeb minus armastust, näeb minu tõelisi motiive ja tegutsemisjanu, on inimene, kes ei ole minu peale kade ega oma ebameeldivaid iseloomujooni. Ütlesin kadedus, kuna see on miski, mis tavaliselt avaldub põhjuseta tõrkena ja inimeste puhul kehtib see väga suurelt. Kes näeb minus midagi halba, see näeb seda iseenda iseloomu tõttu. Kui ma tean, millest ma koosnen, siis tean ma ka seda, miks ühel või teisel on minu kohta teatud arvamus. Kuid kui olla aus, siis see ei ole oluline. Põhjus, miks ma selle välja tõin, on anda sulle mõista, et oluline on see, kas sina ise oled endaga rahul, enda motiividega? Kõige suurem patt on valetada iseendale ja pigistada kinni silmad millegi sellise suhtes, mis on sinus endas. Palun, ära mitte kunagi seda tee, mina seda ei tee.

Kui sa elad elu, kus sa iseendale ei valeta, tunnistad end sellisena nagu sa sellel hetkel oled, teed vajalikke muudatusi, kui miski sind vaevab, siis sa saad lennata vaid kõrgemale. Sa tõused õhku, kõrgemale ja kõrgemale nagu reaktiivlennuk vabas õhuruumis. Minu üks elu mõtetest on iseenda parandamine, kujundamine ja muutmine seal, kus mind miski häirib. See aitab minus avada armastavaid omadusi, millega saan luua seda, milles on jõud ka teisi aidata.

Et parandada maailma ja meie ühiskonda, tuleb alustada iseendast. Luua enesest see, keda tahad näha enda kallimas, pereliikmes, sõbras, töökaaslases, naabris ja võõras tänaval. Minu usk elus on see, et kui sa soovid näha muutusi ühiskonnas, siis sa pead ise olema hea eeskuju, kellelt oleks võimalik võtta inspiratsiooni inimesel, kes ei ole veel nii kaugele jõudnud. Mõte ei ole selles, et olla teisest inimesest parem, mõte on hoopis selles, et kutsuda teisi endaga paremale teele kaasa, et meid oleks sellel teel rohkem ja seda nauditavamaks muutub seeläbi elu meie ümber. Kujuta ette, kuidas keegi ei tee mitte kellelegi liiga. Keegi ei kritiseeriks, vaid hoopis abistaks ja toetaks. Kujuta ette, kuidas sinu põlgaja hoopis armastaks sind sellisena nagu sa oled. Mõtle sellele, et murede korral sa ei oleks üksinda, vaid terve armee häid inimesi oleks sinule sellel raskel hetkel hoopis toeks, mitte ei vaataks kõrvale ega põgeneks sellel hetkel sinu juurest. Kas pole mitte ilus? Kas sa ei sooviks seda? Kindlasti sa soovid! Kui soovid, siis tule minuga kaasa, loome sellise ühiskonna. Muuda end, mina juba teen seda.

Ma siiralt usun, et armastusega seatud sõnumid, mida ma teile edastan läbi artiklite ja käies vahel ka unenägudes teiega suhtlemas, äratavad teid üles täpselt õiges suunas. Ma elan Karma seaduse järgi, mis tähendab seda, et kui  motivatsioon ja motiiv on siirad ning armastust täis, siis neile järgneb universumilt positiivne vastus ning need kajastuvad tulevikus sinu eluteel. Seda teades usungi, et suudan siin maailmas midagi korda saata ja sellesse ilu ning võlu luua. Kõik võtab lihtsalt aega ja aega mul selleks on. Olen avatud tulemustele selles elus, järgmises, ülejärgmises ja seni, kuni mulle on siin Maa peal eesmärke ning elus võimalust antud. Olen mõelnud selle peale, kui tore on järgmises elus saada visioone selle kohta, mida ma selles elus teinud olen. Täna võin öelda, et nende tegude põhjal võin uhkusega eelmiste elude visioone vaadata. Kas sa ei sooviks sellist kogemust saada? Mõtle selle peale, sul on selleks sama suur võimalus, kui minul. Liiguta end lihtsalt selles suunas, mis on täis armastust ja nii lihtne see ongi. Kõige väärtuslikumad asjad elus ongi lihtsad.

Mul ei ole kunagi piisavalt. Ma ikka ja jälle otsin viise ja võimalusi midagi luua, midagi, millest kirjutada ning oma vaateid teiega jagada. Olen täielik perfektsionist, kui teemaks tuleb minu looming, ja väga laia haardega. Võib isegi öelda, et olen kõrgelt motiveeritud ning ambitsioonikas. Ambitsioonikus ei tähenda ahnust. Ära seda ära unusta. See sõna ei defineeri seda. See tähendab suurejoonelisi ja kõrgeid unistusi. Kunagi üks härrasmees ütles mulle: "Tene, sinu artiklid on nii spirituaalse inimese puhul väga laia haardega ning paljud puudutavad ka tavaelu. Mitte sellised, mis kajastaksid vaid müstitsismi ja esoteerikat." Minu vastus temale oli: "Spirituaalsus ja vaimne pool käivad käsikäes meie füüsilise maailmaga. Ei ole olemas eraldi spirituaalsust ja reaalsust, füüsilist, vaimset ja muid maailmu. Need kõik on koos, käivad käsikäes ja on omavahel seotud." Olen selgeltnägija, spirituaalne teejuht, kuid see ei tähenda seda, et minu ümber peavad olema vaid teemad vaimudest, surnud hingedest ja teispoolsusest, nagu ühiskond on endale selgeltnägijast kui karakterist pildi loonud. Tegelikkus on aga see, et kõikides meie sammudes on olemas spirituaalne, vaimne, müstiline, füüsiline, loogiline ja ratsionaalne selgitus. Näiteks sööme vaarikaid, kui meie hing seda vajab, meie vaimne keha vajab selle spirituaalset energiat ja Tšakrad tervendust, kui meie kehas puudub vitamiin, mida vaarikates leidub, kui meile meeldib selle ilu ja isuäratav välimus. Sööme seda siis, kui see on meile kättesaadav. Kõige selle juures on need erinevad küljed olemas. Spirituaalne, vaimne, füüsiline, ratsionaalne ja loogiline käivad alati käsikäes. Pime sulgeb oma silmad ühele või teisele poolele. Nägija avab silmad igasse ilmakaarde ja ei eita ühtegi neist. Selle kõigega soovin ma öelda, et ei ole olemas sellist asja nagu ainult spirituaalne või ainult loogiline ja füüsiline. Kõik on olemas.

Kui ma eitaksin loogikat, ratsionaalsust, elu füüsilist poolt, siis ma eitaksin iseennast. Ma olen inimene, mul on keha, mul on süda, ma vajan süüa, ma vajan vett. Samas, kui inimene eitab spirituaalsust ja vaimset poolt, siis inimene eitaks iseenda hinge, enda olemust. Kuna mina ei eita elu ei vaimsel ega füüsilisel tasandil, siis ma ei saagi olla "tavaline" spirituaalne inimene, kes kirjutab vaid teispoolsusest. Räägin sellest, millest elu koosneb. Minu jaoks on olulisem tänane hetk ja kõik see, mis meid igapäevaselt ümbritseb. Avan silmad selles suunas, mida sa täna enda elu kohta pead teadma. Teispoolsuses elavad hinged, nende uurimine ei aita sinul iseennast avastada ja elada teadlikku elu enda igapäevases rutiinis. Pigem soovin avada sinu silmad selles suunas, mida süüa, miks seda teha. Rääkida sulle sellest, miks sa tunned end halvasti, mis võib selle põhjus olla ja kuidas sellest väljuda. Räägin sellest, milline taim aitab sul terveks saada ja kuidas enda hinge eest hoolt kanda. Sellest, mis väärtust omavad kristallid. Pealegi, teispoolsus ei ole õudne ja sünge, see on ilus transformatsiooni koht, kus me rändame ühest kehast teise.

Ma usun sellesse, et ühendatud jõud loob midagi suurt. Seetõttu jagan endast pidevalt välja inspiratsiooni, et te muutuksite tugevamaks, paremateks ja armastavamateks inimesteks. Mida rohkem on sinus jõudu, seda rohkem jõudu on meil üheskoos.

Tee alati midagi, mis on sinu hinges siira ja armastust täis häälega! Parim vaade elule saabub vaid kõige kõrgema unistuseni jõudmisel.