Kaksikud on päikesemärkide süsteemis kolmas tähtkuju, oma iseloomult on ta väga värvikirev. Teda juhib õhuenergia, mis annab talle kiiruse, taibukuse, muutlikkuse, ettearvamatuse, impulsiivsuse ja särtsakuse. Kui sinu kõrval on keegi, kes on Kaksikud, siis oled sa õnnega koos. Kui sa oled temaga sõbraks saanud, siis toob ta sinu ellu energiat!

Nendega on alati millestki rääkida - rääkimine on nende tugevaim külg!

Kui sa otsid kedagi, kellega rääkida, siis püüa kinni enda Kaksikutest sõber või tuttav. Isegi kõige introvertsemad Kaksikud võivad sinuga varahommikuni rääkida, kui oled tema südames koha leidnud.

Kaksikuid on kahte tüüpi - ekstraverdid, kes võivad rääkida ükskõik, kellega ja ükskõik, millest, ja introvertsed Kaksikud, kes vajavad enda avamiseks kõrvale inimesi, keda nad usaldavad. Kui sa oled tema südamesse jõudnud, siis jätkub juttu ka järgmisteks eludeks. Kaksikud on jutustajad!

Sõpruses on kontakti loomine ning üksteisega mõtete, tunnete, kogemuste, arvamuste ja nõu jagamine väga oluline. Kaksikute jaoks ei ole mingi probleem teha suu lahti, kui on vaja midagi analüüsida ja jagada. See on kindlasti üks suurimaid trumpe, millega selle päikesemärgi esindaja hiilgab.

NB! Tasakaalutu Kaksikute esindaja muutub aga klatšivaks, räägib taga ja jagab välja isiklikku infot. Igal tähtkujul on kaks külge - elatakse kas tasakaalus või tasakaalutus versioonis. Olen sellest kõigest kirjutanud kõikide tähtkujude kohta põhjalikumalt oma raamatus "Tähtkujude salapära".

Ekstravertne Kaksikutest sõber aitab ühendada sind teiste inimestega, introvertne Kaksik tõukab sind ise ühendust otsima

Nagu ma eelpool mainisin, on oma loomult olemas kahte tüüpi Kaksikuid. Üks, kes on kõigi inimene, ja teine, kes on avatud ainult omadele. Küll aga on mõlemal olemas oskus sind kogu maailmaga ühendada. Ekstravert tutvustab sind kõikidele oma tuttavatele, sõpradele, pereliikmetele või isegi täiesti võõrastele inimestele, kui sul seda vaja peaks olema. Tema jaoks ei ole mingisugune probleem sinu tutvusringi suurendada. Ta on sotsiaalne liblikas, kes viib inimesi alateadlikult omavahel kokku.

Introvertne Kaksikute esindaja tõukab sind inimestega suhtlema enda soovituste, nõuannete ja motiveeritusega. Tema on see, kes käib sulle muudkui heas mõttes sisse, kui sa ei soovi end liigutada ja ei julge suhelda. Ta on tegelikult päris hea motivatsiooniallikas. Sama oskab ja teeb ka ekstravertne Kaksik, vahe on selles, et üks korraldab sinu eest kõik ära, teine aga suunab sind ennast seda kõike tegema.

Kaksikutest sõber on ülikiire reaktsiooniga ja ta on väga intelligentne!

Tema on esimene, kes reageerib sinu sündmustele, tegevustele, kogemustele ja emotsioonidele. Tal on kohe olemas oma arvamus, oma nägemus asjast ja ta on valmis sind kohe nõu või jõuga toetama. Ta reageerib ülehelikiirusel.

Kui sul on vaja, et keegi aitaks sul midagi ära lahendada, korraldada või pakuks mõne mure puhul tuge, siis haara telefon, otsi üles enda Kaksikutest sõber ja saa temaga kokku. Räägi talle enda probleemist ja usu mind, sa ei lahku tema juurest ilma lahenduseta. Ta on veel nii südikas, et teda ei rahulda see, kui sa lihtsalt kuulad ta ära, ta vajab mingitki kindlust või tagatist, et sa hakkad nüüd ka tegutsema. Kõige enam ajab Kaksikut endast välja see, kui probleemi ilmnemisel midagi ei tehta. Ta tahab kõik kiiresti ja puhtalt ära lahendada. Võta abiks tema tugev iseloom, lase tal end aidata ja lahenda olukord ära.

Kaksikutel on meeletult kiire mõttelend, see on nende tugevus, lase tal end sellega aidata. Hoia teda alati enda kõrval, nii heas kui ka halvas. Ta võib sinuga jagada enda metsikut huumorit ja samas olla sinu tugi ka kõige tõsisemate teemade puhul.

Kaksikute elus võiks kindlasti olla Apatiidi kristall - see on head suhtlust edendava ja küllust toova toimega.

APATIIT
on Kaksikute üheks õnnekristalliks. Tegemist on nende Kurgutšakra kristalliga, mis aitab Kaksikutel olla parim sõber, hea kaaslane, suurepärane pereliige ja tugi teistele inimestele. Apatiit toob Kaksikutes esile oskuse suhelda positiivselt, motiveerivalt ja inspireerivalt. Eriti aitab see kristall neid tähemärgi esindajaid, kelle Kurgutšakra on blokeeritud või kellel on ühe või teise probleemi tõttu suhtlemisraskused. Apatiit on ka Kaksikute küllusekristall.

Kõik minu kirjutatud artiklid Kaksikutest leiad SIIT.

Kaksikutele loodud kristallikomplekti, mis toob sellele tähtkujule küllust, positiivsust, optimismi, kaitset ja armastust, leiad SIIT.