Igal aastal sünnivad lapsed erilise ülesandega, mis on neile saatuse poolt kaasa antud. Iga aasta ja ka astroloogiline aasta annab inimese hingele oma iseloomu ning teatud temperamendi kaasa. 2017. aastal sündinud lastel on oma konkreetne ülesanne, mida nad siia maailma täitma tulevad. Ma räägin üldisest ülesandest, mis on kõigile neile antud ja loomulikult on igal inimesel oma karma, saatus ning hingedevahelised kokkulepped, mis on kõik individuaalne. Täna räägin ma sellest, mis on see ülesanne, mida need hinged maailmale tulevad andma.

"Sünnivad lapsed, kes peegeldavad kõike füüsiliselt, mida nad tajuvad"

Sellel aastal sünnivad ülitundlikud lapsed ja nii on juba neid ülitundlike lapsi sündinud pea kümme aastat järjest. Küll aga igal ülitundlikkusel on omad erinevad küljed. Need, kes sünnivad aastal 2017, nende tundlikus peegeldub neis ka füüsiliselt. Seda selles mõttes, et need hinged annavad ise, alateadlikult kõik vihjed välja selle kohta, mis on nende nõrkadeks külgedeks.

Näiteks, kui sellel lapsel on ülitundlikus mõne toiduaine suhtes, siis tema keha reageerib seda toiduainet süües koheselt ja annab kas süda-paha olekuga sellest märku või tekib kohene lööve. Nende keha reageerib väga kiirelt, kui nendel peaks mõne aine suhtes olema allergia.

Emotsionaalses mõttes toon ma näite näiteks valju heli suhtes. Kui sinul sünnib laps, kellel on heli vastu ülitundlikus, siis see on võimendatud kujul temas ja ta ei suuda seda ära kannatada. Kui enamus inimesi surub alla asju, mis nende keha ei soovi taluda, et olla tolerantne, siis nemad ei suuda seda teha. Nad ei suuda juba sellepärast seda teha, et nende jaoks on füüsiliselt see piinav.

Miks selline ülitundlikkus ja miks nii tugev füüsiline väljapaistvus selle teemaga?

See ei tähenda seda, et see laps on kõige suhtes ülitundlik, tal võivad olla mõned teemad, mis tema füüsiline keha ei suuda vastu võtta ja kindlasti on ta ülitundlik ühe konkreetse asja suhtes ning see ülitundlikkus on vägagi võimendatud.

See on kõik sellepärast, et nende laste hingede üheks peamiseks ülesandeks on õpetada inimestele seda, et meie füüsilisele kehale ei kehti ühised reeglid. See tähendab seda, et me oleme kõik erinevad, me suudame erinevaid asju ja me vajame erinevaid toitaineid.

Nad tulevad õpetavad inimkonnale seda, et igasse inimesse tuleb suhtuda individuaalse lähenemisviisiga, igal inimesel on omad nõrkused ja tugevused. Nad aitavad tulevikus, mitmete aastate või kauges tulevikus muuta erinevaid süsteeme, mis inimesi peaksid aitama. Aidates uusi lähenemisviise otsida erinevate haiguste suhtes, seda kõike selleks, et inimesed avaksid enda suhtumist ja avardaksid võimalusi inimesi aidata ja inimestesse süveneda, kui neil mõni probleem on.

Kui sa seda artiklid loed, siis ära võta kohe negatiivsed hoiakut ja ära mõtle kohe seda, et see ülitundlikus on väga halb. Vastupidi! See ülitundlikus on hea ja see aitab maailma muuta. Ülitundlikus antakse selleks, et maailma parandada.

2017. aasta laps sünnib teatud ülitundlikkusega, et muuta enda pereliikmeid. See ülitundlikus, millega ta sünnib, sellega ta tervendab ja muudab perekonda.

Näiteks, kui ta sünnib helitundlikkusega ja ta ei suuda taluda valju müra, siis ta õpetab kõikidele teistele pereliikmetele seda, et asju saab ajada ka rahulikult. See laps ei lase perekonnas riielda ja aitab õpetada teistel pereliikmetel tasakaalukamalt ning rahulikumalt asju ajama.

Näiteks, kui laps sünnib tugeva gluteeni talumatusega, siis see laps õpetab perekonda õigesti toituma ja suunab sellesse perekonda, kus ta sünnib rohkem pereliikmeid taimi sööma. See laps ei talu tavalist toitu ja tahes-tahtmata peavad tema pereliikmed muutma oma toidumenüüd, kui nad soovivad olla õnnelikud. See laps muudab kogu perekonna tervislikumaks, kui see perekond saab aru, et nad peavad tänu uuele ilmakodanikule end muutma.

Need lapsed on igale poole üle maailma erinevatesse perekondadesse saadetud, et õpetada tervele perekonnale, emale, isale või õele-vennale midagi, mis neil on vaja õppida. Nad saadetakse oma probleemiga tervele perele, temas on miski, mis aitab muuta ka teisi tervemateks ja paremateks inimesteks.

See laps ühendab perekonda, alguses tekitades raskusi ja kui tema lähedased saavad aru, miks ta on siia tulnud nende sekka, siis asjad muutuvad paremaks ning sellest saavad kõik kasu. Alguses võib ta tunduda katsumusena, kui sa aga kogu armastusega võtad ta vastu, tema eripäraga, siis ta päästab teisi inimesi halbadest harjumustest.

See laps, kes sünnib aastal 2017 - ta tuleb sind paremaks ja teadlikumaks inimeseks muutma. Aidates sulle peegeldada seda, mida sa ei oska ise korda teha. Nad peegeldavad probleeme füüsiliseks, et inimesed hakkaksid end muutma ja probleemide korral probleemidele alternatiivselt vastu seisma.

Kõik lapsed, kes sünnivad 2017. aastal on ülitundlikud ja nad kannavad kaasas vähemalt ühte ülitundliku aspekti. Kui sinu perekonda sünnib see laps, siis ainuke viis tema ülitundlikust leevendada ja sellega elama õppida on alternatiivselt sellele vastu seista. Selle all ma mõtlen puhast ja taimset toitu, rahulike ning armastavaid emotsioone, looduslikku lähenemist. Need lapsed ei tule sinu juurde probleemiga, mida peaksid meditsiiniliselt lahendama ja ma usun, et kui sa nii temale lähened, siis see ei anna sulle tulemust, mida sa ootaksid.

"Lapsed, kes tahavad maailmale õpetada loodusesse tagasi astumist"

See kõik, mis ma ülalpool kirja panin on sellega seotud, et need lapsed toovad sulle ülitundlikkuse, millega sa pead koos temaga harjuma. Sa pead sellise tundlikkuse enda ellu sobitama. Seda ei saa ära võtta, seda saab tasakaalus hoida. Ja kui sul on see soov, siis seda saab teha vaid alternatiivselt ja mõtteviisiga, mis on loodusele sõbralik.

Need lapsed on looduse lapsed ja neid lapsi on vaja toita värske õhu, spirituaalsuse, kristallide, õige toiduga ning positiivse mõttemaailmaga.

Need lapsed õpetavad ja suunavad enda pereliikmeid tagasi loodusesse sammuma. Andes suuna kätte ja näidates, kus abi saab, selleks abiks on taimed ning kõik see, mis Maa ise on meile andnud. Õpetades seda, et igale probleemile on võimalik loodusest abi leida.

Sodaliit aitab 2017. aastal sündinutel enda missiooni täita, suurendades intuitsiooni ja oskusi enda eest seista, otsuseid vastu võtta ning seista tugevamana. Sodaliit leevendab ülitundlikkust ja aitab Auravälja kaitsta. Soovitan Sodaliiti kanda ja hoida enda elus.

Lisaks tema erilisele ülesandele on tal olemas ka omad erilised, isiklikud ja hingelised ülesanded. See, millest ma siia kirjutasin, see on ülesanne, mida ta enda perekonnaga teeb. Ta aitab enda lähedasi loodusesse viia ja spirituaalsemaks muuta.