Novembri algus toob kaasa palju positiivsust seoses Jupiteri transiidiga, mis kiirgab meie Maale koostöös Päikesega. Sellega seoses on sul vaja teada kahte asja. Esiteks, kui sa oled oma loomuselt tagasihoidlik, suudad leppida vähesega ja oled niiöelda maadligi inimene, siis see annab sulle võimaluse suurendada enda isiklikku õnne, külluslikke energiaid ning positiivsuse kasvu sinu hinges. Kuna see transiit on seotud väärtushinnangute kaudu õnneenergia kanaldamisega, siis on oluline esmalt küsida iseenda käest: "Kui nõudlik sa elu suhtes oled?". Peale seda, andes endale ausa vastuse, mõistad, kuidas see transiit sinu elu kujundama hakkab. Teiseks, kui sa oled aga väga nõudlik, kriitiline ja omad enda hinges teisi madalaid energiaid, mida kiirgad välja teiste suunas, siis on selle transiidi toime vastupidine ehk see võib sulle kaasa tuua probleeme ja takistusi. Seega, sul on võimalik suurendada enda isiklikus elus õnneenergia voolu õige suhtumisega ja loomulikult ka Jupiteri transiidi rituaaliga, mida saad enda kodus edukalt teha. Rituaal aitab sul hoida suhtumise enda ja teiste suhtes armastavana, mis omakorda avab külluseenergia ligikutsumise Jupiterilt. See kandub sinu Auravälja ning hoiab sind positiivsel kursil päris pika perioodi vältel. Iga inimene soovib, et tal läheks elus hästi, seega miks mitte lasta end kanda Jupiteri transiidi energiast. Ära lase end suunata teele, kus sind hakkab saatma probleem probleemi järel.

Et mõista seda, kuidas Jupiteri transiit sinu elu kujundama hakkab, siis ole hea ja jälgi järgmist nelja kuud ehk perioodi kuni veebruari lõpuni. Kui oktoobri Täiskuu ajal toimunud Kuuvarjutus, mille kohta saad lugeda eelmisest horoskoobist SIIT, lõpetas "millegi", siis see, mis lahkub sellel perioodil, asendub Jupiteri transiidist loodud energiaga. Iga inimese elus on see "lahkumine või vabanemine" individuaalne ehk seda saab igaüks ise kogeda. Selle asemel tuleb midagi uut, olgu selleks uus töökoht, suhe, kodu, projekt jne.

Astroloogia on energiate mäng, millega me kõik individuaalsel tasandil kokku puutume - sõltuvalt sellest, milline on saatusetee, sinu hinge häälestatus jne. Sinu energia reageerib planeetide seisudega ja antud perioodil on sulle avatud kaks võimalust olenevalt sellest, millisel hingelisel tasandil sa oled. Kas selle "lahkumise" asemel tuleb midagi paremat või probleemid, mis õpetavad sind kõrgema eesmärgi nimel, et sa suudaksid tulevikus enda ellu rohkem õnne lasta. Kuna see planeetide seis on seotud õnnega, siis seetõttu on ka probleemid seotud edaspidise õnne suurendamisega. Mida ma soovin sulle sellega öelda? - Universum ei karista, vaid alati õpetab ja kasvatab sind. Ütlen sulle seda seetõttu, et sa suudaksid mõista elu olemust. Kõik juhtub põhjusega ja pea meeles - mida raskem on õppetund, seda suurem on õnn, mida saad, kui läbid õpetused. Selleks, et aidata sul mõista, mida miski sulle õpetama tuli, saan sulle teha eraldi situatsioonianalüüsi ehk näidata pimedusse valgust. Kohtumiseni erasessioonil!

Jupiteri transiidi tõttu on kasulik kanda neli kuud järjest uut Mäekristalli või tuua uusi Mäekristalle enda koduseinte vahele, kui soovid head õnne koju kutsuda. Miks just Mäekristall? Tegemist on parima uuenduste loojaga ja ligikutsujaga, mis suudab muuta sinu elu energeetilisel tasandil paremaks. Mäekristall kasvatab head õnne ning asendab "tühjuse" küllusega, mille avas Kuuvarjutus 28. oktoobril.

Kui alustad Mäekristalli kandmist, siis hoia esmalt seda väeehet enda käes, sule silmad ning esita Mäekristallile palve, et see tooks sinu ellu asendusena midagi head. Kuna sa ei oska enda saatuseteed ise lugeda, siis ära esita konkreetset palvet, vaid lase see palve vabaks ning keskendu lihtsalt heale, mida soovid enda ellu. Nii lased vabaks ka konkreetse soovi ja annad Mäekristallile võimaluse tuua täpselt seda, mis on kõige õigem. Seejärel aseta Mäekristall suitseva Positiivsuse viiruki juurde. Positiivsuse viiruk sisaldab taimi, mis aktiveerivad hea õnne ja see võimendab omakorda Mäekristalli energiaid. Soovitan sul puhastada enda kodu ka Palo Santoga, et hea õnn pääseks kiiremini sinu ellu.

Jupiteri transiidi küünlarituaal hea õnne teekonna avamiseks:

- Kalla rituaaliküünal

- Salvei rituaaliküünal

- Salvei viiruk

- Sidruni teepuu eeterlik õli

- Karneool poleeritud

- Serpentiin Jaad poleeritud

- Tiigrisilm poleeritud

- Viirukialus

- Õlilamp/difuuser

- Tikud

- Paberkandjal foto endast või perekonnast

Juhul, kui soovid aktiveerida head õnne kogu perekonnale, siis vii kindlasti läbi see rituaal. See rituaal on suurejooneline, mistõttu mõjub see kogu perekonnale. Selleks on sul vaja enda pereliikmete pilte või ainult enda pilti, kui elad üksinda. Rituaaliga saad avada head õnne enda kaaslasele, lastele, emale, isale ja teistele pereliikmetele.

Rituaali alusta ajavahemikul 1.-12. november. Vali kuupäev, mis sulle kõige enam sobib või tunneta intuitiivselt, milline päev võiks olla sinu jaoks selle rituaali tegemiseks kõige kasulikum. Juhul, kui sinu intuitsioon on väga tugev, siis võid seda kuupäeva ette näha unes jne.

1. Rituaali tegemiseks aseta küünlad kuumakindlale alusele enda ette - Kalla küünal vasakule ja Salvei küünal paremale poole.

2. Esmalt aseta Kalla küünla ette Karneooli kristall, seda kätte võttes sule silmad ja ütle: "Hea õnn avanegu meie perekonnale!". Siis võta enda kätte Serpentiin Jaad, seda kätte võttes sule silmad ja korda lauset "Hea õnn avanegu meie perekonnale!" ja aseta see Salvei küünla ette. Veendu, et kristallid oleksid kindlasti õigete küünalde ees (vastupidi rituaal ei toimi).

3. Kui sul on perekonnast/endast pilt, siis aseta see küünalde ette. Kui pilti mingil põhjusel ei ole, siis võta hetk ning keskendu kõikidele pereliikmetele, soovi nendele kogu südamest head ning lausu seejärel "Hea õnn avanegu meie perekonnale!". Kui sul on perest pilt, siis vaata pildil olevaid pereliikmeid ja tee seda sama.

4. Seejärel võta Tiigrisilm ning aseta see pildi peale või küünalde vahele, kui sul pilti ei ole. Tiigrisilm aktiveerib rituaali ja kanaldab sinu soovi endasse. Koostöös Jupiteri transiidiga aktiveerib see ligi kutsuma head õnne sinu perekonna ellu.

5. Kui Tiigrisilm on omale kohale asetatud, siis pane võimalikult paljudesse õlilampidesse või aroomidifuuseritesse Sidruni Teepuu eeterlikku õli koos veega aurama. See aktiveerib rituaali sinu koduseinte vahel ning kõik, kes sinu kodus sinuga elavad saavad selle õnneenergiaga kokku. Lisaks aitab see rituaali võimendada, mis on samuti ülimalt oluline.

6. Nüüd mine tagasi küünlarituaali juurde ja aseta viirukialusele Salvei viiruk. Kui selle sinna asetad, siis lausu rituaalilause "Ebaõnn blokeerugu, avanegu hea õnn universaalsel tasandil." Seejärel sea viiruk tikust suitsema.

7. Kui Salvei viiruk suitseb, siis alles nüüd süütad küünlad ehk viid rituaali avamise lõpuni, millele järgneb nelja kuu pikkune Jupiteri transiidi hea õnne ligi kutsumine tervele perekonnale. Sellega kaasneb ka ebaõnne blokeerumine, mis aitab sellel kõigel juhtuda. Kui pereliikmetes on "mingisugust" negatiivset suhtumist, siis lõppeb esmalt see suhtumine ning seejärel asendub armastava energiaga, mis omakorda avab heaolu ja õnne teekonna saatuseteel.

8. Kui mõlemad küünlad põlevad, siis vaata nende leekidesse ning keskendu uuesti kõikidele pereliikmetele ning soovi kogu südamest, et neil ja kaasaarvatud sul endal hästi läheks. Seejärel jäta küünlad põlema ning põleta neid igal järjestikulisel päeval kuniks küünlad on lõpuni põlenud. Ei ole vahet, kui palju ja pikalt sa küünlaid igapäevaselt põletad, kuna Jupiteri transiidi energia kandub järgenvasse nelja kuusse ning selle perioodi jooksul jõuad küünlad ära põletada.

9. Soovitan põletada suuremaid küünlaid, nii võimendad sa perekonna heaolu ja õnne rituaali veelgi rohkem. Kui küünlad on lõpuni põlenud, kogu kolm kristalli kokku ning kingi iga kristall kellelegi, kes ei ole otseselt sinu pereliige ehk kellelegi, keda sa rituaali ei lisanud. Olgu see sõber, töökaaslane, tuttav, tööpartner või keegi, kelle juures käid mõnda teenust kasutamas ning kellega on aja jooksul tekkinud hea side. Tunneta, kellele kristalle soovid kinkida, lase nendel inimestel ise enda mõtetesse tulla. Usalda enda vaistu ning anna need edasi.

Kuu viimane veerand 5. novembril

JÄÄR

Sulle on oluline teada, et 03.11 ei ole kõige soodsam aeg vestelda erinevatel suhtealastel teemadel - proovi seda vältida, kui vähegi suudad. Selleks on aga hea päev 08.11. Kui soovid reisida, siis edukaimaks reisiks saab olema reis, kuhu sõidad kuupäevade 17.11 ja 21.11 vahel. Ütlen seda sulle ette, et saaksid oma reisi planeerida. Karneool on kristall, mis suurendab sinu motivatsiooni ja õnnetunnet.

SÕNN

Midagi ootamatut jõuab sinu ellu 04.11, seega ole sellel päeval eriti tähelepanelik. Kui soovid konflikte vältida ning, et kodus oleks rahu, siis hoia kindlasti end 13.11 eriti rahulikuna, et sa ise probleeme esile ei tõstaks. Planeetide seisude järgi on konfliktid sellel ajal kerged tekkima. Sinu ellu toob armastust Roosa Kvarts, aidates kaasa ka probleemide lahendamisele.

KAKSIKUD

Sinu tervislik seisund vajab eriti suurt tähelepanu peale 10.11 saabumist, mis toob kaasa nõrkuse, mida tasub kindlasti tervendada. Oluliselt hea kuupäev sinu jaoks on 15.11, sellel päeval jõuab sinu ellu midagi tähtsat, millele tuleb sul kindlasti osutada rohkem tähelepanu. Valge Hauliit on sulle hea kristall, kui soovid enda heaolu parandada.

VÄHK

Oluline on, et võtaksid 03.11 võimalikult rahulikult ning puhkaksid sellel päeval palju. Sinu stressitaset aitab maandada Kuukivi kristall, mis on ka sinu Tähtkuju õnnekristall. Õnn pöördub suure tõenäosusega sinu poole Jupiteri transiidi kaudu alates 14.11. Oluline kuupäev tööalase õnne suurendamiseks on 25.11, kasuta sellel perioodil Epidooti, et suurendada enda õnnetunnet.

LÕVI

Pane tähele neid ideid, mis tuleva sinu pähe 08.11, need on olulised tuleviku jaoks. Kui soovid teistega paremini läbi saada, siis paranda kindlasti enda suhteid 17.11 kuupäeval, sellel ajal on energiad tervenemise kasuks. Sinu hingeline transformatsioon, paremuse poole liikumiseks, toob sulle head väljatulekut 29.11. Kui soovid end õnnelikuna tunda, siis kanna kindlasti Päikesekivi.

NEITSI

Terve see kuu on sulle oluliselt rohkem õnne toov kui eelmine. Jupiteri transiidi energiat tasub kindlasti enda kasuks pöörata ehk saada välja rituaal, hoia hinges õige suhtumine ning kanna Mäekristalli, mis aitab suurendada sinu heaolutunnet.

KAALUD

Loomingulisus on suurenenud sul 06.11 kuupäeval, mis tähendab seda, et sellel päeval on hea tegeleda kunstiga. Kui muudad enda mõttemaailma 08.11, siis see toob Jupiteri transiidi kaudu sulle veelgi rohkem õnneenergiat. Oluline on see, et sa ei võtaks kindlasti vastu 27.11 olulisi otsuseid. Kanna kindlasti Kiastoliidi kristalli, et hoida end heaolu poole liikudes õigel kursil.

SKORPION

Hoia kindlasti enda tegevustel silm peal 03.11 kuupäeval, et sa õnnetustesse ei satuks, see on sinu jaoks ohtlik kuupäev. Soovin, et sa oleksid hoitud ning kaitstud, ole kindlasti tähelepanelikum ning hoolsam. Väga hea ja õnne toov päev on kindlasti 13.11 - hea Jupiteri transiidi energia kinni püüdmiseks. 15.11 kuupäev on kasulik tööalasteks vestlusteks. Hoia Malahhiiti - sinu õnnekristalli endaga.

AMBUR

Väljenda enda muresid ja probleeme lähedastele 03.11 kuupäeval, et nad saaksid sind aidata. Abi on olemas, kui julged end avada. Oluliselt hea päev suhete veelgi suuremaks parandamiseks on 17.11. Peale 18.11 võid kogeda stressirohkeid olukordi ehk vaidlusi, mis tulevad mineviku tõttu esile. Hoia Seleniidi kristalli kindlasti endaga.

KALJUKITS

Ootamatused ilmuvad sinu ellu 04.11 kuupäeval, ole nendeks valmis. Erinevatele tööalastele ja materiaalsetele küsimustele võid leida vastuse 6.11 kuupäeval, hoia sellel ajal kindlasti endaga kaasas Rohelist Aventuriini. Ole ettevaatlik selles osas, mida sulle 27.11 räägitakse, "miskit" ei tasu kindlasti uskuda ehk ole palun tähelepanelikum, et sul läheks paremini. Kahjuks kõik informatsioon, mida jagatakse ei ole tõde.

VEEVALAJA

Ole 03.11 ettevaatlikum selles osas, mida kuuled ehk see on sinu jaoks valeinformatsiooni päev. Kahtle selles, mida kuuled ja leia ise sellest kõigest tõde. Kui soovid head reisi, siis kindlasti planeeri reisimine 6.11-12.11 kuupäevade vahel. 15.11 kuupäev on sinu jaoks Jupiteri transiidi osas eriti õnnetoov. Soovitan sul kanda kindlasti Kullisilma kristalli, et sa oleksid hoitud ja kaitstud.

KALAD

Midagi ootamatut ilmub sinu teele 11.11, mis on sulle väga hea ning kasulik. Hoia enda tervist kindlasti 17.11, tööalaselt on sul edukam kuupäev 18.11. Peale 25.11 ära lase stressil endast võitu saada ning hoia suhtumine positiivsena, et Jupiteri transiidi rituaal saaks sinuga edukalt toimida. Soovitan kanda Punast Jaspist, et sinu enesetunne oleks alati hea.

Soovin Sulle parimat novembri algust, saatku Sind õnn ja rõõm. Hoian Sind!

Tene Laul

VÕIDA ENDALE ERASEANSS TENEGA! Võitja selgub kõikide vähemalt 50 euroste ostude hulgast, mis on tehtud LA TENE poodides Tallinnas, Kuressaares või e-poes ajavahemikul 01.11 - 30.11.

Toetamaks Sinu ellu hea õnne saabumist on perioodil 01.11 - 12.11 Mäekristall ja sellest valmistatud tooted tavahinnast -15 % soodsamad LA TENE Kuressaare, Tallinna ja e-poes. Tooted leiad SIIT.

Tähistame samuti koos saabuvat isade- ja meestepäeva - perioodil 01.11 - 19.11 meeste käeketid tavahinnast -15 % soodsamad LA TENE Kuressaare, Tallinna ja e-poes. Tooted leiad SIIT.