Меню
Корзина

KUNTSIIT poleeritud väike

KUNTSIIT poleeritud väike КРИСТАЛЛЫ
KUNTSIIT poleeritud väike
8.90€
Ex Tax: 7.29€
  • Запас: На складе
  • Модель: KUNTSIIT poleeritud väike

Available Options

KUNTSIIT on üks vähestest kristallidest, mille kohta ma saan väita, et see on üks üdini positiivne ja armastav energia-allikas. Enamus kristallid aga lahendavad kriitilisi seisundeid ja problemaatilisi teemasi. Kuntsiit kannab endaga kaasas kõrget armastuse vibratsiooni, aidates selle kandjal avada kõik blokid, mis takitsavad tunda, et te olete armastatud. Kuntsiit on  uue alguse kristall, mis toob head õnne uue suhte, töökoha, elukoha, sõpruse või elustiili algatamiseks. Kuntsiit tõmbab ligi tingimatut armastust, aitab lahti lasta minevikust ja keskenduda positiivsele tulevikule. Kuntsiit aitab pisiasjadest rõõmu tunda ja igat hetke enda elus maksimaalselt nautida. Väikelastel avab loovuse ja aitab neil "kasulikust kriitikast" õppida. Kui beebidel on probleeme magama jäämiseks, siis viiakse Kuntsiidi tükk lapse magamistoa ukse kõrvale, et takistada halbu unenägusid. Kui lapsed on terved, aga uinuda ei suuda, siis see viitab sellele, et nendel käivad inglid või mõned teised energiaolendid külas. Kõik lapsed on nagu avatud portaalid! Kuntsiiti kasutatakse paaris-kristallina, üks hoitakse endale ja teine kingitakse lähedasele, et tugevdada omavahelist emotsionaalset sidet. Usutakse, et see loob ühenduse, mis kandub edasi meie järgmistesse eludesse.

Tükk Kuntsiiti elutoas/söögilaua peal koos valge küünla põlemisega toob perekonda väga head omavahelist suhtlust ja läbisaamist. (Kuntsiit sobib sellisel eesmärgil kokku ka Crazy Ahhaadiga). Kuntsiiti on soovitatav viia autosse, kui minnakse pikemale väljasõidule, et tagada hea meeleolu ja positiivne suhtumine.

Paneb inimese end muutma, enda pahesid tervendama ja end paremaks inimeseks looma. Kuntsiit on väga kasulik enesearengu ja enesetervendamise kristall. Kristall, mis õpetab igas hetkes märkama seda, mida sa saaksid veelgi paremini teha, õpetades sind pidevalt end tervendama ja parandama. Kuntsiit on kristall, mis aitab elu, iseennast ja teisi inimesi tingimusteta armastada, õpetades end headusega väljendama ja muutes sinu motiivid positiivseks. Kui sa soovid olla hea inimene, siis lase Kuntsiidil end sellele eesmärgile lähemale juhatada.

Esimese lapse saamine

Kuntsiit on emaduse kristall ja eriti kasulik neile, kes saavad enda esimese lapse. Kuntsiiti kombineeritakse Pärli või Unakiidiga ning neid kantakse kas erinevate ehetena või kristallidega kaasas nii raseduse ajal kui ka väikelapse olemasolul. Need kristallid suurendavad emalikku intuitsiooni ja loovad väga hea sideme lapsega. Aitab takistada rasedusjärgse depressiooni tekkimist.

RAVITSEMINE

- Kuntsiiti kasutatakse ravitsemise eesmärgil, migreeni hoogude vaigistamiseks, viljakuse tõstmiseks, reproduktsiooni organite ravitsemisel, hormoonide tasakaalustamisel ning füüsilise stressi puhul (Stress, mis annab märku valudena teatud piirkonnas kehal, aga uuringute käigus ei avastata ühtegi haigussümptomit).

- Kuntsiit aitab tervendust tuua bipolaarsusele, käte paistetamisele, erinevatele verehaigustele, nagu näiteks aneemia ja madal hemoglobiini tase, tervendab ka kopsuhaiguseid. Seda kantakse ka ajukahjustuse korral või siis, kui on käinud insult läbi. Kuntsiit aitab epilepsia hoogusid rahustada ja aitab neid ära hoida. See on kasulik ka depressiooni või närvihaiguste korral. 

- Kuntsiiti talismanina kandes aitab see eemaldada hingest põhjendamatu paanika ja närvilisuse. Aitab neid, kes ei suuda mitte kuidagi leida selle emotsionaalse pinge põhjust üles. Kuntsiit tervendab väga sügavaid emotsionaalseid probleeme, mida me oleme enda jaoks ära blokeerinud. See on ka põhjus, miks me vahel ei saa aru, miks me närvilised oleme, sellepärast, et me ise blokeerime neid enda kaitsmise eesmärgil. 

SÜDAMETŠAKRA

Kuntsiit on üks võimsamaid ja kasulikumaid kristalle, kui sa soovid enda Südametšakrat tervendada ning seda avada. Kuntsiit avab sinu hinge armastuse jaoks, aidates parandada kõik haavad, mis takistavad sul armastust vastu võtta. 

SODIAAK

Tähemärgilt toob armastust ja emotsionaalset rahulolu Kuntsiit kõige enam LÕVILE, SKORPIONILE ja SÕNNILEKAALUDELE on Kuntsiit üks paremaid ja tugevamaid armastuse kristalle.

Kuntsiit kaitseb Sõnni armastust ja tundeid haavumise eest, sest seda on väga lihtne teha, isegi kui ta seda välja ei näita. Kuntsiit juurdub inimese hingesügavusse ja hakkab seal emotsioonidega tööd tegema.

Kõikidele tähemärkidele võrdselt annab Kuntsiit oskuse olla tolerantne ja heatahtlik. 

Geoodidel lae neid vaid kristalle, mis on otseses kontaktis sinu kehaga.

Kuntsiidi kristalli soovitan ma laadida Apofülliidi või Tseoliidi geoodi peal.

Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda SIIT.

ЧЁРНЫЙ ТУРМАЛИН имеет очень давнее прошлое и использовался в качестве защитного кристалла в течение тысяч лет. Чёрный Турмалин давно используется..
28.90€
Без налога:23.69€
KUNTSIIT on imeline armastusekristall, millel on oskus inimese hinge sügavustesse juurduda ja seal oma tööd tegema asuda. Sellel on osk..
22.30€
Без налога:18.28€
KUNTSIIT on imeline armastusekristall, millel on oskus inimese hinge sügavustesse juurduda ja seal oma tööd tegema asuda. Sellel on oskus leevend..
19.80€
Без налога:16.23€
СОДАЛИТ полированный
Хиты продаж
СОДАЛИТ это очень красивый кристалл с цветом, который варьируется от синего до темно-синего. Внутри этого синего цвета проходят различные белые у..
3.50€
Без налога:2.87€
СЕЛЕНИТ полированный
Хиты продаж
СЕЛЕНИТ имеет красивый внешний вид в белых тонах, сероватых оттенках, кристалл с трещиноватой структурой. Также есть оранжевый оттенок Селенита. ..
5.50€
Без налога:4.51€
СЕРПЕНТИН полированный
Хиты продаж
СЕРПЕНТИН это одна из форм Жадеита, которая характеризуется светло-зелёным цветом, который иногда просвечивает сквозь текстуру. Серпентин это кри..
4.50€
Без налога:3.69€
Этот сайт использует cookies.