Ahvileivapuu ehk Crassula Ovata on Feng Shui järgi küllusetaim, millel on oskus ligi tõmmata küllust, materiaalset edu, materiaalseid võimalusi ja oskus kodus külluslikku energiat liikuma panna. See on taim, mis aitab küllusel kodu Kagupiirkonna kaudu majja tulla. See on ka üks põhjustest, miks võite kohata seda taime enamikes Hiina restoranides - kuna see toob majja jõukust.

Feng Shui järgi on olemas mitmeid rahapuid, aga Ahvileivapuu on üks väga lihtsasti kasvatavatest taimedest, mida on ka meil, eestlastel, võimalik oma koju tuua.

Ahvileivapuu toimib külluslikult vaid siis, kui see näeb välja terve, särav, lopsakas ja elujõuline. Seega, kui teil kodus veel ei ole seda taime, siis mõnest lillepoest seda tuues jälgige, et taim oleks elujõuline. Vaadake üle ka oma kodus olev Ahvileivapuu ja hinnake selle tervist. Kui see on jõuetu ja lehed pidevalt langevad või mädanevad, siis asendage see uue taimega. Väsinud Ahvileivapuu viib külluseenergia majast välja ja terve taim toob selle majja. Kindlasti peab muld olema alati puhas, värske ja ilma lehepuruta. Seega tuleb selle taime välimuse eest hoolt kanda, aga õnneks sobib see kõigile koduomanikele, kuna Ahvileivapuu ei vaja kasvamiseks peale vähese vee ja poolvarjulise asukoha mitte midagi muud.


AHVILEIVAPUU ASUKOHT JA KÜLLUSLIKUD ELEMENDID SELLE ÜMBER

FENG SHUI
külluse-, jõukuse- ja rahaenergia piirkond majas on KAGU (tulevikuküllus) ja IDA (hetkeküllus). Kõigepealt tehke selgeks oma kodu suhtes paiknevad ilmakaared, seejärel otsige üles Kagupiirkond ning seejärel hakake taimele kohta leidma.

Kagu- ja idapiirkonda saab kodus leida järgmiselt - see ei ole vaid nurk, mis on sinu kodus, vaid see ulatub peaaegu et kodu keskpaigani. Kui teil on võimalik asetada taim kõige kagu- või idapoolsema seina äärde, siis loomulikult on see kõige parem ja taim töötab hästi, aga kui te asetate taime paar meetrit keskpaiga poole mõne laua peale, siis ka see on kagu- või idapiirkond.

Rahataim peab kindlasti olema koha peal, kus seda saab hästi näha. Mida rohkem pilke see püüab (ka külaliste), seda võimsamini see taim kasvab. Spirituaalses maailmas on Ahvileivapuu taim, mis naudib seltskonda ja muusikat - see on see, mis paneb selle taime kasvama.

FENG SHUI JÕUKUSEKRISTALLID, MIS AITAVAD AHVILEIVAPUU ENERGIA AKTIVEERIDA

See, et kristallid omavad suurt austust ja kohta Feng Shui õpetustes, ei ole vist paljudele võõras teadmine. Idamaades kaevandatakse paljusid erinevaid kristalle ja neid on kasutatud koduenergiate parandamiseks juba aegade algusest peale.

On aga kristalle, millel on külluslikud omadused ja millest ma olen tegelikult juba päris palju rääkinud. Ahvileivapuu kõrval käivad konkreetsed kristallid, milleks on:

TSITRIINI TIPUD, GEOODID ja POLEERITUD KRISTALLID. Need on ühed tähtsamad kristallid, mille Ahvileivapuu suudab aktiveerida kodu küllusemagnetiks. Tipud asetatakse otse taime mullapallile, geoodilisi Tsitriine hoitakse samal laual/aknalaual, kus taim ka ise on, poleeritud kristalle hoitakse Ahvileivapuu ümbrispoti sees. Tsitriin on ka iseseisvalt üks küllusekristallidest, aga seda aitavad võimendada Feng Shui kagu ja ida küllusenurk ja Ahvileivapuu enda positiivsed energiad.

SULARAHA JA KRISTALLID AHVILEIVAPUU KÕRVAL

Ahvileivapuu on veidi teise tähendusega kui kodus olev rahakarp. Ahvileivapuu tõmbab endale ligi üleüldist külluseenergiat, rahakarbi eesmärk on aga mingi kindla asja saavutamine, nagu näiteks maja ostmine jne. Kui need mõlemad on aga sinu kodus olemas, siis seda võimsamini paned sa küllusliku energeetika oma kodus liikvele. Ahvileivapuu juurde tehakse sularaha ja kristallidega alus, aga erinevalt rahakarbist või laekast ei peideta neid kristalle. Kõige lihtsam viis on leida enda Ahvileivapuu kõrvale mõni ilus naturaalsest materjalist valmistatud alus, taldrik või avatud karp, sinna põhja pane võimalikult suure väärtusega sularaha, münte, ja kui vähegi võimalik, siis erinevate riikide raha (euro, dollar jne.). Kui peale euro ei ole võimalik teisi rahatähti ega münte karpi panna, siis võid need juurde lisada hiljem, kui peaksid neid endale saama. Kui raha on karpi asetatud, siis pane selle peale järgmised kristallid:

Roheline AventuriinKrüsopraasTsitriinRoheline KvartsMalahhiit - need on kõige tähtsamad kristallid. Hiljem võid juurde lisada veel lihvimata Püriidi, mis on ülimalt võimas rahaenergia võimendaja. Võib lisada veel ka Tiigrisilma, kui perekonnas on raharaiskaja ja Gagaadi, kui on hirm varaste ees.

KULDSET TOONI ÜMBRISPOTT JA ELEVANT

Kuldne on Feng Shui järgi külluseenergiat ligi meelitav toon ja kui kombineerida rahamaagia koos kuldsete esemetega, siis seesama kuldne toon võimendab teiste külluslike elementide toimet.
Elevandid on samuti jõukusesümbolid ja kui te leiate endale sobiliku elevandifiguuri, siis asetage see Ahvileivapuu kõrvale. Elevant võib olla ka teist värvi ja nii ka ümbrispott, kuid kuldne on küllusenurga aktiveerimisel kõige võimsamad. Tavalise elevandifiguuri asemel võite kasutada ka Malahhiidist elevanti, mis on valmistatud Feng Shui külluseenergia liikuma viimiseks. Kõige tähtsam on see, et elevandil oleks lont suunaga üles mitte alla.

ROHELISE KÜÜNLAGA RAHAPUU JA SELLE KRISTALLIDE VÕIMENDAMINE/TAASELUSTAMINE

- Roheline küünal on teadatuntud rahamaagiaküünal, mida kasutatakse nii kristallide kui ka taimede jõukuseenergia aktiveerimiseks.

- Laske aeg-ajalt rohelisel küünlal Ahvileivapuu ja kristallikarbi kõrval põleda.

- Küünla värv võiks olla võimalikult samblaroheline või Rohelise Aventuriini roheline.

- Küünal pannakse põlema ALATI tikuga ja mitte kunagi ei puhuta küünlaleeki ära, vaid kustutatakse küünlakustutajaga või lükatakse leek küünlavaha sisse. See on minu isiklik soov teile, et te teeksite nii, kuna teistpidi tehes te lihtsalt vähendate küünla energeetikat.

AHVILEIVAPUU HOOLDAMINE

Sellele taimele meeldib poolvari kuni talvine täispäike. Vett vajab vaid siis, kui muld on peaaegu ära kuivanud, kindlasti ei tohiks üle kasta, pigem anda vähem vett, et taim mädanema ei hakkaks.

KUIDAS PUHASTADA RAHAPUUKRISTALLE

Rahapuukristalle tuleb alati loputada mõned minutid voolava jaheda vee all siis, kui lisatakse juurde uusi küllusekristalle. Kui kristalle ei lisata, siis laske kristallid vee alt läbi paaril korral poole aasta jooksul. Soovitan jälgida õiget Kuufaasi, millal on kõige parem küllusekristalle puhastada, vaata Kuufaaside tabelit SIIT. Lisaks veele on kõige lihtsamaks puhastusviisiks viirukisuits. Viirukiga puhastamiseks on vaja küllusliku toimega viirukit, milleks on näiteks Kaneeliviirukid. Aitab sellest, kui lasete sellel aeg-ajalt rahapuu ja kristallide juures suitseda. Kui te teete igakuiselt kodus Salveipuhastust, siis see puhastab automaatselt ka teie rahapuu kristallide energiad.

TSITRIINI VEE-ELIKSIIR AHVILEIVAPUULE

See on eliksiir, millega pritsitakse taime mulda, et võimendada külluseenergiat. Selleks võtke alati üks konkreetne poleeritud Tsitriin otse Ahvileivapuu potist või küllusekarbist, mis on selle kõrval. Asetage kristall veepritsi sisse koos puhta veega, hoidke seda seal mõned tunnid või isegi ööpäev. Seejärel piserdage taimemulda ja sealseid kristalle selle vee-eliksiiriga. See vesi aitab külluseenergiaid võimendada ja viia need kiiremini liikvele.