Kristallide unes nägemine on väga tähendusrikas. Selliseid unenägusid ei tohiks mitte kuidagi jätta iseenda jaoks seletamata. Kõik kristallid sümboliseerivad läbi unenägude vägagi konkreetseid teateid.

Ennekõike sooviksin ma sulle öelda seda, et kui sa näed kristalle unes, siis see on märk selle kohta, et sul on kristallide jõudu vaja. Ükskõik, millist kristalli sa unes näed, täpselt seda sama kristalli on sul antud hetkel kõige enam vaja. Seega, kui ma ei ole veel jõudnud just selle kristalli kohta kirjutada unenägude seletajat, mida sa unes nägid, siis vähemalt hakka seda mõneks ajaks endaga kaasas kandma. Seda sellepärast, et sinu alateadvus andis sulle lisaks prohvetlikule teatele ka mõtte, et sul on selle kristalli väge nüüd kõige enam vaja.

Kui oled Tiigrisilma unes näinud, siis kindlasti kanna Tiigrisilma endaga kaasas vähemalt nädal aega.  Seda sellepärast, et sinu alateadvus või sind kaitsvad hinged andsid sulle selle kohta vihje, mida sul tegelikult vaja on. Järelikult on Tiigrisilm see kristall, mis sind täna kõige enam aitab. Kui sa enda unenägusid kuulda ei võta, siis suure tõenäosusega sinu unenäod jäävad lukku ja nad ei soovi sulle enam mitte midagi jutustada.

Tiigrisilma unes nägemine toob head ettekuulutust, kui see tuli sinu nägemustesse koos positiivse tundega. See tähendab seda, kui sa nägid Tiigrisilma ja sa olid õnnelik selle üle või sa tundsid enda unenäos end hästi. Sellisel juhul see Tiigrisilm toob sulle teadet, et ükskõik, kui raske sul materiaalses mõttes või materiaalsel teemal ka on, kõik läheb lõppude lõpuks hästi. See Tiigrisilm annab sulle vihje, et sa pead pea püsti hoidma ja sa ei tohi lasta end hirmutada raskustest, mis sinu teele on juba tulnud või mis on sinu eluteele tulemas.

Tiigrisilm annab sulle vihje, et sind hoitakse, kui sa end ise hoiad. Kui sa ise enda elu parandamise nimel pingutad ja seda materiaalsel ning rahalisel teemal, siis sa saad selle, mida oled oodanud. Sa pead ise tugev olema ja uskuma iseendasse. Ülejäänud tuleb ise sinu juurde!

Kui sa nägid unes Tiigrisilma ja see nägemus oli negatiivse alatooniga, siis võib peagi sind tabada materiaalne krahh. See nägemus vihjab sellele, et sa võid väga valesse kohta enda raha investeerida, sa võid enda rahast ilma jääda või sul tekib suurem rahaline väljaminek. Igatahes annab Tiigrisilm sulle hoiatuse, et sa peaksid olema rahaasjade suhtes väga ettevaatlik. Mõtle hoolega järgi, kuhu kulutad ja millesse investeerid.

Kui sa näed nägemust, et sul on meeletult vaja Tiigrisilma kristalli, siis on see ettekuulutus sellest, et peagi võid sa väga hea materiaalse võimaluse saada. Võib-olla on see seotud uue tööga, projektiga, lisaraha teenimisega või lihtsa viisiga midagi väärtusliku ellu saamisega. Igatahes, kui sa otsid Tiigrisilma ja soovid seda unes kätte saada, siis see näitabki seda, kuhu poole sa enda elus liikuma hakkad.

Juhul, kui sa kaotad Tiigrisilma kristalli ära, siis sa võid kaotada enda elus mõne hea materiaalse või rahalise teema ära. Sa võid ilma jääda heast võimalusest, tööst või millestki, millel on rahaline väärtus.

Kui keegi tuleb ja kingib sulle unes Tiigrisilma, siis see inimene või keegi teine võib sulle pakkuda kindlustunnet, kaitset või isegi rahaliselt head võimalust.

Kui keegi varastab sinu käest Tiigrisilma kristalli ära, siis see sama inimene või keegi teine võtab sinult ühe väga hea võimaluse ära.

Kui sa näed kristalle unes, siis sa pead selle sama unenäo teisi sümboleid ka enda jaoks lahti seletama ja nende tähendused kõik omavahel kokku liitma.

Tiigrisilm on üks peamistest kaitse ja külluse kristallidest. Kristall, mis oskab sind füüsiliste ohtude eest säästa ja mis suurendab sinu õnnevõimalusi. Kui sa uned Tiigrisilma näed, siis kindlasti kanna seda kristalli. See aitab sinu unenäosõnumil õiget pidi sinu ellu kohale tulla. Kui Tiigrisilm ennustas rikkust, siis ta seda sulle ka toob. Kui hoiatust, siis ta toob kaitset.

Olen seletanud lahti ka teiste imeliste kristallide unes nägemise tähendused, leiad need kristallid siit: ArbuusturmaliinKivistunud PuitMookaiteAmetüstLabradoriitRoosa Kvarts, KuukiviUvaroviit.