Astroloogilisi aastaid on 12 ja igaüks meist sünnib ühel nendest aastatest, mis tähendab seda, et mil kõigil on ühe konkreetse astroloogilise aasta vägi. Need kaksteist aastat omavad loomade spirituaalset ja müstilist tähendust, kõik oma unikaalne väega. Iga aasta on eriline, seega ei saa öelda seda, et üks on teisest parem, kõik on suurepärased, kuna erinevus rikastab meie maailma. Aitan sul mõista seda, mida lisab sinu astroloogiline aasta sinu saatusesse, seletades sulle lahti kõik selle, milline vägi ühe või teise astroloogilise aastaga kaasas käib. Kõikide astroloogiliste aastate kohta, nende tähendustest ning mõjutustest inimese hingele, saad lugeda SIIT. Aga kui sa oled sündinud Ahviaastal, siis sa juba oled õiges kohas. Naudi lugemist iseenda kohta, ma soovin sulle imelist avastamist! Hetk on alati nautimiseks!

Sa oled sündinud Ahviaastal, kui sinu sünnikuupäev jääb sellesse vahemikku:

1920 (20.02.1920 – 07.02.1921)

1932 (06.02.1932 – 25.01.1933)

1944 (25.01.1944 – 12.02.1945)

1956 (12.02.1956 – 30.01.1957)

1968 (30.01.1968 – 16.02.1969)

1980 (16.02.1980 – 04.02.1981)

1992 (04.02.1992 – 22.01.1993)

2004 (22.01.2004 – 08.02.2005)

2016 (08.02.2016 – 27.01.2017)


Ahviaastal sündinud inimene on pealtnäha tagasihoidlik, aga sisemiselt väga aktiivne ning tuline. Kui kohata Ahviaastal sündinut esmakordselt, siis esimene reaktsioon on see, et sa justkui ei pane teda tähelegi. Aga see on vaid meelepete, uskuge ja usaldage mind. See on üks miraaž, mida koged hiljem, kuna Ahviaastal sündinu on täis müstikat ja äratab suurt põnevust ning huvi. See salapära, mida Ahviaastal sündinu endaga kaasas kannab, on nii maagiline, et sa lausa soovid temaga tuttavaks saada. Ta õhkab intellektuaalset energiat, elukogemustest tulenevat tarkust ja huvi elu suhtes, mis on Ahvi puhul ekstra atraktiivne. See on see, mida tunnen näiteks mina, kui kohtan kedagi Ahviaastal sündinut esmakordselt. Ahv kannab endaga kaasas põnevust ja adrenaliini tekitavat energiat. See püüab tähelepanu, suunab silmi temale endale ja tekitab küsimuse: "Hmm.. huvitav, mis selle hinge sees võiks olla?". Vot sellisena mõjuvad Ahviaastal sündinud teistele. Ja uskuge mind või mitte, see meeldib neile väga, eriti neile, kelle päikesemärk toetab tähelepanu ligi kutsumist.

Päikesemärkide ehk põhitähtkujude puhul on Ahvid loomulikult erinevalt. Ma olen aastaid teile kirjutanud ja selgitanud, et me ei saa mitte kunagi mitte ühtegi inimest defineerida vaid tema ühe konkreetse astroloogilise või numeroloogilise näitaja järgi vaid vaadata tuleb tervikut. Kõik tuleb omavahel kokku liita ja lahutada, nagu matemaatilist tehet, ja alles siis sa leiad selle tõelise vastuse üles. Seega, selgitades sulle siin lahti Ahviaastal sündinu energiat, see on vaid väike osa tema hingest. See on tükike, mis aitab suuremat puslet kokku liita.


JÄÄR

Tulles tagasi päikesemärkide ehk põhitähtkujude juurde ja liites need kokku Ahviaastaga, on vastus järgmine. Kui ollakse sündinud Ahviaastal ja Jäärana, siis temale meeldib väga tähelepanu ja ta isegi ei ürita seda varjata, kuna see on see, mis kütab ta üles. Tegemist on ikkagi tule-elemendi esindajaga ja Ahvi poolt lisatud magnetism sobivad imeliselt kokku. Jäära impulsiivsus saab lisaimpulsiivsust justnimelt Ahviaasta energiast. Sellele impulsiivsusele aitab tasakaalu tuua Amasoniidi ehk Jäära õnnekristalli kandmine.



SÕNN

Sõnni ja Ahvi omavaheline energeetiline kooslus loob teiste jaoks müstilise Auravälja. Sõnn, kes on niigi üleanalüüsiv, kõiketeadja ja tark enda suure huviga elu suhtes, saab Ahviaastal sündides enda ümber kauni ning maagilise atmosfääri. Teised, kes vaatavad tema poole, mõtlevad: "Küll tema on elutark ja nii huvitav - sooviks temaga vestelda, tema nõu kuulda!". Ja Sõnnile meeldib see, kuna Sõnni eesmärk on siiski aidata teistel maailmatarkusi üles leida.


KAKSIKUD

Kaksikutena Ahviaastal sündinu on informatsiooni tornaado ja keeris üheskoos. Kuna siiski on tegemist Kaksikuga, on temal alati kaks poolt. Tornaadona tegutseb Kaksikutest Ahv nii, et ta lihtsalt tõmbab tähelepanu enda poole, ükskõik, kus ta on, liigub või astub. Keerisena tegutseb Kaksikutest Ahv siis, kui ta teeb oma suu lahti. Teiste jaoks on niivõrd põnev kuulata, mida tal on rääkida, juttu muudkui tuleb ja tuleb ja tuleb. Põnev, eks ole?


VÄHK

Vähk-Ahv on suurepärane varjaja. Üks pool temas ütleb seda, et ta ei soovi tähelepanu, kuna privaatsus on tema jaoks number üks. Vähk liiguks hea meelega mööda seinaääri ning teeks oma asja, aga Ahv tema sees ütleb: "Davai! Teeks midagi ekstra põnevat, millest kõik teised saaksid inspiratsiooni!". Vähk-Ahvi puhul on tegemist äärmusliku kombinatsiooniga, kelle see toimuks pidevalt justkui kahekõne - tal on vaja luua siin-seal enda privaataega ja sotsiaalaaega. Selle astroloogilise kombinatsiooni juures ongi kõige raskem luua tasakaalu. Üldiselt on nemad ambiverdid, mitte introverdid ega ekstraverdid. Ambivertide kohta leiad lugemist siit, olen sellel teemal teile kirjutanud juba aastaid tagasi.


LÕVI

Lõvi, kes on sündinud Ahvi-aastal - no tema on totaalne tantsulõvi. Staar eelkõige iseenda silmis ja loomulikult ka nende silmis, kes kingivad talle naeratusi. Ahviaasta lisab Lõvile vajadust positiivsuse järele, ta ahmiks seda endasse justkui tal jääks õhku puudu. Kui soovite Ahv-Lõviga hästi läbi saada, siis mul on teile kõigile üks suur-suur palve - olge nii armsad ja toitke tema positiivset ego, milleks on tema ülevalamine kiituste ja kallistustega. Tal läheb seda vaja, vastasel juhul hakkab Ahv tema sees seda nõudma. Ja Lõvi nõudmised võivad olla väga suured. Aga ärge unustage, et eelõige on tegemist suurejoonelise isendiga.


NEITSI

Neitsi, kes on sündinud Ahvi-aastal, on absoluutselt kõige suurem analüüsja ja seda teiste inimeste suhtes. Kui Ahv on see, kes kogub informatsiooni igalt poolt, et mõista ümbritsevat paremini, siis Neitsi tema sees suunab selle huvi inimestele, nende tegevustele ja nende loomusele. Kui Neitsi on tasakaalus (ehk enda parimas versioonis), siis Ahvi-aastal sündinuna annab see talle võimaluse olla hea psühholoog ja üleüldiselt hea inimestetundja. Kui Neitsi on tasakaalust väljas, siis ta näeb Ahvi mõjutuste tõttu inimestes kahjuks vaid negatiivseid külgi, aga seda selleks, et neid aidata - see on üks Neitsite eesmärkidest. Olen tähtkujude elueesmärkidest kirjutanud enda esimeses raamatus "Tähtkujude salapära". Seega Neitsid - tasakaalu!


KAALUD

Kaaludele, kes on niigi müstiline ja salapärane, teeb Ahviaastal sündimine veelgi rohkem komplimente. See on suurepärane kooslus ja ütlen ausalt, et hinge jaoks lausa ideaalne kooslus. Miks? Kaalud on elust niivõrd huvitatud ja tema üheks eesmärgiks on inimkonda valgustada, ja kui lisada sellele Ahviaastast tulenev energia, siis see suurendab, võimendab  ja muudab Kaalude kõik energiad veelgi võimsamaks, ja seda nii muuseas. See päikesemärk ja astroloogiline aasta sobivad kokku, liikudes paralleelselt ühe eesmärgi nimel - võimendada Kaalude enda elueesmärki ja ka vastupidi, anda Ahviaastal sündinute eesmärgile juurde tugevust ning jõudu.


SKORPION

Skoprion-Ahv on suurepärane inimestetundja. Mitte et Skorpion niisama ei oleks, aga Ahv lisab sellele teravust juurde. Skorpionile, kes skaneerib inimesi automaatselt, annab Ahviaasta juurde ekstra suurt vaistu. Seega võin öelda täiesti vabalt ja kindlalt seda, et Skorpion-Ahvina sündida on väga võimas. Aga - siin on üks suur-suur AGA, mille ma pean ära mainima, sest see ei oleks mina, kui ma jätaksin midagi enda teada, sest õde on tõde ja seda tuleb aktsepteerida. See, millest ma räägin, on Skorpion-Ahvi vaist, mis võib vahel töötada tema enda kahjuks. Miks? Skorpionit juhib Pluuto ja see tähendab seda, et ta näeb enda ümber varjukülgi ja seetõttu on vahel raske olla Skorpion-Ahv, kuna pettumus inimkonna suhtes võib olla laastav. Sellistel puhkudel ma soovitan Skorpion-Ahvil kanda tema õnne ja tasakaalu kristalli, nagu näiteks Malahhiiti.


AMBUR

Ambur-Ahv ja selle astroloogiline kombinatsioon on suurepäraseks koosluseks, kuna see toob välja mõlema vajaduse maailma avastada. On kahte sorti Ahv-Ambureid. Ühed on need, kes soovivad sõna otseses mõttes maailmas rännata ja ringi reisida, lennata ühest riigist teise, ja kui neil on võimalus seda teha, siis nad seda teevadki. Eriti just rahakoti võimaldamise koha pealt. Kui rahalised seisud seda ei luba, siis nad unistavad sellest kõigest, ja ühel päeval, kui nad saavutavad majandusliku tasakaalu, siis nad reisivadki. Ja siis on teised Ahv-Amburid, kes rändavad ringi enda sisemaailmas, neid huvitavad faktide kokku kogumine, filosofeerimine, dokumentaalfilmide vaatamine või enda mõistuse rikastamine ükskõik, milliste kogemuste läbi. See on suurepärane kombinatsioon, mille ainsaks miinuseks võib olla ainult see, et nad peavad end kogu aeg pidevas tegevuses hoidma, vastase juhul nad muutuvad rahutuks. Sellisel juhul soovitan ma neil kanda Skolessiidi kristalli, kuna see aitab neid rahustada. Kindlasti tee seda, kui soovid seda osa endas tervendada.


KALJUKITS

Kaljukits-Ahvi jaoks on kõik maine väga oluline. Ahv, kes ise on suurepärane rahutu hing, kellel on vaja pidevalt midagi teha, toimetada, ringi joosta ja kogeda, siis on tema kõrval Kaljukits, kes vajab tasakaalu, aga pidevat sotsiaalsust, nagu Ahvki, siis need kaks justkui klapiksid suurepäraselt, aga samas on seal olemas ka üks tasakaalutu aspekt. Kaljukits on see, kes vajab majanduslikku tasakaalu, stabiilsust, süstemaatilisust, organiseeritud tegevust, aga Ahv on see, kellele sobib ning meeldib spontaansus. Seetõttu on olukordi, kus need kaks energiat lähevad omavahel konflikti. Kui sa oled sündinud Ahvi aasta Kaljukitsena ja sa tunned end selles osas ära, siis ma soovitan sul lihtsalt sellega leppida. Sind aitab alati ka Ametüsti kristalli kandmine, tegemist on sinu hinge tervendaja ja tasakaalustajaga, kuna see aitab selle osaga sinu sees toime tulla.


VEEVALAJA

Veevalaja, kes on sündinu Ahvi aastal, on ilmselgelt see, kes sõidab enda energiaga alati tuleviku suunas. Veevalaja on sündinud siia maailma selleks, et avardada kõikide teiste inimeste silmi selles osas, mida veel nähtud ei ole, ja Ahviaasta, mis on seotud meelelahutusliku energia välja toomisega, filosofeerimisega ja kõige põneva päevavalgele toomisega - need annavad hingele võimaluse avastada maailmas midagi sellist, mille peale teised tulnud ei ole. See toob välja väga innovatiivseid mõtteid, lahendusi ja ideid, mille peale võivad teistel suud nii-öelda lahti jääda. Seega, kui sa oled sündinud Veevalajana ja Ahvi aastal, siis ole nii kallis ja ära hoia enda ideid enda teada. Kui sa tunned, et soovid midagi välja öelda, siis tee seda kindlasti. Sa ei tea mitte kunagi, kuidas ja kellele see võib hästi mõjuda. Seega, ole hea ja külva enda lähedased enda ideedega üle!


KALAD

Ahviaastal sünidnud Kalad on see, kes tekitab kõikidele teistele kõige suuremat küsimärki selles osas, et kes ta siis päriselt on. Kalad, kes on nii või naa pidevast voolust viidud, ja lisades sinna juurde Ahvi kiire taibu ja uudishimu elu suhtes, siis ei saa sealt tulla midagi muud, kui pidev avastamine, avastamine ja veelkord avastamine. See kombinatsioon on tõesti hea, kui leitakse endale loominguline väljund. Kui see ei ole töö, siis tuleb see kindlasti teha hobiks. Kuna Kaladel, kes on sündinud Ahviaastal, on vaja end loominguliselt väljendada. See on hingele teraapiaks ja meditatsiooniks. Kui sa oled sündinud Ahviaastal ja oled tähtkujult Kalad ning sa tunned, et oled end kuidagi ära kaotanud või sind on tabanud loominguline blokaad, siis soovitan sul kanda Picasso Jaspise kristalli. Tegemist on loomingulist meelt avava kristalliga, mis aitab sul enda saatuserajal leida üles kõige parema ning ideaalsema tee.

Kõik astroloogilised aastad on suurepärased, nendel kõigil on oma energia, mida need kinnitavad sünnihetkel inimese Auravälja. Kogu terviku iseenda kohta saad kätte siis, kui loed koos kõiki astroloogilisi ja numeroloogilisi näitajaid. Ehk viid kokku kogu enda sünnikaardi!

Armastusega

Tene Laul