Kas sa teadsid, et sul on võimalik saada valgest teest kofeiini nii, et see ei muuda sind närviliseks ega sinu nahka vanemaks? Kahjuks mõjub kohvi tarbimine sinu nahale halvasti, kui sa ei joo piisavalt vett või ei tarbi marju ja vilju, millest saad vedelikku, sest kohv tekitab dehüdratatsiooni. Valge tee on kohvile väga hea asendus ja nii on sul võimalik saada energiasüst tervislikul viisil. Valgel teel on rohelise ja musta teega võrreldes kõige väiksem kofeiinisisaldus. See on nende kahega võrreldes ka vähem levinud, kuid soovitan selle igatahes enda ellu tuua. Maitselt on see magus ja väga värskendav ning ei ole mitte kuidagi rohelise ega musta teega sarnane. Samuti määrib see vähem hambaid ja neile, kes soovivad enda hambaid valgetena hoida, on valge tee hea alternatiiv rohelisele ja mustale teele või kohvile.

Valge tee on ka suurepäraste tervendavate omadustega ja ma toon välja kolm kõige olulisemat põhjust, miks just seda teed juua. Sinu keha tänab sind selle valiku eest. Kui lähed teepoodi endale valget teed soetama, siis veendu, et tee oleks öko/orgaaniline. Nii saad sa sellest taimest kätte maksimumi, ilma, et rikuksid pestitsiide või herbitsiide tarbides enda tervist.

1. KAITSEB UV-KIIRGUSTE EEST, HOIAB NAHA NOORENA JA KORTSUDE- NING PIGMENDILAIKUDEVABANA

Number üks põhjus, miks igaüks võiks juua valget teed, kas siis regulaarselt või vähemalt perioodil, mil veedetakse aega päikese käes või enne, kui minnakse päikeseküllasele puhkusereisile, on selle tervendav mõju nahale.

Valge tee kaitseb päikesekiirtest põhjustatud naha vananemise eest. Kas pole hea teada, et sul on võimalik enda nahka nooruslikuna hoida? See mitte ainult ei kaitse nahka, vaid ka noorendab. Seega on see suurepärane põhjus, miks valge tee enda teevalikkusse tuua.

Selles on hulgaliselt antioksüdante, mis kaitsevad nahka ja hoiavad seda tervena, aidates lahti saada väikestest kortsukestest, mis on juba tekkinud.

2. KAITSEB BAKTERIAALSETE INFEKTSIOONIDE EEST

Tegemist on antibakteriaalse teega, mis aitab kehast toksiine väljutada ja võidelda bakteriaalsete haigustega.

Valge tee on suurepärane valik, kui reisid näiteks välismaale. Võta see tee kaasa või tarbi seda seal. Sellel on suutlikkus kaitsta sind bakterite eest, mis ei ole sinu keha jaoks tuttavad ja mis võivad põhjustada ebamugavaid terviseprobleeme. Täpselt samamoodi töötab kaneelitee - mõlemad on suurepärased kehatervendajad ja -kaitsjad. Kui sa oled ülitundliku seedesüsteemiga, siis on valge tee reisile kaasa võtmiseks hea valik. Kui sa kardad toidumürgitust, siis tarbi regulaarselt libejalaka puukoort - see kaitseb samuti ja on hädavajalik abiline neile, keda ohustavad toidumürgitused. Libejalaka puukoort tuleks kasutada kohe, kui on kahtlus, et oled tarbinud saastatud vett või toitu.

3. SÜDAMETŠAKRA, SÜDAMEVERESOONKONNA JA HINGAMISSÜSTEEMI TERVENDAJA

Valge tee mõjub selle antioksüdantiderohkuse ja tervendavate omaduste tõttu suurepäraselt Südametšakra piirkonnale, nii spirituaalsel kui ka füüsilisel tasandil. See aitab Südametšakrat aktiveerida, puhastada, tervendada ja selles olevaid blokaade vabastada. Valge tee puhul on tegemist mineviku vabastajaga.

Kui sa oled minevikus kinni, sa ei ole suutnud vabaks lasta seda, mis on sinuga suhetes juhtunud (negatiivsel tasandil) ja sa oled uue armastuse otsingul, siis on see tee sinu jaoks parim valik. Valge tee aitab Südametšakrat taaselustada ja puhastada, et energiad saaksid vabalt voolata. See loob sulle omakorda võimaluse uus armastus ellu lasta.

Valge tee mõjub hästi südameveresoonkonna tervisele ja südamele ning tervendab kopse. On teaduslikult tõestatud, et valge tee võib aidata kopsuvähi vastu ja aitab seda ennetada.

Valge tee aitab verd vedeldada ja veresooni tervemaks ning elastsemaks muuta. See aitab omakorda vererõhku alandada ja seda stabiilsena hoida. Mida tervislikumas seisus on sinu südameveresoonkond, seda pikem on sinu eluiga.

Südametšakra tervendamiseks soovitan kasutada romantika viirukit ja kaneeliviirukit, põleta neid regulaarselt enda vahetus läheduses. Kanna uue armastuse ellu kutsumiseks Larimari kristalli, tegemist on hingesugulase või kaksikleegi ellu kutsumise kristalliga.