Valge Kuuking on lilleriigi üks jumalannadest, mis kannab endaga kaasas armastuse ja puhtuse energiat, aga see võib olla ka salakaval jääkuninganna. Kuuking on üks populaarsematest Orhidee liikidest, millel võib olla palju võimsaid mõjutusi kodus meie üle, aga kas sa teadsid, et see toitub armastuse energiast ja vajab inimese tähelepanu, et sinu ellu enda maagilist jõudu jagada.

Valge Kuuking on sinu kodus nagu kuninganna, kellel on jõudu ja võimu sinu majapidamise üle ning kes annab sulle headust, kui oled selle välja teeninud. Valge Kuuking on viljakust, armastust ja romantikat toov taim või seda ära võttev salakaval jumalanna.

Valge Kuuking armastab inimeste tundeid ja ta toitub sellest, võttes ära sinu seest kõik kogu armastuse. Mitte selles mõttes, et sa ei tunneks enam armastust, vaid võttes ära kahe inimese vahelise ideaalse suhte. Armastus eksisteerib, aga tülid tulevad pinnale. Seega need, kellel on palju Valgeid Kuukingi majapidamises ja nad on võimsad, siis mõelge korra enda ja partneri vahelise suhte üle järele, kas kõik ikka on korras või teid tabavad pidevalt mõttetud tülid või te olete üldse üksik hing, kes ootab oma saatusekaaslast. Valge Kuuning annab armastust välja, kui seda õigesti kasvatada. Mida rohkem sa enda Kuukingale tähelepanu osutad ja kui neid õigete kristallidega ehtida, siis need töötavad kui maagilised võlutaimed sinu enda kodus.

HEA PEREKONDLIK ÕNN JA RÕÕM

Valgete Kuukingade kõige ideaalsem koht majapidamises on kodu Läänepoolsem tuba, mis sümboliseerib perekonna rahu, üksteisega läbisaamist ja häid suhteid. Kui Kuukingale leida seal koht ja laotada selle juured või lillepott täis Roosat Kvartsi, Kuukivi, Valget OpaaliLumikvartsi, Kuntsiiti, Vikerkaare Kuukivi, Seleniiti, Mango Kaltsiiti ja Mäekristalli, siis see toob head õnne Läänes olevale energiale.

ABIELU ÕNN JA VILJAKUS

Valgete Kuukingade hoidmine magamistoas, hoolimata sellest, mis ilmakaares magamistuba asub, toob abieluõnne, kui selle kõrval hoida Smaragdi ja Granaati. Viljakuse õnne aga siis, kui sinna kõrvale lisada Punast Jaspist koos Kuukiviga.

KUUKING NEELAB STRESSI VÕI PEEGELDAB SEDA VÄLJA

Valged Orhideed on ideaalsed stressi eemaldajad, kui neid kokku panna Ametüsti kristallidega. Mina isiklikult eelistan Ametüst geoode hoida enda Kuukingade peal, et need neelaksid kodus oleva stressi ja väsimuse ära. Kui Ametüsti geood on Kuukinga juure peal, siis see paneb selle taime teistpidi tööle, see mitte ei neela sinu positiivsust, vaid võtab ära negatiivsuse. Kuuking toob enda juurde negatiivsuse ja laseb Ametüst geoodil selle ära puhastada nii, et see tagasi sinule endale ei peegelduks.

Hoia Valgeid Kuukingi enda kodus akende lähedal, kui soovid kaitsta positiivset Feng Shui Chi energia kodust välja pääsemist ehk kodu energialekete kaitseks. Kui Orhideed on lähedal telekale, siis kindlasti kaitse seda Šungiidiga, et Kuuking ära ei närtsiks. Orhidee ei armasta elektromagnetvõnkeid ja võib seetõttu end ära suretada.

VALGE KUUKINGA MÜSTILISED USKUMUSED

- Valgeid Kuukingi kingitakse 14. ja 28. pulmaasta puhul. Peale selle kingitakse ka 14. pulmaasta puhul Opaali kristall koos selle ilusa taimega ja 28. aasta puhul Tansaniiti, mis sümboliseerivad seda tähtpäeva.

- Valged Kuukingad on kodukaitsjad ja usutakse, et need hoiavad eemale salakavalaid naissõpru või klatši juttu, eriti kui need on aknalaudadele asetatud. Looduses kasvavad need vabalt puuokste ja juurte kõrval ning usutakse, et need aitavad varjata salapäraseid aardeid, mis nendes metsades on.

- Valgeid Kuukingi kingitakse, et tervitada uusi elanike ja sõpru. See on märk austusest, lahkusest ja sõprusest.

- Mina tunnen, et Kuukingad üleüldse ennustavad ette lapse sünnikuupäeva, kui tuleb Valgele Kuukingale naise raseduse ajal palju õisi, siis need viitavad väga tundlikule ja õrna iseloomuga lapsele koos sünnikuupäevaga. Sünnikuupäeva ennustavad neile tulevate õite kaudu. Ehk kui tuleb viisteist õit, siis sünnib laps viietestkümnendal kuupäeval. Selline ennustamine töötab siis, kui selle Orhidee kasvataja on ise spirituaalne ja see on lihtsalt üks viis inglitel sõnumeid saata.

- Valged Kuukingad kasvavad üldiselt kõige paremini spirituaalsele maailmale avatud inimeste keskel. Mida võimsamad on Valged Kuukingad, seda tugevam on selle taime kasvataja hing.

- Valgeid Kuukingi kingitakse enda kallimale, kui soovitakse kätt paluda abiellumiseks. Valge Kuukinga koju toomine mehe poolt toob head suhte õnne selle taime eluea jooksul - seega naised hoidke enda Valgeid Kuukingi, kui need on teie enda mehe poolt kingitud.

- Aseta Valge Kuukinga ümber võimalikult palju Roosasid Kvartse ja Kuukivisid, et see taim tooks majja head armastuse õnne.

- Asteegid valmistasid endale loitsujooki kakaost ja Valge Kuukinga õiest, et võimendada nende jõudu.

- Kasutades pulmapeo kaunistuseks Valgeid Kuukingi toob see samuti head armastuse- ja abieluõnne sellele paarile.

VALGE KÜÜNLA MAAGIA VALGE KUUKINGA ÕITEGA

Valged Kuukingad toovad uut armastust ligi ja selle õisi saab küünlamaagias ära kasutada. Selleks nopi enda kasvatatud Valgelt Kuukingalt kolm väga lopsakat ja elutäis õit Uue Kuu loomisel. Aseta need kolm õit valge küünla ümber nii, et need teeksid küünla ümber kolmnurga. Põleta valget küünalt terve päev, kui Uus Kuu luuakse, et suurendada enda armastuse leidmise õnne järgmise Uue Kuu loomiseni.

Orhidee armastab kristalle ja kasvab nende kõrval jõudsalt. Ehtsa näitena võin võtta ma enda kodu erinevad Orhideed, mis õitsevad lõpmatuseni ja mille õienuppude arvud küündivad kolmekümneni. Mina hoian samuti erinevaid kristalle nende juurte vahel ja peal koos geoodiliste kristallidega. Pealegi on need kristallid ka "vee-eliksiirid" minu Orhideedele kui neid kastan.

Soovitan kasta Kuukingi Mäekristallist ja Roosast Kvartsist valmistatud vee-eliksiiriga, et see taim saaks piisavalt palju armastuse energiat endasse, et see sinu armastust ei varastaks. Selleks hoia neid kristalle tund-kaks enne vee sees, kui kastma hakkad.